SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
JThomas

#20901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

ja ih nisam spomenuo u istoj priči. ja sam ciljao na vašu "solidarnost" kojom štitite i mafijaše u vašim redovima.
Tercius

#20902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

JThomas wrote:ja ih nisam spomenuo u istoj priči. ja sam ciljao na vašu "solidarnost" kojom štitite i mafijaše u vašim redovima.
Vidi nešto kad kažeš VI to se odnosi na cjelinu.Bilo bi malo glupo da izadje bilten dogadjsja za odredjeni period i da se kaže Sarajlije su pocinile 28 krivičnih dijela u protekla 24 h, zvuči glupo Jel da.Beze i glupa ti je prica, al bash.Nemaš ti pojma sta je solidarnost o kojoj ti pričaš, istrazuj malo po netu gledaj dokumentarne čitaj izjave, pa ćeš skontat sta je negdje a sta je kod nas ovdje.
karanana

#20903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

Nisam nasao sliku. Valjda je sklonio
JThomas

#20904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

k'o cjelina ste smeće. k'o i sve druge cjeline ove države, da ne budemo pogrešno shvaćen da vas izdvajam.
mg

#20905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mg »

Glupo mi je komentarisati sam dogadjaj, al je ovaj skijas dobio dobre batine. Buduci da je drot koji ga je tukao jako dobro treniran, moglo bi se to tretirati malo drugacije, ako se bude htjelo.

Licno, meni se od policije povraca. Glavu okrecu od crnih dzipova, jedu cevape dzaba i pisu kazne za parkiranje obicnom svijetu. Fuj.

Sto se muda tice, mene neko da namlati ovako ja bi vratio, po po cijenu zivota. Jer sam imao priliku upoznati nafurane "iznad zakona" policajce, koji bi pravdu sami djelili.
mg

#20906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mg »

JThomas wrote:k'o cjelina ste smeće. k'o i sve druge cjeline ove države, da ne budemo pogrešno shvaćen da vas izdvajam.
To je to! U ovoj drzavi je jedina svjetla tacka menadjer Sebija, inace priznati strucnjak u svijetu. :lol:
JThomas

#20907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

top 10 na balkanu, molim lijepo.
Tercius

#20908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

JThomas wrote:k'o cjelina ste smeće. k'o i sve druge cjeline ove države, da ne budemo pogrešno shvaćen da vas izdvajam.
Hehe simpa si ti meni.Malo živci otišli od previše masturbiranja za kompom?
JThomas

#20909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

opet očekivano produhovljen i lbriljantan argument. takoreći MUPovski.

ima l' uviđaja kod mostarlića?
StupskaBitanga

#20910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by StupskaBitanga »

JThomas wrote:opet očekivano produhovljen i lbriljantan argument. takoreći MUPovski.

ima l' uviđaja kod mostarlića?
sto kod njega
karanana

#20911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

zasto provjeravaju sa centralom cije je auto prije nego pocnu pisati kaznu za nepropisno parkiranje na primjer?
fuj!
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#20912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sabina1 »

karanana wrote:zasto provjeravaju sa centralom cije je auto prije nego pocnu pisati kaznu za nepropisno parkiranje na primjer?
fuj!
provjeravaju da nije ukradeno :oops:
Lekler

#20913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Lekler »

Preksinoc mali problem oko neplacanja ceha u Fast Food Pasha u Hrasnom,policija rijesila.Sinoc tri patrole jedu u tom istom fast food-u,djabe naravno.Zasjelo se do 23h...
vješalica

#20914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

http://www.avaz.ba/clanak/188829/saraje ... en-pritvor
Pripadnici MUP-a KS, a po nalogu Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, uhapsili su Muhameda Bajrića, zaposlenog u MUP-u KS, Druga PU na radnom mjestu istražitelj-mlađi inspektor u Odjeljenju kriminalističke policije, saopćeno je iz Tužilaštva KS. - On je predat postupajućem tužiocu koji je naredio sprovođenje istrage protiv ovog osumnjičenog zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga Nakon ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac je uputio prijedlog Općinskom sudu u Sarajevu da se prema ovom osumnjičenom odredi mjera pritvora - saopćeno je iz Tužilaštva. -
MMM1977

