@luckylaka
Vas dvojica smirite tenzije i manite se glupih prica,ko mala djeca.Ako nemate sta reci o temi manite se vodovoda ,kanalizacije,banovanja (imaju strucna lica za to).Toliko .O selektoru.Sto god da kaze moja puna podrska,nakon onog cirkusanta Cire svaka Sajina je zlatna.P.S.Imali iko odgovor zasto Stimac skoro pa i ne spominje Halilovic u reprezentaciji Hrvatske(ili sam nesto propustio)
Kao prvo što god kaže mislim zaista što god kaže ti ćeš progutati nekako sumnjam u to al hajd. Drugo gdje si našao mjeriti Sušića po Ćiri, mislim ako je Ćiro neka mjera po kojoj ćemo da mjerimo Sušićev PR rad onda hebiga.
Ti pozva na ozbiljnost hajd i ti sad malo ozbiljan budi.
Propustio si izgleda očigledno budući da ti jedini postavljaš takva pitanja Štimac ga nije pozvao jer ga smatra hrvatskim igračem. Odgovorni ljudi u HNS i u repki i mladoj i staroj ga smatraju svojim, da je to gotova stvar. Igrao je za njihove mlade U 15, U 16 i U 17, igra u najboljem hrvatskom klubu, hrvatski fudbal ga je napravio, isti ga održaje i forsira, kroz isti ima priliku da obezbijedi budućnost itd. U njihovim očima mi pokušajemo da im ukrademo igrača iako za to nemamo šanse. U A repku ga ne poziva jer mu treba još vremena u mladoj da sazrije a mi ga u A zovemo kao nekim mamcem to je ipak naša elita.
Druga stvar ni Štimac nije baš neki vele trener po meni Sušić je bolji.