Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cindrlimindrli

#20801 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Edin H. wrote:Na osnovu cega li si ti zakljucio da je to poenta?
milekitic1 wrote:Ja pozivam one igrače koji su u tom trenutku meni potrebni, a ne da bih nekog eventualno spriječio da igra za drugu reprezentaciju. Kad mi bude potreban i kad bude imao uredne dokumente, ja ga mogu pozvati. U ovom trenutku ne razmišljam o njemu, niti o bilo kome drugom",
Odgovor na prdez one budaletine Mamica. Znaci, ne zanima me pisanje, kako onaj iznad rece, hrvatske zute
stampe. Ispravno.
shake69

#20802 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

cindrlimindrli wrote:
Edin H. wrote:Na osnovu cega li si ti zakljucio da je to poenta?
milekitic1 wrote:Ja pozivam one igrače koji su u tom trenutku meni potrebni, a ne da bih nekog eventualno spriječio da igra za drugu reprezentaciju. Kad mi bude potreban i kad bude imao uredne dokumente, ja ga mogu pozvati. U ovom trenutku ne razmišljam o njemu, niti o bilo kome drugom",
Odgovor na prdez one budaletine Mamica. Znaci, ne zanima me pisanje, kako onaj iznad rece, hrvatske zute
stampe. Ispravno.
utu stampu karakterisu senzacionalisticki naslovi a ne nuzno i laz uradjenih intervjua i slicno. Pape jeste izjavama doprinio konfuziji jer ocigledno nije znao valjano interpretirati smisao poziva potencijalnim reprezentativcima na okupljanju u Ljubljani.
cindrlimindrli

#20803 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

shake69 wrote:Pape jeste izjavama doprinio konfuziji
Kakvoj konfuziji?
shake69

#20804 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

cindrlimindrli wrote:
shake69 wrote:Pape jeste izjavama doprinio konfuziji
Kakvoj konfuziji?
Covjek nije decidno niti jedno u CRO medijima decidno objasnio o kakvim pozivima je rijec vec vise pazio da se ne zamjerio CRO savezu?
cindrlimindrli

#20805 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

shake69 wrote:Covjek nije decidno niti jedno u CRO medijima decidno objasnio o kakvim pozivima je rijec vec vise pazio da se ne zamjerio CRO savezu?
Pa sta on ima ista decidno objasnjavati hrvatskim medijima, zamjerati se i ne zamjerati njihovom savezu?
Lik fino rekao da ga njihove price uopste ne zanimaju kao sto i treba da ga ne zanimaju. On je selektor
Bosne i Hercegovine, kad bude vodio Medvescak u hokeju onda ce se vjerovatno i zamarati njihovim
budalastinama.
jeza u ledja

#20806 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Meni nije bas najjasnija ta prica o podilazenju Hrvatima al eto. Mislim nikako ne mogu da uhafizam iz cega ste vi to zakljucili.
Korisničkoime

#20807 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Spahić povrijeđen nadati se da nije ništa ozbiljno.
MightyMatch

#20808 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Edin H. wrote:Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic :lol: :lol: :lol: kad je upropastio utakmicu u Albaniji, pa mozda i u Francuskoji prosle kvalifikacije forsiranjem Hasagica.

Bolje vala i corolu za selektora, makar je dosljedan u svome besmislu :oops:

Premda dopada mi se sto Susic ne razmislja o Halilovicu :-D

:roll:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/nisam- ... /130116097
Ti jedino Bracu Gumenu Glavu mozes zamijeniti,ali u vodovodnom zavodu.........
I to je pitanje,ovaj je barem strucan.
Edin H.

#20809 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

MightyMatch wrote:
Edin H. wrote:Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic :lol: :lol: :lol: kad je upropastio utakmicu u Albaniji, pa mozda i u Francuskoji prosle kvalifikacije forsiranjem Hasagica.

