SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zateznistub

#20776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

LakePlacid wrote:
faktor SDA portal a Zoran Čegar psihicki bolesna osoba koja boluje od PTSP-a, sluga režima koji pripada odanom krug ljudi oko Izetbegovioca jos od 1992., prije par godina su zbog njega i izmislili sektor u FUP-u nebi li imao sta raditi, dan poslije protesta 2014 šetkao se u pustinjskoj maskirnoj uniformi oko zgrade vlade ks. i predsjednista gdje je provocirao i dobacivao prolaznicima i demonstrantima kako je on to branio, i tu se vidjelo da nije sav svoj, izmisljanje hapsenja famoznih krimosa iz Srbije na Grbavici, spominjanju kako su borci Armije BIH sjekli usi pripadnicima JNA u Dobrovoljackoj i da ne spominjem, inace kavranjak samo takav, u svakoj normalnoj zemlji kao takav bi vec odavno bio u penziji, drago mi je ako ga je taj borac malo nalupao, samo mi ga zao sto ce mu to sve biti naplaceno preko posrednika

Image
Koja glupost i hrpa laži :-)
kloniran

#20777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

https://www.fokus.ba/vijesti/crna-hroni ... a/1081085/
ona uzela noz on se sam natako
isto da se sudi u obdanistu :lol:
holowey

#20778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by holowey »

kloniran wrote:https://www.fokus.ba/vijesti/crna-hroni ... a/1081085/
ona uzela noz on se sam natako
isto da se sudi u obdanistu :lol:
druze sudija, on se okliznuo i pao na moj noz...i tako vise puta...
LakePlacid

#20779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by LakePlacid »

Malo mi detaljnije objasni to da se vec kačim, jeli to trebam da ocekujem nesto? osvetu neku jer pišem nesto sto se nekome očito ne svidja? trebam ocekivati FUP na vratima po njegovom nalagu gdje ce me optuziti za nesto? ako je tako iskreno nebi me čudilo ...

Kakve laži?

1. Faktor je portal koji SDA kao stranka finansira direkt iz budzeta, da je SDA portal potvrdjuje i tema "SDA mediji" koja je na forumu
2. Čegar boluje od PTSP-a nista nepoznato, svi oko njega i šire to znaju, nije nesto sto se krije ili treba da se sakrije
3. Prije par godina su u FUP-u osnovali sektor na principu obavjestavanja i pronalaska informacija, sektor koji je osnovan da bi njega negdje smjestili, imas na netu i medije koji su o tome pisali
3. Ja sam lični svjedok kada je 2014. dan poslije protesta vrijedjao prolaznike i demonstrante, onako u nekoj vrsti patriotskog bunila
4. Pričao kako je sam uhapsio neke placene ubice iz Srbije, oduzeo im oruzje itd. par dana kasnije sam sebe demantovao i na kraju se ispostavilo da su pripadnici automafije iz Lukavice
5. Da je odani član porodici Izetbegovic nije nista novo

Emisija sa TV1 gdje Čegar tvrdi kako su vojnicima JNA odsjecali uši i redali ih u lančić, kako su ih gazili kamionima itd. u cijeloj emisiji se vidi da se radi o psihickoj bolesnoj osobi ...

Ostalo ...

http://www.novi-vjetar.com/suradnik-hrv ... ran-cegar/
Čegaru je PTSP dijagnosticiran 1997. godine u otpusnici zagrebačke psihijatrijske bolnice Vrapče od 10. siječnja 1997. godine. U nalazu psihologa stoji da su kod pacijenta prisutni elementi PTSP-a. „Prisvjestan, inpulzivan, mrzovoljan, razdražljiv, sada se ne javljaju obmane čula, iste ne nalazimo, naglašeno psihosomatiziran sa sniženim frustracijskim pragom na toleranciju“, stoji u nalazu psihologa psihijatrijske bolnice Vrapče.
Stoga, upozoravamo one, koji se zamjere Zoranu Čegaru, da se dobro čuvaju s obzirom na njegovo psihičko oboljenje, s obzirom da u slobodno vrijeme pokuca na vrata biznismena u Hercegovini, koje redovno ucjenjuje, a ako odbijete suradnju kao neki od njih, isti će vam zaprijetiti premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem!
Zoran Čegar je osoba uz koju se desetljećima vežu brojne koruptivne afere i kontroverzni slučajevi s kriminogenim epitetom. Nije nikakva tajna da je 2010. “samoincijativno” otišao u penziju zbog PTSP-ija, ali na nagovor hrvatske SOA-e, Čegar dolazi ponovo u novom “rehabilitiranom stilu” u izdanju “novog kriminalca”. Podsjećanja radi, 2013. bilo je raspisano tesitiranje za načelnika Obavještajnog sektora FUP-a. Najbolji rezultat ostvario je Aldin Sinanović, dok je na posljednjem mjestu bio kontroverzni Zoran Čegar sa srozanim moralnim i policijskim kvalitetama, favorit hrvatske SOA-e i njihov čovjek od povjerenja.
Zoran Čegar se sam prozvao 'herojem Sarajeva', a ustvari je samo medijski manipulant
Udruženje veterana Odreda policije 'Bosna' reagiralo je povodom medijskih istupa bivšeg pripadnika ove jedinice Zorana Čegara, navodeći 'da se radi o samozvanom heroju odbrane Sarajeva koji se destruktivno odnosi spram časnih boraca i specijalaca Odreda specijalne policije MUP-a RBiH i pripadnika Armije RBiH'
http://newsblic.ba/clanci/zoran-cegar-s ... 9?q=submit
Zoran Čegar: reket, ucjene, iznude
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/74 ... znude.html

