Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onda moze se rukometa igrati u sesnaestercu, nikad nije penal. Mogu se ruke rasiriti pa nek te pogodi lopta, nije to nista, jer nisi namjerno udario loptu.
Gdje to piše?
Picajzla wrote:Boli me q za ta pravila, kad dobro znas da su ono bili penali i poslije utakmice su cak na ovom forumu simpatizeri Barce to potvrdili i ti sad nasao tvrditi suprotno.
Nisu to 'ta' pravila, to su službena pravila fudbalske igre po kojima sudije donose odluke. Jesu li meritorniji simpatizeri Barce na nekakvom forumu ili službena pravila igre?
Zmijuga loma wrote:Ti meni gif, ja tebi službena pravila.
Ok, to je jedan. Ostala dva?
Sluzbena pravila nisu primjenjena kod prvog gifa u tome je stvar, ruka ide od tijela u neprirodnom polozaju a lopta ka golu. Znaci cist kao suza. Ako sudija ne svira penal ne znaci da penal nije bio vec da je sudija pogrijesio kao i sinoc kad nije svirao onu ruku za Real M.
Sluzbena pravila nisu primjenjena kod prvog gifa u tome je stvar, ruka ide od tijela u neprirodnom polozaju a lopta ka golu. Znaci cist kao suza. Ako sudija ne svira penal ne znaci da penal nije bio vec da je sudija pogrijesio kao i sinoc kad nije svirao onu ruku za Real M.
Ok, ovdje ruka ide prema lopti. To je jedan. Daj mi sad gif za ta dva druga penala.
Kod Hummelsa je čini mi se ispravna odluka. Iz blizine napucana lopta, ruka u normalnom položaju za igrača koji uklizava.
Ok, ovdje ruka ide prema lopti. To je jedan. Daj mi sad gif za ta dva druga penala.
Kod Hummelsa je čini mi se ispravna odluka. Iz blizine napucana lopta, ruka u normalnom položaju za igrača koji uklizava.
Mrsko mi traziti, ako ti se bas gleda nadji i gledaj.
Dobar potez Barce...nece da izlaže svog najboljeg igraca eventualnim težim povredama u ionako vec odlucenom meču.
Ovo ce biti revijalna tekma, bez obzira što se radi o polufinalu LP.
LSD wrote:Dobar potez Barce...nece da izlaže svog najboljeg igraca eventualnim težim povredama u ionako vec odlucenom meču.
Neka Villa i Cesc dokazu da vrijede . Eto im sanse
LSD wrote:Dobar potez Barce...nece da izlaže svog najboljeg igraca eventualnim težim povredama u ionako vec odlucenom meču.
Neka Villa i Cesc dokazu da vrijede . Eto im sanse