Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
vauvau

#20851 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vauvau »

Ima li kakav video, neka kompilacijica, nema ništa na tv, mogao bi se kakav klip pogledati?
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#20852 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

sad bili sluĆajevi iks,sto nisi gledo :D
vauvau

#20853 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vauvau »

Ne mogu onu skali smislit, nešto mi antipatična. Ok, ima dobre fonasi, ali ne begenišem i gotovo.
bitanga_sa_otesa

#20854 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

:? :shock: :roll: :sad: :zid:
Travnički Noćni Šetač

#20855 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Mali plavi pežoić me je iznervirao...ni pokušao nije pogledati u retrovizor... ostali baš i nisu...

Deriguz

#20856 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Deriguz »

Maloprije stala trola u Svrakinom, ne mice, kvar neki. Ja stizem u momentu dok kamion iz suprotne trake pusta auta iz moje trake da prodju, i haj ja da budem solidaran stanem, reko da se malo zamjenimo, nek idu sad oni. Medjutim stojim ja tako 5, stojim 10 minuta, niko iz suprotne ni da pomisli da bi mogao stati, pa propustiti nas ponovo. Svi samo svoju guz**** gledaju. Tacno moras na silu da se probijas, da kreces, da njima dodje do mozga :roll: :oops: :oops:
amar1994

#20857 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

imam jednu rijec za njih : seljoberi :thumbup:
vjeshalica

#20858 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjeshalica »

Image
kabal1337

#20859 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

vjeshalica wrote:Image
Upali zadnje maglenke
vjeshalica

#20860 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjeshalica »

Al ovo je idealno za papke koji imaju neke frčkave seljone :mrgreen:
JavierBosnia

#20861 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by JavierBosnia »

Vozim se često tramvajem kad na fax idem i onako na semaforu promatram i auta i vozace.
Koliko se tek sa strane vidi koliko su odmaknuti jedni od drugih. Sta je to strah od cega ili qurcobolja?

I onda kad se upali zeleno, dok se svako od njih sjeti krenuti.. aj i nekako pravo ko ide, ali na skretanjima je prica posebna, umjesto da prodje 7-8 auta, ono prodje 3-4
bitanga_sa_otesa

#20862 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

JavierBosnia wrote: Sta je to strah od cega ili qurcobolja?

I onda kad se upali zeleno, dok se svako od njih sjeti krenuti.. aj i nekako pravo ko ide, ali na skretanjima je prica posebna, umjesto da prodje 7-8 auta, ono prodje 3-4
strah da se nece na vrijeme zaustaviti jer bleji u mobitel.a o kretanju sam pisao vise puta ,ja kad sam prvi krenem s malim gasom,bez trkanja,dodjem do 60, pogledam u retrovizor 300m iza mene nema nikoga .toliko o debilima...
JavierBosnia

#20863 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by JavierBosnia »

:lol: :lol: Eh upravo to
Krenem ajmo reci normalno, prva, druga, treca, oni ostali ja ko trkač neki ispadnem.
Al nema rješenja za to. Jednostavno svako polaze, svako hoce da se vozika, roditelji kupuju neke krševe nek ima dijete, a saobracajnu kulturu ne poznaju i eto belaja.
bitanga_sa_otesa

#20864 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

kupuju sami ,na kredit.nemaju sta jest al kupe auto i mobitel da budu glavni u raji,onda pilje u potrosnju na boardu,pricaju na viber i voze na benzinskim i naftnim isparenjima..
basicm

#20865 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

bitanga_sa_otesa wrote:kupuju sami ,na kredit.nemaju sta jest al kupe auto i mobitel da budu glavni u raji,onda pilje u potrosnju na boardu,pricaju na viber i voze na benzinskim i naftnim isparenjima..
Potrosnja njih ubi, a ako obrtomjer pokaze iznad 2000 mali mozdani ih klepi iza usiju.
bitanga_sa_otesa

#20866 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

basicm wrote:
Potrosnja njih ubi, a ako obrtomjer pokaze iznad 2000 mali mozdani ih klepi iza usiju.
pa ima lijek za to...bicikl,tramvaj....pjehoke..
kakaljin

