Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#20851 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

leškarenje wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Skinuli zastavu kluba sa jarbola i dice se time :lol: pa ovo samo trazi daljnje poteze,vidjecemo kako ce se zavrsiti :thumbup: da ne bude Ciro kreno tracnicama kroz Novo Sarajevo :-)

Đanijaci :lol: :lol: ne mogu da vjerujem jos uvijek
http://i.imgur.com/CG2iELY.jpg
:lol: :lol:
Ovako su samo sebe ponizili i spustili na niži nivo, ali hajde ti to objasni.

GAZI MALE PLAVE.... :izet: :izet: :izet:
avetinja

#20852 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Prvi ste vi počeli sa dječijim forama ljepljenjem HZ naljepnice na jugu i poziranje Popare. Te dvije slike su se pojavljivale na svom ćošku, kad je to bilo aktuelno. Doduše, i mi smo onda uradili isto na sjeveru. Tad vam nije smetalo?
Šibicar

#20853 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Odlična akcija,ma šta odlična vrh vrhova :thumbup: :thumbup: :thumbup: ,e jes' mi bola oči u pm,a Selimagić gnjida je namjerno natakario ispred juga ,još naručio najveću moguću,vidjela se iz Vogošće.
made_in_sarajevo

#20854 Re: RE: Re: Sarajevski derbi

Post by made_in_sarajevo »

avetinja wrote:Prvi ste vi počeli sa dječijim forama ljepljenjem HZ naljepnice na jugu i poziranje Popare. Te dvije slike su se pojavljivale na svom ćošku, kad je to bilo aktuelno. Doduše, i mi smo onda uradili isto na sjeveru. Tad vam nije smetalo?
Znaci od.normalnog prcanja slikanja po tribini vama je isto doci i obiti bravu na stadionu i ukrasti trans ili skinuti zastavu. Treba sarajevo na pola otcjepiti od vas bolje je po.nas i ostale normalne stanovnike

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
leškarenje

#20855 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Šibicar wrote:Odlična akcija,ma šta odlična vrh vrhova :thumbup: :thumbup: :thumbup: ,e jes' mi bola oči u pm,a Selimagić gnjida je namjerno natakario ispred juga ,još naručio najveću moguću,vidjela se iz Vogošće.
Odlična, jel :lol:
Šibicar

#20856 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Meni je bola oči,ne zato što je vaša,nego zato što je s ciljem i namjerom stavljena ispred juga kao vid provokacije...naravno da se vi ne slažete sa tim,a i zašto bi?
avetinja

#20857 Re: RE: Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

made_in_sarajevo wrote:
avetinja wrote:Prvi ste vi počeli sa dječijim forama ljepljenjem HZ naljepnice na jugu i poziranje Popare. Te dvije slike su se pojavljivale na svom ćošku, kad je to bilo aktuelno. Doduše, i mi smo onda uradili isto na sjeveru. Tad vam nije smetalo?
Znaci od.normalnog prcanja slikanja po tribini vama je isto doci i obiti bravu na stadionu i ukrasti trans ili skinuti zastavu. Treba sarajevo na pola otcjepiti od vas bolje je po.nas i ostale normalne stanovnike

Gdje sam napisao da je normalno? Boli me briga, iskreno. Nemaju pametnija posla, pa se mlate oko zastava. Ovo važi za obje strane.

Čekaj, zar zastava nije bila ja jarbolu, a ne u prostorijama kluba?

Da li je tebi u redu kada se raja mlati i napada drugu grupu da bi oteli zastavu?
made_in_sarajevo

#20858 Re: RE: Re: RE: Re: Sarajevski derbi

Post by made_in_sarajevo »

avetinja wrote:
made_in_sarajevo wrote:

Gdje sam napisao da je normalno? Boli me briga, iskreno. Nemaju pametnija posla, pa se mlate oko zastava. Ovo važi za obje strane.

Čekaj, zar zastava nije bila ja jarbolu, a ne u prostorijama kluba?

Da li je tebi u redu kada se raja mlati i napada drugu grupu da bi oteli zastavu?
Samo nek ima zbodeva :D. Pa kako pojedini furaju bolje da su se tukli pa uzeli zastavu,a ovako moras bravu obiti da udjes na stadion i uz neciju pomoc ukrades zastavu. Ja sam se bas nasikiro za zastavu ono pravo, cega se pametan stidi budala se ponosi

leškarenje

#20859 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Šibicar wrote:Meni je bola oči,ne zato što je vaša,nego zato što je s ciljem i namjerom stavljena ispred juga kao vid provokacije...naravno da se vi ne slažete sa tim,a i zašto bi?
Tu su jarboli i logično da se na njih kace zastave. To sto ti i takvi slični tebi to vidite kao provokaciju je očito problem za medicinska istraživanja :thumbup:
avetinja

#20860 Re: RE: Re: RE: Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

made_in_sarajevo wrote:Samo nek ima zbodeva :D. Pa kako pojedini furaju bolje da su se tukli pa uzeli zastavu,a ovako moras bravu obiti da udjes na stadion i uz neciju pomoc ukrades zastavu. Ja sam se bas nasikiro za zastavu ono pravo, cega se pametan stidi budala se ponosi

Pravo da ti kažem, boli me briga i za jedan i za drugi slučaj. Ako hoće da se mlate i da rizikuju zatvor radi zastave i dokazivanja čiji je veći, neka onda to i rade. Ne vrijedi im drugačije govoriti.
Edin H.

