BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#20776 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

mega_mashcine wrote:
luckylaka wrote:
mega_mashcine wrote:Rade Krunić novi zmaj!!! :D :bih: :bih: :bih: :bih:
:-) Ova igracina bas nam fali :P

Match day Date Home/Away For vs. Result Pos.
1 8/23/15 H FC Empoli Chievo Verona Chievo Verona 1:3 on the bench
2 8/29/15 A FC Empoli (18.) AC Milan AC Milan (19.) 2:1 on the bench
3 9/13/15 H FC Empoli (18.) SSC Napoli SSC Napoli (14.) 2:2 on the bench
4 9/19/15 A FC Empoli (17.) Udinese Calcio Udinese Calcio (13.) 1:2 on the bench
5 9/24/15 H FC Empoli (14.) Atalanta BC Atalanta (12.) 0:1 on the bench
6 9/28/15 A FC Empoli (14.) Frosinone Calcio Frosinone (20.) 2:0 on the bench
7 10/4/15 H FC Empoli (17.) US Sassuolo Sassuolo (4.) 1:0 AM 90' 90'
8 10/17/15 A FC Empoli (16.) AS Roma AS Roma (4.) 3:1 AM 61'
9 10/24/15 H FC Empoli (17.) Genoa CFC Genoa (12.) 2:0 No information available
mladic 93. godiste, zadnje tri utakmice u seriji A starter i danas zabio gol. Nemamo mi na desetine mladih igraca koji igraju u ligama petice, pa da nam nisu potrebni. Treba ga sto prije pozvati i kaparisati, dok ne bude kasno. :D
Odigrao tri utakmice i treba ga zvati u reprezentaciju.De bolan
mega_mashcine

#20777 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mega_mashcine »

luckylaka wrote: Odigrao tri utakmice i treba ga zvati u reprezentaciju.De bolan
naravno da treba, i gore sam ti naveo i tri razloga zbog kojih treba.. da ga Mesa ne pozove i da ga iduce godine uzmu srbi, kladim se da bi ti prvi ovdje srao po Mesi sto ga nije zvao, zato ne zajebaji. :D
Grean

#20778 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Tino (opet) eurogolom za vodjstvo Hajduka i trenutno prvo mjesto na tabeli.

Tinomrsci na aparatima :D
luckylaka

#20779 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

mega_mashcine wrote:
luckylaka wrote: Odigrao tri utakmice i treba ga zvati u reprezentaciju.De bolan
naravno da treba, i gore sam ti naveo i tri razloga zbog kojih treba.. da ga Mesa ne pozove i da ga iduce godine uzmu srbi, kladim se da bi ti prvi ovdje srao po Mesi sto ga nije zvao, zato ne zajebaji. :D
Ok.Haj javi Meshi da ga zove i ja sam za.
luckylaka

#20780 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Grean wrote:Tino (opet) eurogolom za vodjstvo Hajduka i trenutno prvo mjesto na tabeli.

Tinomrsci na aparatima :D
Tandem Susic-Pjanic ubice Irce u po njihove carsije.
Dino Djurbuzovic

#20781 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dino Djurbuzovic »

Moze li ban za ovog laku bas je vala dosadan, pozdrav svim ostalim fudbalskim poznavateljima i za njih hvalospjevke.
luckylaka

#20782 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Dino Djurbuzovic wrote:Moze li ban za ovog laku bas je vala dosadan, pozdrav svim ostalim fudbalskim poznavateljima i za njih hvalospjevke.
Koji si ti faktor ovdje da odredjujes kome ban a kome ne. Svasta sebi ljudi dozvole :-)Inace da imalo poznajes fudbal ne bi zavrsio tu gdje si
Dino Djurbuzovic

