FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mišo_Kovač
#20851 Re: FC Bayern Munchen
Kao die-hard navijac Bayerna, misljenja sam da je neprodavanje ribery i robbena najbolji moguci potez ikad
Ljude treba ostaviti u klubu i nakon sto se penzionisu. Legende. Takve stvari vrijede više od novaca. Tačka

-
missko
#20852 Re: FC Bayern Munchen
Njih 2 su i sada najbolji igraci Bayerna i da su ih prodali zajebali bi se zestoko vec ove sezone bi imali 10 poena manje
Gesendet von meinem SM-G935F
Gesendet von meinem SM-G935F
- Tito_i_Partija
#20853 Re: FC Bayern Munchen
Pa slusali su eto Pepa, koji im je dovodio spanske olupine i polu-talente u ekipu, otjer'o svjetski renomiranog doktora, i generalno pusio kurku u ligi sampiona.
Van Gaal bio spreman da plati masnu cifru da dovede sebi onog holandskog padavicara u United prije par godina, a za toliko vremena nije u Bayernu ni tri utakmice odigr'o kako treba...eto koliko im je se ta odluka otplatila.
Pa onda onaj Martinez...jebote, jel' taj frajer uopste jos ziv? Taj je haman pa cijelu Pepovu eru proveo po sportskim klinikama, ne znam jel' uopste svjestan da Heynckes vise nije trener Bayerna.
Al' eto, sve je lafo u redu dok se liga uzima, nista ne diraj, ostavi invalide tu gdje jesu, ogranici se fino k'o balkon, i redovno ga pusi od jebenog Atletica u evropi.
Van Gaal bio spreman da plati masnu cifru da dovede sebi onog holandskog padavicara u United prije par godina, a za toliko vremena nije u Bayernu ni tri utakmice odigr'o kako treba...eto koliko im je se ta odluka otplatila.
Pa onda onaj Martinez...jebote, jel' taj frajer uopste jos ziv? Taj je haman pa cijelu Pepovu eru proveo po sportskim klinikama, ne znam jel' uopste svjestan da Heynckes vise nije trener Bayerna.
Al' eto, sve je lafo u redu dok se liga uzima, nista ne diraj, ostavi invalide tu gdje jesu, ogranici se fino k'o balkon, i redovno ga pusi od jebenog Atletica u evropi.
- MaroonBrigade
#20854 Re: FC Bayern Munchen
Invalidi dodju do finala ili polufinala svaki put, evo skoro 10 godina u nizu. Sta vise ocekujes? Da osvoje nekoliko titula CL za redom ili?Tito_i_Partija wrote:Pa slusali su eto Pepa, koji im je dovodio spanske olupine i polu-talente u ekipu, otjer'o svjetski renomiranog doktora, i generalno pusio kurku u ligi sampiona.![]()
Pa onda onaj Martinez...jebote, jel' taj frajer uopste jos ziv? Taj je haman pa cijelu Pepovu eru proveo po sportskim klinikama, ne znam jel' uopste svjestan da Heynckes vise nije trener Bayerna.![]()
- Tito_i_Partija
#20855 Re: FC Bayern Munchen
Kakavo bolan finale, finale nije vidjeno jos od Heynckesa.
A kad se uzme u obzir da imaju para k'o blata, da imaju manje ligaskih utakmica od drugih, i da ligom dominiraju kako hoce, onda bi trebalo za njih bit' finale lige sampiona svake druge godine k'o klin.
A kad se uzme u obzir da imaju para k'o blata, da imaju manje ligaskih utakmica od drugih, i da ligom dominiraju kako hoce, onda bi trebalo za njih bit' finale lige sampiona svake druge godine k'o klin.
- MaroonBrigade
#20856 Re: FC Bayern Munchen
Treba se ugledati na ove "velike" ekipe koje prosipaju pare na sve strane i opet nemaju vise nastupa u finalu CL u zadnjih 10 godina 
- Mišo_Kovač
#20857 Re: FC Bayern Munchen
Jebote, zadnje finale bilo prije 3 godine. Prica isto ko da je bilo prije 30 xD A u Martinezovu vrijednost moze sumnjat samo neko ko nije gledao Bayerna u zadnje 4 godine. Povrijedjen je, u prosjeku, vise od ostalih bio, al unatoc tome covjek je vrhunski timski igrac. 
- MOSALJOZE
#20858 Re: FC Bayern Munchen
Karika koja je nedostajala godinu dana ranije,definitivno.U finalu sa zutaljima je sve zatvorio,nema gdje ga nije bilo.
