A razumjela sam ja to uvijek, nit' zahtijevam da mi neko posvećuje pažnju ako ima pametnija posla. Nisam opterećena da budem u centru pažnje. Al' nakon svega on ima obzira od mene tražiti da ja čekam.caros wrote:To već razumijem, fudbal > žene.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- -maggie-
#2076 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
krtica_
#2077 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma frik, kazem ti, i ja da sam zensko bjezo bi od njega-maggie- wrote:S kakvom pričom? Pa neću lagati da bih se nekome svidjela. Kod mene ti je sve crno na bijelo, nema nikakvog levaćenja i prešućivanja, već - hoćeš, nećeš - ne moraš.krtica_ wrote:
Neces ni sa takvom pricom
bajdvej jesam li ja jedini skonto da je on ustvari proganjo curu a ona izisla s njim samo da ga ispostuje pa mu onda slozila pricu o bivsem momku? Na kraju kad joj ni to nije pomoglo, blokirala ga skroz?
Joj šuti, evo sad sam opet pročitala šta je napisao i skontala sam da sam se malčice prešla. Ona pjesma napisana od početnih slova njegog imena i prezimena bi meni sasvim bila dovoljna da ga blokiram. Al' ono, nisam dugo srela nekog finog momka, pa čim pročitah ovo, sva se rastopih, nisam gledala u detalje.
I ovo džepno srce... rano je za to, a i što će joj, da skuplja prašinu.
A špijuniranje... nije nikako ok, baš bolesno.
Al' nije trebala plakati pred njim. To mi je stvarno previše.
JOJ, SAD SAM SE PREDOMISLILA!
Mislim na tu pricu, 'joj necu nikad naci normalnog momka', takva prica uvijek salje signal da ti ustvari trazis momka jer te neko tjera. Te se stvari jednostavno dese, nema pritiska, ponasaj se tako, opustenije, i sve ce ti ici lakse.
Normalni momci ne vole takve cure.
Sjetih se jedne cure koja je pricala samo o udaji i to prvi put kad sam iziso s njom, te udala se ova, te udala se ona, te brak je super, te ona bi ovako vjencanje, ne trebam ni govoriti da je nisam vise nikad vidio (usput udala se za nekog lika
Ne kazem sad ja da sam normalan momak neg samo kazem da takva prica nije dobra.
-
radostan dan
#2078 Re: Vasa najgora date iskustva :P
igrO ligu šampiona, od grupne faze do finala.caros wrote:Ne kontam kako može biti ZAUZET oko kladionice ? I to više mjeseci ?![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2079 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Maggie predlazem ti da otvoris blog i pocnes pisati o svom zivotu i svojim dejtovima.
Ne ide da privatizujes temu, a ni respo sa tobom.
Toliko. Sad razlaz.
Ne ide da privatizujes temu, a ni respo sa tobom.
Toliko. Sad razlaz.
- -maggie-
#2080 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Halali ladyblue, ispade da bi to bilo najpametnije.ladyblue18 wrote:Maggie predlazem ti da otvoris blog i pocnes pisati o svom zivotu i svojim dejtovima.
Ne ide da privatizujes temu, a ni respo sa tobom.![]()
Toliko. Sad razlaz.
- Traktor`
#2081 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovih dana cu vam napisati jos jedno od mojih iskustava koje se desilo neki dan...
cim uhvatim malo vise vremena za forum, pisem... 
- MedenoSrce
#2082 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hajde nam bar reci jeste li se ljubili u ustaTraktor` wrote:ovih dana cu vam napisati jos jedno od mojih iskustava koje se desilo neki dan...cim uhvatim malo vise vremena za forum, pisem...
- Traktor`
#2083 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sutra kad dodjem s posla ili u subotu kad se probudim...masmavi wrote:Nemoj dugo cekatiTraktor` wrote:ovih dana cu vam napisati jos jedno od mojih iskustava koje se desilo neki dan...cim uhvatim malo vise vremena za forum, pisem...
- -maggie-
#2084 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma vala, ne zanima me ni šta traje ni koliko traje. Već poslije onih zalupljenih vrata bio je prekrižen, al' mi samo šega kako ima obraza da takvo nešto traži od mene. Nije ima djevojku dok nije prošlo tih mjesec, dva, makar koliko ja znam, a i javljao mi se nakon toga da opet izađemo.
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#2085 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da ti Mehan nesto kaze.... Taj decko nije nista izgubio jer ti si nista drugo nego Keri Bredšo.. taj tip djevojcice. Taj stav koji je u fazonu ja sam najbolja, jaka i ostalo, price o doktoratu, odredjivanju dana kada ces izgubiti nevinost i ostalo. Plitko moja draga djevojcice, ne sumnjam da ces biti Suvadicu nekom hudniku koji ce pasti na sve to-maggie- wrote:Ma vala, ne zanima me ni šta traje ni koliko traje. Već poslije onih zalupljenih vrata bio je prekrižen, al' mi samo šega kako ima obraza da takvo nešto traži od mene. Nije ima djevojku dok nije prošlo tih mjesec, dva, makar koliko ja znam, a i javljao mi se nakon toga da opet izađemo.
Nisi ti kriva sto je to tako.... jednostavno 45 % djevojcica u nazovi urbanim sredinama je poput tebe...
TVOJ MEHAN
-
sha_ba
#2086 Re: Vasa najgora date iskustva :P
MedenoSrce wrote:Hajde nam bar reci jeste li se ljubili u ustaTraktor` wrote:ovih dana cu vam napisati jos jedno od mojih iskustava koje se desilo neki dan...cim uhvatim malo vise vremena za forum, pisem...
hehehe ovo mi prvo pade na pamet
- Zhurba
#2087 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa najgore mi je bilo kad sam izasla na date (a to recimo nisam odmah primjetila, inace primjetim) a lik je imao dlanove velicine moje glave...pa kad je krenuo da me poljubi i obuhvati preko lica...tacno sam se prepala...a onda sam se odmakla i rekla ...kolike ruke imas

- -maggie-
#2088 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bože sačuvaj!brad90 wrote:
Da ti Mehan nesto kaze.... Taj decko nije nista izgubio jer ti si nista drugo nego Keri Bredšo.. taj tip djevojcice. Taj stav koji je u fazonu ja sam najbolja, jaka i ostalo, price o doktoratu, odredjivanju dana kada ces izgubiti nevinost i ostalo. Plitko moja draga djevojcice, ne sumnjam da ces biti Suvadicu nekom hudniku koji ce pasti na sve toPocni razmisljati, a ne samo citati i promatrati planet kroz oci Keri Beredso omiljenog karaktera sa malih ekrana. Pozz
Nisi ti kriva sto je to tako.... jednostavno 45 % djevojcica u nazovi urbanim sredinama je poput tebe...
TVOJ MEHAN![]()
![]()
![]()
Ti ponekad napišeš dobar post, provališ neku glupost, ili kažeš nešto što valja, al' ova ti i nije baš na mjestu. Ne ponašaj se k'o da si pokupio svu pamet svijeta.
-
krtica_
#2089 Re: Vasa najgora date iskustva :P
OH THE HORROR!!!!Zhurba wrote:Pa najgore mi je bilo kad sam izasla na date (a to recimo nisam odmah primjetila, inace primjetim) a lik je imao dlanove velicine moje glave...pa kad je krenuo da me poljubi i obuhvati preko lica...tacno sam se prepala...a onda sam se odmakla i rekla ...kolike ruke imas![]()
![]()
![]()
Strasno zaista! Ja ne znam kako si izdurala!
p.s. ne izlazi s kosarkasima
maggie- da ti ja nes otvoreno kazem, ja bi reko da si ti ono sto hameri zovu attention whore.-maggie- wrote:Bože sačuvaj!brad90 wrote:
Da ti Mehan nesto kaze.... Taj decko nije nista izgubio jer ti si nista drugo nego Keri Bredšo.. taj tip djevojcice. Taj stav koji je u fazonu ja sam najbolja, jaka i ostalo, price o doktoratu, odredjivanju dana kada ces izgubiti nevinost i ostalo. Plitko moja draga djevojcice, ne sumnjam da ces biti Suvadicu nekom hudniku koji ce pasti na sve toPocni razmisljati, a ne samo citati i promatrati planet kroz oci Keri Beredso omiljenog karaktera sa malih ekrana. Pozz
TVOJ MEHAN![]()
![]()
![]()
Nisam nikad ni rekla da sam najbolja, a ako djevojka ima neke planove za život, to je plitko?
Možda je tvoj omiljeni lik s malih ekrana, ali moj moj nije sigurno.
![]()
Ti ponekad napišeš dobar post, provališ neku glupost, ili kažeš nešto što valja, al' ova ti i nije baš na mjestu. Ne ponašaj se k'o da si pokupio svu pamet svijeta.
- -maggie-
#2090 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A kako si došao do takvog nebuloznog zaključka?krtica_ wrote:
maggie- da ti ja nes otvoreno kazem, ja bi reko da si ti ono sto hameri zovu attention whore.
- Zhurba
#2091 Re: Vasa najgora date iskustva :P
OH THE HORROR!!!!Zhurba wrote:Pa najgore mi je bilo kad sam izasla na date (a to recimo nisam odmah primjetila, inace primjetim) a lik je imao dlanove velicine moje glave...pa kad je krenuo da me poljubi i obuhvati preko lica...tacno sam se prepala...a onda sam se odmakla i rekla ...kolike ruke imas![]()
![]()
![]()
bas si neka krtica
-
krtica_
#2092 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije nebulozan uopste, pratio sam sta pises i kako pises, ne samo na ovoj temi.-maggie- wrote:A kako si došao do takvog nebuloznog zaključka?krtica_ wrote:
maggie- da ti ja nes otvoreno kazem, ja bi reko da si ti ono sto hameri zovu attention whore.
Bitno je da se o tebi radi i da je na tebe usmjerena paznja pa makar i da je nesto lose, ne svidja ti se lik koji prati kladionicu (navodno mjesecima u sto ne vjerujem, to si preuvelicala da bi ti prica 'sjela' )
Ispricala si haman sve o sebi a nije bas da je nekog toliko interesovalo, te vaka si te naka si, te planiras ovo, te planiras ono.
Normalnog momka neces nikad naci, naci ces nekog koji ce da bude poslusan a to je za tebe normalan momak.
Ma daj, velike ruke, zar je to nesto toliko strasno.Zhurba wrote:OH THE HORROR!!!!Zhurba wrote:Pa najgore mi je bilo kad sam izasla na date (a to recimo nisam odmah primjetila, inace primjetim) a lik je imao dlanove velicine moje glave...pa kad je krenuo da me poljubi i obuhvati preko lica...tacno sam se prepala...a onda sam se odmakla i rekla ...kolike ruke imas![]()
![]()
![]()
bas si neka krtica...pa i ne mogu ja sam sitna ...al dinamitna
Muskarac je, tebi izgleda treba neki u tranziciji
- tf2_spy
#2093 Re: Vasa najgora date iskustva :P
glede velikih ruku 
- Kinaski
#2094 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Svaka na mjestu , bravo bredebrad90 wrote:Da ti Mehan nesto kaze.... Taj decko nije nista izgubio jer ti si nista drugo nego Keri Bredšo.. taj tip djevojcice. Taj stav koji je u fazonu ja sam najbolja, jaka i ostalo, price o doktoratu, odredjivanju dana kada ces izgubiti nevinost i ostalo. Plitko moja draga djevojcice, ne sumnjam da ces biti Suvadicu nekom hudniku koji ce pasti na sve to-maggie- wrote:Ma vala, ne zanima me ni šta traje ni koliko traje. Već poslije onih zalupljenih vrata bio je prekrižen, al' mi samo šega kako ima obraza da takvo nešto traži od mene. Nije ima djevojku dok nije prošlo tih mjesec, dva, makar koliko ja znam, a i javljao mi se nakon toga da opet izađemo.Pocni razmisljati, a ne samo citati i promatrati planet kroz oci Keri Beredso omiljenog karaktera sa malih ekrana. Pozz
TVOJ MEHAN![]()
![]()
![]()
- -maggie-
#2095 Re: Vasa najgora date iskustva :P
krtica_ wrote:
Nije nebulozan uopste, pratio sam sta pises i kako pises, ne samo na ovoj temi.
Bitno je da se o tebi radi i da je na tebe usmjerena paznja pa makar i da je nesto lose, ne svidja ti se lik koji prati kladionicu (navodno mjesecima u sto ne vjerujem, to si preuvelicala da bi ti prica 'sjela' )
Ispricala si haman sve o sebi a nije bas da je nekog toliko interesovalo, te vaka si te naka si, te planiras ovo, te planiras ono.
Normalnog momka neces nikad naci, naci ces nekog koji ce da bude poslusan a to je za tebe normalan momak.
Ne tražim pažnju, samo prokomentarišem na teme. Možda na malo više njih, al' to je zato što po ovakvom vremenu nemam pametnija posla za raditi.
Izvinjavam se ako si imao dojam da bombardujem ljude pričom o sebi, jer mi to stvarno nije bio cilj. A nemoj ti Boga ti predviđati kakvog ću ja momka naći.
Lijep pozdrav!
Last edited by -maggie- on 22/06/2012 15:20, edited 1 time in total.
-
sha_ba
#2096 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pazite se djevojke krtica prati vase postove
sala mala
btw krtice slozila bi se sa tobom a @maggi nadam se ca ces naci sebi normalnog momka 
LP
sala mala
LP
- Zhurba
#2097 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jest jest....samo u tranziciji....nista mainstreamMa daj, velike ruke, zar je to nesto toliko strasno.
Muskarac je, tebi izgleda treba neki u tranziciji :
-
krtica_
#2098 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahaha eto i taj komentar je u istom tonu, vjerovatno bi sad uz taj komentar i zazmirkala okicama da sjedimo jedno pored drugog.-maggie- wrote:krtica_ wrote:
dobro, ne slažem se s tobom, al' never mind.
Ne tražim pažnju, samo prokomentarišem na teme. Možda na malo više njih, al' to je zato što po ovakvom vremenu nemam pametnija posla za raditi.
Izvinjavam se ako si imao dojam da bombardujem ljude pričom o sebi, jer mi to stvarno nije bio cilj. A nemoj ti Boga ti predviđati kakvog ću ja momka naći.![]()
Lijep pozdrav!
Ne predvidjam ti ja nista, tako to ide.
-
bomba
#2099 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dosta smo pricali o Betmenu, pricajmo sada malo o meeeeni-maggie- wrote:krtica_ wrote:
dobro, ne slažem se s tobom, al' never mind.
Izvinjavam se ako si imao dojam da bombardujem ljude pričom o sebi, jer mi to stvarno nije bio cilj. A nemoj ti Boga ti predviđati kakvog ću ja momka naći.![]()
Lijep pozdrav!
- Averus
#2100 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hvala unaprijed sto cete i ovu temu zakljucati