Od tih recimo 1000 koliko ih moze zaigrati protiv Grcke da se pojacamo da izbacimo Vranjesa,Vrsajevica,Ibricica,Misimovica,Rahimica...respo wrote:vjerovatno i ima
evo ima tema potencijalni reprezentativci
ima nas mali milion vani od toga nek ima bar 1000 igraca siguran sam da ima bar 1 koji moze igrati u repci solidno kao sto i ovi igraju
od norveske do italije od islanda do rusije
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#20751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- luckylaka
#20752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Npr.evo ti zadnji sastav505sCrtom wrote:tito je stavio vise igraca u igru u zadnjih par mjeseci nego safet u cijelom svom trogodisnjem selektovanjuluckylaka wrote: Hajde malo off da te upitam ,,ko je prvi u Spaniji,,Barcelona -jeli tako,kako-rezultati,s kim-sa igracima koje postavi trener Vilanova(jeli ga neko kritikuje sto je prvi ?)P.S.Sada bi trebao tabelu spanske lige i zastvice Barse
Starters
1 Víctor Valdés
2 Dani Alves
3 Piqué
14 Mascherano
18 Jordi Alba
6 Xavi
16 Busquets
4 Fábregas
17 Pedro
10 Messi
8 Iniesta
Da zavrsimo nije tema
- respo
#20753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
vrsajevic ibricic rahimic siguran sam da njih mogu zamjenitiluckylaka wrote:Od tih recimo 1000 koliko ih moze zaigrati protiv Grcke da se pojacamo da izbacimo Vranjesa,Vrsajevica,Ibricica,Misimovica,Rahimica...respo wrote:vjerovatno i ima
ima nas mali milion vani od toga nek ima bar 1000 igraca siguran sam da ima bar 1 koji moze igrati u repci solidno kao sto i ovi igraju
rahimica malo teze al s obzirom na njegove godine siguran dam da je neko bar priblizan jedan njemu
za ovu dvojicu sam siguran da ih moze zamjeniti jedan igrac od tih 1000
-
5 0 5
#20754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a evo i tebi predzadnjiluckylaka wrote: Npr.evo ti zadnji sastav
Starters
1 Víctor Valdés
2 Dani Alves
3 Piqué
14 Mascherano
18 Jordi Alba
6 Xavi
16 Busquets
4 Fábregas
17 Pedro
10 Messi
8 Iniesta
Da zavrsimo nije tema
13 Pinto
2 Dani Alves
5 Puyol
14 Mascherano
19 Montoya
28 Sergi Roberto
25 Alex Song
11 Thiago
9 Alexis
4 Fábregas
7 Villa
- luckylaka
#20755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koji ???respo wrote:vrsajevic ibricic rahimic siguran sam da njih mogu zamjenitiluckylaka wrote:Od tih recimo 1000 koliko ih moze zaigrati protiv Grcke da se pojacamo da izbacimo Vranjesa,Vrsajevica,Ibricica,Misimovica,Rahimica...respo wrote:vjerovatno i ima
rahimica malo teze al s obzirom na njegove godine siguran dam da je neko bar priblizan jedan njemu
za ovu dvojicu sam siguran da ih moze zamjeniti jedan igrac od tih 1000
- luckylaka
#20756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eto neka si rekao.Poz.da se nebi iz banovica dopisivali PAPE505sCrtom wrote:a evo i tebi predzadnjiluckylaka wrote: Npr.evo ti zadnji sastav
Starters
1 Víctor Valdés
2 Dani Alves
3 Piqué
14 Mascherano
18 Jordi Alba
6 Xavi
16 Busquets
4 Fábregas
17 Pedro
10 Messi
8 Iniesta
Da zavrsimo nije tema
13 Pinto
2 Dani Alves
5 Puyol
14 Mascherano
19 Montoya
28 Sergi Roberto
25 Alex Song
11 Thiago
9 Alexis
4 Fábregas
7 Villa
- respo
#20757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bujrum na temu potencijalnih pa prati i gledajluckylaka wrote: Koji ???
