Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
missko

#2076 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

Chmoljo wrote:
missko wrote: Problem je u uzvratu . Odgovaram na tvoju tezu zasto niko ne spominje sanse u revansu. Normalno da trebaju igrati kako zele al ja to necu velicati kao jedini fudbal koji postoji.
zaboli me briga šta ćeš ti veličati, ali me jednostavno iritiraju priče o masoneriji i jednakijim među jednakima... a nijedan argument na tu tvrdnju ne vidjeh. ni od tebe, ni od bilo koga...

mislim, odgovaramo jedni drugima nako u grupama :mrgreen: ko će više pamtiti ko je šta napiso :D
Nisam ni napisao sta cu ja velicati nego sta necu. :mrgreen:
Dialer

#2077 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Dialer »

fixer wrote:
bosanska senzacija wrote:Treaba biti realan i reći da je u ovom trenutku Barca ipak jača i uigranija ekipa od Reala. To se moglo vidjeti u svim međusobnim duelima ove sezone kada su igrači Reala davali 150% svojih mogućnosti nebi li barem izvukli i neriješeno protiv Barce. Godine i godine rada i treniranja su bile potrebne Barci da bi došla do ovog nivoa. Real taj nivo svake godine želi postići dovođenjem kojekakvih zvjezdica i mjenjanjem trenera. Očigledno je da im to ne polazi za rukom jer svake godine prave istu grešku otpuštajući trenere poslije samo jedne sezone.

S druge strani ono što zamjeram Barceloni je teatralnost i glumatanje...

Image

Zbog ovakvih stvari ta ekipa nikad neće dobiti moju naklonost i pored sve silne ljepote njihove igre.
O ovim ljudima pricamo svo vrijeme.
Isto i gore radi di maria i ronaldo
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2078 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Chmoljo »

missko wrote: Normalno da sudija mora da ima uvid u tok utakmice jer da se sudi samo po striktnim pravilima igra ne bi imala nikakvu draz uveo bi se snimak kao dokaz istine i ne bi ni bilo sudija na terenu. Znaci sudija ima glavu i mora misliti s njom a ne ovo je bilo po pravilima i boli me k za tekmu ili hocu li uticati na konacni rezultat. Imaju nepisana fudbalska pravila kojih se pametne sudije pridzavaju. O grubosti opet kazem fauli su sastavni dio ove igre a Barcelona ih je napravila vise i to uz posjed lopte od vise od 70 % i naklonog sudiju .
Svabo je to svako zna da je lakse odsuditi kad se tekma rijesi nego suditi kad je napeto i nerijeseno.
ma ja... to nešto ko "duh Daytona"?
fixer

#2079 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote: Znam da si žestoki fan Reala, znam da ti je teško i krivo ,znam i šta znaci izgubiti od Barce.
Ali ono je bilo za CRNOG kartona, a ne za crvenog...inace tog Pepea treba odstraniti iz fudbala, dok nekog nije ozbiljno udesio :!: ...ovo najozbiljnije govorim....frajer nije dobar psihicki definitivno....neko ce jednog dana gadno nayebati od te budale.
A što se tice tekme...imati Benzemu i Kaku na klupi ,a igrati sa 3 defanzivna vezna i dva odbrambena reda, Ronalda placati tolike pare da bi igrao defanzivu je GREHOTA...i moralo se to vratiti.
Toliko napadacki potentna i talentovana ekipa (što u prvih 11, što na klupi), a tako pickasta taktika i postavka - se morala kazniti kad tad.
Za njega sam ja jos prije rekao da nije normalan, ali ovo veceras nije bilo za direktnog. Ne nekon sto nije sankcionisan ni Mascheranov. Naravno, sad cemo izmisljati i neke crne kartone, ali ovaj start nije zasluzio da bude vise kaznjen od Mascheranovog.
kurty

#2080 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by kurty »

fixer wrote:
Kakvo mesarenje? Daj pusti price. Pa nije svaki faul mesarenje. Pa napravite faula ko i Real, a 4 puta vise lopte u nogama imate. Maskota udari Pepe-a, i to je zutic, a Pepe udari Alvesa i direktni crveni. :roll: Kao ovaj prvi kasnio, pa punim po nogama. :roll: Malo je igraca tad obletilo sudiju. :-)

Pusti ti price... Osusise Mesija po nogama... Sreca covjek jak i fer... Pa je na nogama fakat do kraja...

