FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#20851 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

fixer wrote: Real nije u uzvratnoj dozivio poraz :D Tako da je ispao na gol razlici. To je itekakva utjeha u odnosu na to da izgubis pred svojim navijacima haman kao i na strani.
1+2 = 3

4+0 = 4

čudna gol razlika. :D
Riddle

#20852 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Ne zivi li 505 u Barceloni? Mozda je covjek bio na utakmici, pa kasnije zaglavio u nekom kaficu da utopi tugu.
fidoremilienko

#20853 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

fixer wrote:
fidoremilienko wrote:Ma @505 je napaceni forumas, evo sad ga nema nigdje.

Realno, pojeo vas je Bayern! :)
Pravi glory hunter. Pa ekipa mi je gubila 5:0, 6:2 od najveceg protivnika pa sam uredno dolazio na forum da dobijem porciju :D
Ma znam, otkad pratim ovaj forum barce, vazda lik sa nekim izjavama, taktikama, statistikama... :-) :lol:
Jack Be Nimble

#20854 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Sta ste 505ticu napali, mozda je jos vani i pije...dobar forumas stalno ima neke statistike i video snimke. Jebiga Barca sve pobjedjivala, nabila komplekse citavoj planeti, a on postavljao statistike zbog kojih su kompleksi rastli. Mozda je vama upadao u oci sa tim statistikama jer vas je to bolilo, ali nije nikada ikoga namjerno podpalio (barem meni nije zapao za oko da to radi) jer obicno od njega samo dobijes video snimke i statistiku. :-).
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#20855 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

fixer wrote:
povratnikk wrote:
fixer wrote: Pa nije li se na ovoj temi moglo cuti da i kad ide lose Barci nadje se Real da je razveseli? Evo, veselite se. I Real je prosao... puno bolje od ovog potopa. Pola vas bi sad bilo na temi Bayerna da ste vi dobili 7:0. Ne kontam sta je problem sto sam iznio misljenje da je ovoj ekipi osmina finala trebala biti vrhunac?
Brate .. i Madridjanje je United trebao izbaciti ..al jbg sudije vas vole.
Trebao. Kakve sudije! Nanijev start je cist crveni. Prije je onaj Pepeov "faul" nad Alvesom zasluzio zuti nego ovaj Nanijev.
Ponavljas i ponavljas laz i ona na kraju postane istina. Je li tako ?
MaroonBrigade

#20856 Re: FC Barcelona

Post by MaroonBrigade »

skenderija04 wrote:Tek sad izgleda nemogue ali

- Barcelona
- Majska srijeda
- Camp Nou
- Bayern

Sve se poklapa :D Za vise informacija tema Manchester United pitati za @Riddle ili @ The Realist
i sta je pisac htio reci :D
skenderija04

#20857 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

MaroonBrigade wrote:
skenderija04 wrote:Tek sad izgleda nemogue ali

- Barcelona
- Majska srijeda
- Camp Nou
- Bayern

Sve se poklapa :D Za vise informacija tema Manchester United pitati za @Riddle ili @ The Realist
i sta je pisac htio reci :D
Pisac je htio reci da je nada postojala. Bayern je u Barceloni na Camp Nou, u srijedu 26-tog maja 1999 godine dozivio nesto sto se vjerovatno nikada vise nece ponoviti. Sve je bilo isto osim preokreta :mrgreen:
LSD

#20858 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Realno, sa ovom potrošenom ekipom i trenerom rookijem koji ima teških zdravstvenih problema - ova sezona sa osvojenom titulom Primere je uspjeh :wink:
Bayern im je ocitao lekcije, izjasnili se za naredne sezone (sa Pepom) i sad je na potezu uprava....neka stisnu muda i naprave radikalan rez, ako treba i par sezona žrtvovati.
skenderija04

