Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#20776 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Od danas bi trebalo ovako ko ima sta pametno reci na ovu temu Bujrum,dakle ko ima sta za pohvaliti selektora opet Bujrum ko nema nemoj da se dzaba ovdje blamira inace slijede vam teski postovi tj.postavljanje tablice svaki sahat dok svi ne ukapiraju gdje smo
Sad ozbiljno ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,Combe)Koji bi to eventualni sastav sa ovim sto sad imamo mogao istrcati i zgaziti grke(ako ne bude kakve novine).ima li ista novo za Pandzu,dokle je stigao sa oporavkom.Ja bi volio ovako sa grckom-gore Pjanic,Misimovic,Dzeko,Vedo,Muslimovic
(kom opanci kom obojci)
-
ja71
#20777 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ako bude nerijeseno (pored toga sto bi ostali prvi)luckylaka wrote: ...ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,...
- MOSALJOZE
#20778 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
u slucaju remija smo opet prvi jer imamo gol razliku izguibmo grci 1ja71 wrote:Sta ako bude nerijeseno (pored toga sto bi ostali prvi)luckylaka wrote: ...ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,...
- MOSALJOZE
#20779 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Alen Halilović, potencijalni bh. reprezentativac, dobio je poziv da se priključi našoj nacionalnoj selekciji, tvrdi Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama...
Ovu informaciju prenose Sportske novosti, a Mamić je rekao da je jučer u Maksimir stigao i službeni poziv supertalentiranom igraču Dinama. Navodno se Halilović zahvalio na pozivci, ali je rekao isto što i prije - da će još malo razmisliti za koju reprezentaciju da igra.
Treba istaći i da je Safet Sušić, selektor bh. reprezentacije, nedavno negirao poziv Haliloviću, rekavši da je nemoguće da veznjak Modrih u kratkom vremenskom periodu završi potrebnu papirologiju, jer je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske (sjetimo se slučaja Mujdže).
ko koga ovde prca ne znam
jedno je sigurno alen nece odluciti do 18
Ovu informaciju prenose Sportske novosti, a Mamić je rekao da je jučer u Maksimir stigao i službeni poziv supertalentiranom igraču Dinama. Navodno se Halilović zahvalio na pozivci, ali je rekao isto što i prije - da će još malo razmisliti za koju reprezentaciju da igra.
Treba istaći i da je Safet Sušić, selektor bh. reprezentacije, nedavno negirao poziv Haliloviću, rekavši da je nemoguće da veznjak Modrih u kratkom vremenskom periodu završi potrebnu papirologiju, jer je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske (sjetimo se slučaja Mujdže).
ko koga ovde prca ne znam
jedno je sigurno alen nece odluciti do 18
- Edin H.
#20780 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic
kad je upropastio utakmicu u Albaniji, pa mozda i u Francuskoji prosle kvalifikacije forsiranjem Hasagica.
Bolje vala i corolu za selektora, makar je dosljedan u svome besmislu
Premda dopada mi se sto Susic ne razmislja o Halilovicu

http://www.klix.ba/sport/nogomet/nisam- ... /130116097
Bolje vala i corolu za selektora, makar je dosljedan u svome besmislu
Premda dopada mi se sto Susic ne razmislja o Halilovicu
- Bosanski_kralj
#20781 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kao da se pravda Hrvatima što je stigao poziv Haliloviću da dođe na okupljanje.Edin H. wrote:Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic![]()
![]()
kad je upropastio utakmicu u Albaniji, pa mozda i u Francuskoji prosle kvalifikacije forsiranjem Hasagica.
Bolje vala i corolu za selektora, makar je dosljedan u svome besmislu![]()
Premda dopada mi se sto Susic ne razmislja o Halilovicu![]()
- Edin H.
#20782 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa i pravda se, bice da Sejo ima tamo nekakve talove, pa ko veli da ih ne uvrijediBosanski_kralj wrote:Kao da se pravda Hrvatima što je stigao poziv Haliloviću da dođe na okupljanje.![]()
![]()
- luckylaka
#20783 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo nesto kao,,Mamic p(r)ozvao Halilovica u reprezentaciju BiH,,Bosanski_kralj wrote:Kao da se pravda Hrvatima što je stigao poziv Haliloviću da dođe na okupljanje.Edin H. wrote:Eki Papeta, sad mu najbolji Begovic![]()
![]()
Bolje vala i corolu za selektora, makar je dosljedan u svome besmislu![]()
Premda dopada mi se sto Susic ne razmislja o Halilovicu![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nisam- ... /130116097![]()
![]()
- Artest
#20784 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
"Popularni Pape"
Stvarno su ovi uhljupi od novinara najveca bijeda naseg drustva. Za kaficu sa selektorom, zatomit ce svaki vid kritike pa, ako hocete, i patriotizma. Za mene je, izmedju ostalog, patriotski cin kad ukazes selektoru na zanemarivanje igarca koji je bolji od postojeceg. (konkretno Cocalic od Zahirovica)
I sta se desava? Ne desava se nista...
