BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#2076 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baltazar_khan »

cyprus wrote:
jeza u ledja wrote:Svrsavaj kad ga Rahimic zabije.
Fakat postoji li podatak, da li je taj lik ikad u karijeri šutno prema golu? U reprezentaciji nije 100% :D

:mrgreen:
Koolin1

#2077 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Koolin1 »

ne svidja mi se sastav... mislim da Misimovic i Pjanic moraju igrati zajedno, jedino tako mozemo nesto napraviti u napadu... a ako mislimo ici da se branimo onda slobodno mozemo zaboraviti na pobjedu, jer ce nam zavuci dva tri komada i onda nema povratka

............... Begovic

Mujdza....Spahic....Pandza....Papac

...... Zahirovic......Rahimic

Pjanic..............................Lulic
............. Misimovic
...................... Dzeko

Ali vjerujem u Pepta i u nase momke i nadam se pobjedi, nevazno ko izadje na teren... :bih: :bih:
LSD

#2078 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by LSD »

Rahimića navaliti na kosti Nasriju, a Zahirovića Maloudi i nek se proganjaju.

Sjetimo se kad je Rahimić u Zenici proganjao Iniestu u prvom poluvremenu ,španci bili podređeni i onda Ćiro strucnjak izbaci njega, ubaci Muratovića, Iniesta poce dijeliti lopte i ode sve u 3 lijepe PM.
Last edited by LSD on 11/10/2011 01:52, edited 1 time in total.
Mustang1

#2079 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

Baltazar_khan wrote:
cyprus wrote:
jeza u ledja wrote:Svrsavaj kad ga Rahimic zabije.
Fakat postoji li podatak, da li je taj lik ikad u karijeri šutno prema golu? U reprezentaciji nije 100% :D

:mrgreen:
A jebote golova ...Rahimica u spic Dzeku na klupu ! :D
Kaligrafija

#2080 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Kaligrafija »

Ljudi jel vama trema...!? Ja ne mogu da spavam...Ko prvi dan u skoli , ko prvi put kad sam ziogu , ko Jugoslavija nekad kad je igrala...Sta je ovo ovako brate mili , nikad nervozniji nisam bio , pet dana sam u grcu... :-D :-D :bih: :bih:
Mezzo-x

#2081 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mezzo-x »

Kaligrafija wrote:Ljudi jel vama trema...!? Ja ne mogu da spavam...Ko prvi dan u skoli , ko prvi put kad sam ziogu , ko Jugoslavija nekad kad je igrala...Sta je ovo ovako brate mili , nikad nervozniji nisam bio , pet dana sam u grcu... :-D :-D :bih: :bih:

buraz, kome kazes?........spavati ne mogu, a sutra trebam 900km voziti do pariza :bih: :bih: :bih:
todd_smith

#2082 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by todd_smith »

Mezzo-x wrote:
Kaligrafija wrote:Ljudi jel vama trema...!? Ja ne mogu da spavam...Ko prvi dan u skoli , ko prvi put kad sam ziogu , ko Jugoslavija nekad kad je igrala...Sta je ovo ovako brate mili , nikad nervozniji nisam bio , pet dana sam u grcu... :-D :-D :bih: :bih:

buraz, kome kazes?........spavati ne mogu, a sutra trebam 900km voziti do pariza :bih: :bih: :bih:
sa srecom :thumbup: :bih:
USAblues

#2083 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by USAblues »

Koolin1 wrote:ne svidja mi se sastav... mislim da Misimovic i Pjanic moraju igrati zajedno, jedino tako mozemo nesto napraviti u napadu... a ako mislimo ici da se branimo onda slobodno mozemo zaboraviti na pobjedu, jer ce nam zavuci dva tri komada i onda nema povratka

............... Begovic

Mujdza....Spahic....Pandza....Papac

...... Zahirovic......Rahimic

Pjanic..............................Lulic
............. Misimovic
...................... Dzeko

Ali vjerujem u Pepta i u nase momke i nadam se pobjedi, nevazno ko izadje na teren... :bih: :bih:
Ovo bi bio moj izbor takode!!! :thumbup:
Kaligrafija

#2084 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Kaligrafija »

Ljudi jel ko sta sanjo??? Kakav rezultat... :D :D
candy_Man

#2085 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by candy_Man »

ma ko ce spavati, spavacemo kad prodjemo na evropsko sutra :D
Vertig0

#2086 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Vertig0 »

Ne zelim ni da pomislim koja bi ludnica u gradu bila ako bi pobijedili sutra :D :bih:
shalla

#2087 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by shalla »

'bemti, valja sabah zorom na posao a ja ne mogu da spavam :mrgreen:

Btw, sad sam se uhvatio u razmišljanju i kontam, možeš misliti nekim čudom nam sudija dosudi penal a mi u ekipi nemamo nijednog poštenog izvođača, ni Saliha ni Misketa :sad: Ko bi u tom slučaju pucao šta mislite, ja bih nekako najprije dao Medi da puca, kontam lucidni tehničar ovo-ono :mrgreen:
candy_Man

#2088 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by candy_Man »

rahmo je zasluzio da opali jednu, pa makar iz penala :skoljka:
Vertig0

#2089 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Vertig0 »

Ja bih Pjanketu dao da oproba :D
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#2090 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by anthraxQ »

ja bi Hasagiću....

:zjev: :skoljka: :mrgreen:
Corola

#2091 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

anthraxQ wrote:ja bi Hasagiću....

