Naravno da je jedini razlog, vozio sam bratica od 3 god u autu, usao u raskrnicu bukvalno sa 2 kmh i stao cim sam fizicki mogao da uglsem auto dolazi. 99,99% vozaca u toj situaciji bi uradilo isto. Raskrsnica na Visnjuku od Belvederea je neuopredivo i preglednija i veca od ove. Eno ti slika iznad pa proucavaj.
I da ponovim 10 x , ja nikome nisam napravio problem, onaj ko je nepsorpisno parkirao i mislio da to tako treba je sam sebi napravio problem.
Ako i kad iscrtau parking onda cemo raspravljat o toj raskrsnici sa dozvoljenim parkiranjem. Nisam ja nikome bitan da se nesto zbog mene pokrece, nego je svakome ko ima ista u glavi osim zice, pa i nekom u PU NS, jasno da je bilo pitanje kad ce zbog debila neko da nastrada.[/quote]
Znaci svojom voznjom si ugrozio bratica, predpostavljam da je otac ili majka bila u vozilu tako da si mogao ispostovati onaj clan Zakona o saobracaju legalisto.Ti si zavrsio sa tjeranje dokle moze jer nisi isao na sud i svima im setempuser wrote: Jbo lim, ali je umjesto mene iz istog razloga mogao udarito dijete. Medjutim nasao se par organa koji je valjda misle da ce ljudi spustenih usiju dozvoliti da ih prave budalom kako bi oni nesmetano uzivali u mahalsim talovima. E kad je tako tjeracemo dokle moze, naletili su na pogresnog, a ovo ciscenje je jedna posljedica svega toga.