FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- vatrogasac
#2076 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Više nego solidan informativni program, a ne može se podcijeniti ni sportski ni igrani. Ako se napravi poređenje unazad godinu dana primjetan je napredak u kvaliteti pa nadati se da će se taj trend zadržati.
- karanana
#2077 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
gledao sam mech hewitt-simon. dobar mech, dobar prenos. svaka cast. nadam se da ce uspjeti skupiti i kojeg sponzora prenosa ili nesto.
- bariton
- Andreja Kežman
#2079 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
S obzirom kakav uvlakački program imaju, nadam se da će bankrotirati što prije i zavući se u mišju rupu, gdje ovaj poltron Senad i zaslužuje da bude. Samo se pitam ko više njega ozbiljno shvata za novinara, mada vidim da ovdje ima mišljenja da je on najbolji, najljepši, najovo, najono... Tužno da ljudi ne vide kako frajer providno prodaje intervjue i kako iskorištava mladu raju. Mogao je od njega stvarno biti sjajan novinar, ali kad je kao čovjek smeće, onda valjda to mora ići zajedno.KatarinaKosaca wrote:A koji to medij ima neku kintu?evo mene wrote:Kakve ublehe, a dinara nemaju. Ustvari ima za određen krug poslušnika oko Senada.Sem Al Jeezira, što je posebna tema. Koji to mediji ima neki dinar a da zaradi na tržištu? Niti jedan. Jer u ovakvom stanju privrede nemoguća misija.
-
Srebrni
#2080 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni se lično sviđa što Senad u intervjuima ima pristup sa gostima kakav ima. Bolje mi je da razgovara mirno i dostojanstveno, kulturno sa svojim gostima nego kao pojedine "novinarske veličine", obaspe rafalima pitanja sa optuživačkim tonom. Ako zbog toga neko stekne dojam "dupeuvlakača", onda aferim. Ali Senad ljudina brate, barem po onome što sam ja čuo o njemu...Andreja Kežman wrote:S obzirom kakav uvlakački program imaju, nadam se da će bankrotirati što prije i zavući se u mišju rupu, gdje ovaj poltron Senad i zaslužuje da bude. Samo se pitam ko više njega ozbiljno shvata za novinara, mada vidim da ovdje ima mišljenja da je on najbolji, najljepši, najovo, najono... Tužno da ljudi ne vide kako frajer providno prodaje intervjue i kako iskorištava mladu raju. Mogao je od njega stvarno biti sjajan novinar, ali kad je kao čovjek smeće, onda valjda to mora ići zajedno.KatarinaKosaca wrote:A koji to medij ima neku kintu?evo mene wrote:Kakve ublehe, a dinara nemaju. Ustvari ima za određen krug poslušnika oko Senada.Sem Al Jeezira, što je posebna tema. Koji to mediji ima neki dinar a da zaradi na tržištu? Niti jedan. Jer u ovakvom stanju privrede nemoguća misija.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2081 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima najbolje goste i najbolje intervjue. Uvijek aktualne. Da li im plati ili oni njemu, šta radi da mu dođu ne zanima me, ali jedva čekam petak i subotu.
-
wolf07
#2082 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako nista drugo on barem pusti da covjek zavrsi recenicu prije nego na njega nasrne s drugim pitanjem, nekim novinarima definitivno fali bogda kucnog odgoja. Sto se tice placanja za intervjue, to je rekla-kazala a sve i da je tacno ne bi bio ni prvi ni zadnji!
- Andreja Kežman
#2083 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dobro, ako su Milorad Dodik i Fikret Abdić najbolji gosti, onda imamo različite kriterije.KatarinaKosaca wrote:Ima najbolje goste i najbolje intervjue. Uvijek aktualne. Da li im plati ili oni njemu, šta radi da mu dođu ne zanima me, ali jedva čekam petak i subotu.
- vatrogasac
#2084 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imao ih je najmanje 100. Ne samo njih dvojicu, a i njih je vrijedilo čuti. Jedini mu je minus što nekako nije uspio dovesti Zlaju.Andreja Kežman wrote:Pa dobro, ako su Milorad Dodik i Fikret Abdić najbolji gosti, onda imamo različite kriterije.KatarinaKosaca wrote:Ima najbolje goste i najbolje intervjue. Uvijek aktualne. Da li im plati ili oni njemu, šta radi da mu dođu ne zanima me, ali jedva čekam petak i subotu.