:zjev: :skoljka: :mrgreen:
Pa fakat bi i bilo najbolje resenje.A tek onda kuknjave na ove arhiticare sto zamalo Kanadjanina posto poto guraju.
BHF_Manijak

#2092 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

shalla wrote:'bemti, valja sabah zorom na posao a ja ne mogu da spavam :mrgreen:

Btw, sad sam se uhvatio u razmišljanju i kontam, možeš misliti nekim čudom nam sudija dosudi penal a mi u ekipi nemamo nijednog poštenog izvođača, ni Saliha ni Misketa :sad: Ko bi u tom slučaju pucao šta mislite, ja bih nekako najprije dao Medi da puca, kontam lucidni tehničar ovo-ono :mrgreen:
Jedno vrijeme je u Wolfsburgu Dzeko suto, jest da je bilo gafova sa tim da mu igrac odbrani penal ali jebiga znao je i zabit...Inace u Hoffenheimu je recimo pored Seje Ibisevic jako siguran izvodjac, ja ne pamtim da je ijedan fulio a sutao je sigurno 4-5...Tako da, naslo bi se vec nesto, nego daj ti taj penal, lahko nam je za izvodjaca! :mrgreen: 8-)
A eto ja bi dao prednost Misketu nad Pjanicem, radi iskustva ponajvise i lucidnosti, Pjanke jos nema taj slif i "ludost" za ovakve tekme, to je opet moje misljenje, nadam se da ce me demantovati! :)

@Corola, naporan si vise fakat s tim "kanadjanin", momak je Bosanac a ti mozes i nogama i rukama mlatarat koliko hoces... :wink: A kako znam i ti si u dijaspori, pa skontaj kako bi se osjeco da te pocnu prozivati...A mozda i nisi, no cini mi se ko da sam procito negdje...
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#2093 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by anthraxQ »

eto riješili smo znači. penal šuta Hasagić. :thumbup:

Sačekaj malo.

Papeeeeeeee, halooo.... ev mi skontali. :D
Kaligrafija

#2094 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Kaligrafija »

anthraxQ wrote:eto riješili smo znači. penal šuta Hasagić. :thumbup:

Sačekaj malo.

Papeeeeeeee, halooo.... ev mi skontali. :D

Ja sam ljudi sanjo da Hasagic zabija gol i to u zadnjim sekundama sudijskog vremena, pri rezultatu 0:0 istrco sa gola i kao mi izvodimo korner i Hasagic se zalijece i daje gol glavom i mi pobijedimo... :D :D :D :D :lol: :lol:
Corola

#2095 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:
shalla wrote:'bemti, valja sabah zorom na posao a ja ne mogu da spavam :mrgreen:

Jedno vrijeme je u Wolfsburgu Dzeko suto, jest da je bilo gafova sa tim da mu igrac odbrani penal ali jebiga znao je i zabit...Inace u Hoffenheimu je recimo pored Seje Ibisevic jako siguran izvodjac, ja ne pamtim da je ijedan fulio a sutao je sigurno 4-5...Tako da, naslo bi se vec nesto, nego daj ti taj penal, lahko nam je za izvodjaca! :mrgreen: 8-)
A eto ja bi dao prednost Misketu nad Pjanicem, radi iskustva ponajvise i lucidnosti, Pjanke jos nema taj slif i "ludost" za ovakve tekme, to je opet moje misljenje, nadam se da ce me demantovati! :)

@Corola, naporan si vise fakat s tim "kanadjanin", momak je Bosanac a ti mozes i nogama i rukama mlatarat koliko hoces... :wink: A kako znam i ti si u dijaspori, pa skontaj kako bi se osjeco da te pocnu prozivati...A mozda i nisi, no cini mi se ko da sam procito negdje...
Znas klinac nista ne znas a dje da znas kad nista ne znas. :-) krkovci :D
Momak je Kanadzanin pa sam je rekao da mu je sav kardiovaskularni dio na stranu crvenog lista haug, pa onda Hercegovac a Bosanac je samo zato sto u Kanadi uspjeva curling i jos poneki zimski sport.Qurko bi ga ti vidio u dresu BIH da je bio u normalnijoj repci.
Nesto poput Harisa,samo sto su Hareta sutnuli k'o poslednji dronjak iz narandjastih valjda nije imao kila.A ovaj prvi k'o fol izabrao Bosnu jer nije mu se ganjalo po Trinidadu i Tobagu i onim Djevicanskim ostrvima kraj zive zene. :-)
BHF_Manijak

#2096 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Ta prica SBB-KBB je nidje veze...Isto onda tako mozes reci da je Srbija zvala Misketa qrac bi ga mi vidjeli i slicno...
fosil

#2097 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by fosil »

Edinu H, ipak je on dao pare :oops:
Corola

#2098 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:Ta prica SBB-KBB je nidje veze...Isto onda tako mozes reci da je Srbija zvala Misketa qrac bi ga mi vidjeli i slicno...
Nije to sbb- kbb nego VB i SSS.
Koolin1

#2099 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Koolin1 »

Corola wrote:
BHF_Manijak wrote:

Znas klinac nista ne znas a dje da znas kad nista ne znas. :-) krkovci :D
Momak je Kanadzanin pa sam je rekao da mu je sav kardiovaskularni dio na stranu crvenog lista haug, pa onda Hercegovac a Bosanac je samo zato sto u Kanadi uspjeva curling i jos poneki zimski sport.Qurko bi ga ti vidio u dresu BIH da je bio u normalnijoj repci.
Nesto poput Harisa,samo sto su Hareta sutnuli k'o poslednji dronjak iz narandjastih valjda nije imao kila.A ovaj prvi k'o fol izabrao Bosnu jer nije mu se ganjalo po Trinidadu i Tobagu i onim Djevicanskim ostrvima kraj zive zene. :-)
za ovakve gluposti treba banove dijeliti... :run: s teme...
candy_Man

#2100 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by candy_Man »

hajmo na spavanje, valja sutra ustati. nek nam je sa srecom :bih:
Locked