Iskreno, pokusavam se sjetiti starta Maskerana, al brzo ce negdje biti postavljen...

Haj mi reci o necemu drugom... Koliko je bilo situacija, na zemlji, gdje su realovci gazili i nastavljali udaradi barcine igrace???

Osim crvenog kartona, imal jos koji argument u porazu???
missko

#2081 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

Chmoljo wrote:
missko wrote: Normalno da sudija mora da ima uvid u tok utakmice jer da se sudi samo po striktnim pravilima igra ne bi imala nikakvu draz uveo bi se snimak kao dokaz istine i ne bi ni bilo sudija na terenu. Znaci sudija ima glavu i mora misliti s njom a ne ovo je bilo po pravilima i boli me k za tekmu ili hocu li uticati na konacni rezultat. Imaju nepisana fudbalska pravila kojih se pametne sudije pridzavaju. O grubosti opet kazem fauli su sastavni dio ove igre a Barcelona ih je napravila vise i to uz posjed lopte od vise od 70 % i naklonog sudiju .
Svabo je to svako zna da je lakse odsuditi kad se tekma rijesi nego suditi kad je napeto i nerijeseno.
Ma jok u fudbalu je sve posteno
Chmoljo

#2082 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Chmoljo »

nemam_ideje wrote:
Izmjereno je vrijeme od sudijskog zvižduka do udarca Van Persija po golu. 1.2 sekunde ; Isključenje smiješno, realno. Koje je prelomilo utakmicu i prolaz dalje.

Činjenica je da Barselona ima pomoć sudija u veoma bitnim utakmicama LŠ (Čelzi, Inter, Arsenal). Zanimljivo je da su sve tri utakmice koje sam nabrojao revanši :skoljka: Zanimljivo.

Navijač Reala nisam. Igra u večerašnjoj utakmici im je bila 0 ; Pepe ima reputaciju ubice(što i jeste). To je vjerovatno presudilo.
Opet, start Maskerana je bio "sličan" pa čovjek dobi "samo žuti" karton. Višestruka simuliranja Pedra, Busketsa i Vilje su za žuti karton. Ukupno, par isključenja. Isto tako Di Marija i simuliranje. Još je neki igrač Reala isto radio. Marselo je nagazio Pedra, isključenje.Realno. Adebajor je išao u lice igraču Barselone. Čisti crveni karton.

Ali, ovo je el clasico, tenzije su visoke a utakmice su oduvijek bile i biće na granici incidenta. Po pravilima, trebalo je biti masa crvenih kartona. U stvarnosti samo Pepe dobi crveni karton. A nije trebao da bude usamljen. Trebalo je da bude masa isključenih igrača(ne računam Pinta).
Realno, sudije su pogurale Barselonu. Opet.

Jel Real zaslužio bolji rezultat. Nije.

Krajnji ishod:

Krkani/Nabijači lopte - Padavičari/sudijski mezimci 0:2

Sve u svemu, FUJ
a gdje je argument za popuštanje Barci osim nategnutih indicija gubitnika?
bosanska senzacija

#2083 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bosanska senzacija »

DrizzT wrote:
bosanska senzacija wrote: S druge strani ono što zamjeram Barceloni je teatralnost i glumatanje...

Image

Zbog ovakvih stvari ta ekipa nikad neće dobiti moju naklonost i pored sve silne ljepote njihove igre.
de onda svegati nadji i postavi slike kad je Di Marija 2 puta glumio ...
I reci mi koja to ekipa na svijetu trenutno ne glumi ?
Glumatanje i oštra igra Reala je na mene više djelovalo kao odraz nemoći na terenu.

