SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Tercius

#20876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

apgang wrote:
Tercius wrote:Za jednog kamermana jako nepismen...
Kakve veze ima kamerman s pismenoscu?
Pa kakve nema...jbt u društvu si pismenih ljudi valjda si trebao naučiti bar gdje space tipku udariti kad pises eseje degutantnih sadržaja...
nema me tamo

#20877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nema me tamo »

Tercius mora da si zabavan decko na partijima. :D
Tercius

#20878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Heh al fakat je tako heheh :)))
Ljakan

#20879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ljakan »

Freamon Lester wrote:Ne treba prijaviti fotku fb-u vec treba lika prijaviti policiji zbog prijetnji koje je izrekao.
MOG SINA JE UBILA POLICIJA KANTONA SARAJEVI ALI SVI SUTE JER NESTO NIJE U REDU ALI MOJ SINE PLACEM JER TE VISE NEMAM ALI SINE NECE NI DRUGIH BITI SAMO OVAJ PUT ZAKON MORACE DA DOBRO PRORADI ILI ILI CUCESE
A posto je vec jednom dolazio naoruzan bombom u policiju, policija je valjda dovoljno pametna da zna sabrati 2 i 2. :izet:
Izgubio je dijete i da je najgore njegovo je.Lako je nama neutralcima kritikovat.Velika tragedija.Nije mu lako ali bez obzira mislim da nije tolko glup da sta napravi jer bi mogao slicno zavrsiti.
O'zone
Globalni moderator

#20880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Reglan

#20881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

:run:
Fauja Singh

#20882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Fauja Singh »

Sokiran sam majke mi :shock:
FAP mashina

#20883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by FAP mashina »

Obucen u odijelo nakon obdukcije gdje se vidi rez od obdukcije ispod kosulje do donje vilice (mandibule).
uglavnomja

#20884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

:shock: :cry:

sta mi bi da pogledam :run:
JThomas

#20885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

e čuj da policija valja drogu. ja sam siguran da je to nemoguće i da je neka greška u pitanju.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#20886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Matijevic_Vlado »

Tobe jarabi :mrgreen:
Tercius

#20887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

JThomas wrote:e čuj da policija valja drogu. ja sam siguran da je to nemoguće i da je neka greška u pitanju.
Svaki kriminalac ima ime i prezime dečko.Dešava se u svim državama ne znam sta je to čudno kad se i kod nas desi slicno.U Srbiji već par godina unazad hapse policajce radi udruživanja u zločinačku organizaciju, u hrvatskoj opet za raketiranja i iznude itd.
JThomas

#20888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

pa ništa nije čudno, bio sam ironičan. doduše čudno je što je pao, sigurno višepozicioniranim drugovima nije dao njihov dio.
old_spice

#20889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by old_spice »

JThomas wrote:e čuj da policija valja drogu. ja sam siguran da je to nemoguće i da je neka greška u pitanju.
Evo novog radnog mjesta, idemo dalje :izet: :izet:
Akibh

#20890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Akibh »

Tercius wrote:
Svaki kriminalac ima ime i prezime dečko.Dešava se u svim državama ne znam sta je to čudno kad se i kod nas desi slicno.U Srbiji već par godina unazad hapse policajce radi udruživanja u zločinačku organizaciju, u hrvatskoj opet za raketiranja i iznude itd.
Izvini , znas li slucajno koju je sankciju dobio specijalac Federalnog MUPa koji je na Bjelasnici nanio teske tjelesne povrede momku tokom skijanja?
Tercius

#20891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Akibh wrote:
Tercius wrote:
Izvini , znas li slucajno koju je sankciju dobio specijalac Federalnog MUPa koji je na Bjelasnici nanio teske tjelesne povrede momku tokom skijanja?
Misliš na.onaj slučaj kad je na skijama u punoj brzini uletio medju masu djece?Pa je neke i na cum poslao ? Jel na tog misliš?
Akibh

#20892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Akibh »

Tercius wrote:
Misliš na.onaj slučaj kad je na skijama u punoj brzini uletio medju masu djece?Pa je neke i na cum poslao ? Jel na tog misliš?
:sad: Upravo na taj... CUM? Masa djece? O boze:
''Prilikom skijanja na stazi, skijama je došlo do kontakta između osobe M. M. i šestogodišnjeg djeteta. Nakon toga je M. S., otac djeteta, fizički je napao M. M. te mu tom prilikom u predjelu trbuha nanio teške tjelesne ozljede konstatirane na KUM KCU, gdje je ozlijeđenom ukazana liječnička pomoć, a poslije toga bio je podvrgnut operativnom zahvatu (odstranjena mu je žučna kesa te ušivena jetra). Kod djeteta nisu evidentirane ozljede...''
JThomas

#20893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

nemojte tako, kolega je uvijek u pravu.
insaneinthebrain

#20894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

eno gori trebevic, ko je gore nasao vatru da pali :-)
Forsaken

#20895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Forsaken »

gori trebevic i to dobro, pushi se pravo
Tercius

#20896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

JThomas wrote:nemojte tako, kolega je uvijek u pravu.
Ma jok, po meni je svako u pravu ko postupi tako...sad neko ima damu pa reaguje a neko je mali mish pa šuti i gleda kroz prozor tramvaja dok dijete bodu nozem...znaš.
vješalica

#20897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Akibh wrote:
Tercius wrote:
:sad: Upravo na taj... CUM? Masa djece? O boze:
''Prilikom skijanja na stazi, skijama je došlo do kontakta između osobe M. M. i šestogodišnjeg djeteta. Nakon toga je M. S., otac djeteta, fizički je napao M. M. te mu tom prilikom u predjelu trbuha nanio teške tjelesne ozljede konstatirane na KUM KCU, gdje je ozlijeđenom ukazana liječnička pomoć, a poslije toga bio je podvrgnut operativnom zahvatu (odstranjena mu je žučna kesa te ušivena jetra). Kod djeteta nisu evidentirane ozljede...''

ma neka ga je zgromio dosta je i neiživljene derladije
ja prosle sedmice idem sa djetetom u kolicima pubertetska histerija na biciklima slaloma i nalijeće mi na kolica,dobro je pa me nisu pokupili
JThomas

#20898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

Tercius wrote:
Ma jok, po meni je svako u pravu ko postupi tako...sad neko ima damu pa reaguje a neko je mali mish pa šuti i gleda kroz prozor tramvaja dok dijete bodu nozem...znaš.
sjajna analogija. takoreći briljantna. ništa manje nisam ni očekivao.
Akibh

#20899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Akibh »

Tercius wrote:
Da, ja uvijek potenciram da se policiji treba dati puno vise ovlasti i prava u borbi protiv mafije, opremiti je, dodatno obuciti ali kad procitam ovakve izljeve gluposti onda se ujedem za jezik...
Nek ste zivi i zdravi,
Tercius

#20900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

JThomas wrote:
Tercius wrote:
sjajna analogija. takoreći briljantna. ništa manje nisam ni očekivao.
Pa naravno, jer van svake pameti je u istoj priči spominjati kriminalca sa znackom koji padne na gudri i policajca specijalca dokazanog sportistu, instruktora, padobranca, ronioca, snajperistu i još mnogo toga.Ma ko si bolan da skijas stazom i gazis sve ispred sebe, ko si da traumiras ljude sa kolicima po Vilsu.Anarhija od kriminalaca, anarhija od Babine djece odrasle pod staklenim zvonom.
Locked