I can see you through the keyhole
http://www.megawavs.com/play.aspx?id=1344
Moderator: Chloe
Ušao slijepac zabunom u bar za žene i naručio sebi piće.
Nakon kraćeg vremena vikne slijepac konobarici: 'Hoćeš li čuti vic o plavušama?'
Iste sekunde bar je utihnuo, a žena pored njega kaže:
- Prije nego što ispričaš vic o plavušama, moram ti reći pet razloga zašto ga ne bi smio ispričati, pa ti razmisli:
1. konobarica je plavuša
2. ja sam plavuša od 90 kg sa crnim pojasom
3. do mene je plavuša koja trenira hrvanje
4. tu iza tebe je plavuša policajka
5. izbacivač je plavuša
Priča li ti se i dalje vic o plavušama?
- Ma jok pa da ga moram pet puta objašnjavat.
aaaaa dobarFIDELCA wrote:Kaze pedofil djevojcici :
Hoces da se igramo silovanja?
-Necu.
Opaa vec smo poceli .
cLo wrote:Ubaci Hitler 100 jevreja u staklenik i kaže : Koga vidim na prozoru najeb'o je!
Anestezija wrote:Vraca se Mujo kuci,kaze Fato umro neki covjek im'o onu stvar 25 cm...kad ce ona cuj Nuraga umro
Mi volimo prostesoraja27 wrote:Pratim pa nisam mogla da odolim.
Izvinjavam se ako je bio.
Evo jedan šumski:
pliva vidra jezerom i svaki dan joj dolazi zeko i munta je da vode ljubav (finjaka)
"Đesi VIDROOOO, hajmo se jeb.t", a vidra neće pa neće.
Zeko opet ne odustaje: "Đesi VIDROOOO, hajmo se jeb.t"
Vidra naravno opet neće (dama)
Zeko laf, opet naravno: "Đesi VIDROOOO, hajmo se jeb.t"
I vidri pukne film i da ga skine s leđa pristane na akciju.
Slijdeći dan zeko opet dolazi : "Đesi tidroooo"
A vidra zbunjena: "A što tidro?"
"Koga jebem - tog ne persiram"
![]()
Valjda nije previše prost za ovu raju sa foruma
Prosto-prosireneDr. Kuca wrote:Mi volimo prostesoraja27 wrote:Pratim pa nisam mogla da odolim.
Izvinjavam se ako je bio.
Evo jedan šumski:
pliva vidra jezerom i svaki dan joj dolazi zeko i munta je da vode ljubav (finjaka)
"Đesi VIDROOOO, hajmo se jeb.t", a vidra neće pa neće.
Zeko opet ne odustaje: "Đesi VIDROOOO, hajmo se jeb.t"
Vidra naravno opet neće (dama)
Zeko laf, opet naravno: "Đesi VIDROOOO, hajmo se jeb.t"
I vidri pukne film i da ga skine s leđa pristane na akciju.
Slijdeći dan zeko opet dolazi : "Đesi tidroooo"
A vidra zbunjena: "A što tidro?"
"Koga jebem - tog ne persiram"
![]()
Valjda nije previše prost za ovu raju sa foruma
Prvi je toliko smiješan da sam nastavio čitati drugi misleći da je nastavak istog vica u pitanju. Drugi je još gorimushkile chibira wrote:Hoda Mujo pustinjom i sretne beduina. Brate gdje se nalazi more - upita ga Mujo. Beduin pokaze pravac i veli - Hodaj tri dana u ovom pravcu i doci ces do mora. Mujo ce na to - Ma super vam je plaza al' je brate golema.
Naletio medo na nekakve izletnike i ovi se razbjezali. U potrazi za hranom on proguta pakovanje viagre. Nakon nekog vremena ne zna jadan sta ce sa erekcijom. Naleti na zeku i nekako ga nagovori na sex. Medjutim nije mu bilo dosta pa krene dalje i naleti na liju pa i nju pocne nagovarati. Nakon neckanja lija pristane i on navali. Nakon sto je zavrsio bi mu lakse pa onako olaksan pita liju kako je njoj bilo. Veli ona mnogo si brate dlakav dole al' je bilo dobro fakat. Pogleda medo dole i veli - U jebote ja zaboravio da skinem zeku.
+1macmoodan wrote:Prvi je toliko smiješan da sam nastavio čitati drugi misleći da je nastavak istog vica u pitanju. Drugi je još gorimushkile chibira wrote:Hoda Mujo pustinjom i sretne beduina. Brate gdje se nalazi more - upita ga Mujo. Beduin pokaze pravac i veli - Hodaj tri dana u ovom pravcu i doci ces do mora. Mujo ce na to - Ma super vam je plaza al' je brate golema.
Naletio medo na nekakve izletnike i ovi se razbjezali. U potrazi za hranom on proguta pakovanje viagre. Nakon nekog vremena ne zna jadan sta ce sa erekcijom. Naleti na zeku i nekako ga nagovori na sex. Medjutim nije mu bilo dosta pa krene dalje i naleti na liju pa i nju pocne nagovarati. Nakon neckanja lija pristane i on navali. Nakon sto je zavrsio bi mu lakse pa onako olaksan pita liju kako je njoj bilo. Veli ona mnogo si brate dlakav dole al' je bilo dobro fakat. Pogleda medo dole i veli - U jebote ja zaboravio da skinem zeku.
----alkalna_baterija wrote:Meni je bolji kraj kad medo kaže:
"Ma idi u pičku materinu, zar svaki put kad se zeko nadrogira mora da trči cijela šuma"
i svejedno mi je bio smiješan samo u osnovnoj