Mislim da Barca koja se predstavlja kao najbolja svjetska ekipa za tim nema potrebe i da previše pretjeruje sa teatralnošću. Znanje imaju ali onoliko glumatanje i opkoljavanje sudije poslije svake odluke,ponekad baca sjenu na sve njihove briljantne pobjede.
pikoi

#2084 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by pikoi »

LSD wrote:
fixer wrote:
LSD wrote:Hajde Fixer nemoj dramiti toliko...imat ce Real priliku u revanšu, 90 minuta vremena da zabiju 3-4 komada Barceloni na Nou Campu...samo neka zamisle da igraju protiv Ajaxa ili Valencie i eto finala :lol:
Malo ja dramim koliko vi velicate nesto sto bez "gresaka" sudija ne bi ni 10% osvojenog imalo.
Znam da si žestoki fan Reala, znam da ti je teško i krivo ,znam i šta znaci izgubiti od Barce.
Ali ono je bilo za CRNOG kartona, a ne za crvenog...inace tog Pepea treba odstraniti iz fudbala, dok nekog nije ozbiljno udesio :!: ...ovo najozbiljnije govorim....frajer nije dobar psihicki definitivno....neko ce jednog dana gadno nayebati od te budale.
A što se tice tekme...imati Benzemu i Kaku na klupi ,a igrati sa 3 defanzivna vezna i dva odbrambena reda, Ronalda placati tolike pare da bi igrao defanzivu je GREHOTA...i moralo se to vratiti.
Toliko napadacki potentna i talentovana ekipa (što u prvih 11, što na klupi), a tako pickasta taktika i postavka - se morala kazniti kad tad.
Ma razumijem te potpuno, ali Madridistima na ovom forumu ne mozes nista cinjenicama dokazati... Dobili su zadacu, tema je:

"Sudija: Zlocinac ili ratni zlocinac?"
(odgovori na bilo koja druga pitanja nece biti uvazeni)

I tako je ova generacija Real Madrida slavno usla u historiju. Masonsko-CIA-vatikanskoj Barci ostalo samo ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=uGUtpF2n5aM
Last edited by pikoi on 28/04/2011 01:25, edited 1 time in total.
mrtva kokoš

#2085 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by mrtva kokoš »

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! :mrgreen:
Last edited by mrtva kokoš on 28/04/2011 01:21, edited 1 time in total.
fixer

#2086 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

kurty wrote:
fixer wrote:
Kakvo mesarenje? Daj pusti price. Pa nije svaki faul mesarenje. Pa napravite faula ko i Real, a 4 puta vise lopte u nogama imate. Maskota udari Pepe-a, i to je zutic, a Pepe udari Alvesa i direktni crveni. :roll: Kao ovaj prvi kasnio, pa punim po nogama. :roll: Malo je igraca tad obletilo sudiju. :-)

Pusti ti price... Osusise Mesija po nogama... Sreca covjek jak i fer... Pa je na nogama fakat do kraja...

Iskreno, pokusavam se sjetiti starta Maskerana, al brzo ce negdje biti postavljen...

Haj mi reci o necemu drugom... Koliko je bilo situacija, na zemlji, gdje su realovci gazili i nastavljali udaradi barcine igrace???

Osim crvenog kartona, imal jos koji argument u porazu???
Ima. Tri sata da se igralo, vi gola ne biste zabili. Tri! Messi nije bio puno puta fauliran do crvenog kartona. Cak je bio igracki nemocan. Najvise je lopti izgubio.
Nakon crvenog kartona stvari su izmekle kontroli, sto su ucinile emocije. Taj dio tekme je nebitan kad se uzme u obzir da je crvenim tekma odlucena.
Chmoljo

#2087 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Chmoljo »

missko wrote:
Chmoljo wrote:
Ma jok u fudbalu je sve posteno
dobro, ako će vam biti lakše zaspati... jeste, sudije vole Barcelonu. sudijin (onaj što je sudio protiv Intera) mali voli Messija i ovaj će mu dati dres da djetetu kući ponese.