- MaroonBrigade
#20859 Re: FC Bayern Munchen
Ma cijelu tu sezonu je odigrao na vrhunskom nivou i mene je licno iznenadio. Pitanje je da li ce opet doci do tog nivoa a i u klubu ga vise forsiraju kao stopera a tad je pretezno igrao zadnjeg veznog.MOSALJOZE wrote:Karika koja je nedostajala godinu dana ranije,definitivno.U finalu sa zutaljima je sve zatvorio,nema gdje ga nije bilo.
- MOSALJOZE
#20860 Re: FC Bayern Munchen
Ima li Carlo izbora.Boa je imao jednu dužu pauzu,sad opet pauzira.Ispred je igrao Alcantara,negdje sam našao brojke njega i Xavija od prije par godina(ona Barcina najbolja sezona)i daleko je bolji.Svakako da nisu isti tip igrača,ali nije ni bilo prevelike potrebe za DMF igračem jer su uglavmom dominirali.Eh kad dodje Arsenal,to je već drugo.MaroonBrigade wrote:Ma cijelu tu sezonu je odigrao na vrhunskom nivou i mene je licno iznenadio. Pitanje je da li ce opet doci do tog nivoa a i u klubu ga vise forsiraju kao stopera a tad je pretezno igrao zadnjeg veznog.MOSALJOZE wrote:Karika koja je nedostajala godinu dana ranije,definitivno.U finalu sa zutaljima je sve zatvorio,nema gdje ga nije bilo.
- Bosanski_kralj
#20861 Re: FC Bayern Munchen
U polufinalu protiv Barce, pojeo njihov vezni red. Šteta zbog čestih povreda, momak je zvijer.MOSALJOZE wrote:Karika koja je nedostajala godinu dana ranije,definitivno.U finalu sa zutaljima je sve zatvorio,nema gdje ga nije bilo.
-
klopan
#20862 Re: FC Bayern Munchen
Zakasnio sam na ovu zanimljivu raspravu izgleda dan,dva,moglo bi se svasta reci,al preskocicu.
Gledajuvsi danas bayern i onu prvu tekmu u produzetku sezone,nista nije povezano,nidje veze.
Arsenal nikad nije bio blizi da prodje bayerna.
Nesto mi se cini da Boa ne zaigra od one svoje slav e izjave.
Gledajuvsi danas bayern i onu prvu tekmu u produzetku sezone,nista nije povezano,nidje veze.
Arsenal nikad nije bio blizi da prodje bayerna.
Nesto mi se cini da Boa ne zaigra od one svoje slav e izjave.
- MeanMachine
#20863 Re: FC Bayern Munchen
Realno je vrlo teško očekivati da Bayern zabilježi neki značajniji uspjeh u CL ove sezone, čak i ako prođu Arsenal (što će samo po sebi biti dovoljno teško). Jednostavno je previše elemenata u njihovoj igri koji još ne funkcionišu kako treba i ovu sezonu treba shvatiti kao neku tranzicijsku u kojoj će i titula u BL biti solidan uspjeh. S druge strane, neminovna je predstojeća smjena generacija u Bayernu i tu ce trebati barem 2-3 sezone da se uklope sve karike na terenu pa da to proradi kao treba. Neki je ranije pomenuo da su Robben i Ribery trenutno najbolji igrači u Bayernu i potpuno se slažem (nažalost, obzirom da su na zalasku karijera). Costa je OK, ali mora konstantno igrati na vrhunskom nivou da bi bio adekvatna zamjena za Riberyja. Coman me još nije uvjerio da je pravo rješenje na desnom krilu kada Robben ode u penziju. Sve u svemu, dosta nepoznatih u jednačini zvanoj FC Bayern i jedno veoma interesantno razdoblje u razvoju kluba je pred nama, a što se tiče ove sezone i titula prvaka Njemačke je po mom mišljenju sasvim dovoljna[emoji38]
- simonese
#20864 Re: FC Bayern Munchen
jedino pozitivno sto Arsenal igra gore od Bayerna
-
super_bayern
#20865 Re: FC Bayern Munchen
