nego inace onako, kako si ti? od teme MUP-KS poklapas sviju, pucas od kompleksa i u sve se razumijes. da radis u drzavi, bilo gdje u drzavi treba ti iz saobracajne skole papir i to se ovako zove profesionalni vozac. dakle svi vozaci ministara, sekretarica, drzavne firme tipa telekom, bht, elektroprivreda imaju ljude koji su zaduzeni samo da voze auta,kombi ili kamion i to moze raditi ako je KV ili VKV saobracajne skole sa smjerom za vozaca ili ti ga opet u raji profesionalni vozac. od druga buraz morao to zavrsiti da bi bio vozac u BHT-u i on je samo vozac i nista vise.vješalica wrote:hhhhhh
stiče se kvalifikacija vozača motornih vozila a ne profesionalnog jer to i ne postoji osim u ovim neozbiljnim firmicama
a ne profesionalne kategorije još gore kako su to naveli nepismeni ponuđači posla
i ONO će nekoga da prima i određuje koga će primiti u radni odnos
nemam pojma ko je ova firma, ali ljudi bar rade i znaju sta traze,a ti sjedi i budi pametna na svakoj temi.
sutra da i ja kazem treba mi elektricar sa strucnim papirima, eto vjestice da poklopi i ismijava sve to jer ne postoji elektricar sa strucnim papirima, elektricar je elektricar nema strucnih zvanja i papira...
ovo je vise ne da branim nekoga od firmi nego sto me plaho srkletis na svakoj mogucoj temi i na svakoj temi si najpametnija, sve znas i u sve se razumijes