Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Bloo
Globalna šefica

#20776 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bloo »

Je suis sadeta.
alibaba_i_30_godina

#20777 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by alibaba_i_30_godina »

Sad kad počnete i ovdje pa Bloo zamandali i ovu temu. :-) :run:
triconja

#20778 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Bloo wrote:Je suis sadeta.
Jel to banovana?
Bloo
Globalna šefica

#20779 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bloo »

triconja wrote:
Bloo wrote:Je suis sadeta.
Jel to banovana?
Koliko znam nije.
Bloo
Globalna šefica

#20780 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bloo »

alibaba_i_30_godina wrote:Sad kad počnete i ovdje pa Bloo zamandali i ovu temu. :-) :run:
Jah.
Isto ko i onu sto sam.
alibaba_i_30_godina

#20781 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by alibaba_i_30_godina »

Bloo wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:Sad kad počnete i ovdje pa Bloo zamandali i ovu temu. :-) :run:
Jah.
Isto ko i onu sto sam.
Ja svakako nisam baš detaljno pratio tu temu niti pisao, vidim neke slatkiše opet spominju pa mi toliko pao šećer da sam morao smazati jednu MIlkicu. :D
mad_max_ba

#20782 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

al evo

fkt ne kontam te pojedine dijaspora ljude koji su iz blata otišli u bijeli svijet pa kontaju da su svi koji su ostali, uvijek bili u blatu kao i oni što su odrasli u istom, pa daju sebi za pravo komentarisanje....
MarlboroGold

#20783 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

¤ jelena ¤ wrote:Ne kontam zašto je tema o mentalitetu, odgoju djece i kljukanju slatkišima od strane svekolike rodbine zamandaljena.

U stvari, ne kontam lavinu kolektivnih napada na pojedinca, šta god taj pojedinac napisao pa makar bilo i nešto korisno sa čime bi se većina forumaša, roditelja, mogla poistovjetiti samo da je neko drugi otvorio temu i neko drugi napisao navedeno.

Dok, s druge strane, oni neki...valjda cijenjeniji forumaši...šta li... valjaju gluposti neviđenih razmjera po raznoraznim temama, od tema o jeziku preko nauke i edukacije, religije...a o zdravlju da i ne govorim - i većina ćuti k'o zalivena, neće čak ni da im argumentovano odgovori, a kamoli u afektu.

Koja kolektivna glupost i pizdunstvo... ono...ko god stigne očeše se iz gomile o prokazanog forumaša ili forumašicu iz čista mira i bez imalo razmišljanja o temi, a onda još moderacija aminuje takve pojave zaključavanjem bez ikakvog objašnjenja...
Oj koliko ovog ima na PF politika... doduše nisam vidio da neki moderator postupa na takav način. Dođeš i nešto predložiš, pa te dežurni nacionalisti napadnu kao čopor vukova... naročito oni koji su na forumu 10 i kusur godina.
duminjo

#20784 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

mad_max_ba wrote:
¤ jelena ¤ wrote:Ne kontam zašto je tema o mentalitetu, odgoju djece i kljukanju slatkišima od strane svekolike rodbine zamandaljena.

U stvari, ne kontam lavinu kolektivnih napada na pojedinca, šta god taj pojedinac napisao pa makar bilo i nešto korisno sa čime bi se većina forumaša, roditelja, mogla poistovjetiti samo da je neko drugi otvorio temu i neko drugi napisao navedeno.

Dok, s druge strane, oni neki...valjda cijenjeniji forumaši...šta li... valjaju gluposti neviđenih razmjera po raznoraznim temama, od tema o jeziku preko nauke i edukacije, religije...a o zdravlju da i ne govorim - i većina ćuti k'o zalivena, neće čak ni da im argumentovano odgovori, a kamoli u afektu.

Koja kolektivna glupost i pizdunstvo... ono...ko god stigne očeše se iz gomile o prokazanog forumaša ili forumašicu iz čista mira i bez imalo razmišljanja o temi, a onda još moderacija aminuje takve pojave zaključavanjem bez ikakvog objašnjenja...
Obzirom da se dijelom osjećam prozvanim, replicirao bih.
Za otvaračicu iste teme o slatkišima sam iznio svoj krajnje obziran i argumentovan stav o slatkišima, ali ono što je meni zaparalo uši jeste nastavak u tipu kod nas u "Njemačkoj" (hipotetski ovu državu pominjem) je sve sama kultura a vi ste tamo u BiH svi marva, čemu se priključilo još par sa takvim stavom, na što nisam mogao ostati hladnokrvan.

To izdizanje sebe iznad svih ostalih je i više nego neukusno, mislim da ćeš se složiti.
Ovo je toliko odvratno da se opisat ne da. I veca je uvreda nego da ti napiše fino i pošteno "glup si"
insomnia78

#20785 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Jesu to i tvoji plesali uz Indekse?
BajramBarecula

#20786 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by BajramBarecula »

insomnia78 wrote:Jesu to i tvoji plesali uz Indekse?
Mozda neke kalesijske :D
mad_max_ba

#20787 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

duminjo wrote:
Ovo je toliko odvratno da se opisat ne da. I veca je uvreda nego da ti napiše fino i pošteno "glup si"
pa jel

....
duminjo

#20788 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

mad_max_ba wrote:
duminjo wrote:
pa jel

....
Pa upakuje ti lafo... I kaže ti da si svakakav... I vaki i naki.. I jos te Smatra debilom kao nista ti lose nije reko.. Ono samo poredi.. Ono je realno jer je tamo i ono sve zna a ti si glup.. Ti nista ne znas.
Ma Mrš u pizdu materinu.

To je Malo i bolest. Tezis cijeli život da si Nesto što nisi.
Et sad moram Popusit, nasekirah se :lol:
Last edited by duminjo on 04/09/2018 15:01, edited 1 time in total.
djkurt

#20789 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djkurt »

¤ jelena ¤ wrote:
medvjed23 wrote:ne upratih temu ni forumaša, al svakako je lakše tući kad imaš podršku, a žrtva je na podu
Upravo o tom pizdunstvu govorim - što polako postaje, ili je već odavno postalo, veoma popularno na ovom forumu.
Ma hajte molim vas.
mad_max_ba

#20790 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

duminjo wrote:
mad_max_ba wrote:
duminjo wrote:
pa jel

....
Pa upakuje ti lafo... I kaže ti da si svakakav... I vaki i naki.. I jos te Smatra debilom kao nista ti lose nije reko.. Ono samo poredi.. Ono je realno jer je tamo i ono sve zna a ti si glup.. Ti nista ne znas.
Ma Mrš u pizdu materinu.

To je Malo i bolest. Tezis cijeli život da si Nesto što nisi.
Et sad moram Popusit, nasekirah se :lol:
moram i ja
zbog suosjećanja :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#20791 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

A ono u stvari obrnuto. Samo nam ne daju
duminjo

#20792 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

¤ jelena ¤ wrote:
medvjed23 wrote:ne upratih temu ni forumaša, al svakako je lakše tući kad imaš podršku, a žrtva je na podu
Upravo o tom pizdunstvu govorim - što polako postaje, ili je već odavno postalo, veoma popularno na ovom forumu.
Pogledajte temu srbija i kosovo, razmjena teritorija. Procitajte par postova od "covek92" pa kad se dobro ispovracate opet ovo isto pisite.
MarlboroGold

#20793 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

Taj lik je troll...
djkurt

#20794 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djkurt »

I ja se osjećam prozvanim.

Ako je odgoj djece totalna kontrola i uvođenje restriktivnih mjera na način da dok mama ne kaže šta i kako ti kao dijete sjediš i šutiš i tupo gledaš, onda i ti trebaš ić na vaspitno odgojnu mjeru kod onog nekog forumaša što se ponudio da dotičnu prevaspita.

Da ne pričamo o situaciji (gdje je dotična priznavajući ono što so govorili) odlaska na zapad i čudesnog preobraćanja u uber zapadnjaka a do odlaska na zapad se živilo negdje na selu u BiH. Ono kao, jeste vi tamo neodgojeni i nekulturni, ma ušljivi ste skroz i nemate pojma, JA ZNAM NAJBOLJE I ŠTA ĆEŠ TI MENI PRIČAT.

A da ne pričam onda i o familijarnim odnosima u BiH i na zapadu koji su ono nebo i zemlja a iz njenog teksta jasno se vidilo da dotična ne želi ležerne odnose sa familijom (u njenom slučaju je bila tetka u pitanju) tj da ne prihvata kulturu i tradiciju ove zemlje (što je po eni OK). Ali ako je tako onda ti ženo draga nemoj više dolazit ovdje, jer ovo je Bosna i Hercegovina i ovdje je situacija takva i prihvati to il zaobiđi u velikom krugu i svima dobro. Svi vi vrlo dobro znate da ako išta Bosanci i Hercegovci najviše mrze to je pametovanje i prosipanje šuplje dojučerašnjih sugrađana koji su iz opanaka ušli u štikle.

Poenta je sledeća, ovo je Bosna i ovdje su druga pravila, taki smo kaki smo i prihvati to il zaobiđi, ako pođeš pametovat bez neke prave poleđine, očekuj jebeni šit-storm i podjebavnje na kvadrat.
mad_max_ba

#20795 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

neka
sad će bit da smo se urotili protiv nekog
Logovan

#20796 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

djkurt wrote: I ja se osjećam prozvanim.

Ako je odgoj djece totalna kontrola i uvođenje restriktivnih mjera na način da dok mama ne kaže šta i kako ti kao dijete sjediš i šutiš i tupo gledaš, onda i ti trebaš ić na vaspitno odgojnu mjeru kod onog nekog forumaša što se ponudio da dotičnu prevaspita.

Da ne pričamo o situaciji (gdje je dotična priznavajući ono što so govorili) odlaska na zapad i čudesnog preobraćanja u uber zapadnjaka a do odlaska na zapad se živilo negdje na selu u BiH. Ono kao, jeste vi tamo neodgojeni i nekulturni, ma ušljivi ste skroz i nemate pojma, JA ZNAM NAJBOLJE I ŠTA ĆEŠ TI MENI PRIČAT.

A da ne pričam onda i o familijarnim odnosima u BiH i na zapadu koji su ono nebo i zemlja a iz njenog teksta jasno se vidilo da dotična ne želi ležerne odnose sa familijom (u njenom slučaju je bila tetka u pitanju) tj da ne prihvata kulturu i tradiciju ove zemlje (što je po eni OK). Ali ako je tako onda ti ženo draga nemoj više dolazit ovdje, jer ovo je Bosna i Hercegovina i ovdje je situacija takva i prihvati to il zaobiđi u velikom krugu i svima dobro. Svi vi vrlo dobro znate da ako išta Bosanci i Hercegovci najviše mrze to je pametovanje i prosipanje šuplje dojučerašnjih sugrađana koji su iz opanaka ušli u štikle.

Poenta je sledeća, ovo je Bosna i ovdje su druga pravila, taki smo kaki smo i prihvati to il zaobiđi, ako pođeš pametovat bez neke prave poleđine, očekuj jebeni šit-storm i podjebavnje na kvadrat.
:thumbup: :thumbup:

I ja se osjećam prozvanim, iako nisam ništa pisao po onoj temi. :D
duminjo

#20797 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

mad_max_ba wrote:neka
Kako mene uvijek promase Ove teme :( :lol:
djkurt

#20798 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djkurt »

Zaboravih dodati na kraju i ja mislim da je tema bila trolovska al ono pravo trolovska.

P.S.
bilo je uživancija čitat onaj šit-storm. :D :izet: :izet: :izet:
djkurt

#20799 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djkurt »

mad_max_ba wrote:neka
Ja se nisam urotio, ja sam se oročio. :D
mad_max_ba

#20800 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

djkurt wrote:Zaboravih dodati na kraju i ja mislim da je tema bila trolovska al ono pravo trolovska.

P.S.
bilo je uživancija čitat onaj šit-storm. :D :izet: :izet: :izet:
:lol: :lol: :lol: :lol:

a ti duminjo vazda fulaš sve

i koji k ideš po tim teškim temama kosovo i srbija
:? :(
Post Reply