MasterChef Nova TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
htcxone

#2076 Re: MasterChef Nova TV

Post by htcxone »

na moja tv je isto kasnio ito dosta, pustili su ga da spremi to, i on opet razvukao :D
elem, dobio slabije ocjene za desert (3 puta po 3) a za predjelo i glavno jelo su bili tu negdje :)

Edit:
sa koment.

nova tv je i federalnoj poslala oba snimka iz istog razloga, da se ne zna ko je pobjednik do zadnjeg dana.
prije par dana su dobili upute iz nove da puste nikolinu verziju.
ostalo znate :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2077 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

htcxone wrote:na moja tv je isto kasnio ito dosta, pustili su ga da spremi to, i on opet razvukao :D
elem, dobio slabije ocjene za desert (3 puta po 3) a za predjelo i glavno jelo su bili tu negdje :)
znam koje je ocjene dobio na Novoj, postavila sam ih ovdje
valjda ce federalna dati makar u reprizi normalnu emisiju :-)
Pitarrr82

#2078 Re: MasterChef Nova TV

Post by Pitarrr82 »

Ovo je... Bosna? :mrgreen:
Alhemicarkaa

#2079 Re: MasterChef Nova TV

Post by Alhemicarkaa »

Ma daj, hajde da i nekako čovjek svari da su snimili dvije emisije, ali zašto su montirali obje, kao da to nisu mogli pred sami kraj.

Pitanje je samo šta je Marko potpisao i kakav je ugovor. Mogao bi ih hladno tužiti i tražiti da i on dobije nagradu. Jedino ako nije potpisao neki debilizam tipa nema pravo tužbe.
It_is_a_Leclerc

#2080 Re: MasterChef Nova TV

Post by It_is_a_Leclerc »

Radi se o prevari. Emisija u kojoj se ljude tjera da trče po namirnice kao da su konji, i u kojoj krajnje nekompententne personice cvilindrutaju o "prezačinjenom đumbiru", tjeraju kvalitetne i korisne kuhare kakvi su ona Kristina i Časlav, a ostavljaju djecu koja, ruku na srce, mogu kuhati jedino kod sebe u kući, već od početka je pokazala da će biti leglo najogavnijih prevara i mućki.

I eto, pokazalo se kao takvo.
sumirprimus

#2081 Re: MasterChef Nova TV

Post by sumirprimus »

koje sranje bigbrader i fazoni,fuj,pljuc,pih...
ovo nije vrijedno vise sekunde u zivotu potrosit...
Čovjek

#2082 Re: MasterChef Nova TV

Post by Čovjek »

Priznajem, gledao sam svaku emisiju! Uvijek sam govorio kako mi je to jedini Reallity show u kojem nema glupana, kiča i netalenta... Ali kad sam jutros vidio VIJEST! Shvatio sam da sam ispao BUDALA! Svi smo ispali BUDALE koji smo to sranje gledali...

:?
sumirprimus

#2083 Re: MasterChef Nova TV

Post by sumirprimus »

i jos nesto,da su htjeli sakrit,fino ko gospoda,naprave finale uzivo i direktno,bez 12 verzija,a ovako,fuj i jedni i drugi...
hebo ih rialiti šouoovi...
htcxone

#2084 Re: MasterChef Nova TV

Post by htcxone »

sumirprimus wrote:i jos nesto,da su htjeli sakrit,fino ko gospoda,naprave finale uzivo i direktno,bez 12 verzija,a ovako,fuj i jedni i drugi...
:D sto mi se drug nasikirao :D
It_is_a_Leclerc

#2085 Re: MasterChef Nova TV

sumirprimus wrote:i jos nesto,da su htjeli sakrit,fino ko gospoda,naprave finale uzivo i direktno,bez 12 verzija,a ovako,fuj i jedni i drugi...
Uostalom, da su htjeli sakriti poslali bi finalnu emisiju neposredno prije njenog emitiranja.

Radi se o prevari. Ljudi su potpisali takve ugovore, u kojima će ih kompenzirati na ovakav način. Građani su prevareni. Dovoljno da ogavne face iz ovog tzv. "kulinarskog" showa, kao i njihove nalagodavce više nikad ne vidimo na tv ekranima u BiH.
lajk

#2086 Re: MasterChef Nova TV

Post by lajk »

Mozda je nasa ftv pogresnu snimku pustila :lol:
sumirprimus

#2087 Re: MasterChef Nova TV

Post by sumirprimus »

zato sto izgubih sat i po vremena,a fino sam imao i pametnijih stvari..
sad nasjeo i nikad vise.... :)
htcxone

