1+2 = 3fixer wrote: Real nije u uzvratnoj dozivio porazTako da je ispao na gol razlici. To je itekakva utjeha u odnosu na to da izgubis pred svojim navijacima haman kao i na strani.
4+0 = 4
čudna gol razlika.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
1+2 = 3fixer wrote: Real nije u uzvratnoj dozivio porazTako da je ispao na gol razlici. To je itekakva utjeha u odnosu na to da izgubis pred svojim navijacima haman kao i na strani.
Ma znam, otkad pratim ovaj forum barce, vazda lik sa nekim izjavama, taktikama, statistikama...fixer wrote:Pravi glory hunter. Pa ekipa mi je gubila 5:0, 6:2 od najveceg protivnika pa sam uredno dolazio na forum da dobijem porcijufidoremilienko wrote:Ma @505 je napaceni forumas, evo sad ga nema nigdje.
Realno, pojeo vas je Bayern!
Ponavljas i ponavljas laz i ona na kraju postane istina. Je li tako ?fixer wrote:Trebao. Kakve sudije! Nanijev start je cist crveni. Prije je onaj Pepeov "faul" nad Alvesom zasluzio zuti nego ovaj Nanijev.povratnikk wrote:Brate .. i Madridjanje je United trebao izbaciti ..al jbg sudije vas vole.fixer wrote: Pa nije li se na ovoj temi moglo cuti da i kad ide lose Barci nadje se Real da je razveseli? Evo, veselite se. I Real je prosao... puno bolje od ovog potopa. Pola vas bi sad bilo na temi Bayerna da ste vi dobili 7:0. Ne kontam sta je problem sto sam iznio misljenje da je ovoj ekipi osmina finala trebala biti vrhunac?
i sta je pisac htio reciskenderija04 wrote:Tek sad izgleda nemogue ali
- Barcelona
- Majska srijeda
- Camp Nou
- Bayern
Sve se poklapaZa vise informacija tema Manchester United pitati za @Riddle ili @ The Realist
Pisac je htio reci da je nada postojala. Bayern je u Barceloni na Camp Nou, u srijedu 26-tog maja 1999 godine dozivio nesto sto se vjerovatno nikada vise nece ponoviti. Sve je bilo isto osim preokretaMaroonBrigade wrote:i sta je pisac htio reciskenderija04 wrote:Tek sad izgleda nemogue ali
- Barcelona
- Majska srijeda
- Camp Nou
- Bayern
Sve se poklapaZa vise informacija tema Manchester United pitati za @Riddle ili @ The Realist
Druze, sad kazu da Messi nije igrao jer ga je cuvao za BetisLSD wrote:Realno, sa ovom potrošenom ekipom i trenerom rookijem koji ima teških zdravstvenih problema - ova sezona sa osvojenom titulom Primere je uspjeh![]()
Bayern im je ocitao lekcije, izjasnili se za naredne sezone (sa Pepom) i sad je na potezu uprava....neka stisnu muda i naprave radikalan rez, ako treba i par sezona žrtvovati.
Messi je bio spreman za maximalno 45 minuta (realnije 30 minuta)...u ovakvoj utakmica u kojoj je riješeno sve još u prvom meču - bolje da nije igrao i izlagao se eventulnoj povredi...sasvim logican potez Vilanove što ga je ostavio na klupi.skenderija04 wrote:Druze, sad kazu da Messi nije igrao jer ga je cuvao za BetisLSD wrote:Realno, sa ovom potrošenom ekipom i trenerom rookijem koji ima teških zdravstvenih problema - ova sezona sa osvojenom titulom Primere je uspjeh![]()
Bayern im je ocitao lekcije, izjasnili se za naredne sezone (sa Pepom) i sad je na potezu uprava....neka stisnu muda i naprave radikalan rez, ako treba i par sezona žrtvovati.![]()
U stilu, neka pocne na klupi pa ako bude sansi mozda udje
Mozes misliti kakvo je realno stanje stvari kad se jos uvijek brinu za ligu.
Tu je, došao da mazne titulu nikad jačem Realu.DonVito wrote:Gdje je Tito iz Nju Jorka ?magični Roura.
Mislis nikad slabijem Realu koji je aktuelni prvak sa desetak titula vise od BarseCrvena Tifoza wrote:Tu je, došao da mazne titulu nikad jačem Realu.DonVito wrote:Gdje je Tito iz Nju Jorka ?magični Roura.
DonVito wrote:Mislis nikad slabijem Realu koji je aktuelni prvak sa desetak titula vise od BarseCrvena Tifoza wrote:Tu je, došao da mazne titulu nikad jačem Realu.DonVito wrote:Gdje je Tito iz Nju Jorka ?magični Roura.
Izvini, jednostavno dosad nisam procitao ovu tvoju argumentaciju.Picajzla wrote:
Ponavljas i ponavljas laz i ona na kraju postane istina. Je li tako ?
Koliko frustracijafixer wrote:Znam da vas boli, ali nisam ja kriv. Znate se busati u prsa sa nekakvom statistikom, posjed i to. E, pa, statisticki je ova ekipa Barcelone najgora ekipa koja je igrala polufinala LP-a. Kad je Real gubio od Barce 5-0, nije vam smetalo da stavljate slike Pikca sa podignutim petakom u zraku. Ja bi stavio sad jednu prigodnu, ali nemam sliku nekog ko ima 7 prstiju na jednoj ruci.
Decko, pokrij se usima. Ono sto je Barsa jucer odigrala je odron, sto vise pricas samo cete vise zajebavat.Kurjakk wrote:Koliko frustracijabayern ubio barsu, razvalio. Respekt. Idemo dalje. Nije lose biti samo prvak Španije. Ipak poslije svega sto se desilo lajk za ekipu i sezonu. Ima malo gorcine, ali nakon nekoliko sezona u kojima su se nabijali kompleksi i frustracije ovo ce se ipak zaboravit:-D real, murinjo, odlasci, kompleksi. Ma jebo to:-D
Smori ti sa trolanjem. Odmori malo pa se vrati frisak ...DonVito wrote:Sta sam rekao.
Da su Ovrebo, Buska i Stark ok mozda.
A ti ces me ko zajebavat:-D idi igraj klisa:-Dcindrlimindrli wrote:Decko, pokrij se usima. Ono sto je Barsa jucer odigrala je odron, sto vise pricas samo cete vise zajebavat.Kurjakk wrote:Koliko frustracijabayern ubio barsu, razvalio. Respekt. Idemo dalje. Nije lose biti samo prvak Španije. Ipak poslije svega sto se desilo lajk za ekipu i sezonu. Ima malo gorcine, ali nakon nekoliko sezona u kojima su se nabijali kompleksi i frustracije ovo ce se ipak zaboravit:-D real, murinjo, odlasci, kompleksi. Ma jebo to:-D
Gifove.Idemedosumom wrote:Jos se 505 nije oporavio? Cekamo njegove izvjestaje, linkove, grafove, statistike...