quarterback wrote:
nemas vise note, ne pricam s tobom![]()
Znaš ono: Postoje mobiteli i postoji Note... On će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu i svakako ću se opet vratiti na Note seriju...
Moderator: Benq
quarterback wrote:
Nek je sa srećom, mene hvala Bogu ovaj Edge iz dana u dan sve više fasciniraBuckethead wrote:Jučer kupih S7 obični, pa evo da nabacam par dojmova.
Dizajn fantazija, dobro leži u ruci, jer je zadnji dio malo i zaobljen. Malo je klizav, ali šta je tu je. Kameru nisam imao prilike dovoljno testirati, ali po onom što sam vidio vrh je. Displej je stvarno priča za sebe. AMOLED je napredovao iz generacije u generaciju, prikaz bijele bolji nego na bilo kojem IPS-u, o crnoj da ne govorim. 4 tipa kalibracije displeja, po stepenu zasićenosti boja. Možeš naštimati kako želiš. Mogu slobodno reći da je klasa iznad svih ostalih, bez premca. Nije ni čudo što Apple hoće od 2017 da pređe na OLED. Touchwiz je toliko ispeglan i olakšan, da nemam riječi. Sve doslovno leti, nema više laga, sve aplikacije se otvaraju instantno. Touchwiz je sada ludilo...
Hvalashalla wrote: Nek je sa srećom, mene hvala Bogu ovaj Edge iz dana u dan sve više fascinira![]()
Gdje si uzeo i koju si boju odabrao?
Nema potrebe za tim "šljamsung", pa ni u šali i zezi.Quaresma wrote:Kakav je multitasking kod tih novih šljamsunga
Nije ko na XperijiQuaresma wrote:Kakav je multitasking kod tih novih šljamsunga
Nego je gori?Buckethead wrote:Nije ko na XperijiQuaresma wrote:Kakav je multitasking kod tih novih šljamsunga
de ba respo... okani me sesupercali wrote: Nego je gori?
Slušao me besprijekorno Note 3 pa Note 4 pa evo i Note 5 i čekam zato i Note 7.Buckethead wrote:quarterback wrote:
![]()
![]()
Znaš ono: Postoje mobiteli i postoji Note... On će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu i svakako ću se opet vratiti na Note seriju...
Ipak se nisam toliko pokajao , selfi kamera svjetlosnu godinu ispred iphone 6s , a sa s7 nisam imao priliku porediti ,ali po youtube recenzijama vidim da je bolja kod p9.klixo wrote:Uzeo u Njem. Huawei P9 520 eura , 2 godine garancije...Malo sam se preveslo sto ne dodah 70e za S7 edge jer mi ovaj ne lezi u ruci nikako.
Jedino ce mi biti zao prednje kamere koja je beton.
Ako ima tko dajem za 930 km p9
01.06 izdat racun.
+ Pdv...Za kes dobijes nizu cijenu iz razloga sto zavrznu porez.JLZbunjenog wrote:Cijena za gotovinu : 000.00
Kartično plaćanje : 000,00
Ako placam shoping karticom, sa koje odmah dobije iznos... koju cijenu placam ?
ne mora biti zavrtanje poreza ako daje popust za kes...banke naplacuju proviziju za transakcije preko terminala pa je trgovcu isplativije dati popust nego naplatiti karticom...dobijes fiskalni racun i ovako i onako pa o zavrtanju poreza nema govora...klixo wrote:+ Pdv...Za kes dobijes nizu cijenu iz razloga sto zavrznu porez.JLZbunjenog wrote:Cijena za gotovinu : 000.00
ali razlika cijene od 100-250KMholowey wrote:ne mora biti zavrtanje poreza ako daje popust za kes...banke naplacuju proviziju za transakcije preko terminala pa je trgovcu isplativije dati popust nego naplatiti karticom...dobijes fiskalni racun i ovako i onako pa o zavrtanju poreza nema govora...klixo wrote:+ Pdv...Za kes dobijes nizu cijenu iz razloga sto zavrznu porez.JLZbunjenog wrote:Cijena za gotovinu : 000.00
Evo je/ga opet, troll party epizoda 271.ja nisam ja wrote:Moze li pomoc molim vas.Vec od kada sam uzela S7 desava mi se da kada izadjem upalim mobil data i kada dodjem kuci ne spaja mi se sam na wifi vec ga moram prebacivati rucno i SVAKI PUT ubacivati sifru.Iphone je to radio sam.Gorio mi je mobil data i wifi i sam je prebacivao na ono na cemu koristim internet.Mislim da mora postojati nacin da i S7 prebacuje sam ali ne znam to naci.Zna li mi iko pomoci?
agent_zero wrote:Evo je/ga opet, troll party epizoda 271.ja nisam ja wrote:Moze li pomoc molim vas.Vec od kada sam uzela S7 desava mi se da kada izadjem upalim mobil data i kada dodjem kuci ne spaja mi se sam na wifi vec ga moram prebacivati rucno i SVAKI PUT ubacivati sifru.Iphone je to radio sam.Gorio mi je mobil data i wifi i sam je prebacivao na ono na cemu koristim internet.Mislim da mora postojati nacin da i S7 prebacuje sam ali ne znam to naci.Zna li mi iko pomoci?
S2E271agent_zero wrote:Evo je/ga opet, troll party epizoda 271.ja nisam ja wrote:Moze li pomoc molim vas.Vec od kada sam uzela S7 desava mi se da kada izadjem upalim mobil data i kada dodjem kuci ne spaja mi se sam na wifi vec ga moram prebacivati rucno i SVAKI PUT ubacivati sifru.Iphone je to radio sam.Gorio mi je mobil data i wifi i sam je prebacivao na ono na cemu koristim internet.Mislim da mora postojati nacin da i S7 prebacuje sam ali ne znam to naci.Zna li mi iko pomoci?
Baš tako, druga sezona popularne serije "troll party", srce slatko sad nabavilo i s7.quarterback wrote:S2E271agent_zero wrote:Evo je/ga opet, troll party epizoda 271.ja nisam ja wrote:Moze li pomoc molim vas.Vec od kada sam uzela S7 desava mi se da kada izadjem upalim mobil data i kada dodjem kuci ne spaja mi se sam na wifi vec ga moram prebacivati rucno i SVAKI PUT ubacivati sifru.Iphone je to radio sam.Gorio mi je mobil data i wifi i sam je prebacivao na ono na cemu koristim internet.Mislim da mora postojati nacin da i S7 prebacuje sam ali ne znam to naci.Zna li mi iko pomoci?