Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
-maggie-

#2076 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

caros wrote:To već razumijem, fudbal > žene. :mrgreen:
A razumjela sam ja to uvijek, nit' zahtijevam da mi neko posvećuje pažnju ako ima pametnija posla. Nisam opterećena da budem u centru pažnje. Al' nakon svega on ima obzira od mene tražiti da ja čekam. :-)
krtica_

#2077 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

-maggie- wrote:
krtica_ wrote:
Neces ni sa takvom pricom ;-)

bajdvej jesam li ja jedini skonto da je on ustvari proganjo curu a ona izisla s njim samo da ga ispostuje pa mu onda slozila pricu o bivsem momku? Na kraju kad joj ni to nije pomoglo, blokirala ga skroz?
S kakvom pričom? Pa neću lagati da bih se nekome svidjela. Kod mene ti je sve crno na bijelo, nema nikakvog levaćenja i prešućivanja, već - hoćeš, nećeš - ne moraš.

Joj šuti, evo sad sam opet pročitala šta je napisao i skontala sam da sam se malčice prešla. Ona pjesma napisana od početnih slova njegog imena i prezimena bi meni sasvim bila dovoljna da ga blokiram. Al' ono, nisam dugo srela nekog finog momka, pa čim pročitah ovo, sva se rastopih, nisam gledala u detalje.
I ovo džepno srce... rano je za to, a i što će joj, da skuplja prašinu.
A špijuniranje... nije nikako ok, baš bolesno.

Al' nije trebala plakati pred njim. To mi je stvarno previše.

JOJ, SAD SAM SE PREDOMISLILA! :D
Ma frik, kazem ti, i ja da sam zensko bjezo bi od njega :)

Mislim na tu pricu, 'joj necu nikad naci normalnog momka', takva prica uvijek salje signal da ti ustvari trazis momka jer te neko tjera. Te se stvari jednostavno dese, nema pritiska, ponasaj se tako, opustenije, i sve ce ti ici lakse.
Normalni momci ne vole takve cure.
Sjetih se jedne cure koja je pricala samo o udaji i to prvi put kad sam iziso s njom, te udala se ova, te udala se ona, te brak je super, te ona bi ovako vjencanje, ne trebam ni govoriti da je nisam vise nikad vidio (usput udala se za nekog lika :D ), bas ono vidis na njoj da je pod pritiskom, mora naci momka, mora se udati.
Ne kazem sad ja da sam normalan momak neg samo kazem da takva prica nije dobra.
radostan dan

#2078 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radostan dan »

caros wrote:Ne kontam kako može biti ZAUZET oko kladionice ? I to više mjeseci ? :-)
igrO ligu šampiona, od grupne faze do finala.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2079 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Maggie predlazem ti da otvoris blog i pocnes pisati o svom zivotu i svojim dejtovima.

Ne ide da privatizujes temu, a ni respo sa tobom. :zjev:

Toliko. Sad razlaz.
-maggie-

#2080 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

ladyblue18 wrote:Maggie predlazem ti da otvoris blog i pocnes pisati o svom zivotu i svojim dejtovima.

Ne ide da privatizujes temu, a ni respo sa tobom. :zjev:

Toliko. Sad razlaz.
Halali ladyblue, ispade da bi to bilo najpametnije. :)
Traktor`

#2081 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

ovih dana cu vam napisati jos jedno od mojih iskustava koje se desilo neki dan... :D cim uhvatim malo vise vremena za forum, pisem... :D
MedenoSrce

#2082 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Traktor` wrote:ovih dana cu vam napisati jos jedno od mojih iskustava koje se desilo neki dan... :D cim uhvatim malo vise vremena za forum, pisem... :D
Hajde nam bar reci jeste li se ljubili u usta :D
Traktor`

#2083 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

masmavi wrote:
Traktor` wrote:ovih dana cu vam napisati jos jedno od mojih iskustava koje se desilo neki dan... :D cim uhvatim malo vise vremena za forum, pisem... :D
Nemoj dugo cekati :D
sutra kad dodjem s posla ili u subotu kad se probudim... :D
-maggie-

#2084 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

Ma vala, ne zanima me ni šta traje ni koliko traje. Već poslije onih zalupljenih vrata bio je prekrižen, al' mi samo šega kako ima obraza da takvo nešto traži od mene. Nije ima djevojku dok nije prošlo tih mjesec, dva, makar koliko ja znam, a i javljao mi se nakon toga da opet izađemo.
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#2085 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by brad90 »