- Andreja Kežman
#2085 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Neka proba i s Karadžićem na prijateljskoj bazi, još mu samo to fali u biografiji.vatrogasac wrote:Imao ih je najmanje 100. Ne samo njih dvojicu, a i njih je vrijedilo čuti. Jedini mu je minus što nekako nije uspio dovesti Zlaju.Andreja Kežman wrote:Pa dobro, ako su Milorad Dodik i Fikret Abdić najbolji gosti, onda imamo različite kriterije.KatarinaKosaca wrote:Ima najbolje goste i najbolje intervjue. Uvijek aktualne. Da li im plati ili oni njemu, šta radi da mu dođu ne zanima me, ali jedva čekam petak i subotu.Vješto mu se otima.
- KatarinaKosaca
#2086 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel nam ovo @eržbet promijenio nik
? Jednako nema pojma o novinarstvu kao i predhodni nik.. Senad ima najaktualnije i najzanimljivije goste, postavlja najnezgodnija pitanja, i sa kriminalcima u zatvoru se prave intervjui i to sa aspekta novinarstva nije ništa loše. Jednako kako sa stanovišta advokatske profesije, na primjer. Tako, u skokovima sa tim glupim komentarima za koje se vidi da su izazvani nekim ličnim odnosnom prema Senadu. Ti fino daljinski pa na tv alfa, nisu ni tamo loši intervjui.
- DoZeN
#2087 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko kaze da je Senad los novinar? sta cak i vise,odlican
Ali je mnogo i samoljubljv
Ali je mnogo i samoljubljv
- karanana
#2088 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tako je katarinice, slazemo se.
- Andreja Kežman
#2089 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lijepo je da se slažete i da me poredite s drugim forumašima. Znači ima nas još koji mislimo slično. Da se razumijemo, često gledam Senada i čovjek zna napraviti dobru emisiju, pogotovo kad priča o pozitivnim stvarima. Ipak, malo mi je degutantno raditi prijateljske intervjue s ljudima poput Abdića ili Dodika. S obzirom da on to radi baš uvlakački, ne bi me čudilo da uzima lovu za to, mada se to ne može dokazati. Ako je vama to dobro novinarstvo, onda u redu, možda i jeste. Ja nisam novinar i nemam pojma o tome, ali valjda i mi koji se ne bavimo tim poslom možemo reći šta mislimo, s obzirom da nas bombarduju kojekakvim informacijama svakog dana, pa i prijateljskim intervjuima sa ratnim zločincima.
Iz vaše priče zaključujem da je u redu napraviti intervju i sa Karadžićem. Jbg, tu se ne slažemo, ali možda ste vi u pravu, a ja ustvari nemam pojma.
Iz vaše priče zaključujem da je u redu napraviti intervju i sa Karadžićem. Jbg, tu se ne slažemo, ali možda ste vi u pravu, a ja ustvari nemam pojma.
- KatarinaKosaca
#2090 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I Dodiku i Abdiću je postavio najnezgodnija pitanja. Prijateljski se može govoriti o novinarima koji imaju naručena pitanja tipa Mate Đakovića, ali kad se novinar ne libi pitati ono što bi svatko od nas iz kuće pitao, to nije nikako prijateljski. Druga je stvar što se decenijama znaju iz intervjua, presica, jer to su javne ličnosti, a novinarski je posao da se sa njima sreću.Andreja Kežman wrote:Lijepo je da se slažete i da me poredite s drugim forumašima. Znači ima nas još koji mislimo slično. Da se razumijemo, često gledam Senada i čovjek zna napraviti dobru emisiju, pogotovo kad priča o pozitivnim stvarima. Ipak, malo mi je degutantno raditi prijateljske intervjue s ljudima poput Abdića ili Dodika. S obzirom da on to radi baš uvlakački, ne bi me čudilo da uzima lovu za to, mada se to ne može dokazati. Ako je vama to dobro novinarstvo, onda u redu, možda i jeste. Ja nisam novinar i nemam pojma o tome, ali valjda i mi koji se ne bavimo tim poslom možemo reći šta mislimo, s obzirom da nas bombarduju kojekakvim informacijama svakog dana, pa i prijateljskim intervjuima sa ratnim zločincima.
Dalje, usporedba sa Karadžićem je totalno niđe veze, jer baš radi (ne)formiranja javnog mišljenja prije izricanja presude zatvroenici ne smiju davati intevjue, bili oni optuženi za ratne zločine ili za džeparenje u tramvaju. Sa novinarskog aspekta nije ništa strašno napraviti intervju sa nekim u zatvoru nakon presude ili kad izađe, čak šta više, obično je gledano i traženo. Ali, praviti sa nekim intervju ili gledati intervju ne znači slagati se sa tim istim ili identificirati se sa tom osobom.