- limeni
#20758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
belgija i turska nisu nista bolji od bjelorusije i rumunije, tako da ti ga na isto dodje..francuska je slabija od spanije, zato smo se i ganjali do zadnjeg kola..veliki plus za papeta je sto ga igraci cijene i vole, dok glavonje kao ciro brzo zakuhaju s igracima..savez na celu s ivicom osimom ga cijene dok bi ga samo neki ljudi s foruma tjerali..dok je ciro bio nismo imali igre, sve se svodilo na kontre i nabij na dzeku pa sta bude dok kod papeta imamo igra koja naravno nekada ide bolje nekada gore..ne znam, ti opisujes grcku i slovacku kao neke levate tipa litvanje,to su redovni ucesnici sp i osvajac ep-a dok se mi ni jednom nismo kvalifikovali..ovaj put imamo dobre izglede i naravno ako ne odemo na sp nema ni pape vise sta traziti na selektorskoj poziciji..respo wrote:ti sam sebi odgovorilimeni wrote:
ti zivis u nekom imaginarnom svijetu..aha trebao je staviti xavija iniestu busquetsa..pa eto ako si toliko pametan ti i tvoj ciro sto je igrao medunjanin muratovic ibricic miske i kod mikada?tacno, zato sto mi imamo limitiran fond igraca..ako ti mislis da smo na svim pozicijama odlicno popunjneni da se mozemo nositi sa portugalcima, procitaj moju prvu recenicu...porediti narkomana sa susicem je smijesno, safet biljezi do sada najbolje rezultate od nastanka BiH i sjedice jos dugo a ti crkni od muke..
znaci ciro je sa takvim igracima dosao u baraz isto kao i pape koji ima da ne kazem duplo bolje igrace
sada u ovom trenutku ima "duplo" bolje igrace a duplo slabiju grupu
ranije sve bile spanije turske danci norvezani belgijanci
doduse belgijanci su nesto kao mi ranije bili tarabe a sada im dosla super generacija pa se mogu nositi i sa najvecim
a sada imamo grcku i slovacku
cujem svi kazu za njih velesile
- Logovan
#20759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joj rasprave, svaka vam čast.

- jeza u ledja
#20760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sjo kolko ispisaste mrsko mi citat vise 
-
Korisničkoime
#20761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo ja ću ti sažeti na brzinu ima nekoliko postova koji kritikuju Sušića uobičajeno neki ga pretjeraju neki imaju i argumenata i postove sa tabelama i zastavama (ko njih postavlja ne moram ti valjda rećijeza u ledja wrote:sjo kolko ispisaste mrsko mi citat vise
Oca mi ja bih ovdje Papeta znao 10 puta bolje "braniti" nego ovi do sada i to da ne postavim nikad ni tabelu ni zastavicu.
To majstore sada se traže igrači za Grčku 5 do 12 a ne kad je za to bilo vrijeme. Vrati se nekoliko mjeseci unazad kada su bile prijateljske imaš imena za isprobati dovoljno da se sada pred Grčku zna na čemu si. Kad se to govorilo pola foruma je vrištalo na sav glas.Kojima konkretno koji mogu zaigrati protiv Slovenije,Grcke..
Jesu li po tebi Zukanović i Stevanović isprobani igrači za koje znaš 100% šta možeš očekivati protiv jedne Grčke.
- cyprus
#20762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja ovo presto čitat davno... Ne samo na ovoj temi, nego i na podforumu se konstantno vrti jedna te ista priča o čemu god da se radi... Tako da se do novh utakmica ovdje zaista nema šta pisatjeza u ledja wrote:sjo kolko ispisaste mrsko mi citat vise
- respo
#20763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
o rumuniji mozemo pricati al o bjelkanima se nema sta pricati belgijanci i turci su za njih klasalimeni wrote:belgija i turska nisu nista bolji od bjelorusije i rumunije, tako da ti ga na isto dodje..francuska je slabija od spanije, zato smo se i ganjali do zadnjeg kola..veliki plus za papeta je sto ga igraci cijene i vole, dok glavonje kao ciro brzo zakuhaju s igracima..savez na celu s ivicom osimom ga cijene dok bi ga samo neki ljudi s foruma tjerali..dok je ciro bio nismo imali igre, sve se svodilo na kontre i nabij na dzeku pa sta bude dok kod papeta imamo igra koja naravno nekada ide bolje nekada gore..ne znam, ti opisujes grcku i slovacku kao neke levate tipa litvanje,to su redovni ucesnici sp i osvajac ep-a dok se mi ni jednom nismo kvalifikovali..ovaj put imamo dobre izglede i naravno ako ne odemo na sp nema ni pape vise sta traziti na selektorskoj poziciji..respo wrote:ti sam sebi odgovorilimeni wrote:
ti zivis u nekom imaginarnom svijetu..aha trebao je staviti xavija iniestu busquetsa..pa eto ako si toliko pametan ti i tvoj ciro sto je igrao medunjanin muratovic ibricic miske i kod mikada?tacno, zato sto mi imamo limitiran fond igraca..ako ti mislis da smo na svim pozicijama odlicno popunjneni da se mozemo nositi sa portugalcima, procitaj moju prvu recenicu...porediti narkomana sa susicem je smijesno, safet biljezi do sada najbolje rezultate od nastanka BiH i sjedice jos dugo a ti crkni od muke..
