IRAN

Post Reply
славянин

#20751 Re: IRAN

Post by славянин »

salik79 wrote:Aha, a sta je na tim snimcima brutalnije od ponasanja francuske i americke policije u suzbijanju demonstracija? Btw, nozeve ne vidim nigdje. Ukazi mi na propust.

Inace, znas li zbog cega i zbog koga su odrzavane denonstracije?
Evo naci cu ti onda jos ako zelis...

potrazit cu i nozeve nije problem (cudno izgleda imas amneziju na ove dogadjaje)

Sto se tice protesta sigurno su neke namjestaljke nesto... placenici cia masoni ovo ono jesam pogodio ? :lol:

Evo jos jedan... postavit cu jos da ti osvjezim memoriju.

Last edited by славянин on 12/07/2019 11:08, edited 2 times in total.
salik79

#20752 Re: IRAN

Post by salik79 »

славянин wrote:
salik79 wrote:Aha, a sta je na tim snimcima brutalnije od ponasanja francuske i americke policije u suzbijanju demonstracija? Btw, nozeve ne vidim nigdje. Ukazi mi na propust.

Inace, znas li zbog cega i zbog koga su odrzavane denonstracije?
Evo naci cu ti onda jos ako zelis...

potrazit cu i nozeve nije problem (cudno izgleda imas amneziju na ove dogadjaje)

Sto se tice protesta sigurno su neke namjestaljke nesto... placenici cia masoni ovo ono jesam pogodio ? :lol:

Evo jos jedan... postavit cu jos da ti osvjezim memoriju.

Nozeve ne vidim, kao ni momente stradanja ubijenih, tj. ko i kako ih je ubio. Vazda nekakve mutne i zamucene slike. Zasto nema jasnih, kao, recimo u Palestini, Francuskoj, Americi?

Pitam te, znas li za koga i protiv koga su prosvjedovali demonstranti?
славянин

#20753 Re: IRAN

Post by славянин »

Eno redat cu ja jos... imas materijala koliko oces. Nego zamuceno .. sigurno je to cia nesto snimila u studiju kao slijetanje na mjesec :lol:

Nemoj molim te mi govoriti zbog cega su bile demonstracije jer valja mi citati ponjave propagande. Mislim da tebi vjerujem pored svih tih aktivista koji su pisali.. bas tebi koji bi volio da je kao dlaka na homeinijevoj bradi (tvoje rijeci jel ? ) :lol:
salik79

#20754 Re: IRAN

Post by salik79 »

славянин wrote:Eno redat cu ja jos... imas materijala koliko oces. Nego zamuceno .. sigurno je to cia nesto snimila u studiju kao slijetanje na mjesec :lol:

Nemoj molim te mi govoriti zbog cega su bile demonstracije jer valja mi citati ponjave propagande. Mislim da tebi vjerujem pored svih tih aktivista koji su pisali.. bas tebi koji bi volio da je kao dlaka na homeinijevoj bradi (tvoje rijeci jel ? ) :lol:

Pa, recimo, ja se sjecam da je zaoadna propaganda glasila ovako: "Vlasti ne dozvoljavaju klanjanje dzenaze ubijenoj Nedi" i sl., slucajno presucujuci da je neda krscanka. Koriatili su isjecenu njenu sliku, dok nije "isplivala" kompletna, na kojoj se na Nedinim prsima jasno ocrtava kriz asirijske crkve. :roll:

Znas li zasto te pitam za koga su prosvjedovali?
Ljuci

#20755 Re: IRAN

Post by Ljuci »

Iran treba biti sprijecen da obogacuje uranijum jer Izraelci i Saudijci zele bezbjedan Bliski Istok gdje ce moci da se zivi ugodno. Iran je izvoznik terorizma i sa tim se mora prekinuti jer to zeli Amerika. Niko nece rusiti Islamsku Revoluciju u Iranu ali treba biti jasno teheranu da ne moze prijetiti svojim susjedima.
salik79

#20756 Re: IRAN

Post by salik79 »

Ljuci wrote:Iran treba biti sprijecen da obogacuje uranijum jer Izraelci i Saudijci zele bezbjedan Bliski Istok gdje ce moci da se zivi ugodno. Iran je izvoznik terorizma i sa tim se mora prekinuti jer to zeli Amerika. Niko nece rusiti Islamsku Revoluciju u Iranu ali treba biti jasno teheranu da ne moze prijetiti svojim susjedima.
I opet lazes. Znas li ti napisati nesto sto nije laz?
zrakomlat

#20757 Re: IRAN

Post by zrakomlat »

salik79 wrote:
Ljuci wrote:Iran treba biti sprijecen da obogacuje uranijum jer Izraelci i Saudijci zele bezbjedan Bliski Istok gdje ce moci da se zivi ugodno. Iran je izvoznik terorizma i sa tim se mora prekinuti jer to zeli Amerika. Niko nece rusiti Islamsku Revoluciju u Iranu ali treba biti jasno teheranu da ne moze prijetiti svojim susjedima.
Ma zajebava se lik vjerovatno, prelistaj mu postove, Djulizar stil pisanja.
salik79

#20758 Re: IRAN

Post by salik79 »

zrakomlat wrote:
salik79 wrote:
Identicni upisi (po stilu pisanja, samo sto je ovaj otvoreni izrahellofil), ali ja sam mislio da je Djulizar onaj dobri (kako li mu bi nick?) sto se skoro pojavio...