#20867 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakaljin »

bitanga_sa_otesa wrote:
JavierBosnia wrote: Sta je to strah od cega ili qurcobolja?

strah da se nece na vrijeme zaustaviti jer bleji u mobitel.a o kretanju sam pisao vise puta ,ja kad sam prvi krenem s malim gasom,bez trkanja,dodjem do 60, pogledam u retrovizor 300m iza mene nema nikoga .toliko o debilima...
A tek oni koji svirnu na paljenje zutog a isto tako ih ostavim daleko iza sebe, a nesto im se zuri pa sviraju.
bitanga_sa_otesa

#20868 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

kakaljin wrote:
A tek oni koji svirnu na paljenje zutog a isto tako ih ostavim daleko iza sebe, a nesto im se zuri pa sviraju.
ti su posebna tipa ,bibikavci se zovu,oni sviraju svemu,jaranima,guzlama,cukama,cim trepne zuto i sl ...
commendatore

#20869 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

svirenama
Travnički Noćni Šetač

#20870 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

bitanga_sa_otesa wrote: ti su posebna tipa ,bibikavci se zovu,oni sviraju svemu,jaranima,guzlama,cukama,cim trepne zuto i sl ...
:lol: :lol: :lol:
veliki_ah

#20871 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by veliki_ah »

bitanga_sa_otesa wrote:
kakaljin wrote:
ti su posebna tipa ,bibikavci se zovu,oni sviraju svemu,jaranima,guzlama,cukama,cim trepne zuto i sl ...
Skontao sam da je to neki poremećaj. Neki dan sam bio u taksiju i auto je bilo drugo/treće na semaforu i čim se upalilo žuto vozač je refleksno kratko svirnuo, a ovaj ispred je čak bio ažuran i polako već krenuo. Tako na svakom semaforu. To je već neka navika i poremećaj da se svirne bez obzira šta se ispred dešava, čak kontam da sviraju i kad su prvi u nizu.
Skontao sam da bi autokomapnije mogle da razviju tu mogućnost na autu, da samo svirne kad se upali žuto, da uštedi vremena vozaču :-D
u prolazniku

#20872 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by u prolazniku »

bitanga_sa_otesa wrote:
kakaljin wrote:
Imao sam prijatelja koji kad mu neko svira na semaforu, hladno cimne auto i ugasi, pa malo sjedi, kao proba upaliti, a onda izađe i otvori haubu i psuje (a imao moskviča). Onaj što je svirao, naravno ušao u gepek pa nema šanse da ga obiđe, nego mora čekati sljedeće zeleno... :evil: :evil:
bitanga_sa_otesa

#20873 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

:lol: :D
drug_profi

#20874 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

veliki_ah wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:
kakaljin wrote:
Skontao sam da je to neki poremećaj. Neki dan sam bio u taksiju i auto je bilo drugo/treće na semaforu i čim se upalilo žuto vozač je refleksno kratko svirnuo, a ovaj ispred je čak bio ažuran i polako već krenuo. Tako na svakom semaforu. To je već neka navika i poremećaj da se svirne bez obzira šta se ispred dešava, čak kontam da sviraju i kad su prvi u nizu.
Skontao sam da bi autokomapnije mogle da razviju tu mogućnost na autu, da samo svirne kad se upali žuto, da uštedi vremena vozaču :-D
Ja sam sebi na kvačilo namontirao sirenu. Tako kad god stisnem da ubacim u brzinu ili prešaltam ono svirne fino, za svaki slučaj.
Travnički Noćni Šetač

#20875 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

u prolazniku wrote: Imao sam prijatelja koji kad mu neko svira na semaforu, hladno cimne auto i ugasi, pa malo sjedi, kao proba upaliti, a onda izađe i otvori haubu i psuje (a imao moskviča). Onaj što je svirao, naravno ušao u gepek pa nema šanse da ga obiđe, nego mora čekati sljedeće zeleno... :evil: :evil:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Post Reply