znaci ciro je sa takvim igracima dosao u baraz isto kao i pape koji ima da ne kazem duplo bolje igrace
sada u ovom trenutku ima "duplo" bolje igrace a duplo slabiju grupu
ranije sve bile spanije turske danci norvezani belgijanci
doduse belgijanci su nesto kao mi ranije bili tarabe a sada im dosla super generacija pa se mogu nositi i sa najvecim
a sada imamo grcku i slovacku
cujem svi kazu za njih velesile
normalno da ga cijeni kad nemaju boljeg a i dobro mu zasada ide
koji redovni ucesnici zalosna ti njemacka
slovaci nikad nisu bili na euru samo na zadnjem svjetskom bili
grci su osvojili euro pa ?
i danci su koji su dosli s plaze na euro u svedskoj
grci bili na euru 4 puta na svjetskom 2 puta
kakvi crni redovni ucesnici
80-e i 08-e grupa 12-e cetvrtfinale i 04-e osvojili
94-e i 10-e prva runda znaci u grupama bili i to je to
o kakvim ti silama pricas
- jeza u ledja
#20764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hehe, standardnoKorisničkoime wrote:Evo ja ću ti sažeti na brzinu ima nekoliko postova koji kritikuju Sušića uobičajeno neki ga pretjeraju neki imaju i argumenata i postove sa tabelama i zastavama (ko njih postavlja ne moram ti valjda reći).
Oca mi ja bih ovdje Papeta znao 10 puta bolje "braniti" nego ovi do sada i to da ne postavim nikad ni tabelu ni zastavicu.
-
palermo
#20765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šteta što nema takmičenje za topic godine. Ovaj bi premoćno osvojio. Samo bi kosmička nepravda mogla da spriječi takav raspletcyprus wrote:Ja ovo presto čitat davno... Ne samo na ovoj temi, nego i na podforumu se konstantno vrti jedna te ista priča o čemu god da se radi... Tako da se do novh utakmica ovdje zaista nema šta pisatjeza u ledja wrote:sjo kolko ispisaste mrsko mi citat vise
-
cindrlimindrli
#20766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni je najbolje kad se zaholca rasprava, drz nedaj 6 stranica i na kraju laka krhne tabelom i
6000 BiH zastava...u fazonu, eto ti sad, pricaj ti qrcu svom.
-
MightyMatch
#20767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cindrlimindrli wrote:Meni je najbolje kad se zaholca rasprava, drz nedaj 6 stranica i na kraju laka krhne tabelom i
- MOSALJOZE
#20768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sportski direktor Maribora je nekadašnji reprezentativac Slovenije, Zlatko Zahovič dao je svoj komentar predstojećeg duela između Slovanaca i BiH.
PREPORUČI
Slovenija će dočekati BiH u Ljubljani 6. februara u prijateljskoj utakmici uoči nastavka kvalifikacija, a Zlatko Zahovič dao je svoje mišljenje o tome ko ima boljeg golmana i selektora.
"Bez dileme Handanovič je bolji golman od Begovića. Za mene je on najbolji golman u Evropi u ovom trenutku. S druge strane i Begović ima svoje kvalitete. Da nema ne bi bio u Engleskoj. Njegovo vrijeme tek dolazi. Mislim da će i on uskoro preći u neki veći klub", rekao je Zahovič za Avazov sport, te dodao:
"Vaša reprezentacija je u usponu. To pokazuju i trenutni rezultati u tekućim kvalifikacijama, ali sada vlada druga klima u Sloveniji. Mislim, kako je za selektora imenovan Katanec. On je i miljenik navijača i u ovom trenutku bolji i iskusniji trener od Sušića, koji je bio strašan igrač. Kao klinac divio sam se njegovim potezima, ne samo dok je nosio dres Sarajeva, već i PSG", dodao je.
kako bih volio da im uvalimo tamo 5 komada jebo ga janez kad me ovako iznervira

PREPORUČI
Slovenija će dočekati BiH u Ljubljani 6. februara u prijateljskoj utakmici uoči nastavka kvalifikacija, a Zlatko Zahovič dao je svoje mišljenje o tome ko ima boljeg golmana i selektora.
