Ali budući da nema ništa od toga, idite vi na Želju, možda skupite para za dresove, od ulaznica
A nas nemojte gledati ni na TV-u, neće vam biti dobro, kad vidite šta vas čeka naredne sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
E čuj ti njeg šta govori, još pred iftarKemal Malovčić wrote:Najjači se, jesi Alahove mi slezene.
urban. wrote:sinoc u tuci sa bugarima vise manijaka nego pitara

Zar nije zeljovcima zabrana na carsijuurban. wrote:sinoc u tuci sa bugarima vise manijaka nego pitara
Men' s' čini da su pomiješali Bugare i Mađare.urban. wrote:sinoc u tuci sa bugarima vise manijaka nego pitara
Samo se cudim kako svaki dan mogu kahve ispijati po Carsiji?!emigrazione wrote:Zar nije zeljovcima zabrana na carsijuurban. wrote:sinoc u tuci sa bugarima vise manijaka nego pitara
a ko i zadnjih par...potpuna dominacija plavihSalah ad-Din wrote:A nas nemojte gledati ni na TV-u, neće vam biti dobro, kad vidite šta vas čeka naredne sezone
Pucamo po savovima moj cappy!cappy_tempo wrote:cujem nesto se raspadate?
Imate li za iftara?BHF_Manijak wrote:Pucamo po savovima moj cappy!cappy_tempo wrote:cujem nesto se raspadate?![]()
cappy_tempo wrote:ja cuh od ozbiljnih ljudi pa vi kako hocete. hajd mozda vas tejk bir sutra izvuce![]()
Objektivni jaran Pitar..ganjeta wrote:cappy_tempo wrote:ja cuh od ozbiljnih ljudi pa vi kako hocete. hajd mozda vas tejk bir sutra izvuce![]()
![]()
Provjereni drug s tribine?
Moj Zaha, jel bas mene pitas ili ekipu ko ekipu?! Ako je ovo prvo, slabo buraz, slabo...hordash wrote:Imate li za iftara?BHF_Manijak wrote:Pucamo po savovima moj cappy!cappy_tempo wrote:cujem nesto se raspadate?![]()
Ma tebe, grebo tu neku tamo ekipuBHF_Manijak wrote:
Moj Zaha, jel bas mene pitas ili ekipu ko ekipu?! Ako je ovo prvo, slabo buraz, slabo...![]()