slOžem seMeanMachine wrote:Realno je vrlo teško očekivati da Bayern zabilježi neki značajniji uspjeh u CL ove sezone, čak i ako prođu Arsenal (što će samo po sebi biti dovoljno teško). Jednostavno je previše elemenata u njihovoj igri koji još ne funkcionišu kako treba i ovu sezonu treba shvatiti kao neku tranzicijsku u kojoj će i titula u BL biti solidan uspjeh. S druge strane, neminovna je predstojeća smjena generacija u Bayernu i tu ce trebati barem 2-3 sezone da se uklope sve karike na terenu pa da to proradi kao treba. Neki je ranije pomenuo da su Robben i Ribery trenutno najbolji igrači u Bayernu i potpuno se slažem (nažalost, obzirom da su na zalasku karijera). Costa je OK, ali mora konstantno igrati na vrhunskom nivou da bi bio adekvatna zamjena za Riberyja. Coman me još nije uvjerio da je pravo rješenje na desnom krilu kada Robben ode u penziju. Sve u svemu, dosta nepoznatih u jednačini zvanoj FC Bayern i jedno veoma interesantno razdoblje u razvoju kluba je pred nama, a što se tiče ove sezone i titula prvaka Njemačke je po mom mišljenju sasvim dovoljna[emoji38]
- mO k3
#20866 Re: FC Bayern Munchen
Tito_i_Partija wrote:Pa slusali su eto Pepa, koji im je dovodio spanske olupine i polu-talente u ekipu, otjer'o svjetski renomiranog doktora, i generalno pusio kurku u ligi sampiona.![]()
Pa onda onaj Martinez...jebote, jel' taj frajer uopste jos ziv? Taj je haman pa cijelu Pepovu eru proveo po sportskim klinikama, ne znam jel' uopste svjestan da Heynckes vise nije trener Bayerna.![]()
- MOSALJOZE
#20867 Re: FC Bayern Munchen
Titoipartija više nego uli i rumenige <3
- Mišo_Kovač
#20869 Re: FC Bayern Munchen
Lahm ode na kraju sezone

-
missko
#20870 Re: FC Bayern Munchen
Kosta hoce isto da ide a mislim da ce i Riberi i Roben
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
- MOSALJOZE
#20871 Re: FC Bayern Munchen
Cafu,Surbier,Thuram i Lahm.Bio je i neki Brazilac,ali daaavno je igrao,gledao sam jedan prilog o njemu.Sa Peleom igrao.
Po meni medju ovih 4-5 treba tražiti najboljeg RB svih vremena,Lahm sigurno medju top 3 svih vremena.
Po meni medju ovih 4-5 treba tražiti najboljeg RB svih vremena,Lahm sigurno medju top 3 svih vremena.
- MOSALJOZE
#20872 Re: FC Bayern Munchen
"FC Bayern München is surprised by the approach of Philipp Lahm and his adviser. Uli Hoeneß and I have held open, intensive and constructive talks with Philipp in recent months about a possible position as sporting director of our club. At the end of last week, he informed us that he is currently not available for such a position and that he would like an early termination of his player contract, which runs until June 2018, at the end of the current season.
Until yesterday we assumed that there would be a joint announcement on this decision by Philipp Lahm and FC Bayern München.
Philipp Lahm has been an important player for FC Bayern München for over a decade. We are convinced that our captain will now concentrate fully with the team on the tough upcoming tasks in the Bundesliga, Champions League and DFB Cup. We would like to make clear that the door will always remain open for Philipp at FC Bayern München.”
Karl-Heinz Rummenigge
FC Bayern München Chairman

Until yesterday we assumed that there would be a joint announcement on this decision by Philipp Lahm and FC Bayern München.
Philipp Lahm has been an important player for FC Bayern München for over a decade. We are convinced that our captain will now concentrate fully with the team on the tough upcoming tasks in the Bundesliga, Champions League and DFB Cup. We would like to make clear that the door will always remain open for Philipp at FC Bayern München.”
Karl-Heinz Rummenigge
FC Bayern München Chairman
-
missko
#20873 Re: FC Bayern Munchen
Lahm nije u dobrom s njima izgleda
- MOSALJOZE
#20874 Re: FC Bayern Munchen
Ali je postojao neki usmeni dogovor,da kada završi karijeru odma postane SD Bayerna
Da je bilo koji drugi igrač u pitanju,hajde manje više,ali Lahm...
-
missko
#20875 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen
Tu su ga izgleda naguzili pa sad ih kontrira. Dali mu izgleda bili da vodi jugend a otvaraju vrata onom delegatu iz gladbahaMOSALJOZE wrote:Ali je postojao neki usmeni dogovor,da kada završi karijeru odma postane SD Bayerna![]()