Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#20776 Re: Liverpool FC
A valjda ce dovesti nekog dobro napadaca bar za klupe.
- AmiĐa_Idriz
#20777 Re: Liverpool FC
Pa tako su nas ljudi iz vrha naucili blago DariMustang1 wrote:Ko da Messija dovode pa ne zelis da vjerujes nego cekas zvanicnu potvrdu
Meni to ok zvuci, Salah i Mane po krilima
-
Mustang1
#20778 Re: Liverpool FC
Tom ce trebati cijela sezona da pocne dodavati loptu, ako i tada.
- vicious
#20779 Re: Liverpool FC
Najjači je kad se zafura pa istrči u gol aut s loptomMustang1 wrote:Tom ce trebati cijela sezona da pocne dodavati loptu, ako i tada.
-
frontmen
#20780 Re: Liverpool FC
Da li će sljedeće sezone biti zakletva: 'Salaha mi'. 
- zomri
#20781 Re: Liverpool FC
Kako ti zvuči u vrijeme Afričkog Kupa nacija? Meni ne baš dobro, posebno kad dodaš još Keitu, Matipa...AmiĐa_Idriz wrote:Pa tako su nas ljudi iz vrha naucili blago DariMustang1 wrote:Ko da Messija dovode pa ne zelis da vjerujes nego cekas zvanicnu potvrdune bi me zacudilo da zavrsi u Totasu
![]()
-
Mustang1
#20782 Re: Liverpool FC
Ma ove godine osvajaju oboje, jel nema tog kupa ove godine? I onda sljedece godine ide odbrana LP a ligu neka djeca igrajuzomri wrote:Kako ti zvuči u vrijeme Afričkog Kupa nacija? Meni ne baš dobro, posebno kad dodaš još Keitu, Matipa...AmiĐa_Idriz wrote:Pa tako su nas ljudi iz vrha naucili blago DariMustang1 wrote:Ko da Messija dovode pa ne zelis da vjerujes nego cekas zvanicnu potvrdune bi me zacudilo da zavrsi u Totasu
![]()
- AmiĐa_Idriz
#20783 Re: Liverpool FC
zomri wrote:Kako ti zvuči u vrijeme Afričkog Kupa nacija? Meni ne baš dobro, posebno kad dodaš još Keitu, Matipa...AmiĐa_Idriz wrote:Pa tako su nas ljudi iz vrha naucili blago DariMustang1 wrote:Ko da Messija dovode pa ne zelis da vjerujes nego cekas zvanicnu potvrdune bi me zacudilo da zavrsi u Totasu
![]()

Svoje emocije sam sinoć izrazio po tom pitanju
- zomri
#20784 Re: Liverpool FC
Zabrinjavajući broj Afrikanaca u okosnici ekipe. Biće fatanja za glavu iduće ljeto kada skontaju da ide AFCON.
Al' ko će kontati o tome što je za 2 godine, daj raji veselo
Al' ko će kontati o tome što je za 2 godine, daj raji veselo
- MyTao
#20785 Re: Liverpool FC
Southampton trazi preko 50m funti za Van Dijka
Chelsea, City i Liverpool ga zele...
Dobar igrac, koji bi odbranu digao na veci nivo, ali za takve pare bi bilo glupo da se dovede. Pa za Takve pare ce Abumayang ici ovog ljeta jbt...
Mislim da im je vrijeme da gledaju u druge igrace, od Van Dijka nema nista... Bolje da te pare iskesiraju za Keitu.
Dobar igrac, koji bi odbranu digao na veci nivo, ali za takve pare bi bilo glupo da se dovede. Pa za Takve pare ce Abumayang ici ovog ljeta jbt...
Mislim da im je vrijeme da gledaju u druge igrace, od Van Dijka nema nista... Bolje da te pare iskesiraju za Keitu.
- AmiĐa_Idriz
#20786 Re: Liverpool FC
BBC Sport. @BBCSport
This could be bad news for Southampton fans.
Virgil van Dijk reportedly wants to join Liverpool.

This could be bad news for Southampton fans.
Virgil van Dijk reportedly wants to join Liverpool.
- AmiĐa_Idriz
#20787 Re: Liverpool FC
Van Dijk still Liverpool's top summer target as Reds hope he will snub Manchester City & Chelsea.
The presence of Klopp as manager is said to appeal to Van Dijk, who has impressed during his two seasons in England with Southampton. (Echo)
Liverpool believe Van Dijk's decision wont come down to money. They're prepared to compete with City & Chelsea in terms of fee/wages. (Echo)
Liverpool are also prepared to make Van Dijk one of the club's top earners. (Echo)
Van Dijk remains Liverpool's top transfer target, with the Reds hopeful the defender will resist lucrative offers from elsewhere. (Echo)
Naby Keita remains a priority but won't make his decision until he is back from his holiday.
The presence of Klopp as manager is said to appeal to Van Dijk, who has impressed during his two seasons in England with Southampton. (Echo)
Liverpool believe Van Dijk's decision wont come down to money. They're prepared to compete with City & Chelsea in terms of fee/wages. (Echo)
Liverpool are also prepared to make Van Dijk one of the club's top earners. (Echo)
Van Dijk remains Liverpool's top transfer target, with the Reds hopeful the defender will resist lucrative offers from elsewhere. (Echo)
Naby Keita remains a priority but won't make his decision until he is back from his holiday.
- AmiĐa_Idriz
#20789 Re: Liverpool FC
Jutro.Roma want almost £35m. Further discussions are planned but player is keen on moving to Merseyside. (Paul Joyce)
- MyTao
#20791 Re: Liverpool FC
Kako stvari stoje izgleda da ce prvo pravo pojacanje ovog ljeta biti Salah... za koji dan ce sve biti gotovo.
