Inače proizvođači telefona koji su na Androidu su kreativniji. Blackberry, LG i evo i ARA...Rob_Atl wrote:Samsung najavio da izbacuje 5 modela u 2017, standardni modeli s8 i s8edge, note 7 i note 7edge i najnoviji model Galaxy X koji ce se moci preklopiti kao novcanik nesto u ovom fazonu
Android OS
Moderator: Benq
- skupljac_zeljeza
#20751 Re: Android OS
-
quarterback
#20752 Re: Android OS
prijatelju ispade juce na beton samsung sa 2 sprata iz dzepa kosulje, sidjem dole, sastavim ga, radi normalno
nisam mogao vjerovati
nisam mogao vjerovati
- Sarajevski-Seljak
#20753 Re: Android OS
quarterback wrote:prijatelju ispade juce na beton samsung sa 2 sprata iz dzepa kosulje, sidjem dole, sastavim ga, radi normalno
nisam mogao vjerovati
Koji samsung ?
-
quarterback
#20754 Re: Android OS
neki gt 5803 ili tako nesto, serija od prije par godinaSarajevski-Seljak wrote:quarterback wrote:prijatelju ispade juce na beton samsung sa 2 sprata iz dzepa kosulje, sidjem dole, sastavim ga, radi normalno
nisam mogao vjerovati
Koji samsung ?
-
Schlauf2
#20755 Re: Android OS
quarterback wrote:prijatelju ispade juce na beton samsung sa 2 sprata iz dzepa kosulje, sidjem dole, sastavim ga, radi normalno
nisam mogao vjerovati
Misle ljudi posto je plasticni, a i Samsungu zna spasti lako farba s kucista, da ce se raspasti pri bilo kakvom jacem udaru.
Zapravo, Samsungovi plastikaneri (pogotovo stari kao taj) su bas tvrdi, meni je takav telefon (i5800 Galaxy 3) pao na beton, spao poklopac, ispala baterija, vratim opet to sve i radi kao da mu se nista nije desilo, cak su i sve zabice s poklopca baterije ostale na svom mjestu.
- ElRe
#20756 Re: Android OS
Meni je iz ruku na keramicke plocice ispao S6 10ak dana nakon sto sam ga kupio. Na displeju nije bila ni jedna ogrebotina, crtica od ostecenja, ali je ispod bilo sve crno
Zamjena displeja 300 KM.
Zamjena displeja 300 KM.
-
quarterback
#20757 Re: Android OS
i ja kupio note 3 prosle godine, proslo par dana, umoran s puta stavim jaknu na auto, a mobitel na jaknu, povucem jaknu a mobitel zviiiiiiiz od zid garaze pa od pod...ElRe wrote:Meni je iz ruku na keramicke plocice ispao S6 10ak dana nakon sto sam ga kupio. Na displeju nije bila ni jedna ogrebotina, crtica od ostecenja, ali je ispod bilo sve crno![]()
Zamjena displeja 300 KM.
sav se ogulio sa strana a note 3 je i inace bas osjetljiv na to...
nerviralo me sto je zguljen sve dok ga nisam prodao (ispod cijene radi ostecenja) i kupio note 4
- Dr Kova
- Quaresma
#20759 Re: Android OS
Kako funkcionise sad ovaj Google drive, hocu da se prebacim sa OneDrivea na kojem sam već imao napravljene foldere, za kameru, za spremljene slike, za dokumente, ovde od tog na GDriveu imam samo folder za uslikane slike, to je jedino sto se uploada, a kako mogu napraviti ostale foldere i da ih povezem?
na windows phoneu sve je bilo lijepo poslagano i svaki dokument je isao u svoj folder kao i slike i video.
mogu ja napraviti foldere, ali mi je mrsko svaki put označavati slike koje da uploadam.
na windows phoneu sve je bilo lijepo poslagano i svaki dokument je isao u svoj folder kao i slike i video.
mogu ja napraviti foldere, ali mi je mrsko svaki put označavati slike koje da uploadam.
- Maharadza
#20760 Re: Android OS
http://www.makeuseof.com/tag/organize-g ... -like-pro/Quaresma wrote:Kako funkcionise sad ovaj Google drive, hocu da se prebacim sa OneDrivea na kojem sam već imao napravljene foldere, za kameru, za spremljene slike, za dokumente, ovde od tog na GDriveu imam samo folder za uslikane slike, to je jedino sto se uploada, a kako mogu napraviti ostale foldere i da ih povezem?
- man_464
#20761 Re: Android OS
Pitanje:
Telefon LG ZERO do prije par sati telefon radio besprijekorno. Stvarno zvijer od telefona. Sada imam problem sa tipkovnicom. Ni poruke ni messenger ni ništa što treba kucati neće ni da čuje. Messenger šalje slike itd sve ostalo radi samo tipkovnica nikako.
Probao tamo u postavkama da vidim šta je. Kad odem u izboru su google speech, gifmoyi i ova LG tipkovnica koja je zakačena onom "kvačicom" ali blijedo nije puna boja kada kliknem na točkić za podešavanja na 1 sekundu otvori prozor ali odmah se ukine i vrati na prethodni prozor? Kao da nešto izbacuje suludo. Nije bilo vala nekih update-a zadnjih dana i antivrus nema prijetnji i virusa nađenih.
Možda pomoć? Neko, telefon je u garanciji, ali možda je to nešto što se riješava u kućnoj radinosti?
LP.