Pa ako se ne plasiramo, bice opet sinhronizovanog kmecanja i trazice se neka apstraktna opravdanja. (nece nas sreca i sl.)
Sajin intervju, standardan.
Stvarno su ovi uhljupi od novinara najveca bijeda naseg drustva. Za kaficu sa selektorom, zatomit ce svaki vid kritike pa, ako hocete, i patriotizma. Za mene je, izmedju ostalog, patriotski cin kad ukazes selektoru na zanemarivanje igarca koji je bolji od postojeceg. (konkretno Cocalic od Zahirovica)
I sta se desava? Ne desava se nista...
Pa ako se ne plasiramo, bice opet sinhronizovanog kmecanja i trazice se neka apstraktna opravdanja. (nece nas sreca i sl.)
Sajin intervju, standardan.
Last edited by Artest on 16/01/2013 18:28, edited 1 time in total.
-
Eborg
#20785 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
De da kakvu sergiju skupimo da platimo kakvog studenta žurnalistike ili odnosa sa javnošću pa da mu bude lični asistent i da leta za Sušićem i otima mu mikrofon/telefon i odgovara na pitanja umjesto njega. Svi njegovi odgovori imaju dobru namjeru ali u 15% slučajeva potrefi šta je htio reći a u 85% napravi havariju. 
- Artest
#20786 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Laka, dedera pristavi onu tabelu.
Vakat je. 
- jeza u ledja
#20787 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bogami ce nas onom tabelom.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20788 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
dajte tu tabelu evo mi se opet Cocalić prikazuje
- luckylaka
#20789 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cestitke,zelje i pozdraviArtest wrote:Laka, dedera pristavi onu tabelu.Vakat je.
- luckylaka
#20790 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako su ga sve nazivali ovdje te seljak,papak,seronja,kreten,idiot...dobro je on ostao normalan (naravno da navrati ovdje)i da zna progovoriti ikako.Eborg wrote:De da kakvu sergiju skupimo da platimo kakvog studenta žurnalistike ili odnosa sa javnošću pa da mu bude lični asistent i da leta za Sušićem i otima mu mikrofon/telefon i odgovara na pitanja umjesto njega. Svi njegovi odgovori imaju dobru namjeru ali u 15% slučajeva potrefi šta je htio reći a u 85% napravi havariju.
- milekitic1
#20791 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sušića smo kontaktirali nakon izjave Zdravka Mamića, izvršnog predsjednika Dinama, koji tvrdi kako je na adresu ovog zagrebačkog kluba stigao zvaničan poziv za Halilovića iz Nogometnog saveza BiH.
"Ja o tome ne znam ništa. On ne može dobiti poziv jer nema pravo nastupa za našu reprezentaciju dok ne promijeni nogometno državljanstvo, za šta treba nekoliko mjeseci. Ja pozivam one igrače koji su u tom trenutku meni potrebni, a ne da bih nekog eventualno spriječio da igra za drugu reprezentaciju. Kad mi bude potreban i kad bude imao uredne dokumente, ja ga mogu pozvati. U ovom trenutku ne razmišljam o njemu, niti o bilo kome drugom", kaže Sušić za portal Klix.ba.
..................
Pape - ne daji vise izjave - ko Boga te molim. Pametniji si kada sutis.
"Ja o tome ne znam ništa. On ne može dobiti poziv jer nema pravo nastupa za našu reprezentaciju dok ne promijeni nogometno državljanstvo, za šta treba nekoliko mjeseci. Ja pozivam one igrače koji su u tom trenutku meni potrebni, a ne da bih nekog eventualno spriječio da igra za drugu reprezentaciju. Kad mi bude potreban i kad bude imao uredne dokumente, ja ga mogu pozvati. U ovom trenutku ne razmišljam o njemu, niti o bilo kome drugom", kaže Sušić za portal Klix.ba.
..................
Pape - ne daji vise izjave - ko Boga te molim. Pametniji si kada sutis.
- BHF_Manijak
#20792 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mentol nikako da skonta da se ne radi o pozivu za kadar vec o privatnom pozivu momku da posjeti reprezentaciju BiH. Fakat je lik... 
- jeza u ledja
#20793 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zasto mu taj ko ga intervjuise to ne kaze?
- BHF_Manijak
#20794 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zato sto je vjerovatno on kreten jos neupuceniji!jeza u ledja wrote:Zasto mu taj ko ga intervjuise to ne kaze?
Da Safet zna da poziv nije oficijeln i da mali nije pozvan da konkurise za kadar, mislim da bi i njemu lakse bilo a i ne bi ovakve izjave davao.
- jeza u ledja
#20795 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozda zna al se pravi lud?BHF_Manijak wrote:Zato sto je vjerovatno on kreten jos neupuceniji!jeza u ledja wrote:Zasto mu taj ko ga intervjuise to ne kaze?![]()
Da Safet zna da poziv nije oficijeln i da mali nije pozvan da konkurise za kadar, mislim da bi i njemu lakse bilo a i ne bi ovakve izjave davao.
