http://sportsport.ba/ino_fudbal/stilic- ... kom/174673
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
- shake69
#20827 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pali su oni, kupuju kako vidim skandinavske jeftine igrace i pokusavaju sta zaraditi na njima a sada su pali u rupu. Ako bi otisao, mogao bi se kako vidim ubaciti mozda i u standardne, ukoliko ga Spanjolci puste besplatno, a valjda hoce kad im je postao teret.Logovan wrote:Znači ide u AZ da i tamo malo sjedi na klupi i na tribinama.shake69 wrote:Neki tvrde da bi Medunjanin mogao ponovo zaigrati u AZ, gdje je i ponikao posto La Coruna svakako ne racuna na njega. Daj Boze da tako bude i spasi karijeru.
-
Mirza007
#20828 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Visca u kontinuitetu (i formi).
- ILVIIR
#20829 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
djuro opet zabio 
- Logovan
#20830 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dominira lik u zadnje vrijeme.ILVIIR wrote:djuro opet zabio
-
Mirza007
#20831 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ovaj puta nogom, iz drugog dodira. Nije losa tehnika za onolikog covjeka.Logovan wrote:Dominira lik u zadnje vrijeme.ILVIIR wrote:djuro opet zabio
- insaneinthebrain
#20832 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
mujdza od prve minute vcrs protiv augsburga
- phillie
#20833 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bravo Mire...samo deri...
- shake69
#20834 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Majstorski potez Burnica za Njemacku na SP U 17, gdje igra za Elf! Hrvati ih dobise 2:0 a vidi se da mali nije dzaba njemacki reprezentativac i igrac Borusije Dortmund! E, hoce li moci/htjeti za nas, ne znam, ali bi dobro dosao! Cini mi se da igra zadnjeg veznog!
-
groove
#20835 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
renhe ide u 2. ligu, bili se spasili i onda u sudijskoj nadoknadi primili gol 
gdje li ce sejad nastaviti karijeru.
gdje li ce sejad nastaviti karijeru.
- MOSALJOZE
#20836 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
https://youtu.be/VndRzhCOKSsshake69 wrote:Majstorski potez Burnica za Njemacku na SP U 17, gdje igra za Elf! Hrvati ih dobise 2:0 a vidi se da mali nije dzaba njemacki reprezentativac i igrac Borusije Dortmund! E, hoce li moci/htjeti za nas, ne znam, ali bi dobro dosao! Cini mi se da igra zadnjeg veznog!
40:45
- luckylaka
#20837 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dzenis se u jednom intervju sam nudio BiH reprezentaciji (naci cu to)ali ...da ne pocinjemo staru pricu.MOSALJOZE wrote:https://youtu.be/VndRzhCOKSsshake69 wrote:Majstorski potez Burnica za Njemacku na SP U 17, gdje igra za Elf! Hrvati ih dobise 2:0 a vidi se da mali nije dzaba njemacki reprezentativac i igrac Borusije Dortmund! E, hoce li moci/htjeti za nas, ne znam, ali bi dobro dosao! Cini mi se da igra zadnjeg veznog!
- luckylaka
#20838 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kada sam skoro nabrajao talente koji igraju po europi i od kojih se vecina izjasnila da bi igrala za BiH reprezentaciju onda je pocela prica ,,ma daj pa to jos sve djeca"Naravno da su djeca koju treba kaparisati na vrijeme da ima ko.Umjesto da nam na klupi osim onih 15-16 standardno pozivanih igraca sjede nekih od ovih i druze se sa nasim velikanima (daj ponekom i sansu minut-dva u zvanicnoj utakmici i kaparisi ga)mi se oslanjamo na neke koje i njihovi klubovi hoce da se rijese.Samo neki od mnogobrojnih .Kada našoj talentovanoj selekciji kadeta (Mustedanagić, Mustafić, Demirović, Gavrić, Hušić, Žerić, Stanić, Suljić..) dodamo spomenutog Curovića, zatim Dženisa Burnića, Anesa Omerovića (svi nabrojani rođeni su 1998. godine) onda je jasno da uz pravovremenu reakciju ljudi iz Fudbalskog saveza BiH možemo imati respektabilnu reprezentaciju u budućnosti.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#20839 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
SEO danas na zadnjem veznom izgleda
- ILVIIR
#20840 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Igrao je i proslu uzakmicu u srijedu istu poziciju (dm) koliko sam ja mogao viditi preko slabasnog streama..Slo Burner wrote:SEO danas na zadnjem veznom izgleda
- Mali_Vuk
- shake69
#20842 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
MOSALJOZE wrote:https://youtu.be/VndRzhCOKSsshake69 wrote:Majstorski potez Burnica za Njemacku na SP U 17, gdje igra za Elf! Hrvati ih dobise 2:0 a vidi se da mali nije dzaba njemacki reprezentativac i igrac Borusije Dortmund! E, hoce li moci/htjeti za nas, ne znam, ali bi dobro dosao! Cini mi se da igra zadnjeg veznog!
- insaneinthebrain
- MOSALJOZE
#20844 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Edin ili Seo na DMF
- ljevoruki
#20845 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gledam Hajduk-Rijeka.
Moram reci, objektivno, TSS veze nema.
Jedini igrac iz Hajduka da na nesto lici je ovaj mali Vlasic.
Moram reci, objektivno, TSS veze nema.
Jedini igrac iz Hajduka da na nesto lici je ovaj mali Vlasic.
