Tomahawk11 wrote:shake69 wrote:Kakva provala nasih sportskih portala. Po njima, Mirza je sam drzao tijesnim mec pa kobajagi u finishu ih slomili a na videu jasno vidis kako se kretao rezultat da , osim u pocetku, ljudi su gubili po 20 i vise poena sve vrijeme, kakva crna neizvjesnost.

Na mecevima Sunsa neizvjesnost je uglavnom rijetka pojava.
Istina je da je Mirza odrzavao tu razliku, da je u 3/4 spustio na 11 i poslije toga dodase ljudi gas i
Kad se uzme da i u Netsima pravih igraca ima na kapaljku, onda se vidi sav jad ovih Sunsa. Dobro, ne treba se ni cuditi, odsustvo dvojice glavnih igraca, tako da ne treba to da bude nesto novo.
Uostalom, ko ih sljivi, bitno je da Mirza trpa, valja novi ugovor obezbijediti.
Glede prvog posta :cini se da Mirza , iako ga mi svi idreda gotivimo i sve zio, za sto imamo i pravo, ipak ima sasvim dovoljno prostora ivremena kako zbog svog kvaliteta ali i zbog samog ritma utakmice
Naime tacno je pamte se osobito krajevi 3/4 kada Mirza preuzima stvari u svoje ruke i cak cini utakmicu neizvjesnom ili pak popunjava da tako kazem siromasni raspon ideja Sunsa u napadu, no takodje bile su utakmice kada je Mirza igrao sam protiv ostatka protivnika onda kada je utakmica bila i rjesena tako da usaljeni suter nista ne bi mogao da znaci ukoliko pored ostalog u takvim trenucima ne postoji odziv tima u vidu organizacije kako i napada tako i odbrane
Drugi post: mislim da ipak postoji neizvjesnot
Postoje mecevi koji Sunsi zapocnu katastrofalno da bi se ostatak tekme bezuspjesno vadili
Postoje mecevi kada Sunsi imaju i inicijativu u ne znam 1 2 i 3 cetvrtini a onda sve dodje do u neku ruku egala gdje se izgube negdje 8 9 minuta do kraja
I u oba ta slucaja imamo situaciju da zavrsnica kod SUnsa ne postoji taj potez vise skok vise neka pobjednicka stvr koja cini kosarku to kod SUnsa ne postoji