Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zomri
#20826 Re: Liverpool FC
I u Realu su na klupi takvi. Ne kažem da tako treba ali ne bi nam škodio. Dobro bi došlo jedno krilo koje ne igra AFCON, bez daljnjega.
Costa vrlo vjerovatno nije meta, po ovoj cijeni. Sanches je dobar izbor ako izvisimo za Keitu.
Costa vrlo vjerovatno nije meta, po ovoj cijeni. Sanches je dobar izbor ako izvisimo za Keitu.
- diablobih
#20827 Re: Liverpool FC
Tesko da cete se usreciti sa Salahom, debil je to igrac. Samo trci, nimalo pameti nema.
-
Mustang1
#20828 Re: Liverpool FC
Pa u Realu. Ti si glavni protiv dovodjenja skupih igraca i preplacivanja i nudjenja velikih plata a sad hoces da ti igrac od 40 miliona sjedi na klupizomri wrote:I u Realu su na klupi takvi. Ne kažem da tako treba ali ne bi nam škodio. Dobro bi došlo jedno krilo koje ne igra AFCON, bez daljnjega.
- Towelie
#20829 Re: Liverpool FC
Klopp je rekao da ne zeli klasicnog DMF, vec vise box-to-box tip igraca, tako da tu poziciju mogu popuniti Can i Henderson, plus Keita, ako ga dovedu.
-
Mustang1
#20830 Re: Liverpool FC
Ma Keita ce biti taj.
Evo na EuroSportu 2 mladi neki igraju i ova dvojica skoro cijelo vrijeme pricaju o tome koga je Liverpool doveo i koga bi mogao dovesti
Evo na EuroSportu 2 mladi neki igraju i ova dvojica skoro cijelo vrijeme pricaju o tome koga je Liverpool doveo i koga bi mogao dovesti
- MyTao
#20831 Re: Liverpool FC
Mislim da ce od tri glavne mete samo Salah doci... VVD je trazen toliko da ce jednostavno biti preskup... A Keitu najvjerovatnije ne zele prodati.
- zomri
#20832 Re: Liverpool FC
Na Eurosportu 2 je tako na svakom sportu koje ona dvojica komentarišu: od umjetničkog klizanja do karlinga
Nisam znao da nijedan od njih nije novinar. Onaj sa hrapavim glasom je režiser, pisac i svašta još nešto. Režirao onaj film Mrtav Ladan, a sad je najpoznatiji kao jedan od lovaca na srpskoj varijanti kviza "Potera". Oba mrtvi Redsi
Ne znam kada sam rekao da neću da dovode igrače od 40m? Moj je uslov jedino da se dovode dobri igrači, a koliko će koštati meni nije bitno. Neka klub razmišlja o tome, svakako nisu moje pare.
I nije samo Real; tako je i u Unitedu, Bayernu, Chelsea...Da bi se uspješno borio na svim frontovima moraš imati dugu klupu popunjenu igračima kakvi su sada kod nas u prvoj ekipi.
Nisam znao da nijedan od njih nije novinar. Onaj sa hrapavim glasom je režiser, pisac i svašta još nešto. Režirao onaj film Mrtav Ladan, a sad je najpoznatiji kao jedan od lovaca na srpskoj varijanti kviza "Potera". Oba mrtvi Redsi
Ne znam kada sam rekao da neću da dovode igrače od 40m? Moj je uslov jedino da se dovode dobri igrači, a koliko će koštati meni nije bitno. Neka klub razmišlja o tome, svakako nisu moje pare.
I nije samo Real; tako je i u Unitedu, Bayernu, Chelsea...Da bi se uspješno borio na svim frontovima moraš imati dugu klupu popunjenu igračima kakvi su sada kod nas u prvoj ekipi.
- MyTao
#20833 Re: Liverpool FC
Neki od novinara koju su "pogadjali" prije prenose da je Van Dijka izabrao Liverpool... Jutros je City bio lider za njegov potpis sto se kladionica tice... sada je Liverpool daleko ispred.
Nista jos nije sigurno jer novinar u pitanju je hit/miss... Pogodio da ce Rodgers dobiti otkaz posle utakmice sa Evertonom I da ce Wijnaldum doci... ali prije nekoliko dana je promasio da je Liverpool potpisao Chamberlanda tako da....
Ja ipak mislim da ce mu sad City ponuditi toliko love da nece moci reci NE
Nista jos nije sigurno jer novinar u pitanju je hit/miss... Pogodio da ce Rodgers dobiti otkaz posle utakmice sa Evertonom I da ce Wijnaldum doci... ali prije nekoliko dana je promasio da je Liverpool potpisao Chamberlanda tako da....
Ja ipak mislim da ce mu sad City ponuditi toliko love da nece moci reci NE
- zomri
#20834 Re: Liverpool FC
Te kvote nisu pouzdan izvor jer se mogu mijenjati na osnovu uplata na određeni događaj. Može biti samo da se kladionica pokriva jer je neko uplatio 2 miliona u Aziji.
- MyTao
#20835 Re: Liverpool FC
Ma znam kako te stvari funkcionisu... ali tako velika promjena ipak govori nesto. Nece niko staviti 2m ako ne zna nesto sto drugi ne... Ljudi koji imaju toliko novca da se klade sa milionima nisu ovce koje se tek tako klade.zomri wrote:Te kvote nisu pouzdan izvor jer se mogu mijenjati na osnovu uplata na određeni događaj. Može biti samo da se kladionica pokriva jer je neko uplatio 2 miliona u Aziji.
Pored toga, dosta novinara I ljudi blizu kluba prenose da je izabrao Liverpool...
Ocekujem sada da mu City ponudi jos 20k na platu pa da se opet sve vrati na to koga ce izabrati
Na kraju pare ce pobjediti... Ako predje u Liverpool budite sigurni da je to covjek koji je pored novca izabrao nesto drugo jer nema sanse da se finansijski Liverpool moze nositi sa CItyem i Chelseam.
- MyTao
#20836 Re: Liverpool FC
Kladjenje je suspendovano
Sve vuce na to da je ovo gotovo...
Meni je nevjerovatno da je Liverpool uzeo igraca za kojeg je Pep bio spreman platiti koliko god zeli I kojeg je isto zelio trenutni sampion. Tako da nikada necu vjerovati dok se ne slika sa dresom
Meni je nevjerovatno da je Liverpool uzeo igraca za kojeg je Pep bio spreman platiti koliko god zeli I kojeg je isto zelio trenutni sampion. Tako da nikada necu vjerovati dok se ne slika sa dresom
- seoBIH
#20837 Re: Liverpool FC
Izabrao Liverpool...ko je bio alternativa? Basel? 
- MyTao
#20838 Re: Liverpool FC
ostanak u Southamptonu.seoBIH wrote:Izabrao Liverpool...ko je bio alternativa? Basel?
- AmiĐa_Idriz
#20839 Re: Liverpool FC
Hm. Vidjecemo naravno nista dok ga ne vidim dok potpisuje ugovor a Klopp iznad njega stoji
Mogao bi ovo biti fin samar Pepunu ako je istina sve naravno.
Mogao bi ovo biti fin samar Pepunu ako je istina sve naravno.
- zomri
#20840 Re: Liverpool FC
Pep nije nikad znao stopera dovesti da valja (chigrinsky, caceres, henrique, benatia, serdar tasci, javi martinez, pa evo sada i stones), tako da nisam siguran koliko smo dobro prošli ako je istina 
- AmiĐa_Idriz
#20841 Re: Liverpool FC
Jos malo je ostalo Virgileeeeeeeeeeeeee

