Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
clio_dci120 wrote:Steta sto su kerove uklonili iz centra, onako su se sa onim svercerima uklapali u idilu Bukuresta iz sredine 90-ih...
...mene paranoja drma opasno... ...ja gdje god pogledam vidim kerove...doduse fali jedan dva iz copora, ali ja ih vidim i to kako seru po travi...i razbacuju smece...sta nije uredu sa mnom...
Mene strah vrana,nedavno me tri puta napale na bulevaru kod aut.stanice
Da, da li mislis drugacije?
I onaj novi predsjednik njihove omladine.
Dobro, nisam zeleni pa ih ne znam licno kakvi su, prica se da su pravo pojacanje.
Nemaju novog predsjednika omladine...
A faruk je bio predsjednik ljevicarske stranke u gradu...i nosilac liste tada...sta mu je sad biracka baza?
Ovde jedino salju poruku da neko i pristupa zelenim...sto opet govori da pivici nisu donijeli nikakvu energiju...
Nemaju novog zvanicno, imaju nezvanicno Valjda znas te tokove bolje od mene, moj mladji brat (izrod ) je bio u njihovoj omladini, pa cujem od njega da nezvanicno ima neki novi, nekakvo povjerenistvo ili odbor sa manje vise satelitima ovih starijih vise nema nikakvu ulogu.
Po tvom misljenju, da li je ok ovo sad sto rade ili...? Ne djelues oduseljen kao pripadnik zelenih.
clio_dci120 wrote:Nemaju novog zvanicno, imaju nezvanicno Valjda znas te tokove bolje od mene, moj mladji brat (izrod ) je bio u njihovoj omladini, pa cujem od njega da nezvanicno ima neki novi, nekakvo povjerenistvo ili odbor sa manje vise satelitima ovih starijih vise nema nikakvu ulogu.
Po tvom misljenju, da li je ok ovo sad sto rade ili...? Ne djelues oduseljen kao pripadnik zelenih.
U dosta stvari blizi mi je Fudo od ove postavke u hotelu balkan
Mislim da sam ti sve rek'o
Malo sam doduse ispao iz tokova...nekakvog su malca promovisali sto prica 15 jezika
A onda vidim da je klinac napisao neke knjige o Siux indijancima...dakle valjat ce u rjesavanju problema cijena maline...jel
Pitam za tvoje misljenje, jer znam da si zeleni, a koliko cujem i od nekih drugih ljudi, zeleni nastavljaju politiku koja je dovela do raskola...a od buraza cujem da su na neke clanove tog bivseg rukovodstva omladinske organizacije bacili oko neki drugi, jer su i njega zvali(doduse on nije bio u rukovodstvu). Po njemu si kaze neke stote likove doveli pored ovih starih, meni je logicno da tako prave raskol, sto drugi mogu iskoristiti.
Sezona transfera pocela sto bi se reklo.
Cujem da je i sbb raspad sistema, sad da li je istina ne znam.
clio_dci120 wrote:Pitam za tvoje misljenje, jer znam da si zeleni, a koliko cujem i od nekih drugih ljudi, zeleni nastavljaju politiku koja je dovela do raskola...a od buraza cujem da su na neke clanove tog bivseg rukovodstva omladinske organizacije bacili oko neki drugi, jer su i njega zvali(doduse on nije bio u rukovodstvu). Po njemu si kaze neke stote likove doveli pored ovih starih, meni je logicno da tako prave raskol, sto drugi mogu iskoristiti.
Sezona transfera pocela sto bi se reklo.
Cujem da je i sbb raspad sistema, sad da li je istina ne znam.
Kazem ti,nakon izbora slabo pratim tokove...doduse rijetko sam i u gradu
Ali nije tesko pratiti energiju...da fudo nije onako brzoplet na jeziku dosad je mogao uzeti citavu stranku zelenih
Ova pivic-duvnjak ekipe meda ne moze
Fudo izjavio da reprogram treba potpisati Čelik sa poreznom upravom i da on sigurno neće to potpisati. On jeste to usvojio ali bilo kakvo potpisivanje od strane grada ne dolazi u obzir. Sjednica u toku.
Gledam Bulajića i onog momka iz SDPa...ima li još neko da misli da su u pogrešnin strankama... Mišljenja sam da su kvalitetni momci...
Gdje mogu otić' popravit zube odmah? Da me ne narucuje pa da cekam vjecnost?
Imam kvar na dva zuba, volio bih to rijesit odmah. Pitam jer ovo mi je prvi put da odlazim zubaru jos od vadjenja mljecnih imo sam dobre zube, odjednom pocali propadat u pm
Jimmy McNulty wrote:Gdje mogu otić' popravit zube odmah? Da me ne narucuje pa da cekam vjecnost?
Imam kvar na dva zuba, volio bih to rijesit odmah. Pitam jer ovo mi je prvi put da odlazim zubaru jos od vadjenja mljecnih imo sam dobre zube, odjednom pocali propadat u pm
clio_dci120 wrote:Nemaju novog zvanicno, imaju nezvanicno Valjda znas te tokove bolje od mene, moj mladji brat (izrod ) je bio u njihovoj omladini, pa cujem od njega da nezvanicno ima neki novi, nekakvo povjerenistvo ili odbor sa manje vise satelitima ovih starijih vise nema nikakvu ulogu.
Malo sam doduse ispao iz tokova...nekakvog su malca promovisali sto prica 15 jezika
A onda vidim da je klinac napisao neke knjige o Siux indijancima...dakle valjat ce u rjesavanju problema cijena maline...jel
Mislim da znam ko je. Ćaća, mater, sestra, svi u medicinskom esnafu. Cuj on sef omladine
Mislim da znam ko je. Ćaća, mater, sestra, svi u medicinskom esnafu. Cuj on sef omladine
kamen spoticanja wrote:
Pa to...onda ih on forsira jer nema straha od preuzimanja konaca...
Mislim siux indijanci i nemilsko-babinski sliv...jel
Bas tako. Mislim bez sumnje pametan, pismen i inteligentan momak, ali istovremeno i neko ko bez matere ne zna sline obrisati. Sta ce takav u politici jadna mu majka