Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#20776 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Od danas bi trebalo ovako ko ima sta pametno reci na ovu temu Bujrum,dakle ko ima sta za pohvaliti selektora opet Bujrum ko nema nemoj da se dzaba ovdje blamira inace slijede vam teski postovi tj.postavljanje tablice svaki sahat dok svi ne ukapiraju gdje smo :D Sad ozbiljno ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,Combe)Koji bi to eventualni sastav sa ovim sto sad imamo mogao istrcati i zgaziti grke(ako ne bude kakve novine).ima li ista novo za Pandzu,dokle je stigao sa oporavkom.Ja bi volio ovako sa grckom-gore Pjanic,Misimovic,Dzeko,Vedo,Muslimovic :-D (kom opanci kom obojci)
ja71

#20777 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

luckylaka wrote: ...ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,...
Sta ako bude nerijeseno (pored toga sto bi ostali prvi)
MOSALJOZE

#20778 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

ja71 wrote:
luckylaka wrote: ...ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,...
Sta ako bude nerijeseno (pored toga sto bi ostali prvi)
u slucaju remija smo opet prvi jer imamo gol razliku izguibmo grci 1
MOSALJOZE

#20779 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Alen Halilović, potencijalni bh. reprezentativac, dobio je poziv da se priključi našoj nacionalnoj selekciji, tvrdi Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama...
Ovu informaciju prenose Sportske novosti, a Mamić je rekao da je jučer u Maksimir stigao i službeni poziv supertalentiranom igraču Dinama. Navodno se Halilović zahvalio na pozivci, ali je rekao isto što i prije - da će još malo razmisliti za koju reprezentaciju da igra.

Treba istaći i da je Safet Sušić, selektor bh. reprezentacije, nedavno negirao poziv Haliloviću, rekavši da je nemoguće da veznjak Modrih u kratkom vremenskom periodu završi potrebnu papirologiju, jer je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske (sjetimo se slučaja Mujdže).
ko koga ovde prca ne znam :x :x :x :x
jedno je sigurno alen nece odluciti do 18
Edin H.

#20780 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic :lol: :lol: :lol: kad je upropastio utakmicu u Albaniji, pa mozda i u Francuskoji prosle kvalifikacije forsiranjem Hasagica.

Bolje vala i corolu za selektora, makar je dosljedan u svome besmislu :oops:

Premda dopada mi se sto Susic ne razmislja o Halilovicu :-D

:roll:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/nisam- ... /130116097
Bosanski_kralj

#20781 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Edin H. wrote:Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic :lol: :lol: :lol: kad je upropastio utakmicu u Albaniji, pa mozda i u Francuskoji prosle kvalifikacije forsiranjem Hasagica.

Kao da se pravda Hrvatima što je stigao poziv Haliloviću da dođe na okupljanje. :x :x :x
Edin H.

#20782 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Bosanski_kralj wrote:Kao da se pravda Hrvatima što je stigao poziv Haliloviću da dođe na okupljanje. :x :x :x
Pa i pravda se, bice da Sejo ima tamo nekakve talove, pa ko veli da ih ne uvrijedi 8)
luckylaka

#20783 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:
Edin H. wrote:Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic :lol: :lol: :lol: kad je upropastio utakmicu u Albaniji, pa mozda i u Francuskoji prosle kvalifikacije forsiranjem Hasagica.

Kao da se pravda Hrvatima što je stigao poziv Haliloviću da dođe na okupljanje. :x :x :x
Ovo nesto kao,,Mamic p(r)ozvao Halilovica u reprezentaciju BiH,, :)
Artest

#20784 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

"Popularni Pape"

Stvarno su ovi uhljupi od novinara najveca bijeda naseg drustva. Za kaficu sa selektorom, zatomit ce svaki vid kritike pa, ako hocete, i patriotizma. Za mene je, izmedju ostalog, patriotski cin kad ukazes selektoru na zanemarivanje igarca koji je bolji od postojeceg. (konkretno Cocalic od Zahirovica)

I sta se desava? Ne desava se nista...

Pa ako se ne plasiramo, bice opet sinhronizovanog kmecanja i trazice se neka apstraktna opravdanja. (nece nas sreca i sl.)

Sajin intervju, standardan.
Last edited by Artest on 16/01/2013 18:28, edited 1 time in total.
Eborg

#20785 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Eborg »

De da kakvu sergiju skupimo da platimo kakvog studenta žurnalistike ili odnosa sa javnošću pa da mu bude lični asistent i da leta za Sušićem i otima mu mikrofon/telefon i odgovara na pitanja umjesto njega. Svi njegovi odgovori imaju dobru namjeru ali u 15% slučajeva potrefi šta je htio reći a u 85% napravi havariju. :roll:
Artest

#20786 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Laka, dedera pristavi onu tabelu. :thumbup: Vakat je. :bih:
jeza u ledja

#20787 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Bogami ce nas onom tabelom.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20788 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

dajte tu tabelu evo mi se opet Cocalić prikazuje
luckylaka

#20789 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Artest wrote:Laka, dedera pristavi onu tabelu. :thumbup: Vakat je. :bih:
cestitke,zelje i pozdravi :D i onda se bune kazu dosadan :bih: Bosnia and Herzegovina 4 10 :thumbup:
luckylaka

#20790 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Eborg wrote:De da kakvu sergiju skupimo da platimo kakvog studenta žurnalistike ili odnosa sa javnošću pa da mu bude lični asistent i da leta za Sušićem i otima mu mikrofon/telefon i odgovara na pitanja umjesto njega. Svi njegovi odgovori imaju dobru namjeru ali u 15% slučajeva potrefi šta je htio reći a u 85% napravi havariju. :roll:
Kako su ga sve nazivali ovdje te seljak,papak,seronja,kreten,idiot...dobro je on ostao normalan (naravno da navrati ovdje)i da zna progovoriti ikako.
milekitic1

#20791 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by milekitic1 »

Sušića smo kontaktirali nakon izjave Zdravka Mamića, izvršnog predsjednika Dinama, koji tvrdi kako je na adresu ovog zagrebačkog kluba stigao zvaničan poziv za Halilovića iz Nogometnog saveza BiH.