"Bez dileme Handanovič je bolji golman od Begovića. Za mene je on najbolji golman u Evropi u ovom trenutku. S druge strane i Begović ima svoje kvalitete. Da nema ne bi bio u Engleskoj. Njegovo vrijeme tek dolazi. Mislim da će i on uskoro preći u neki veći klub", rekao je Zahovič za Avazov sport, te dodao:
"Vaša reprezentacija je u usponu. To pokazuju i trenutni rezultati u tekućim kvalifikacijama, ali sada vlada druga klima u Sloveniji. Mislim, kako je za selektora imenovan Katanec. On je i miljenik navijača i u ovom trenutku bolji i iskusniji trener od Sušića, koji je bio strašan igrač. Kao klinac divio sam se njegovim potezima, ne samo dok je nosio dres Sarajeva, već i PSG", dodao je.
kako bih volio da im uvalimo tamo 5 komada jebo ga janez kad me ovako iznervira
- respo
#20769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
toliko o nasim balkanskim mocima diskusijecindrlimindrli wrote:Meni je najbolje kad se zaholca rasprava, drz nedaj 6 stranica i na kraju laka krhne tabelom i
jedne prilike "raspravlja" jedan nas sa jednim holandjaninom nesto
i drzi ne daj drzi ne daj holandjanim malte ne dokazao zakon relativnosti koliko pojasnjava daje primjera i sta sve ne onda nas bosnjo izvali ma sve je to ok al moj komsija mujo kaze drugacije
kontam u sebi dabogda ti se komsija mujo posro u pernicu djetetu tvom
sta seres covjeku kad te potukao u svemu i ti onda komsiju muju pominjes kao da je nikola tesla
-
Korisničkoime
#20770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma dobro to je bilo ono navijački što bi Osim rekao pogotovo ovo za Handanovića (najbolji u EvropiMOSALJOZE wrote:Sportski direktor Maribora je nekadašnji reprezentativac Slovenije, Zlatko Zahovič dao je svoj komentar predstojećeg duela između Slovanaca i BiH.
PREPORUČI
kako bih volio da im uvalimo tamo 5 komada jebo ga janez kad me ovako iznervira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Janeza se trebamo čuvati kao i svakog drugog protivnika ali meni je važnije da Sušić pokuša da uigra neku drugu taktiku da isproba neke možda nove zamisli nešto što bi nam trebalo protiv Grčke nego rezultat. Možemo i izgubiti ako će Sušić nešto pokušati i izvući neke pouke koje će nam pomoći protiv Grčke.
- milekitic1
#20771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma Mujo je mala maca za PAPETA.respo wrote:toliko o nasim balkanskim mocima diskusijecindrlimindrli wrote:Meni je najbolje kad se zaholca rasprava, drz nedaj 6 stranica i na kraju laka krhne tabelom i
i drzi ne daj drzi ne daj holandjanim malte ne dokazao zakon relativnosti koliko pojasnjava daje primjera i sta sve ne onda nas bosnjo izvali ma sve je to ok al moj komsija mujo kaze drugacije
sta seres covjeku kad te potukao u svemu i ti onda komsiju muju pominjes kao da je nikola tesla
- MOSALJOZE
#20772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma zbog ovakvih izjava cisto te poremeti.al ono bas sam se iznerviraoKorisničkoime wrote:Ma dobro to je bilo ono navijački što bi Osim rekao pogotovo ovo za Handanovića (najbolji u EvropiMOSALJOZE wrote:Sportski direktor Maribora je nekadašnji reprezentativac Slovenije, Zlatko Zahovič dao je svoj komentar predstojećeg duela između Slovanaca i BiH.
PREPORUČI
kako bih volio da im uvalimo tamo 5 komada jebo ga janez kad me ovako iznervira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) a ni Katanec sada nije baš toliko dokazan stručnjak nije da je razvaljivao u ligi petice.
Janeza se trebamo čuvati kao i svakog drugog protivnika ali meni je važnije da Sušić pokuša da uigra neku drugu taktiku da isproba neke možda nove zamisli nešto što bi nam trebalo protiv Grčke nego rezultat. Možemo i izgubiti ako će Sušić nešto pokušati i izvući neke pouke koje će nam pomoći protiv Grčke.
- jeza u ledja
#20773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj posro u pernicu. 
-
MightyMatch
#20774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa Mileva je Alberta od milja zvala Mujo.respo wrote:toliko o nasim balkanskim mocima diskusijecindrlimindrli wrote:Meni je najbolje kad se zaholca rasprava, drz nedaj 6 stranica i na kraju laka krhne tabelom i
-
Korisničkoime
#20775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka takvih izjava mislim da one našem mentalitetu pogoduju. Ja bi volio da pred svaku važniju tekmu neko ko znači sa protivničke strane nešto tako izvali. Ne znam u smislu "dobar je Džeko ali naš Samaras je ipak klasa a inače vaša repka ok ali spram nas ste u svakom pogledu donji".
Jedna od rijetkih situacija kada je naš inat dobra stvar u smislu "jebo ti Samaras kosatu mater ima da ti uvalim tricu pa makar obije noge polomio".
Jedna od rijetkih situacija kada je naš inat dobra stvar u smislu "jebo ti Samaras kosatu mater ima da ti uvalim tricu pa makar obije noge polomio".