Ovrebo je jebo Laportinu snahinu punicu od jetrvine zaove pa je to tu neka šema.

a Stark je vjerovatno Sandjaklija... ne more valjati čim je odozdo...
shillen

#2088 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by shillen »

bosanska senzacija wrote: Glumatanje i oštra igra Reala je na mene više djelovalo kao odraz nemoći na terenu.

Mislim da Barca koja se predstavlja kao najbolja svjetska ekipa za tim nema potrebe i da previše pretjeruje sa teatralnošću. Znanje imaju ali onoliko glumatanje i opkoljavanje sudije poslije svake odluke,ponekad baca sjenu na sve njihove briljantne pobjede.
ja sve konto da je to Special One :D
I realno u barci jedino su buskets i pedro glumili , i mene je to strasno nerviralo al stas , ali nisu im ni na drugoj strani ostali ni malo duzni , tako je to 1 : 1 ... samo sto se vise gleda kad glumi barcin igrac ...
fixer

#2089 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

bosanska senzacija wrote:
DrizzT wrote:
bosanska senzacija wrote: S druge strani ono što zamjeram Barceloni je teatralnost i glumatanje...

Image

de onda svegati nadji i postavi slike kad je Di Marija 2 puta glumio ...
I reci mi koja to ekipa na svijetu trenutno ne glumi ?
Glumatanje i oštra igra Reala je na mene više djelovalo kao odraz nemoći na terenu.

Za koje je logicno pitati da li bi postojale da nema ovog prvog?
Chmoljo

#2090 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Chmoljo »

fixer wrote: Ima. Tri sata da se igralo, vi gola ne biste zabili. Tri! Messi nije bio puno puta fauliran do crvenog kartona. Cak je bio igracki nemocan. Najvise je lopti izgubio.
Nakon crvenog kartona stvari su izmekle kontroli, sto su ucinile emocije. Taj dio tekme je nebitan kad se uzme u obzir da je crvenim tekma odlucena.
ma ja... Real bi garant zabio da nije bilo crvenog. samo ne znam iz kojih šansi...

a u uzvratu sasvim sigurno. zna se da im je Camp Nou tradicionalno gostoljubivo mjesto :lol:
darius_maximus

#2091 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by darius_maximus »

missko wrote:Normalno da sudija mora da ima uvid u tok utakmice jer da se sudi samo po striktnim pravilima igra ne bi imala nikakvu draz uveo bi se snimak kao dokaz istine i ne bi ni bilo sudija na terenu. Znaci sudija ima glavu i mora misliti s njom a ne ovo je bilo po pravilima i boli me k za tekmu ili hocu li uticati na konacni rezultat. Imaju nepisana fudbalska pravila kojih se pametne sudije pridzavaju. O grubosti opet kazem fauli su sastavni dio ove igre a Barcelona ih je napravila vise i to uz posjed lopte od vise od 70 % i naklonog sudiju .
Hajd' dobro, da znam, nadam se samo da se neko nece sjetiti u finalu, kao najbitnoj utakmici, da toljage iznese... Prema nepisanom pravilu, Realu se veceras tolerisalo PUNO toga. Faulove su igraci Barcelone napucali u dvobojima oko haman mrtve lopte i "povuces me za dres-povucem te za dres prekrsajima"... Nemojmo se lagati ljudi... Pa niko nije slijep kraj ociju sem onih koji se prave slijepi da bi opravdali svoju glupost Mascheranom (ovdje nema afekta i bitnosti utakmice, jel' de?).

I dalje stojim iza svega iz prvog posta. Volim Barcelonu, ali kada bi poceli igrati da povrijede igraca umjesto da provuku loptu kroz petoricu igraca u srce sesnaesterca, ne bi ta ljubav dugo potrajala...
fixer

#2092 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Chmoljo wrote: dobro, ako će vam biti lakše zaspati... jeste, sudije vole Barcelonu. sudijin (onaj što je sudio protiv Intera) mali voli Messija i ovaj će mu dati dres da djetetu kući ponese.

Ovrebo je jebo Laportinu snahinu punicu od jetrvine zaove pa je to tu neka šema.

