Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sad oni imaju koncenzus da je kuk, nevjerovano dede mi. I onda nekog zovu mitomanima Ne znam ko vam je duhovni vodja, ali je nevjerovatno kako se ta dogma brzo prosiri, brzinom svjetlosti.
nije me bilo na temi od utakmice, i tada svi fino rekli penal 1000%, mrsko mi se bilo vracat i diskutovat bilo sta drugo jer smo zijanili. haj reko sad da udjem da vidim o cemu se prica, kad ono rasprava jel bio penal ili nije.
BHF_Manijak wrote: ↑29/08/2023 16:13
Sad oni imaju koncenzus da je kuk, nevjerovano dede mi. I onda nekog zovu mitomanima Ne znam ko vam je duhovni vodja, ali je nevjerovatno kako se ta dogma brzo prosiri, brzinom svjetlosti.
Cuj kuk. Ni manje ni vise.
Kult pravi, nesto kao MAGA ili oni tvoji na temi Liverpoola
Ti se nemas pravo javljati, tebi se svojevremeno pricinjavalo da Radovac ne moze kroz trojicu
Nije nikakav duhovni vođa nego odgledan isjecak iz vise uglova.
Ti se nemas pravo javljati, tebi se svojevremeno pricinjavalo da Radovac ne moze kroz trojicu
Nije nikakav duhovni vođa nego odgledan isjecak iz vise uglova.
ultima_palabra wrote: ↑29/08/2023 15:29
Moze se raspravljati jel crveni ili zuti, oko penala je smijesno diskutovati.
nema šta biti smiješno jasno se vidi da nije bio kontakt lopte s rukom.
Čak se ne slaže odbijanje lopte i kretnja ruke !
Ruka bi bar malo amortizovala i lopta bi se slabije odbila.
Kako sam pisao i prije utakmice na temi FKS, uprave klubova i navijaci zdravih proBiH klubova moraju biti svjesni da ce biti mnogo podmetanja i pokusaja zakuhavanja.
Zdravi proBiH klubovi (prvenstveno Velez i Sarajevo) su trn u oku rusiteljima fudbala u BiH.
Zdravi proBiH klubovi su organizovani, imaju finansije, igrace, publiku.
Nije to bijeda koju Vico i co kupe licencom za takmicenje, bijeda koja ne smije ni glavu podici dok ga glaba Vici
Hajde malo popustite. Znamo svi da nije normalno da se Želji i Sarajevu navlače penali i da ih se pazi, početak je sezone a sudije i Savez već pokazuju lice. Čitajte loMa između redova i vidite šta će se dešavati dublje u sezoni, za 5, 6 kola, kakve će pizdarije biti za one što im Drina nije granica, i kakve će probleme da nam prave. Džaba se mi nešto ovdje prepucavamo a ljudi iz Banjaluke uzeše sve utakmice i prođoše kroz sezonu glat, a jedva znaju igrat.
nema šta biti smiješno jasno se vidi da nije bio kontakt lopte s rukom.
Čak se ne slaže odbijanje lopte i kretnja ruke !
Kako sam pisao i prije utakmice na temi FKS, uprave klubova i navijaci zdravih proBiH klubova moraju biti svjesni da ce biti mnogo podmetanja i pokusaja zakuhavanja.
Zdravi proBiH klubovi (prvenstveno Velez i Sarajevo) su trn u oku rusiteljima fudbala u BiH.
Nije to bijeda koju Vico i co kupe licencom za takmicenje, bijeda koja ne smije ni glavu podici dok ga glaba Vici
Kakve veze imaju odnosi Sarajeva i Veleza sa sinocnjim penalom ??
Zato sto je situacija oko moguceg penala bacila mrlju na extra zanimljivu utakmicu, istina ne nesto kvalitetnu ali bas zanimljivu, otvorenu, bez ikakvih ciganluka.
Najveci broj medjusobno odigranih utakmica klubova u BiH.
Derbi dva patriotska kluba koja su zdrava, vrijedno rade na sebi. Velez izgradio extra stadion a nije pokro drzavu.
Ti i takvi klubovi moraju imati zdravo rivalstvo, biti kicma fudbala u BiH (kad vec nema Slobode i Celika). Bice budala s obje strane, politike, namjernog bacanja koski i pokusaja zavadjanja.
Zato sto je situacija oko moguceg penala bacila mrlju na extra zanimljivu utakmicu, istina ne nesto kvalitetnu ali bas zanimljivu, otvorenu, bez ikakvih ciganluka.
Derbi dva patriotska kluba koja su zdrava, vrijedno rade na sebi. Velez izgradio extra stadion a nije pokro drzavu.
Ti i takvi klubovi moraju imati zdravo rivalstvo, biti kicma fudbala u BiH (kad vec nema Slobode i Celika). Bice budala s obje strane, politike, namjernog bacanja koski i pokusaja zavadjanja.
Sve je to ok, al zdravi odnosi podrazumjevaju i posten i iskren odnos, a ne .Kuk.....
Sve je to ok, al zdravi odnosi podrazumjevaju i posten i iskren odnos, a ne .Kuk.....
Ono ne moze biti sudijska greska. Ili nije bila ruka ili je sudija namjerno napravio cirkus.
I po meni se lopta cudno odbila ali ne smijem nista tvrditi