#20783 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

luckylaka wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:Moze li ban za ovog laku bas je vala dosadan, pozdrav svim ostalim fudbalskim poznavateljima i za njih hvalospjevke.
Koji si ti faktor ovdje da odredjujes kome ban a kome ne. Svasta sebi ljudi dozvole :-)Inace da imalo poznajes fudbal ne bi zavrsio tu gdje si
Ja sam covjek koji je otkrio na hiljade talenata i Mesa je moj veliki prijatelj, takodjer mene cijene mnogi moderatori ovdje. Hvala i dovidjenja.
luckylaka

#20784 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Dino Djurbuzovic wrote:
luckylaka wrote:
Ja sam covjek koji je otkrio na hiljade talenata i Mesa je moj veliki prijatelj, takodjer mene cijene mnogi moderatori ovdje. Hvala i dovidjenja.
Koga bolan ovdje interesuje tvoja karijera. Idi nadji sad kojeg BiH talenta jer tema su BiH igraci a ne forumasi
Dino Djurbuzovic

#20785 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Ja sam preporucio 2 talenta Mesi i oni ce biti na spisku za baraz za tvoju informaciju !
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#20786 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Matijevic_Vlado »

Gospodine Djurbuzovicu, mislim da bi trebali znati da Laka komunicira sa selektorom putem drustvenih mreza, bar je kontaktirao sa Susicem. Izvinjavao mu se jer mu je psovao na forumu. Ziva istina.
luckylaka

#20787 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Matijevic_Vlado wrote:Gospodine Djurbuzovicu, mislim da bi trebali znati da Laka komunicira sa selektorom putem drustvenih mreza, bar je kontaktirao sa Susicem. Izvinjavao mu se jer mu je psovao na forumu. Ziva istina.
Javi se tip koji j..e familiju svima redom :-) Za neupucene tema je BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bosanski_kralj

#20788 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

Koju poziciju igra onaj Deni Miliševi-? Može li on VIšću zamijeniti?
Mustang1

#20789 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mustang1 »

Hajrudine izdrzi u ime baraza! :bih:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#20790 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Matijevic_Vlado »

luckylaka wrote:
Matijevic_Vlado wrote:Gospodine Djurbuzovicu, mislim da bi trebali znati da Laka komunicira sa selektorom putem drustvenih mreza, bar je kontaktirao sa Susicem. Izvinjavao mu se jer mu je psovao na forumu. Ziva istina.
Javi se tip koji j..e familiju svima redom :-) Za neupucene tema je BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
E jbg. Familiju ili mater? Odluci vec jednom. Jesil vratio sat?
GeneralBHF

#20791 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by GeneralBHF »

Krunic je doveden kao alternativa za Saponaru koji je u prvom planu a s obzirom da je Saponara imao suspenziju od 3 utakmice zbog crvenog kartona Krunic je to dobro iskoristio a jos kada bi Saponara dobio neku povredu Krunic bi tu sigurno dobio vise prostora. Ovako nadat se da ce Saponara napraviti jos poneku glupost da Krunic dobije vecu minutazu.

Krunic je tek dosao u Seriu A i treba mu dati vremena i prostora jer je mlad igrac koji bi mogao izrasti u kvalitetnog igraca. Ne ocekujem drugog Misimovica ali bar u pola da je bit ce nesto od njega jer Miske je ipak Bajernova skola.
Tyke

#20792 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Pocinju nam igraci ulaziti u formu kad je najpotrebnije, nije to neki preveliki roster igraca i vrhunska forma ali daleko bolje od prije par mjeseci. Nekim igracima treba dati odmora od reprezentacije, neka se posvete klubu i ganjaju mjesto u timu.
Ja bih narednu utakmicu poceo sa Pjanicem i Susicem (da on igra tu Misketovu poziciju iza napadaca), samo eto ostaje taj DM ko bi mogao igrati, ako Grahovac nastavi sa dobrim igrama njega bih stavio pa gdje puklo da puklo, sigurno bi izorao teren... ne znam samo kakav je trkacki, je li velika radilica na terenu kao Besic, jer ce nam trebati neko dosta fizicki spreman da trci, a u takvoj utakmici Medunjanina (pogotovo u gostima) ne bih stavio ni po koju cijenu.
Korisničkoime