Jeftin pokusaj relativiziranja. :wink:
nemam_ideje

#2093 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by nemam_ideje »

Chmoljo wrote:
nemam_ideje wrote:
Izmjereno je vrijeme od sudijskog zvižduka do udarca Van Persija po golu. 1.2 sekunde ; Isključenje smiješno, realno. Koje je prelomilo utakmicu i prolaz dalje.

Činjenica je da Barselona ima pomoć sudija u veoma bitnim utakmicama LŠ (Čelzi, Inter, Arsenal). Zanimljivo je da su sve tri utakmice koje sam nabrojao revanši :skoljka: Zanimljivo.

Navijač Reala nisam. Igra u večerašnjoj utakmici im je bila 0 ; Pepe ima reputaciju ubice(što i jeste). To je vjerovatno presudilo.
Opet, start Maskerana je bio "sličan" pa čovjek dobi "samo žuti" karton. Višestruka simuliranja Pedra, Busketsa i Vilje su za žuti karton. Ukupno, par isključenja. Isto tako Di Marija i simuliranje. Još je neki igrač Reala isto radio. Marselo je nagazio Pedra, isključenje.Realno. Adebajor je išao u lice igraču Barselone. Čisti crveni karton.

Ali, ovo je el clasico, tenzije su visoke a utakmice su oduvijek bile i biće na granici incidenta. Po pravilima, trebalo je biti masa crvenih kartona. U stvarnosti samo Pepe dobi crveni karton. A nije trebao da bude usamljen. Trebalo je da bude masa isključenih igrača(ne računam Pinta).
Realno, sudije su pogurale Barselonu. Opet.

Jel Real zaslužio bolji rezultat. Nije.

Krajnji ishod:

Krkani/Nabijači lopte - Padavičari/sudijski mezimci 0:2

Sve u svemu, FUJ
a gdje je argument za popuštanje Barci osim nategnutih indicija gubitnika?
Nema nikakvih argumenata, samo konstatacije. Što se tiče stranog fudbala ja ne mogu biti gubitnik jer nisam navijač nijednog od spomenutih klubova. U domaćem fudbalu mogu biti gubitnik kad Željo izgubi. Ovo ostalo pratim, realno, koliko mogu.
Volim Englesku ligu jer se igra čvrsto i brzo al me baš ne tangiraju porazi xy ekipa. A fudbal pratim koliko mogu.

Šta ćemo sad :D
fixer

#2094 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Chmoljo wrote:
fixer wrote: Ima. Tri sata da se igralo, vi gola ne biste zabili. Tri! Messi nije bio puno puta fauliran do crvenog kartona. Cak je bio igracki nemocan. Najvise je lopti izgubio.
ma ja... Real bi garant zabio da nije bilo crvenog. samo ne znam iz kojih šansi...

a u uzvratu sasvim sigurno. zna se da im je Camp Nou tradicionalno gostoljubivo mjesto :lol:
Nije bitno bi li zabio. 0:0 je dobar rez. Otvoren. A ovo nije. A znalo se dobiti i na Camp Nou. Posebno sto bi se tamo vec moralo picit direktnije na gol.
kurty

#2095 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by kurty »

A kad li bi Real zabio???

Jel ovdje cilj pobjediti???
A da bi se pobjedilo treba i zabiti...

Ici onako na igraca, jos pri tome i dalje nastaviti guradi djonom... I reci da nije crveni...
missko

#2096 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

darius_maximus wrote:
missko wrote:Normalno da sudija mora da ima uvid u tok utakmice jer da se sudi samo po striktnim pravilima igra ne bi imala nikakvu draz uveo bi se snimak kao dokaz istine i ne bi ni bilo sudija na terenu. Znaci sudija ima glavu i mora misliti s njom a ne ovo je bilo po pravilima i boli me k za tekmu ili hocu li uticati na konacni rezultat. Imaju nepisana fudbalska pravila kojih se pametne sudije pridzavaju. O grubosti opet kazem fauli su sastavni dio ove igre a Barcelona ih je napravila vise i to uz posjed lopte od vise od 70 % i naklonog sudiju .
Hajd' dobro, da znam, nadam se samo da se neko nece sjetiti u finalu, kao najbitnoj utakmici, da toljage iznese... Prema nepisanom pravilu, Realu se veceras tolerisalo PUNO toga. Faulove su igraci Barcelone napucali u dvobojima oko haman mrtve lopte i "povuces me za dres-povucem te za dres prekrsajima"... Nemojmo se lagati ljudi... Pa niko nije slijep kraj ociju sem onih koji se prave slijepi da bi opravdali svoju glupost Mascheranom (ovdje nema afekta i bitnosti utakmice, jel' de?).