Ovo je, svakako, neki cio-veh-bi-aj trol. Vise cio nego vehbi, ali oni su, svakako, jedno tijelo.
славянин

#20759 Re: IRAN

Post by славянин »

A sta ti dodjes - Iranofil ? :D
salik79

#20760 Re: IRAN

Post by salik79 »

славянин wrote:A sta ti dodjes - Iranofil ? :D
Da. :thumbup:
Ljuci

#20761 Re: IRAN

Post by Ljuci »

salik79 wrote:
To nije laz jer Iran je prijetnja miru na Bliskom Istoku. Sadijska Arabija ima pravo da se brani.
k
zrakomlat

#20762 Re: IRAN

Post by zrakomlat »

salik79 wrote:
zrakomlat wrote:
salik79 wrote:
Identicni upisi (po stilu pisanja, samo sto je ovaj otvoreni izrahellofil), ali ja sam mislio da je Djulizar onaj dobri (kako li mu bi nick?) sto se skoro pojavio...

Ovo je, svakako, neki cio-veh-bi-aj trol. Vise cio nego vehbi, ali oni su, svakako, jedno tijelo.
Pa i ja mislim da je onaj Djuli, al možda je i ovaj :D ili kopira stil pisanja, ko skolski sastav.
salik79

#20763 Re: IRAN

Post by salik79 »

Ljuci wrote:
salik79 wrote:
To nije laz jer Iran je prijetnja miru na Bliskom Istoku. Sadijska Arabija ima pravo da se brani.
k
Da, Iran je uvijek bio agresivan, za razliku od Saudike i Izrahella. :roll:

Nije laz, kao i ono za sunije u Iranu i dzamije u Teheranu... :skoljka:
славянин

#20764 Re: IRAN

Post by славянин »

salik79 wrote:
Kako ovo podnosis :

Image
Image
Image
Image
Image
Image

:D :D
salik79

#20765 Re: IRAN

Post by salik79 »

zrakomlat wrote:
salik79 wrote:
zrakomlat wrote: Ma zajebava se lik vjerovatno, prelistaj mu postove, Djulizar stil pisanja.

Pa i ja mislim da je onaj Djuli, al možda je i ovaj :D ili kopira stil pisanja, ko skolski sastav.
Sve je moguce kod takvih, osebujnih, likova.
Nadzornik

#20766 Re: IRAN

Post by Nadzornik »

Ustati i spomenuti Iran... :thumbup:
salik79

#20767 Re: IRAN

Post by salik79 »

славянин wrote:
salik79 wrote:
Kako ovo podnosis :
Mirno i dostojanstveno. :mrgreen: Nuzno zlo. :mrgreen:
King Theoden

#20768 Re: IRAN

Post by King Theoden »

Ljuci je obični troll. Vidiš da vam traži bolnu tačku. Kad je nađe, onda će forsirati u tom smijeru.
salik79

#20769 Re: IRAN

Post by salik79 »

Dino34 wrote:Ljuci je obični troll. Vidiš da vam traži bolnu tačku. Kad je nađe, onda će forsirati u tom smijeru.
Ljuci je algoritam :mrgreen:
Ljuci

#20770 Re: IRAN

Post by Ljuci »

Iran mora da se suoci sa pravdom i da prestane sa obogacivanjem uranijuma. Saudijska Arabija ce uciniti sve da se razoruza Iran i da postane miran. Saudijska Arabija je americki saveznik i ona zeli ono isto kao i SAD.
King Theoden

#20771 Re: IRAN

Post by King Theoden »

salik79 wrote:Ljuci je algoritam
:lol:
Nego, šta misliš o ideji da odemo u iran? Ono, strogo turistički i usput se uvjerimo i snimcima osvjedočimo kako zle šije terorišu sunije i drže ih u kavezima :mrgreen:
Ljuci wrote:Saudijska Arabija ce uciniti sve da se razoruza Iran
Koji su to konkretni koraci koje će sa poduzeti kako bi se obuzdala iranska ekspanzija?
basar

#20772 Re: IRAN

Post by basar »

Evo istekle mi sankcije :-D

Čitao sam -Iran vrši uticaj u regiji, širi šiizam, sklapa saveze-

I to su kao neka teroristička djelovanja? hahaha

Iran širi šiizam u Iraku, Jemenu, Siriji, zaljevu, Saudiji itd? Ko vam je slago da šiizam potiče iz Irana? Kakvo je to osnovno nepoznavanje historije?
Kaže Iran širi uticaj u regiji, jok nego će ga širiti na Filipinima, pa logično je da će biti uticajan i sklapati saveze sa svojim komšijama itd.

Nije čudno djelovanje bliskoistočnih zemalja u bliskom istoku nego je čudno koji će k. Englezi, Amerikanci i ostali tamo? Kakve oni veze imaju sa tim područjem?
Nadzornik

#20773 Re: IRAN

Post by Nadzornik »

Ameri i Englezi uvode demokratiju na tim prostorima.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#20774 Re: IRAN

Post by japin_mutapi »

kakvi stručnjaci
Ljuci

#20775 Re: IRAN

Post by Ljuci »

Iran je shijska zemlja i smatram da trebaju prestati sa svojjim aktivnostima sirenja shiizma jer sunije moraju biti vecinski pravac. Saudijska Arabija mora da se brine o sunnijama koji ne pristaju biti shije.
Post Reply