-maggie- wrote:Ma vala, ne zanima me ni šta traje ni koliko traje. Već poslije onih zalupljenih vrata bio je prekrižen, al' mi samo šega kako ima obraza da takvo nešto traži od mene. Nije ima djevojku dok nije prošlo tih mjesec, dva, makar koliko ja znam, a i javljao mi se nakon toga da opet izađemo.
Da ti Mehan nesto kaze.... Taj decko nije nista izgubio jer ti si nista drugo nego Keri Bredšo.. taj tip djevojcice. Taj stav koji je u fazonu ja sam najbolja, jaka i ostalo, price o doktoratu, odredjivanju dana kada ces izgubiti nevinost i ostalo. Plitko moja draga djevojcice, ne sumnjam da ces biti Suvadicu nekom hudniku koji ce pasti na sve to :( Pocni razmisljati, a ne samo citati i promatrati planet kroz oci Keri Beredso omiljenog karaktera sa malih ekrana. Pozz

Nisi ti kriva sto je to tako.... jednostavno 45 % djevojcica u nazovi urbanim sredinama je poput tebe...

TVOJ MEHAN :bih: :bih: :bih:

sha_ba

#2086 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

MedenoSrce wrote:
Hajde nam bar reci jeste li se ljubili u usta :D

hehehe ovo mi prvo pade na pamet :) cekamo te traktorE :D
Zhurba

#2087 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zhurba »

Pa najgore mi je bilo kad sam izasla na date (a to recimo nisam odmah primjetila, inace primjetim) a lik je imao dlanove velicine moje glave...pa kad je krenuo da me poljubi i obuhvati preko lica...tacno sam se prepala...a onda sam se odmakla i rekla ...kolike ruke imas :shock: :shock: :lol: :lol:
-maggie-

#2088 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

brad90 wrote:
Da ti Mehan nesto kaze.... Taj decko nije nista izgubio jer ti si nista drugo nego Keri Bredšo.. taj tip djevojcice. Taj stav koji je u fazonu ja sam najbolja, jaka i ostalo, price o doktoratu, odredjivanju dana kada ces izgubiti nevinost i ostalo. Plitko moja draga djevojcice, ne sumnjam da ces biti Suvadicu nekom hudniku koji ce pasti na sve to :( Pocni razmisljati, a ne samo citati i promatrati planet kroz oci Keri Beredso omiljenog karaktera sa malih ekrana. Pozz

Nisi ti kriva sto je to tako.... jednostavno 45 % djevojcica u nazovi urbanim sredinama je poput tebe...

Bože sačuvaj! :shock: Nisam nikad ni rekla da sam najbolja, a ako djevojka ima neke planove za život, to je plitko? :? Možda je tvoj omiljeni lik s malih ekrana, ali moj moj nije sigurno. :-)

Ti ponekad napišeš dobar post, provališ neku glupost, ili kažeš nešto što valja, al' ova ti i nije baš na mjestu. Ne ponašaj se k'o da si pokupio svu pamet svijeta. :wink:
krtica_

#2089 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

Zhurba wrote:Pa najgore mi je bilo kad sam izasla na date (a to recimo nisam odmah primjetila, inace primjetim) a lik je imao dlanove velicine moje glave...pa kad je krenuo da me poljubi i obuhvati preko lica...tacno sam se prepala...a onda sam se odmakla i rekla ...kolike ruke imas :shock: :shock: :lol: :lol:
OH THE HORROR!!!!
Strasno zaista! Ja ne znam kako si izdurala!

p.s. ne izlazi s kosarkasima

-maggie- wrote:
brad90 wrote:

Bože sačuvaj! :shock: Nisam nikad ni rekla da sam najbolja, a ako djevojka ima neke planove za život, to je plitko? :? Možda je tvoj omiljeni lik s malih ekrana, ali moj moj nije sigurno. :-)

Ti ponekad napišeš dobar post, provališ neku glupost, ili kažeš nešto što valja, al' ova ti i nije baš na mjestu. Ne ponašaj se k'o da si pokupio svu pamet svijeta. :wink:
maggie- da ti ja nes otvoreno kazem, ja bi reko da si ti ono sto hameri zovu attention whore.
-maggie-

#2090 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

krtica_ wrote:
maggie- da ti ja nes otvoreno kazem, ja bi reko da si ti ono sto hameri zovu attention whore.
A kako si došao do takvog nebuloznog zaključka? :)
Zhurba

#2091 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zhurba »