#20859 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Realno, sa ovom potrošenom ekipom i trenerom rookijem koji ima teških zdravstvenih problema - ova sezona sa osvojenom titulom Primere je uspjeh :wink:
Bayern im je ocitao lekcije, izjasnili se za naredne sezone (sa Pepom) i sad je na potezu uprava....neka stisnu muda i naprave radikalan rez, ako treba i par sezona žrtvovati.
Druze, sad kazu da Messi nije igrao jer ga je cuvao za Betis :( :( U stilu, neka pocne na klupi pa ako bude sansi mozda udje
Mozes misliti kakvo je realno stanje stvari kad se jos uvijek brinu za ligu. :shock:
LSD

#20860 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:Realno, sa ovom potrošenom ekipom i trenerom rookijem koji ima teških zdravstvenih problema - ova sezona sa osvojenom titulom Primere je uspjeh :wink:
Druze, sad kazu da Messi nije igrao jer ga je cuvao za Betis :( :( U stilu, neka pocne na klupi pa ako bude sansi mozda udje
Mozes misliti kakvo je realno stanje stvari kad se jos uvijek brinu za ligu. :shock:
Messi je bio spreman za maximalno 45 minuta (realnije 30 minuta)...u ovakvoj utakmica u kojoj je riješeno sve još u prvom meču - bolje da nije igrao i izlagao se eventulnoj povredi...sasvim logican potez Vilanove što ga je ostavio na klupi.

Inace, ova Barca je u padu još od prošle godine, Pep je to osjetio na vrijeme i povukao se.
Trebat ce mjenjati igrace u svim linijama, a i klupu jacati.
Vakat im je da se izjasne...ili ce halaliti par sezona pa isforirati svoju djeci iz La Masije ili ce vec sad na ljeto istresti kesu i kupovati igrace koji ce donijeti nešto novo u igri.
Tika- taka nikad nije bila loša stvar, samo trebaju igraci sposobni i potentni za implementacije iste....ovi sadašnji su vec potrošeni i bez motiva ili bez pravog liderstva sa klupe (što je još gore po Barcu).

I da, bojim se da ce Bayern još upecatljivije harati narednih godinama, pod uslovom da im Pep uspije usaditi tiki-taku (a ionako su vec sad prejaki)...imaju mnogo jake igrace ( i fizicki i trkacki i za duel igre i skocni)....brutalni su.
Last edited by LSD on 02/05/2013 01:13, edited 1 time in total.
DonVito

#20861 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Sta sam rekao. 8)

Da su Ovrebo, Buska i Stark ok mozda.
p206

#20862 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Da su pametni Messi bi završio na klupi svaku utakmicu kad se povede 2-3 razlike. Šta će im tada na terenu? A takvih je u prvom dijelu sezone bilo puno. Sad bi bio svjež i zdrav.
I Real je platio cijenu forsiranja Ronalda da igra svaku utakmicu do zadnje minute. Robben je igrao kod van Gaal-a 90 min. pa je drugi dio sezone provodio u bolnici. Sad igra do 75. i vadi njega ili Ribery-ja.
DonVito

#20863 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Gdje je Tito iz Nju Jorka ? :lol: magični Roura.
Crvena Tifoza

#20864 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

DonVito wrote:Gdje je Tito iz Nju Jorka ? :lol: magični Roura.
Tu je, došao da mazne titulu nikad jačem Realu. ;)
DonVito

#20865 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Crvena Tifoza wrote:
Mislis nikad slabijem Realu koji je aktuelni prvak sa desetak titula vise od Barse :mrgreen:
Crvena Tifoza

#20866 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

DonVito wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Mislis nikad slabijem Realu koji je aktuelni prvak sa desetak titula vise od Barse :mrgreen:

Ne, sudeći po uloženim sredstvima, nikad jačem Realu, koji od oktobra nije u stanju doći ništa bliže od -11 bodova na tabeli. Da, tom Realu.
fixer

#20867 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Picajzla wrote:
Ponavljas i ponavljas laz i ona na kraju postane istina. Je li tako ?
Izvini, jednostavno dosad nisam procitao ovu tvoju argumentaciju. :-)
Kurjakk