- MyTao
#20843 Re: Liverpool FC
Sve sa Van Dijkom je dogovoreno... ostaje samo da se dogovore sa Southamptonom... Cijena ce biti negdje oko 50m. Rekord za Liverpool i record za jednog defanzivca.
-
missko
#20844 Re: Liverpool FC
Ovi sto su Pogbu komentarisali sad bi rekli jbt kosta ko 2 Humelsa
- AmiĐa_Idriz
#20845 Re: Liverpool FC
Hm, rekord.BREAKING NEWS: Just like we Confirmed earlier. Virgil van Dijk has rejected Chelsea and Man City in favour of a move to Liverpool this summer. (Paul Joyce)
Here are the details..
Liverpool will now attempt to negotiate what will be a world record deal for a defender with Southampton. Fee could reach around £60m.
Talks between the clubs are now set to take place with Liverpool ready to make Van Dijk the highest paid player at the club.
Liverpool are also prepared to match Manchester City’s offer of a contract worth around £200,000-a-week for Van Dijk.
- AmiĐa_Idriz
#20847 Re: Liverpool FC
Navodno su Dijku nudili vise love u Sitiju ali jedan razgovor Klopa sa njim i njegovim predstavnicima je bio dovoljan. Sta reci, najvece pojacanje Liverpoola je zapravo on:

- AmiĐa_Idriz
#20849 Re: Liverpool FC
Initial fee for Virgil van Dijk expected to be around £50m with potential add-ons of another £10m
- AmiĐa_Idriz
#20850 Re: Liverpool FC
Mustanže

Nije neki izvor al jebes mu mater kad je bal nek je maskenbalBtsport:
Liverpool are reportedly close to securing the £50million signing of France striker Alexandre Lacazette from Lyon.