SDA-All about

Post Reply
HM 2011

#20751 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

SDA
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#20752 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

nemampojma0 wrote: Vi, vas, vaš, vama...jesil ti dobro, al stvarno.
Sta ti izigravas ovdje? Ko si ti uostalom? Svako ima pravo na svoj stav i misljenje, al ovo tvoje je umobolno..toliko agresije, mrznje, ljubomore. Nemoj glasat za DF i zdravo. Izadji na ulicu i pozivaj ljude da glasaju za SRS ako hoces, bas me briga.
Al ovo tvoje besmisleno napadanje i inputiranje kojekakvih gluposti je iraccionalno. Saberi se malo.
Nisi mi bitna ni najmanje i tvoje naklapanje me ne zanima, al si dosadna i nemas mjeru. Odgovorim ti na pitanje, a onda slijedi tvoje naklapanje, optuzivanje, presudjivanje...sta hoces, da ti napisem kako si sve u pravu?
Okani me se, al definitivno.

I ja ne zivim u SA, tako da taj ministar kulture nije moj, vec tvoj.
Prvi znak da je sugovornik u panici, bez ideje i argumenta je napad na virtualni lik onoga sa kim diskutira. O bilo kojoj temi da se radi. Međutim, ovdje se radi o nečem drugom, ovdje se jasno može vidjeti ilustracija odnosa DF-a prema svakom glasu, jer jasno rekoh da ga jesu dobili od mene za državni nivo, i od moje familije. Dakle, mi smo ga dobili glas, mi smo stavili ministra koji baš i ne voli da čita, mi raspisujem onatječaje ali na njima stavljamo sliku djece naših funkcionera i još na tvitu forumu i ostalim društvenim mrežama se pišamo na vaše glasove. Valjda ovo zamaptiti...
StupskaBitanga

#20753 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

HM 2011 wrote:SDA
i šta će SDA jer nema ruku u Parlamentu?
HM 2011

#20754 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

StupskaBitanga wrote:
HM 2011 wrote:SDA
i šta će SDA jer nema ruku u Parlamentu?
Ispregovarati ce se nekako....

Nego ti daj support - biti ce to bolje....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#20755 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

zavaljujem svima na podrHšci...uQurcu je snaga...

Image
braĆa Dalton...

Image
fadilje stegni jaČe manijaČe...

Image
mene niTko nevoli...

Image
ja sam uradiJo privatizaciju uspješno...

Image
svi pucaju sem SDA, SDA ne... Milutin Kukanjac
razonoda

#20756 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

:lol:
nemampojma0

#20757 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

Vidi faca, vidi ljepotana...k'o s interpolove liste. Jedino Nikšića faca ne odaje da je bandit.
Maystor

#20758 Re: SDA-All about

Post by Maystor »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/stranack ... /150811035

ja mislim da će F-SDA biti prava stvar
pici

#20759 Re: SDA-All about

Post by pici »

Stranačka abeceda: Nakon SDA i A-SDA mogla bi biti osnovana i B-SDA
Piše: N. N.
Prema nezvaničnim najavama, "odmetnuti" članovi SDA, nezadovoljni ishodom stranačkog kongresa i puta kojim stranka ide, mogli bi osnovati novu stranku. Stranka bi se mogla zvati Bolja SDA (B-SDA).
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: Ž-SDA Žablja-SDA ako bogda inšhallah :mrgreen:

počeli se kerovi medju sobom grist idu novi zakoni i nova pljačka
Ecci
Vozim: Biciklam

#20760 Re: SDA-All about

Post by Ecci »

Ne može bakiru izgleda niko ništa.
Potopiće ih ko mačiće.

SDA ima jaku stranačku bazu, može dobiti izbore kad god hoće.
A sirotinja i bijeda nek glođe kosti. Naša realnost i budućnost.
GeeTnT

#20761 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

Ecci wrote:Ne može bakiru izgleda niko ništa.
Potopiće ih ko mačiće.

Ko je alternativa? SDP mozda? Pa vidjeli smo i osjetili i sad su na smetljistu politicke istorije...DF mozda? Hoce ...al u qrcu... Prije ce Olimpik biti u finalu lige sampiona, nego sto ce DF dobiti glasove za izborni prag... Prati samo naseg forumasa Muadiba, taj kad se zakune u neku stranku...ona garant propada...

Obzirom da SDA ima kontinuitet, ocekivati je da ih gledaju i nove generacije, a mozda neki od njih zaposjednu i Briselske fotelje...ko ce ga znat.

Citam eno i P.K. jedino u HM vidi partnera u raspravi na forumu...mozda nagovori i Pedju da istetovira SDA ispod pazuha...
Mozda....
Ecci

#20762 Re: SDA-All about

Post by Ecci »

GeeTnT wrote:
Ecci wrote:Ne može bakiru izgleda niko ništa.
Potopiće ih ko mačiće.

Ko je alternativa? SDP mozda? Pa vidjeli smo i osjetili i sad su na smetljistu politicke istorije...DF mozda? Hoce ...al u qrcu... Prije ce Olimpik biti u finalu lige sampiona, nego sto ce DF dobiti glasove za izborni prag... Prati samo naseg forumasa Muadiba, taj kad se zakune u neku stranku...ona garant propada...

Obzirom da SDA ima kontinuitet, ocekivati je da ih gledaju i nove generacije, a mozda neki od njih zaposjednu i Briselske fotelje...ko ce ga znat.