"Ja o tome ne znam ništa. On ne može dobiti poziv jer nema pravo nastupa za našu reprezentaciju dok ne promijeni nogometno državljanstvo, za šta treba nekoliko mjeseci. Ja pozivam one igrače koji su u tom trenutku meni potrebni, a ne da bih nekog eventualno spriječio da igra za drugu reprezentaciju. Kad mi bude potreban i kad bude imao uredne dokumente, ja ga mogu pozvati. U ovom trenutku ne razmišljam o njemu, niti o bilo kome drugom", kaže Sušić za portal Klix.ba.

..................

Pape - ne daji vise izjave - ko Boga te molim. Pametniji si kada sutis.
BHF_Manijak

#20792 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Mentol nikako da skonta da se ne radi o pozivu za kadar vec o privatnom pozivu momku da posjeti reprezentaciju BiH. Fakat je lik... :)
jeza u ledja

#20793 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Zasto mu taj ko ga intervjuise to ne kaze?
BHF_Manijak

#20794 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:Zasto mu taj ko ga intervjuise to ne kaze?
Zato sto je vjerovatno on kreten jos neupuceniji! :mrgreen:

Da Safet zna da poziv nije oficijeln i da mali nije pozvan da konkurise za kadar, mislim da bi i njemu lakse bilo a i ne bi ovakve izjave davao. :mrgreen:
jeza u ledja

#20795 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:

Da Safet zna da poziv nije oficijeln i da mali nije pozvan da konkurise za kadar, mislim da bi i njemu lakse bilo a i ne bi ovakve izjave davao. :mrgreen:
Mozda zna al se pravi lud? :D

Ma uzimajte sve ove intervjue sa dozom skepse. Mozda covjek ova pitanja shvata da se radi o pozivu u reprezentaciju. Samo je to "poziv" o kojem zna.
Korisničkoime

#20796 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

@luckylaka
ad ozbiljno ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,Combe)Koji bi to eventualni sastav sa ovim sto sad imamo mogao istrcati i zgaziti grke(ako ne bude kakve novine).ima li ista novo za Pandzu,dokle je stigao sa oporavkom.Ja bi volio ovako sa grckom-gore Pjanic,Misimovic,Dzeko,Vedo,Muslimovic (kom opanci kom obojci)
Ajd može ozbiljno bilo je i vrijeme. Mislim da nema baš sastava koji bi mogao zgaziti Grke, možda eventualno ako im rano zabijemo pa se izgube a mi to iskoristimo. Uz ove nabrojane još samo Medunjanin fali :), za Grčku
Begović, Mujdža, Spahić, Vranješ, Zukanović, Salihović, Stevanović, Lulić, Pjanić, Džeko, Ibišević.
Mada sam siguran da će igrati Medunjanin.
Ne znam za Pandžu ništa bilo bi zanimljivo čuti šta se događa, međutim mene još više interesuje kako papiri za Bičakčića napreduju jer ako/kad dođe mislim da će početni stoperski par biti Bičakčić Spahić.
shake69

#20797 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

jeza u ledja wrote:
BHF_Manijak wrote:

Mozda zna al se pravi lud? :D

Ma uzimajte sve ove intervjue sa dozom skepse. Mozda covjek ova pitanja shvata da se radi o pozivu u reprezentaciju. Samo je to "poziv" o kojem zna.
Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro! :x
cindrlimindrli

#20798 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

shake69 wrote:Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro!
Selektor je ovdje u pravu, ima tim za SP i misli o njemu, o tome sta hrvatska zuta stampa misli o njegovom
radu, planovima i ambicijama dao je jedini ispravan odgovor...ne zanima me.

:bih:
jeza u ledja

#20799 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

shake69 wrote:Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro! :x
Jeste malo glupo, ali opet vam kazem ne uzimajte sta pisu mediji zdravo za gotovo. Pise lafo klix ga intervjuise, kazu kako je Mamic rekao da je Halilovic dobio ZVANICAN POZIV U REPREZENTACIJU. E sad, umjesto da ga ovaj sto intervjuise napomene da postoji ovaj kao neformalni poziv saveza na druzenje, on ostavlja na tome i onda se mi kao cudimo sto je Susic glup. Pa sto mu ovaj Klixovac to nije napomenuo , kad je vec nas?
Edin H.

#20800 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

cindrlimindrli wrote:
shake69 wrote:Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro!
Selektor je ovdje u pravu, ima tim za SP i misli o njemu, o tome sta hrvatska zuta stampa misli o njegovom
radu, planovima i ambicijama dao je jedini ispravan odgovor...ne zanima me.

:bih:
Na osnovu cega li si ti zakljucio da je to poenta?
Safetovo pravdanje i uvlacenje Hrvatima postaje zaista degutantno, bez obzira sta je razlog takvog stava (mogu samo pretpostaviti da se radi o menadzerskim talovima).
Hocemo li ikada imati na celu covjeka sa stavom kojem je jedini interes dobrobit nacionalnog tima.
Safete bolan zaboli me, kao i svakog drugog ozbiljnog navijaca sta ce Hrvati misliti. Jedino sto se cijeni je ako im maloga klapis ispred nosa.
Locked