Zhurba wrote:Pa najgore mi je bilo kad sam izasla na date (a to recimo nisam odmah primjetila, inace primjetim) a lik je imao dlanove velicine moje glave...pa kad je krenuo da me poljubi i obuhvati preko lica...tacno sam se prepala...a onda sam se odmakla i rekla ...kolike ruke imas :shock: :shock: :lol: :lol:
OH THE HORROR!!!!

bas si neka krtica :evil: ...pa i ne mogu ja sam sitna ...al dinamitna :D
krtica_

#2092 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

-maggie- wrote:
krtica_ wrote:
A kako si došao do takvog nebuloznog zaključka? :)
Nije nebulozan uopste, pratio sam sta pises i kako pises, ne samo na ovoj temi.
Bitno je da se o tebi radi i da je na tebe usmjerena paznja pa makar i da je nesto lose, ne svidja ti se lik koji prati kladionicu (navodno mjesecima u sto ne vjerujem, to si preuvelicala da bi ti prica 'sjela' )

Ispricala si haman sve o sebi a nije bas da je nekog toliko interesovalo, te vaka si te naka si, te planiras ovo, te planiras ono.

Normalnog momka neces nikad naci, naci ces nekog koji ce da bude poslusan a to je za tebe normalan momak. :wink:

Zhurba wrote:
OH THE HORROR!!!!

bas si neka krtica :evil: ...pa i ne mogu ja sam sitna ...al dinamitna :D
Ma daj, velike ruke, zar je to nesto toliko strasno.

Muskarac je, tebi izgleda treba neki u tranziciji :)
tf2_spy

#2093 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tf2_spy »

glede velikih ruku :D

Kinaski

#2094 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

brad90 wrote:
-maggie- wrote:Ma vala, ne zanima me ni šta traje ni koliko traje. Već poslije onih zalupljenih vrata bio je prekrižen, al' mi samo šega kako ima obraza da takvo nešto traži od mene. Nije ima djevojku dok nije prošlo tih mjesec, dva, makar koliko ja znam, a i javljao mi se nakon toga da opet izađemo.

Svaka na mjestu , bravo brede
-maggie-

#2095 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -maggie- »

krtica_ wrote:
Bitno je da se o tebi radi i da je na tebe usmjerena paznja pa makar i da je nesto lose, ne svidja ti se lik koji prati kladionicu (navodno mjesecima u sto ne vjerujem, to si preuvelicala da bi ti prica 'sjela' )

Ispricala si haman sve o sebi a nije bas da je nekog toliko interesovalo, te vaka si te naka si, te planiras ovo, te planiras ono.

Normalnog momka neces nikad naci, naci ces nekog koji ce da bude poslusan a to je za tebe normalan momak. :wink:

:D dobro, ne slažem se s tobom, al' never mind.

Ne tražim pažnju, samo prokomentarišem na teme. Možda na malo više njih, al' to je zato što po ovakvom vremenu nemam pametnija posla za raditi.

Izvinjavam se ako si imao dojam da bombardujem ljude pričom o sebi, jer mi to stvarno nije bio cilj. A nemoj ti Boga ti predviđati kakvog ću ja momka naći. :)

Lijep pozdrav!
Last edited by -maggie- on 22/06/2012 15:20, edited 1 time in total.
sha_ba

#2096 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

pazite se djevojke krtica prati vase postove :-D

sala mala ;-) btw krtice slozila bi se sa tobom a @maggi nadam se ca ces naci sebi normalnog momka :)

LP
Zhurba

#2097 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zhurba »

Ma daj, velike ruke, zar je to nesto toliko strasno.

Muskarac je, tebi izgleda treba neki u tranziciji :
jest jest....samo u tranziciji....nista mainstream :evil: :D
krtica_

#2098 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krtica_ »

-maggie- wrote:
krtica_ wrote:

Ne tražim pažnju, samo prokomentarišem na teme. Možda na malo više njih, al' to je zato što po ovakvom vremenu nemam pametnija posla za raditi.

Izvinjavam se ako si imao dojam da bombardujem ljude pričom o sebi, jer mi to stvarno nije bio cilj. A nemoj ti Boga ti predviđati kakvog ću ja momka naći. :)

Lijep pozdrav!
hahaha eto i taj komentar je u istom tonu, vjerovatno bi sad uz taj komentar i zazmirkala okicama da sjedimo jedno pored drugog.

Ne predvidjam ti ja nista, tako to ide. :-D
bomba

#2099 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bomba »

-maggie- wrote:
krtica_ wrote:

Lijep pozdrav!
Dosta smo pricali o Betmenu, pricajmo sada malo o meeeeni :D
Averus

#2100 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

Hvala unaprijed sto cete i ovu temu zakljucati
Post Reply