Telefon LG ZERO do prije par sati telefon radio besprijekorno. Stvarno zvijer od telefona. Sada imam problem sa tipkovnicom. Ni poruke ni messenger ni ništa što treba kucati neće ni da čuje. Messenger šalje slike itd sve ostalo radi samo tipkovnica nikako.
Probao tamo u postavkama da vidim šta je. Kad odem u izboru su google speech, gifmoyi i ova LG tipkovnica koja je zakačena onom "kvačicom" ali blijedo nije puna boja kada kliknem na točkić za podešavanja na 1 sekundu otvori prozor ali odmah se ukine i vrati na prethodni prozor? Kao da nešto izbacuje suludo. Nije bilo vala nekih update-a zadnjih dana i antivrus nema prijetnji i virusa nađenih.
Možda pomoć? Neko, telefon je u garanciji, ali možda je to nešto što se riješava u kućnoj radinosti?
LP.
-
ug_lee
#20762 Re: Android OS
Kakva je Hustle prodavnica mobitela? Ili neka "smartphones" na skenderiji (msm bar im je to ime na piku).. Hocu da uzmem nexus 5x a fala Bogu kod nas ih ima na svakom koraku.. Pa me zanima jel pametno uzimati od te dvije prod? Ili ako imate jos neku da znate da mozete da mi preporucite, samo novo.
- friskyoreo
#20763 Re: Android OS
Instaliraj neku drugu tipkovnicu, tipa Swiftkey, pa probaj.man_464 wrote:Pitanje:
LP.
Evo ti link, posto ne mozes kucati na telefonu, samo klikni pa instaliraj i probaj.
https://play.google.com/store/apps/deta ... tkey&hl=de
-
Dzontra_Volta
#20764 Re: Android OS
Obični restart bi trebao pomoći. Ako ne, skini SwiftKey tastaturu sa Google Play i nemaš brige.man_464 wrote:Pitanje:
LP.
- man_464
#20765 Re: Android OS
Hvala Vam.

-
Schlauf2
#20766 Re: Android OS
Ovo prvo, vjerovatno mislis na Hustel. Kupljen jedan telefon od njih, sve bilo ok. Ova druga "smartphones" je zapravo Fontele u SCC-u, drugi sprat. I od njih kupljen jedan telefon, sve bilo uredu.ug_lee wrote:Kakva je Hustle prodavnica mobitela? Ili neka "smartphones" na skenderiji (msm bar im je to ime na piku).. Hocu da uzmem nexus 5x a fala Bogu kod nas ih ima na svakom koraku.. Pa me zanima jel pametno uzimati od te dvije prod? Ili ako imate jos neku da znate da mozete da mi preporucite, samo novo.
-
IstinitaPoruka
#20767 Re: Android OS
Da li kupiti samsung note 4 ili xiaomi note pro?
- Dr Kova
#20768 Re: Android OS
Note 4, iskustva iz prve ruke. Nevjerovatan telefon, displej, kamera, baterija, ma sve top. Možda najkompletniji telefon ikadIstinitaPoruka wrote:Da li kupiti samsung note 4 ili xiaomi note pro?
- skupljac_zeljeza
#20769 Re: Android OS
Note 4 odličan telefon jer sam ga imao, a za ovaj drugi nemam pojma. Ne znam da je i jedan u posljednje vrijeme na GSMAreni imao fanova kao Note 4.IstinitaPoruka wrote:Da li kupiti samsung note 4 ili xiaomi note pro?
- stachu
#20770 Re: Android OS
Imam note 4, pa mogu samo kazati da je telefon beton. A za xiaomi veze nemam.IstinitaPoruka wrote:Da li kupiti samsung note 4 ili xiaomi note pro?
- Maharadza
#20771 Re: Android OS
Ma N4, najbolja podrška (pogotovu na XDA), najbolje drži cijenu (nakon iphone-a), i siguran si!IstinitaPoruka wrote:Da li kupiti samsung note 4 ili xiaomi note pro?
- Quaresma
#20772 Re: Android OS
ovde je obicna organizacija kad ručno, ali ja hoću da mi automatski sprema spremljene slike u zaseban folder, kako to odraditi? isto važi i za dokumenteMaharadza wrote:http://www.makeuseof.com/tag/organize-g ... -like-pro/Quaresma wrote:Kako funkcionise sad ovaj Google drive, hocu da se prebacim sa OneDrivea na kojem sam već imao napravljene foldere, za kameru, za spremljene slike, za dokumente, ovde od tog na GDriveu imam samo folder za uslikane slike, to je jedino sto se uploada, a kako mogu napraviti ostale foldere i da ih povezem?
- AstorH
#20773 Re: Android OS
Samsung J7 jel puno dat za njega 400KM i valjal sta?
Androide nikad nisam volio, al moram uzet mob iskljucivo za posao, a ne dam vise od 450KM za mobitel u tu svrhu.
Kad vec uzimam idem onda na najkvalitetnije sto mogu dobit do 450KM.
Svaka preporuka je dobrodosla osim kineza. Hvala.
Androide nikad nisam volio, al moram uzet mob iskljucivo za posao, a ne dam vise od 450KM za mobitel u tu svrhu.
-
probook
#20774 Re: Android OS
http://www.olx.ba/artikal/16418207/lg-g3-32gb-32-gb/AstorH wrote:Samsung J7 jel puno dat za njega 400KM i valjal sta?
A mozes naci i polovan super ocuvan za 400 KM, a mozda i manje.
- Laertes
#20775 Re: Android OS
Ja imam j5 i prezadovoljan sam. Ženi uzeo LG x10 i meščini je i bolji.AstorH wrote:Samsung J7 jel puno dat za njega 400KM i valjal sta?