Citam eno i P.K. jedino u HM vidi partnera u raspravi na forumu...mozda nagovori i Pedju da istetovira SDA ispod pazuha...
Mozda....
Alternativa je nažalost tanka. Ne vidim nijednu političku opciju koja može uzeti dovoljan broj glasova da preuzme primat.
Opet, kažem, jaka glasačka baza SDA (tradicionalni glasači).
A narod se i tako iseljava, apatičan i bez želje za nekom promjenom.
ultima_palabra

#20763 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Polako se svi mirimo sa činjenicom da je SDA mjera ovom narodu, narod ne želi ni bolje ni drugačije od ovoga. Alternative u vidu SDP, DF i ostalih su samo zabetonirale postojeće stanje.

Jedina utjeha dolazi u vidu nadolazećeg bankrota i privatizacije svega živog, nakon toga neće biti toliko ni bitno ko je na vlasti...
Ecci

#20764 Re: SDA-All about

Post by Ecci »

Do tad će se uzeti pare.
A poslije ko preživi , pričaće.

Ma, biće nezgodno kad ne budeš smio 20 KM iz džepa izvaditi.
nikad_vise

#20765 Re: SDA-All about

Post by nikad_vise »

zastupnici u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Šemsudin Mehmedović, Senad Šepić, Sadik Ahmetović i Salko Sokolović.
Ako vec poredim ovu struju sa strujom Zukic,Campare,Sarajlic i slicno..ova struja mi izgleda puno bolja opcija.
Licno imam pozitivno misljenje o Mehmedovicu koji bez zadrske dugi niz godina iznosi prljav ves iz SDA sto govori da ima damu,kao i o Senadu Sepicu kojeg sam dosta pratio po emisijama i imam pozitivno misljenje o njemu.Za Sadika Ahmetovica i Sokolovica i nemam toliko informacija i nisam bas upoznat kako kotiraju tako da ih nebi komentarisao.

Sve u svemu,sve ono sto prica Mehmedovic i sto iznosi godinama ima osnova.Ima mjesta i ono prozivanje za rodbinsko-prijateljsku struju u SDA i jos mnogo iznesenog prljavog vesa iz te stranke.Ako bi vec morao birati uvijek bi izabrao onog koji ukazuje na anomalije koje su mi ocite nego za nekoga ko je simbol tih anomalija.
Mister Yes

#20766 Re: SDA-All about

Post by Mister Yes »

Uvijek će vlast biti slatka. Čak i da se sve privatizuje. Opet će biti dozvole koje daješ onome ko plati. Inspekcije koje šalješ onome ko ne plati. I tako dalje. Osim toga plate zastupnika će i dalje biti atraktivne baš kao i rad u komisijama. Politika će i dallje biti najisplatljivije zanimanje. Čak i kad se sve privatizuje.

A SDA će da vlada sve dok je BiH država tri naroda to jest sve dok postoje "naši" i "anamooni"
bach

#20767 Re: SDA-All about

Post by bach »

Image

Ko je orgazmična plavka do Asima?
mirzadelibasic

#20768 Re: SDA-All about

Post by mirzadelibasic »

Ova SDA je za manje od mjesec dana učinila Jerlagic bitnim političkim faktorom u FBiH.
Iskreno, ne bih volio da se njemu i njegovoj stranci daje toliki značaj, jer će ih ucjenjivati 3 godine zbog svoje 3 ili 4 ručice i mandat će im proći u udovoljavanju nekim Jerlagicima i njegovim podobnicima.
palermo

#20769 Re: SDA-All about

Post by palermo »

mirzadelibasic wrote:Ova SDA je za manje od mjesec dana učinila Jerlagic bitnim političkim faktorom u FBiH.
Iskreno, ne bih volio da se njemu i njegovoj stranci daje toliki značaj, jer će ih ucjenjivati 3 godine zbog svoje 3 ili 4 ručice i mandat će im proći u udovoljavanju nekim Jerlagicima i njegovim podobnicima.
Bogami, men se čini da je DF učinio Jerlagića bitnim faktorom na političkoj sceni BiH
pici

#20770 Re: SDA-All about

Post by pici »

bach wrote:Image

jeko ova plavka ljevlje... tarel ko od zeljenih ovo il je i nama obicnim smrtnicima na raspolaganju...
JThomas

#20771 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

sexpertna vlada :D
dustaban

#20772 Re: SDA-All about

Post by dustaban »

pici wrote:
bach wrote:Image
jeko ova plavka ljevlje... tarel ko od zeljenih ovo il je i nama obicnim smrtnicima na raspolaganju...
Kad pregovori zapnu, ona sidje ispod stola...
hizo ramidovic

#20773 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

samo naj veci dusmani i zlobnici mogu nesta pricat protiv zukica i sarajlica kace zna kolko su njiha obadojica pridonjeli odbrani ove zemlje i kolkose bore zaovaj narod damu budne bolje paje svak ko napada njiha napo i bosnjacki narod adaje srece i sloge svibihina podrzali dabudnu na jos boljim poziciama
pici

#20774 Re: SDA-All about

Post by pici »

ne mognu oni spiskat kolko mi moremo dati...

Image

jebozovna je šHo jest yes... ja bi im HallaliJo još koju fabriku i meĆanje famelije u upravne odbore...doooobbraaaa :izet: :thumbup:

imal jeko opšHirne informacije onjojzi... imal zagonĐŽiju, jednog, dvojcu, trojcu... jel udata... plaćneli se avoninim proizvodima il je iz djuti frHi šHopa roba... vozal kaka kola il ima šHofera... de .BA da uvaljim malog
pici

#20775 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

Image

NO COMMENT !!!
Post Reply