- karanana
#2091 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To signal face tv-a jos nije stigao do tvoje planete. Kod tebe jos uvijek face i cd idu na tv1.
- KatarinaKosaca
#2092 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:To signal face tv-a jos nije stigao do tvoje planete. Kod tebe jos uvijek face i cd idu na tv1.
- Sabirni centar
#2093 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Jel nam ovo @eržbet promijenio nik? Jednako nema pojma o novinarstvu kao i predhodni nik.. Senad ima najaktualnije i najzanimljivije goste, postavlja najnezgodnija pitanja, i sa kriminalcima u zatvoru se prave intervjui i to sa aspekta novinarstva nije ništa loše. Jednako kako sa stanovišta advokatske profesije, na primjer. Tako, u skokovima sa tim glupim komentarima za koje se vidi da su izazvani nekim ličnim odnosnom prema Senadu. Ti fino daljinski pa na tv alfa, nisu ni tamo loši intervjui.
- BHF_Manijak
#2094 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakvo rezonovanje, pa znaci ako napravi neki intevju sa likom kakav je Dodik ili Fikret Abdic znaci i da se slaze sa njim? Sa jedne stran gledajuci to su fantasticni gosti za intervju, upravo radi toga sto su nekad bili ili sto su sad i pravo je maherstvo doci do njih i jos napraviti intervju sa njim.
Pa valjda je cilj doci do zajebanijih tipova i sa njima pricu uraditi nego uzeti nekog lika koji je svaki drugi dan na tv-u.
To ti je isto u sportskom novinarstvu sto je gust raditi sa "velikim imenima". Prije bih radio npr. sa Sinisom Mihajlovicem, iako je deklarisani cetnik, ego lupam sa Muamerom Svrakom. Prosto k'o pasulj.
Pa valjda je cilj doci do zajebanijih tipova i sa njima pricu uraditi nego uzeti nekog lika koji je svaki drugi dan na tv-u.
To ti je isto u sportskom novinarstvu sto je gust raditi sa "velikim imenima". Prije bih radio npr. sa Sinisom Mihajlovicem, iako je deklarisani cetnik, ego lupam sa Muamerom Svrakom. Prosto k'o pasulj.
- karanana
#2095 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne vodi lose ovaj decko r.g.
-
Srebrni
#2096 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zna ga jedna moja školska, kaže bio fudbaler pa je naglo prestao... ali momak očito voli i zna o sportu...ok su oni meni svi, ali vidi se da nema para da se konstantno obezbjeđuju dobri sadržaji...karanana wrote:Ne vodi lose ovaj decko r.g.
- KatarinaKosaca
#2097 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najbolji poslije Senada. Fakat dobarkaranana wrote:Ne vodi lose ovaj decko r.g.
- akcid
#2098 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prema čemu ih porediš, i šta je kvalitet jednog i drugog?KatarinaKosaca wrote:Najbolji poslije Senada. Fakat dobarkaranana wrote:Ne vodi lose ovaj decko r.g.Gledam mješano na b92 i na face, nimalo ne zaostaje za onim komentatorima..
- akcid
#2099 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako se koji novinar pojavi ovdje, tako i temu o Senadu otvara...
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića - http://www.klix.ba/forum/face-tv-televi ... 93549.html
Senad Hadzifejzović...i njegov Centralni dnevnik - http://www.klix.ba/forum/senad-hadzifej ... 15990.html
Sunovrat Senada Hadžifejzovića - http://www.klix.ba/forum/sunovrat-senad ... 63762.html
Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju - http://www.klix.ba/forum/senad-hadzifej ... 75311.html
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića - http://www.klix.ba/forum/face-tv-televi ... 93549.html
Senad Hadzifejzović...i njegov Centralni dnevnik - http://www.klix.ba/forum/senad-hadzifej ... 15990.html
Sunovrat Senada Hadžifejzovića - http://www.klix.ba/forum/sunovrat-senad ... 63762.html
Senad Hadžifejzović pokreće svoju televiziju - http://www.klix.ba/forum/senad-hadzifej ... 75311.html
-
Kontra__
#2100 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako se zove decko koji radi RG?
Ja sam bas cuo suprotno, da je nidje veze. Komentarise susret dok traje poen, malo znanja itd... I to mi je rekao lik koji se pravo dugo bavio tenisom, dakle ne neki pristrasni amater, vec covjek koji se razumije u taj sport.
Ja sam bas cuo suprotno, da je nidje veze. Komentarise susret dok traje poen, malo znanja itd... I to mi je rekao lik koji se pravo dugo bavio tenisom, dakle ne neki pristrasni amater, vec covjek koji se razumije u taj sport.