Ma uzimajte sve ove intervjue sa dozom skepse. Mozda covjek ova pitanja shvata da se radi o pozivu u reprezentaciju. Samo je to "poziv" o kojem zna.
-
Korisničkoime
#20796 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@luckylaka
, za Grčku
Begović, Mujdža, Spahić, Vranješ, Zukanović, Salihović, Stevanović, Lulić, Pjanić, Džeko, Ibišević.
Mada sam siguran da će igrati Medunjanin.
Ne znam za Pandžu ništa bilo bi zanimljivo čuti šta se događa, međutim mene još više interesuje kako papiri za Bičakčića napreduju jer ako/kad dođe mislim da će početni stoperski par biti Bičakčić Spahić.
Ajd može ozbiljno bilo je i vrijeme. Mislim da nema baš sastava koji bi mogao zgaziti Grke, možda eventualno ako im rano zabijemo pa se izgube a mi to iskoristimo. Uz ove nabrojane još samo Medunjanin faliad ozbiljno ako pobijedimo Grcku u Zenici hocemo li opet biti prvi(,,ako izgubimo mislim da necemo biti prvi,,Combe)Koji bi to eventualni sastav sa ovim sto sad imamo mogao istrcati i zgaziti grke(ako ne bude kakve novine).ima li ista novo za Pandzu,dokle je stigao sa oporavkom.Ja bi volio ovako sa grckom-gore Pjanic,Misimovic,Dzeko,Vedo,Muslimovic (kom opanci kom obojci)
Begović, Mujdža, Spahić, Vranješ, Zukanović, Salihović, Stevanović, Lulić, Pjanić, Džeko, Ibišević.
Mada sam siguran da će igrati Medunjanin.
Ne znam za Pandžu ništa bilo bi zanimljivo čuti šta se događa, međutim mene još više interesuje kako papiri za Bičakčića napreduju jer ako/kad dođe mislim da će početni stoperski par biti Bičakčić Spahić.
- shake69
#20797 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro!jeza u ledja wrote:Mozda zna al se pravi lud?BHF_Manijak wrote:Zato sto je vjerovatno on kreten jos neupuceniji!jeza u ledja wrote:Zasto mu taj ko ga intervjuise to ne kaze?![]()
Da Safet zna da poziv nije oficijeln i da mali nije pozvan da konkurise za kadar, mislim da bi i njemu lakse bilo a i ne bi ovakve izjave davao.![]()
Ma uzimajte sve ove intervjue sa dozom skepse. Mozda covjek ova pitanja shvata da se radi o pozivu u reprezentaciju. Samo je to "poziv" o kojem zna.
-
cindrlimindrli
#20798 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Selektor je ovdje u pravu, ima tim za SP i misli o njemu, o tome sta hrvatska zuta stampa misli o njegovomshake69 wrote:Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro!
radu, planovima i ambicijama dao je jedini ispravan odgovor...ne zanima me.
- jeza u ledja
#20799 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jeste malo glupo, ali opet vam kazem ne uzimajte sta pisu mediji zdravo za gotovo. Pise lafo klix ga intervjuise, kazu kako je Mamic rekao da je Halilovic dobio ZVANICAN POZIV U REPREZENTACIJU. E sad, umjesto da ga ovaj sto intervjuise napomene da postoji ovaj kao neformalni poziv saveza na druzenje, on ostavlja na tome i onda se mi kao cudimo sto je Susic glup. Pa sto mu ovaj Klixovac to nije napomenuo , kad je vec nas?shake69 wrote:Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro!
- Edin H.
#20800 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na osnovu cega li si ti zakljucio da je to poenta?cindrlimindrli wrote:Selektor je ovdje u pravu, ima tim za SP i misli o njemu, o tome sta hrvatska zuta stampa misli o njegovomshake69 wrote:Neshvatljivo je da selektor uopce ne zna prirodu tog poziva grupi nasih mladih (potencijalnih) reprezentativaca i moglo bi se reci da je to prva ozbiljnija pukotina unutar Saveza otkad je Pape na celu. Sve je to hrvatska 'zuta' stampa zgodno iskoristila i bacila kosku medju dva saveza, odnose unutar naseg Saveza, bh.navijace...Nije dobro!
radu, planovima i ambicijama dao je jedini ispravan odgovor...ne zanima me.
Safetovo pravdanje i uvlacenje Hrvatima postaje zaista degutantno, bez obzira sta je razlog takvog stava (mogu samo pretpostaviti da se radi o menadzerskim talovima).
Hocemo li ikada imati na celu covjeka sa stavom kojem je jedini interes dobrobit nacionalnog tima.
Safete bolan zaboli me, kao i svakog drugog ozbiljnog navijaca sta ce Hrvati misliti. Jedino sto se cijeni je ako im maloga klapis ispred nosa.