- Laertes
#20846 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Džeko il' Višća?MOSALJOZE wrote:Edin ili Seo na DMF
- SkyLimit
#20847 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ako ispadnemo od Irske ocekujem da ce se ovi igraci oprostiti od reprezentacije, do SP 2018. godine svi bi vec bili debelo u veteranskim godinama:
- Spahic
On je vec jednom otisao u penziju kao general. Vratio se bez cinova kao obican vojnik, samo da pomogne.
- Ibisevic
On vec odavno dobija veliku minutazu u reprezentaciji samo na osnovu "starih zasluga". Upropastio je mnoge sanse u ovim kvalifikacijama, mladi Hodzic bi u njegovoj minutazi iskoristio barem njih polovicu. Mada imam osjecaj da Ibisevic nije od onih koji znaju kad je dosta i vrijeme za prepustiti mjesto mladjima, nagledat cemo se mi njega jos dugo u reprezentativnom dresu.
- Mujdza
Zaista zelim da nam ostane u lijepom sjecanju, da ga pamtimo iz vremena kad je suvereno i dostojanstveno drzao nasu desnu stranu. Tuzno ga gledati ovakvog gdje jedni Kiprani prolaze po njegovoj strani kako pozele.
- Salihovic
Izgleda da je on odustao od ozbiljnog fudbala, zna se kakve su jedino ambicije onih koji idu u Kinu. Mada bi za njega volio da se vrati u Europu i nastavi igrati za reprezentaciju, nismo nikada iskoristili maksimalno njegove kvalitete, precesto povrijedjen, precesto koristen da krpi neprirodne pozicije(lijevi bek)...Najmanje je igrao u veznom redu gdje mu zapravo i jeste mjesto, a i ostao nam je "duzan" barem jos jedan gol iz slobodnog udarca.
- Medunjanin
Uvijek je bio najusporeniji igrac na terenu, a kako ce to tek izgledati kad vise i ne bude toliko mlad.
Naravno, ako se plasiramo na Europsko, ocekujem da svi oni i nastupe u Francuskoj i poslije toga se definitivno oproste, ne vjerujem ni da nakon sto bi sastavili nastup na SP i EP uopce i imali motiva da u tridesetim ponovno odmjeravaju snage sa Belgijancima i Grcima u kvalifikacijama(da barem dobijamo kakve nove, atraktivnije protivnike, protiv ovih dosadilo gledati a kamoli igrati
).
- Spahic
On je vec jednom otisao u penziju kao general. Vratio se bez cinova kao obican vojnik, samo da pomogne.
- Ibisevic
On vec odavno dobija veliku minutazu u reprezentaciji samo na osnovu "starih zasluga". Upropastio je mnoge sanse u ovim kvalifikacijama, mladi Hodzic bi u njegovoj minutazi iskoristio barem njih polovicu. Mada imam osjecaj da Ibisevic nije od onih koji znaju kad je dosta i vrijeme za prepustiti mjesto mladjima, nagledat cemo se mi njega jos dugo u reprezentativnom dresu.
- Mujdza
Zaista zelim da nam ostane u lijepom sjecanju, da ga pamtimo iz vremena kad je suvereno i dostojanstveno drzao nasu desnu stranu. Tuzno ga gledati ovakvog gdje jedni Kiprani prolaze po njegovoj strani kako pozele.
- Salihovic
Izgleda da je on odustao od ozbiljnog fudbala, zna se kakve su jedino ambicije onih koji idu u Kinu. Mada bi za njega volio da se vrati u Europu i nastavi igrati za reprezentaciju, nismo nikada iskoristili maksimalno njegove kvalitete, precesto povrijedjen, precesto koristen da krpi neprirodne pozicije(lijevi bek)...Najmanje je igrao u veznom redu gdje mu zapravo i jeste mjesto, a i ostao nam je "duzan" barem jos jedan gol iz slobodnog udarca.
- Medunjanin
Uvijek je bio najusporeniji igrac na terenu, a kako ce to tek izgledati kad vise i ne bude toliko mlad.
Naravno, ako se plasiramo na Europsko, ocekujem da svi oni i nastupe u Francuskoj i poslije toga se definitivno oproste, ne vjerujem ni da nakon sto bi sastavili nastup na SP i EP uopce i imali motiva da u tridesetim ponovno odmjeravaju snage sa Belgijancima i Grcima u kvalifikacijama(da barem dobijamo kakve nove, atraktivnije protivnike, protiv ovih dosadilo gledati a kamoli igrati
- Koshpa
#20848 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
amer Gojak dva gola veceras protiv Olimpijakosa u LP ( mladi )
-
Mirza007
#20849 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ti osim Hodzica ne navede nikog drugog kao potencijalnog reprezentativca, a to je tema. Ako ovi odu (a barem trojica nece jer trenutno nemamo boljih), ko umjesto njih?SkyLimit wrote:Ako ispadnemo od Irske ocekujem da ce se ovi igraci oprostiti od reprezentacije, do SP 2018. godine svi bi vec bili debelo u veteranskim godinama:
- Spahic
- Ibisevic
- Mujdza
- Salihovic
- Medunjanin
Naravno, ako se plasiramo na Europsko, ocekujem da svi oni i nastupe u Francuskoj i poslije toga se definitivno oproste, ne vjerujem ni da nakon sto bi sastavili nastup na SP i EP uopce i imali motiva da u tridesetim ponovno odmjeravaju snage sa Belgijancima i Grcima u kvalifikacijama(da barem dobijamo kakve nove, atraktivnije protivnike, protiv ovih dosadilo gledati a kamoli igrati).
- insaneinthebrain
#20850 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zabi ga Ara olympiakosu