#20861 Re: Sarajevski derbi

Post by Edin H. »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/veliki ... /161016016

Rasturice nam godinama formirane klubove. :shock:
tutku

#20862 Re: Sarajevski derbi

Post by tutku »

Logovan wrote:

Skinuli zastavu kluba sa jarbola i dice se time :lol: pa ovo samo trazi daljnje poteze,vidjecemo kako ce se zavrsiti :thumbup: da ne bude Ciro kreno tracnicama kroz Novo Sarajevo :-)

Haj ti meni objasni cime smo se mi jos vise ponizili?
Mozda vama ne smeta da vam druga skupina udje na stadion i skine zastavu, al doduse niste mogli ni razviti osjecaj prema stadionu koji je nista vise nego gradski.
Edin H.

#20863 Re: Sarajevski derbi

Post by Edin H. »

BlueBlood wrote:pitari nocas...
Image
da sam pitar ja nebi im'o sna, nebi spav'o ja zbog tog ŽELJE
:D
Šibicar

#20864 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

leškarenje wrote:
Šibicar wrote:Meni je bola oči,ne zato što je vaša,nego zato što je s ciljem i namjerom stavljena ispred juga kao vid provokacije...naravno da se vi ne slažete sa tim,a i zašto bi?
Tu su jarboli i logično da se na njih kace zastave. To sto ti i takvi slični tebi to vidite kao provokaciju je očito problem za medicinska istraživanja :thumbup:
hehehe...grohotom se smijem,ono uvijek je tu stajala jel' tako?Nije stavljena pred neki derbi i tako to?

Ko vas ne zna.... 8-)
leškarenje

#20865 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

tutku wrote:
Logovan wrote:

Haj ti meni objasni cime smo se mi jos vise ponizili?
Mozda vama ne smeta da vam druga skupina udje na stadion i skine zastavu, al doduse niste mogli ni razviti osjecaj prema stadionu koji je nista vise nego gradski.
Pa kome ste sta skinuli i uzeli :lol:
ZonFon

#20866 Re: Sarajevski derbi

Post by ZonFon »

Šibicar wrote:
leškarenje wrote:
hehehe...grohotom se smijem,ono uvijek je tu stajala jel' tako?Nije stavljena pred neki derbi i tako to?

Ko vas ne zna.... 8-)
Ta zastava stoji tu igrali mi sa radnicima uskotracne pruge, Celikom, Slobodom ili nekim drugim timom.
stativa

#20867 Re: Sarajevski derbi

Post by stativa »

Al' zato slijedeci derbi kad im poskidamo reklame sa grbavice :lol:
leškarenje

#20868 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Biće straža u Novom Sarajevu, 2-4 će raditi kod cire :thumbup:
Šibicar

#20869 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

ZonFon wrote:
Ta zastava stoji tu igrali mi sa radnicima uskotracne pruge, Celikom, Slobodom ili nekim drugim timom.

Istina,al' kad i iz kojeg razloga je prvi put stavljena?
BlueBlood

#20870 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

e nek su je skinuli, ionako je bila postavljena ko provokacija ispod nase tribine :thumbup:
ZonFon

#20871 Re: Sarajevski derbi

Post by ZonFon »

Šibicar wrote:
ZonFon wrote:

Istina,al' kad i iz kojeg razloga je prvi put stavljena?
Za derbi u cast proslave 70 godina postojanja F.K. Sarajevo.

Nista novo sa vase strane, cak ste skidali sa jarbola zastavu onih maltezana kad ste ugrali u EL i jos se hvalili misleci da je nasa. To vase poremecono razmisljanje da mi sve radimo zbog vas u cilju provokacija definitivno portvdjuje ova "akcija". Nije bolest sve sto boli.
KPNCTNJAH

#20872 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Ona lokomotiva na istocnoj "tribini" je postavljena kao provokacija, zato sto tu budu navijaci Sarajeva, davno je to trebalo prevrnuti... to je ta logika... da sad budu postavljene bordo stolice na juznu tribinu, oni bi sve pocupali jer bi to za njih bila provokacija... na zastavi grb naseg kluba i poruka povodom 70 godina postojanja kluba, ne pise nigdje jebem Zeljeznicar ili bilo sta sto ima veze s vama... cuj bode ih u oci odavno i opravdavaju ovo... i onda oni pocnu o kompleksima nekakvim
saabsa

#20873 Re: Sarajevski derbi

Post by saabsa »

Treba predsjednistvo upozoriti da i njima ne skinu zastavu i ambasade na fasadama crtaju zastave, za ove na jarbolu vise niko ne garantuje :)
Edin H.

#20874 Re: Sarajevski derbi

Post by Edin H. »

Da li su dobro i zdravo hrabri penjaci? :D
Šibicar

#20875 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Pa prevrnite lokomotivu,ako možete. :mrgreen:,uostalom i vi čupate plave stolice na sjeveru Grbavice i ponosite se time.Da se ne lažemo,ono sa zastavom je provokacija prve klase,od mjesta gdje je postavljena do dimenzija iste,ostalo možete pričati maloj djeci.Pa jebote prvi put kad je postavljena,ja prilazim jugu Koševa i kontam otkud ona zastava na sred juga. :mrgreen:
Post Reply