Toliko o njemu, buduci da nije tema o njemu i da odg. samo na tvrdnje da pisem lazi imate kontra argumente ... :bih:
Last edited by LakePlacid on 19/04/2018 21:37, edited 1 time in total.
insomnia78

#20780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Ma bije lik dobar 100%
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

odmah raste potrošnja kondoma čim je puste :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#20784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

kakav otes? ovo je pejton... jos nisu naucili dijelove grada :run:
xoklix

#20785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by xoklix »

Svake druge sedmice,ako ne i cesce, po jedan udes na ovoj ili 50m niže(ka Otesu) raskrsnici.
Ima i ogledalo i sve ,ali džaba... Ja bih ovdje tzv. lezeg policajca stavio ,ali preko cijele raskrsnice.
Image
Nešto ovako samo sto bih stavio jedan na sredinu raskrsnice umjesto po jedan prije raskrsnice iz svakog pravca.
JanuaryJones

#20786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

bitanga_sa_otesa wrote:kakav otes? ovo je pejton... jos nisu naucili dijelove grada :run:
prodjoh netom nakon ovog udesa i još mi nije jasno kako su ovo uspjeli :shock:
xoklix

#20787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by xoklix »

Mislim da je ovdje terenac isao zabranjenim smjerom.
Arapi neki sa terencom :D
sheilak

#20788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sheilak »

Marke automobila su vw i toyota kreteni polo i lc su modeli
A za imena naselja vec znamo da ne znaju (r)
Dope_Man

#20789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Dope_Man »

sheilak wrote:Marke automobila su vw i toyota kreteni polo i lc su modeli
A za imena naselja vec znamo da ne znaju (r)
Ne znaju ni razliku brend/model. Tj. do sad su uvijek iskljucivo za VW vozila pisali da su marke Golf, Pasat, Polo, a ostali su marka kako i treba. Vjerovatno ih Land Cruiser zbunio jer su nekad culi za Land Rovera pa hajd pisi i to marka.
noviclan

#20790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

A jest ga roki potkopaao
bitanga_sa_otesa

#20791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

noviclan wrote:
A jest ga roki potkopaao
nece rokiju niko pricat kako ce on voziti :-D
kloniran

#20792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

polo od ranije poznat policiji :lol:
radiša

#20793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

Neka je zajebancija bila na cesti preko puta cafe pande na cvili,policije,neka frka sa autima..
zigson

#20794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zigson »

radiša wrote:Neka je zajebancija bila na cesti preko puta cafe pande na cvili,policije,neka frka sa autima..
udes strasan, bmw x neki dzip noviji, sastrugao citavu onu stranu iznad trotoara, izbio banderu, vjerovatno se prevrtao, ne znam. Vidio sam da mu je desna strana na autu otisla skroz, tocka prednjeg nikako nema, air bagovi svi izletili, nadam se da je sve ok
insaneinthebrain

#20795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

zigson wrote:
radiša wrote:Neka je zajebancija bila na cesti preko puta cafe pande na cvili,policije,neka frka sa autima..
udes strasan, bmw x neki dzip noviji, sastrugao citavu onu stranu iznad trotoara, izbio banderu, vjerovatno se prevrtao, ne znam. Vidio sam da mu je desna strana na autu otisla skroz, tocka prednjeg nikako nema, air bagovi svi izletili, nadam se da je sve ok
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180421003
bitanga_sa_otesa

#20796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

malo se jurilo ...bas je lijepo felgu poravnao :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak