ma znam ja sve to koliko je to zdravo i sl. isla sam redovno u teretanu, mrsala k'o mahnita i sve super i onda batalila jedno vrijeme iz nekih privatnih razloga i sad sama sebe ne mogu natjerat gore jer nikad ne mogu naci je*eni termin, zato sam i kontala na plivanje, plivanje najvise volimJessie B wrote:Nikako...ako ti se ne sviđa i ne shvataš zaista koliko je zdravo nećeš naći nikakav sport ni aktivnost u kojoj ćeš biti redovna i ustrajna. Većina ljudi mi navodi sve slične argumente. Iako čujem da je u većini teretana gužva meni je to sve svejedno. Ja volim grupne vježbe i od 35 grupnih termina u teretani u koju ja idem može se probrati po jedan dnevno na kojem je manja gužva. Danas neki intenzivniji aero trening, sutra opuštanje uz pilates i tako naizmjenično. Iako redovno vježbam svaki dan već par mjeseci, na insanity ni ne pomišljam.pakica_ wrote:je ne znam kako drugacije da se skanim na aktivnost.. insanity me slomi, za trcanje mi zima, a u teretani guzva![]()
![]()
nista, skakutanje uz kinect i hip hop abs za pocetak, dok ne uganjam malo kondicije za insanity koji sam prije 'ladno odradjivala, a sad mi hoce dusa na nos