Keita ce odluciti dali zeli napustiti svoj klub posle odmora... Cak i ako odluci da ide, jako puno klubova je zainteresovano za njega tako da i ako dodje to ce se oduziti cijelo ljeto.
Van Dijk moze da bira izmedju Citya, Chelsea i Liverpoola... sva tri tima ce platiti cijenu koju Sauthampton trazi 50m+... Liverpool mu daje najmanju platu ali i pored toga prica se da zeli doci tu jer je vec imao razgovor sa Kloppom i sa njim zeli raditi. Problem ce biti kada City ili Chelsea ponude vise novca Southamptonu i jos vecu platu... i Ovo ce se oduziti... ne vidim kako ce ga dobiti.
Mislim da ce od tri glavne mete dobiti samo jednu (Salah)... a za ostale pozicije ce traziti druge igrace.
Keita ce odluciti dali zeli napustiti svoj klub posle odmora... Cak i ako odluci da ide, jako puno klubova je zainteresovano za njega tako da i ako dodje to ce se oduziti cijelo ljeto.
Van Dijk moze da bira izmedju Citya, Chelsea i Liverpoola... sva tri tima ce platiti cijenu koju Sauthampton trazi 50m+... Liverpool mu daje najmanju platu ali i pored toga prica se da zeli doci tu jer je vec imao razgovor sa Kloppom i sa njim zeli raditi. Problem ce biti kada City ili Chelsea ponude vise novca Southamptonu i jos vecu platu... i Ovo ce se oduziti... ne vidim kako ce ga dobiti.
Mislim da ce od tri glavne mete dobiti samo jednu (Salah)... a za ostale pozicije ce traziti druge igrace.
- AmiĐa_Idriz
#20792 Re: Liverpool FC
Pao dogovor sa Salahom. Ostalo jos sa Romom, izgleda 35m. Kad skontas da fcking Bolasie i Sissoko kostaju 30m 
- MyTao
#20793 Re: Liverpool FC
Cijena je realna... Ali ce zato popusiti na Van Dijku ako ga doveduAmiĐa_Idriz wrote:Pao dogovor sa Salahom. Ostalo jos sa Romom, izgleda 35m. Kad skontas da fcking Bolasie i Sissoko kostaju 30m
-
Mustang1
#20794 Re: Liverpool FC
Ne mora znaciti. Ima li igdje koliko je gazda dao love?MyTao wrote:Cijena je realna... Ali ce zato popusiti na Van Dijku ako ga doveduAmiĐa_Idriz wrote:Pao dogovor sa Salahom. Ostalo jos sa Romom, izgleda 35m. Kad skontas da fcking Bolasie i Sissoko kostaju 30m
- MyTao
#20795 Re: Liverpool FC
Nema cifre... pricali su novinari da ce Liverpool trositi koliko i konkurenti, ali to su samo novinarske spekulacije. Meni sve izgleda da su spremni potrositi koliko treba za dvije glavne mete (Van Dijk i Keita) a za ostale pozicije ce sve biti po starom... Zbog toga i jesu odustali od onog malog iz Fulhama jer su on i klub trazili previse nego sto u Liverpoolu misle da vrijedi.
Ako Van Dijk i Keita pristanu da dodju u Liverpool onda ce ovog ljeta sigurno oboriti record... vjerovatno preko 150m.
Ja licno nebi dao 50-60m za Van Dijka.
Ako Van Dijk i Keita pristanu da dodju u Liverpool onda ce ovog ljeta sigurno oboriti record... vjerovatno preko 150m.
Ja licno nebi dao 50-60m za Van Dijka.
- MyTao
#20796 Re: Liverpool FC
Mene samo interesuje sto ne posluju sa Romom vise... Najveci shareholder u romi su jedni od shareholder u FSG (grupa koja drzi Liverpool).
-
Mustang1
#20797 Re: Liverpool FC
Nasao sam ja, navododno od prodaje svega oko 100 miliona( ne znam.kako
) i od vlasnika jod 100. Sa obzirom na Salaha i da se.jos uvijek spominju Dijk i Keita mislim da je to i realno. Ni ja nisam za Dijka, radije Koolibaly, a za Keitu ako ce biti ono sti je Kante jesam. Mislim da je i kompletniji od Kantea prema naprijed a isti kao on nazad.
- AmiĐa_Idriz
#20798 Re: Liverpool FC
Meni je Keita nepoznanica prava
kao i svaki Bundesligas doduse
Bojim se da bi Dijk bio macak u vreci za te pare s obzirom da covjek od Januara nije bio na terenu. Da je zdrav sve vrijeme dati mu sta god hoce ali ovako vec ne...
Bojim se da bi Dijk bio macak u vreci za te pare s obzirom da covjek od Januara nije bio na terenu. Da je zdrav sve vrijeme dati mu sta god hoce ali ovako vec ne...
-
Mustang1
#20799 Re: Liverpool FC
A dobar je Keita. Poceo je cini mi se kao zadnji vezni. Ali onda su ga saltali i po strani i jednoj i drugoj. I vise naprijed. Zato je dobar naprijed ali kontam obzirom da mu je primarna pozicija zadnji vezni da je tu jos bolji
Brzinu i snagu ima sto je za te pozicije potrebno.
-
Mustang1
#20800 Re: Liverpool FC
A i ja sam svakako misljenja da je zadnji vezni najvaznija pozicija u ekipi. Igrac koji radi nevidljivi posao.