#20868 Re: FC Barcelona

Post by Kurjakk »

fixer wrote:Znam da vas boli, ali nisam ja kriv. Znate se busati u prsa sa nekakvom statistikom, posjed i to. E, pa, statisticki je ova ekipa Barcelone najgora ekipa koja je igrala polufinala LP-a. Kad je Real gubio od Barce 5-0, nije vam smetalo da stavljate slike Pikca sa podignutim petakom u zraku. Ja bi stavio sad jednu prigodnu, ali nemam sliku nekog ko ima 7 prstiju na jednoj ruci. :?
Koliko frustracija:grin: bayern ubio barsu, razvalio. Respekt. Idemo dalje. Nije lose biti samo prvak Španije. Ipak poslije svega sto se desilo lajk za ekipu i sezonu. Ima malo gorcine, ali nakon nekoliko sezona u kojima su se nabijali kompleksi i frustracije ovo ce se ipak zaboravit:-D real, murinjo, odlasci, kompleksi. Ma jebo to:-D
cindrlimindrli

#20869 Re: FC Barcelona

Post by cindrlimindrli »

Kurjakk wrote:Koliko frustracija:grin: bayern ubio barsu, razvalio. Respekt. Idemo dalje. Nije lose biti samo prvak Španije. Ipak poslije svega sto se desilo lajk za ekipu i sezonu. Ima malo gorcine, ali nakon nekoliko sezona u kojima su se nabijali kompleksi i frustracije ovo ce se ipak zaboravit:-D real, murinjo, odlasci, kompleksi. Ma jebo to:-D
Decko, pokrij se usima. Ono sto je Barsa jucer odigrala je odron, sto vise pricas samo cete vise zajebavat.
Charuga
Globalni moderator

#20870 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

DonVito wrote:Sta sam rekao. 8)

Da su Ovrebo, Buska i Stark ok mozda.
Smori ti sa trolanjem. Odmori malo pa se vrati frisak ...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma ...”
» DonVito

14 dana
respo

#20871 Re: FC Barcelona

Post by respo »

ovaj put bolji pobjedio i to je to
u prvoj bili duplo bolji imali svoj dan bavarci a uzvrat pametno iskoristili na kontre igrali uspjelo im
Madrid

#20872 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Iskreno sramota za Španski fudbal ovo bi...
Cim je utakmica krenula vidjelo se da u Barceloni hvali optimizma i interesovanja, onakav pristup u polufinalu LP, ma strasno brate...
Mislim da sam sinoc prvi put navijao za Barcu, ne sto su mi dragi, ni njih ni Bayern ne volim da se razumijemo, ali iz nekog sazaljenja i zbog prijatelja sa kojim sam gledao utakmicu sam htio da bar pobjede, ali ne moze se setajuci...
Bayern je po svemu viđenom vjerovatno najjaca ekipa ove godine i nije sramota izgubiti od njih, vise je Real zasrao ne prosavsi BvB ako se gleda samo prolaz, ali ipak 7-0 je rezultat za Gradinu, ne Barcu...
Kurjakk

#20873 Re: FC Barcelona

Post by Kurjakk »

cindrlimindrli wrote:
Kurjakk wrote:Koliko frustracija:grin: bayern ubio barsu, razvalio. Respekt. Idemo dalje. Nije lose biti samo prvak Španije. Ipak poslije svega sto se desilo lajk za ekipu i sezonu. Ima malo gorcine, ali nakon nekoliko sezona u kojima su se nabijali kompleksi i frustracije ovo ce se ipak zaboravit:-D real, murinjo, odlasci, kompleksi. Ma jebo to:-D
Decko, pokrij se usima. Ono sto je Barsa jucer odigrala je odron, sto vise pricas samo cete vise zajebavat.
A ti ces me ko zajebavat:-D idi igraj klisa:-D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Idemedosumom

#20874 Re: FC Barcelona

Post by Idemedosumom »

Jos se 505 nije oporavio? Cekamo njegove izvjestaje, linkove, grafove, statistike... :)
fixer

#20875 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Idemedosumom wrote:Jos se 505 nije oporavio? Cekamo njegove izvjestaje, linkove, grafove, statistike... :)
Gifove. :D Pa pojavio bi se da vcrs igra Real i da izgubi 3:0. :-)
Post Reply