Divi sada ovoga? :mrgreen:
Nasao se uvrijedjenim sto ja spomenuh prijasnjeg forumasa corolu :-)
Ili se pak radi o istom forumasu? :oops:

Nije li zabranjeno otvaranje novih profila banovanim foumasima :-)
buzzer

#20810 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

nisi ti to dobro skonto. :) begovic je najbolji golman zahvaljujuci tome sto nam je pape selektor.
on je nekad bio najbolji igrac i zasluzan je za sve, ukljucujuci i to sto nam je gekas poklonio bod u grckoj. cetereszastava
MightyMatch

#20811 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Edin H. wrote:
MightyMatch wrote:

Pa zar ti nisi ispucao bonus nakon sijaset putovanja za Banovice.Pa nikom nista.
BTW nesto si se inace plaho umirio na ovoj temi,da nije bas iz tih razloga :oops:
Bosanski_kralj

#20812 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

jeza u ledja wrote:Meni nije bas najjasnija ta prica o podilazenju Hrvatima al eto. Mislim nikako ne mogu da uhafizam iz cega ste vi to zakljucili.
Nije to samo karakteristika Sušića, nego i svih ostalih naših "stručnjaka".

Sjeti se Sušićevih izjava od Dinamu, o njihovoj ligi kako bi se Rijeka, Hajduk prošetali našom Premier ligom i tako. Bolje bi bilo da govori onako kao Zahović, ma kako to nerealno i neobjektivno bilo, nego da ovako sa omalovažavanjem priča o nama.

Također prije par godina, kada je Halilhodžić gostovao na HRT-u u njihovoj emisiji o EP ili SP ( ne sjećam se šta je bilo u pitanju), počeo govoriti umjesto hiljadu- tisuću i tako te stvari. Od tad je za mene šuga od čovjeka. :x :x
MightyMatch

#20813 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Bosanski_kralj wrote:
jeza u ledja wrote:Meni nije bas najjasnija ta prica o podilazenju Hrvatima al eto. Mislim nikako ne mogu da uhafizam iz cega ste vi to zakljucili.

Sjeti se Sušićevih izjava od Dinamu, o njihovoj ligi kako bi se Rijeka, Hajduk prošetali našom Premier ligom i tako. Bolje bi bilo da govori onako kao Zahović, ma kako to nerealno i neobjektivno bilo, nego da ovako sa omalovažavanjem priča o nama.

Također prije par godina, kada je Halilhodžić gostovao na HRT-u u njihovoj emisiji o EP ili SP ( ne sjećam se šta je bilo u pitanju), počeo govoriti umjesto hiljadu- tisuću i tako te stvari. Od tad je za mene šuga od čovjeka. :x :x
Ili ti Smiljko Sagolj efekti.Islamski djamahirijum sam srusio Mostar i Stari most.U i to sve ''uzivo ili ti u izravnom'' drugom dnevniku HRT-a
Korisničkoime

#20814 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Bosanski_kralj wrote:

Kako se ostaje dosljedan
http://www.youtube.com/watch?v=69GRP9ZFhNA
Ma previše dižemo frke oko tih Sušićevih izjava jest i meni bilo čudno za mislim Slaven Belupo ali iskreno Dinamo bi samo tako prešao našu ligu i nije čovjek nikome se uvlačio. Tako je kako je HNL je jača od naše ma koliko se nama sviđalo ili ne.
Mislim da ove Sušićeve izjave više govore ili upućuju u ne postojanje kontakta vrha Saveza i selektora. Ako je Savez pozvao potencijalne igrače u neku posjetu za vrijeme prijateljske onda je valjda morao to uraditi uz saglasnost selektora ili ako ništa objasniti mu šta, ko, gdje, zašto i kako radi. Ovako ispade ljudi u vrhu našeg fudbala se igraju gluhih telefona što iz više razloga nije dobro. To ne liči na ozbiljnu repku Savez i rad nego opet na ono što smo imali prije gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća.
Navijači se trebaju više fokusirati na to pitanje pogotovo jer znamo kakvi su naši ali i novinari iz regiona i što znamo kakav je Sušić u svojim izjavama. Koliko god neko Sušića volio i cijenio to mu vala nije jača strana mada kao što već rekoh nije to najveća mana koju trener može imati.
luckylaka

#20815 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
MightyMatch wrote:

Vas dvojica smirite tenzije i manite se glupih prica,ko mala djeca.Ako nemate sta reci o temi manite se vodovoda ,kanalizacije,banovanja (imaju strucna lica za to).Toliko .O selektoru.Sto god da kaze moja puna podrska,nakon onog cirkusanta Cire svaka Sajina je zlatna.P.S.Imali iko odgovor zasto Stimac skoro pa i ne spominje Halilovic u reprezentaciji Hrvatske(ili sam nesto propustio)
veljaca