I dalje stojim iza svega iz prvog posta. Volim Barcelonu, ali kada bi poceli igrati da povrijede igraca umjesto da provuku loptu kroz petoricu igraca u srce sesnaesterca, ne bi ta ljubav dugo potrajala...
I zbog jednih i zbog drugih ce izgleda morati uvesti pasivan napad kao u rukometu ili ograniciti vrijeme napada jer ovako fudbal ide samo prema nezanimljivosti i negledljivosti.
Chmoljo

#2097 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Chmoljo »

fixer wrote:
Chmoljo wrote: dobro, ako će vam biti lakše zaspati... jeste, sudije vole Barcelonu. sudijin (onaj što je sudio protiv Intera) mali voli Messija i ovaj će mu dati dres da djetetu kući ponese.

Jeftin pokusaj relativiziranja. :wink:
moj jeftin, tvoj je džaba...
jeza u ledja

#2098 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by jeza u ledja »

Splinter wrote:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! :mrgreen:
Ovdje isto ono ko kad nategnes igracku pa pustis - aaaaan, aaaaaaaannn, aaaaaannnnnnn, ide autic, lijevo desno, gore dole, vamo tamo, dje je lopta, a, evo je, hop cup, sta sam ono, a da, gol....tras!

PS: Jeste, volim se igrat auticima i imam 9 godina. :P
juventus

#2099 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by juventus »

Opet se pokazalo da fudbal pobjeđuje u većini slučajeva. Ono u finalu Kupa je bila jedna od pet utakmica u kojima će Real svojom antimega defanzivnom igrom, uspjeti ne primiti gol od Barcelone. Da zanemarimo i to što su tad bili u punom sastavu, a Guardiola odmarao 3 igrača.

Nema šta, Barcelona pokazuje koliko je bolja, kad god to najviše treba, klasu su ispred i to je to.

Jest da cigani probaju malo tučom, prljavim udarcima i gaženjem, ali nije to to. Barcelona je klasa iznad, još uvijek.

Idemo sad, uzmite titulu, istorija će vas svakako pamtiti kao najveće ikad, pa nek bude tu i dosta trofeja za statistiku, mada što se mene tiče ne moraju ništa osvojiti, meni je dosta da sam ih gledao. Najbolji tim koji je istrčao na teren.

Real je dobar klub, ali namjerio se na dosta bolje, jbga.
missko

#2100 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

juventus wrote:Opet se pokazalo da fudbal pobjeđuje u većini slučajeva. Ono u finalu Kupa je bila jedna od pet utakmica u kojima će Real svojom antimega defanzivnom igrom, uspjeti ne primiti gol od Barcelone. Da zanemarimo i to što su tad bili u punom sastavu, a Guardiola odmarao 3 igrača.

Nema šta, Barcelona pokazuje koliko je bolja, kad god to najviše treba, klasu su ispred i to je to.

Jest da cigani probaju malo tučom, prljavim udarcima i gaženjem, ali nije to to. Barcelona je klasa iznad, još uvijek.

Idemo sad, uzmite titulu, istorija će vas svakako pamtiti kao najveće ikad, pa nek bude tu i dosta trofeja za statistiku, mada što se mene tiče ne moraju ništa osvojiti, meni je dosta da sam ih gledao. Najbolji tim koji je istrčao na teren.

Real je dobar klub, ali namjerio se na dosta bolje, jbga.
Ovaj put je samo nepravda pobijedila a vidjet ce se kako ce sve zavrsiti ima jos do titule.
Locked