#20915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MMM1977 »

rumenige_brajtner wrote:
MMM1977 wrote:Otac je retardiran kao i sin što mu je bio. Na FB profilu objavljuje slike mrtvog sina, koji qrac će to raditi...
ne znam ni ovog što je ubijen, ni oca mu, neki dan sam prvi put čuo za njih.
ne znam ni tebe, al moram te pitat; majke ti, jel se ti dobro osjećaš kad ovako pišeš o čovjeku koji je mrtav i njegovom ocu?
jel ima imalo dostojanstva u tebi, obraza, empatije, bilo kakvih osjećaja?
imaš li imalo osjećaja da neki trenutak nije pogodan za govorit/pisat neke stvari, čak i ako su istinite?

imam osjećaj da neki ljudi dolaze na forume umjesto u ustanove poluotvorenog tipa.
Ne osjećam se dobro ni loše, svejedno mi. Momenat nisam birao ja nego otac mu, on je odlučio kada sliku da postavi. Empatiju imam za one koji je zaslužuju a to sigurno nisu ovakvi tipovi, sin koji konstantno puni bilježnice u policiji ili otac koji to ide rješavati bombama u policijskoj stanici. Recimo, imam puno empatije za žrtve ovog ili drugih kriminalaca.

A to za ustanove poluotvorenog tipa neću komentarisati.
Tercius

#20916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

karanana wrote:zasto provjeravaju sa centralom cije je auto prije nego pocnu pisati kaznu za nepropisno parkiranje na primjer?
fuj!
Pa eto zamisli apsurda neko ti skine tablice i stavi na svoje vozilo, a ti još dobiješ kaznu za parkiranje, to je jedan od razloga što se provjerava, opusteno, uzivaj, nije to što misliš ;)
karanana

#20917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

Tercius wrote:
fuj!
Pa eto zamisli apsurda neko ti skine tablice i stavi na svoje vozilo, a ti još dobiješ kaznu za parkiranje, to je jedan od razloga što se provjerava, opusteno, uzivaj, nije to što misliš ;)
meni ako neko skine tablice, ja sam duzan to prijaviti u MUP u sto skorijem roku. znaci sto se toga tice, ako nisam prijavio i neko voza auto sa mojim tablicama, sam sam kriv sto ce kazne dolaziti na moju adresu.
ja ipak mislim da ima i onoga sto ja mislim....ko si i ciji si, i vjerovatno uz neka kljucna prezimena, pa ako si te srece da imas neko fino prezime, vrlo je moguce da ti ni kaznu nece zalijepiti.
ranger

#20918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

Tercius wrote:
fuj!
he duse oni provjeravaju da mi koji zli ciko nije mazno tablice... a bas su duse treba im burek odmah kupit. :run:
calculator

#20919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by calculator »

Američki policajci odnedavno na reveru nose male kamere kojim se snima svaki njihov postupak u kontaktu sa vozačima i sl. Koliko koštaju takve kamere, koliko para bi trebalo BiH policiji za njihovu nabavku?
karanana

#20920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

a mogu li ih ugasiti kad god hoce? recimo kad su u cevabdzinicama i slicno.
Tercius

#20921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

calculator wrote:Američki policajci odnedavno na reveru nose male kamere kojim se snima svaki njihov postupak u kontaktu sa vozačima i sl. Koliko koštaju takve kamere, koliko para bi trebalo BiH policiji za njihovu nabavku?
Živim za taj dan da osvane i kod nas...Koliko znam to je lično Obama naredio.
Latte

#20922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Latte »

Kamere koje nose americki policajci kostaju 350 do 700 dolara
calculator

#20923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by calculator »

Tercius wrote:
calculator wrote:Američki policajci odnedavno na reveru nose male kamere kojim se snima svaki njihov postupak u kontaktu sa vozačima i sl. Koliko koštaju takve kamere, koliko para bi trebalo BiH policiji za njihovu nabavku?
Živim za taj dan da osvane i kod nas...Koliko znam to je lično Obama naredio.

Ko u nas može pokrenuti zahtjev za nabavku i podjelu kamera, policajci kroz hijerarhiju ili opet političari?
calculator

#20924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by calculator »

Latte wrote:Kamere koje nose americki policajci kostaju 350 do 700 dolara
Pa neće snimati Angelinu Jolie :? Nemoguća je ovolika cijena :-)
5 0 5

#20925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by 5 0 5 »

Latte wrote:Kamere koje nose americki policajci kostaju 350 do 700 dolara
200 u maloprodaji. http://www.aliexpress.com/item/Built-in ... 11489.html
Locked