#20793 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Paul F. wrote:
Korisničkoime wrote: Hajd da ti nacrtam.
Tada kada je došao TSS imali smo ponajviše problema na jednom mjestu a to je mjesto def.veznog - destruktivca, ne kreativnog nego klasičnog def.veznog ako hoćeš destruktivca. Muku smo u cijelim kvalifikacijama mučili sa Zahirovićem na kraju je i taj Zahirović otpao jer je bio zakovan ne za klupu nego tribine Bochuma.
Na poziciji "kreativnog" def.veznog tada sigurno nismo imali problema s obrizrom na Medunjanina i Pjanića pa i nesretnog Ibričića, Naprijed smo imali Misimovića koji je bio nedodirljiv.
Tada dolazi do poziva TSS uz obrazloženje da on može igrati na poziciji def.veznog gdje smo deficitarni - eh sada kako ono bilo gdje smo ono bili deficitarni na kojoj poziciji.
Znači muda pod bubrege možeš prodavati nekome drugome zna se na kojoj nas je poziciji bolila glava i zna se da je Sušić rekao da mali TSS dolazi radi tih problema kao i Hadžić. Kakav bolan kreativni vezni.
Pokušavam da ignorišem tebe i tvoje zapetljavine ali ovaj put ne mogu. Neki dan si došao na temu o Sušiću i simpatizere istog opisivao kao nenormalne a trolove, mrzitelje i lažove kao valjda normalne. Sada ovde laprdaš o nekakvim mudima i bubrezima. Kakav je smisao da jedan strateg mora domaćicama objašnjavati svoju strategiju ??? Kako jedan strateg može domaćicama prodavati muda pod bubrege ??? To veze s mozgom nema. Ne smije selektor ni domaćice iznenaditi a kamo li protivnika. :oops:
Ako ne znas za izreku "prodavati muda pod bubrege" pitaj lijepo pa ce ti ciko objasniti nema potrebe da vristis kao curica i uostalom sto stalno laprdas o nekom vrijedanju. Za simpatizere Susica sam rekao da su mu hebavali mater ovdje na forumu nakon Slovacke sto govori dovoljno o njima kao osobama. Drugo je da se razumiju u fudbal kao Mara u kriv qurac tu ukljucujem i tebe jer izmedu ostalog Safetovo laganje o poziciji TSS-a smatras nekom strategijom. Zbog toga njihova podrska Susicu kao selektoru kao i tvoja nije zasnovana na realnim stvarima koje imaju veze s fudbalom neko na pogresnom shvatanju patriotizma, na klupskim bojama i licnoj simpatiji prema liku i djelu Susica.
USAblues

#20795 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by USAblues »

[quote="Mali_Vuk"]Zukanović strijelac protiv Verone :thumbup:

http://www.rezultati.com/utakmica/WWzXz5oi/#video[/quote

Lijep gol ... U stilu velikih napadaca :thumbup:
mega_mashcine

#20796 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mega_mashcine »

Mali_Vuk wrote:Zukanović strijelac protiv Verone :thumbup:

http://www.rezultati.com/utakmica/WWzXz5oi/#video
:thumbup:

Zabio i Visca. :thumbup:
Ovo me podsjeca na onog Viscu od prije utakmice sa Izraelom, kada je bio u dobroj formi i cesto pogadjao, pa zabi cifutima dva. nadam se da ce Ircima. :D

edit: evo ga i drugi zabi. :izet: :izet:
Logovan

#20798 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Mali_Vuk wrote:Zukanović strijelac protiv Verone :thumbup:

http://www.rezultati.com/utakmica/WWzXz5oi/#video
:thumbup: :thumbup: :bih:
insaneinthebrain

#20799 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insaneinthebrain »

4 reprezentativca sad igraju. trojica u prvoj postavi :bih:
Post Reply