#20816 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

luckylaka wrote:
Vas dvojica smirite tenzije i manite se glupih prica,ko mala djeca.Ako nemate sta reci o temi manite se vodovoda ,kanalizacije,banovanja (imaju strucna lica za to).Toliko .O selektoru.Sto god da kaze moja puna podrska,nakon onog cirkusanta Cire svaka Sajina je zlatna.P.S.Imali iko odgovor zasto Stimac skoro pa i ne spominje Halilovic u reprezentaciji Hrvatske(ili sam nesto propustio)
:(

E pretjera i ti vala ....
MOSALJOZE

#20817 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Image :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20818 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

ma ne do bog nikom biti selektor BiH :roll: pored vakih struĆnjaka :run:
Pismonosa

#20819 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Kakav je to mali isped nas na tabeli? :lol: :D
ja71

#20820 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

Pismonosa wrote:Kakav je to mali isped nas na tabeli? :lol: :D
Brazil na 18. mjestu
znaci zaboravi tabelu
Muhamed Đakmić

#20821 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Radi Svjetskog koje organizuju, ne igraju utakmice takmičarskog karaktera već samo prijateljske. Ispast će oni iz prvih 20 hladno do vremena odigravanja tog prvenstva.
luckylaka

#20822 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

veljaca wrote:
luckylaka wrote:
:(

E pretjera i ti vala ....
a sto ne poveca ono prije da znas na osnovu cega ovo napisem
Edin H.

#20823 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

MightyMatch wrote:
Edin H. wrote:
MightyMatch wrote: Ti jedino Bracu Gumenu Glavu mozes zamijeniti,ali u vodovodnom zavodu.........

Pa zar ti nisi ispucao bonus nakon sijaset putovanja za Banovice.Pa nikom nista.
BTW nesto si se inace plaho umirio na ovoj temi,da nije bas iz tih razloga :oops:
Reklo bi se da ova tema o Susicu na tebe stresno djeluje, pa te zahvatila amnezija, ja sam samo jednom bio banovan zajedno sa tobom (i to samo zato sto sam ljudina koji ti je pomagao da prevazidjes zablude i nedoumice), ali si ti nastavio trend, pa dogurao do trajnog.
Uzgred tvoj komentar me je duboko povrijedio - to mi je hvala za sve sto sam ucinio za tebe :? - jesam li te predlozio za selektora, jesam :dance:
Jesam li za tebe glasao za za forumasa godine - jesam, uvijek sam volio komedijase i saljive postove potkrepljene narodnim umotvorinama :oops:

I umjesto rijeci hvale dobijam Vodovod :( :skoljka:
Korisničkoime

#20824 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

@luckylaka
Kao prvo što god kaže mislim zaista što god kaže ti ćeš progutati nekako sumnjam u to al hajd. Drugo gdje si našao mjeriti Sušića po Ćiri, mislim ako je Ćiro neka mjera po kojoj ćemo da mjerimo Sušićev PR rad onda hebiga.
Ti pozva na ozbiljnost hajd i ti sad malo ozbiljan budi.
Propustio si izgleda očigledno budući da ti jedini postavljaš takva pitanja Štimac ga nije pozvao jer ga smatra hrvatskim igračem. Odgovorni ljudi u HNS i u repki i mladoj i staroj ga smatraju svojim, da je to gotova stvar. Igrao je za njihove mlade U 15, U 16 i U 17, igra u najboljem hrvatskom klubu, hrvatski fudbal ga je napravio, isti ga održaje i forsira, kroz isti ima priliku da obezbijedi budućnost itd. U njihovim očima mi pokušajemo da im ukrademo igrača iako za to nemamo šanse. U A repku ga ne poziva jer mu treba još vremena u mladoj da sazrije a mi ga u A zovemo kao nekim mamcem to je ipak naša elita.
Druga stvar ni Štimac nije baš neki vele trener po meni Sušić je bolji.
ja71

#20825 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

Edin H. wrote: I umjesto rijeci hvale dobijam Vodovod :( :skoljka:
predlazem rijec "Vodovod" za rijec foruma godine 2013
Locked