#2088 Re: MasterChef Nova TV

Post by htcxone »

sumirprimus wrote:zato sto izgubih sat i po vremena,a fino sam imao i pametnijih stvari..
sad nasjeo i nikad vise.... :)
:D hajd pa i ja sam :D ni prvi ni zadnji put :D :D (Mozes lagati sebe :D da je zadnjii :D )
sumirprimus

#2089 Re: MasterChef Nova TV

Post by sumirprimus »

nema sanse,kod mene,i masteršef,a i amaterska ftv,zraooooo,pa nek ocu svom poturaju iznenadjenja...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2090 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

zanimljivo da dnevnik.hr suti o tome, iako znaju sta se sinoc desilo
kao i sluzbena stranica masterchefa na fb...ni FTV se nije oglasila
It_is_a_Leclerc

#2091 Re: MasterChef Nova TV

sumirprimus wrote:nema sanse,kod mene,i masteršef,a i amaterska ftv,zraooooo,pa nek ocu svom poturaju iznenadjenja...
Ma kakva FTV. Oni su samo pustili snimak koji su dobili. Krivci su u Zagrebu. Zamislite koji mentalni sklop tjera ljude da snimaju, prvo pobjedu jednog kandidata, a onda drugog i da na takav način zbunjuju gledatelje. Uzrok toga, nije nikakvo sakrivanje pobjednika, već neka mućka,pokušaj neke kompenzacije...

NOVA TV je odgovorna i zaslužuje oštre sankcije.
htcxone

#2092 Re: MasterChef Nova TV

Post by htcxone »

Bgm si mi se nasikirao pravo :D

pa vaka je namjestena, ja poznajem djevojku koja je bila na reality emisiji koja kaze da se to sve u naprijed zna nego se namjesta tako da se ide uz dlaku raji koja glasa... pa onda im favorita malo spute da bi jos vise glasali ;)
a kraj je poznat prije kraja :) tako da sto se tice toga ja sam davno shvatio da je sve to namjesteno....
drugi par cipela je to sto ovo je bilo najblize stvarnosti ... al eto :) vidis i sam... te neke ljubavi , te ovo te ono :D
sumirprimus

#2093 Re: MasterChef Nova TV

Post by sumirprimus »

It_is_a_Leclerc wrote:
sumirprimus wrote:nema sanse,kod mene,i masteršef,a i amaterska ftv,zraooooo,pa nek ocu svom poturaju iznenadjenja...
Ma kakva FTV. Oni su samo pustili snimak koji su dobili. Krivci su u Zagrebu. Zamislite koji mentalni sklop tjera ljude da snimaju, prvo pobjedu jednog kandidata, a onda drugog i da na takav način zbunjuju gledatelje. Uzrok toga, nije nikakvo sakrivanje pobjednika, već neka mućka,pokušaj neke kompenzacije...

NOVA TV je odgovorna i zaslužuje oštre sankcije.
da se ispravim,master sef,novatv i ftv..svi zajedno zraaaoooo,nit loseg signala,nit zatamnjenja kanala,nit sranja od rialitija...
Čovjek

#2094 Re: MasterChef Nova TV

Post by Čovjek »

plain vanilla wrote:zanimljivo da dnevnik.hr suti o tome, iako znaju sta se sinoc desilo
kao i sluzbena stranica masterchefa na fb...ni FTV se nije oglasila
Ovo me podsječa na onu "Lobticu broj 3" na Bingu... Buka dvatri dana, a onda svi zaborave...
desktop

#2095 Re: MasterChef Nova TV

Post by desktop »

Stalno zamišljam u glavi scenu kako Marku govore:
sad si Marko ti izgubio glumi da si tužan a tebi Palfi evo šampanjac i kezi se kao pobjednik.

Onda ide druga runda u kojoj je sve obratno.Pomalo umobolno i bolesno.Cijeli show je namještanjka.Kad se ona kike onoliko probijala sve mi je bilo jasno
guidoski

#2096 Re: MasterChef Nova TV

Post by guidoski »

Ako vam nešto znači, scenario je pisala Jasna Nanut, poznatija kao Trenutak istine.
Emilija Kovačev

#2097 Re: MasterChef Nova TV

Post by Emilija Kovačev »

Ne vjerujem šta se dešava. Inače, nisam gledala show, nego vidjeh da ljudi po facebook sinoć iznenada počeše negodovati, pa sam vidjela situaciju. Haos, nema pametne riječi. :lol: :lol:
PeekABoo

#2098 Re: MasterChef Nova TV

Post by PeekABoo »

Ccc šta reći?! :roll:
afannedim

#2099 Re: MasterChef Nova TV

Post by afannedim »

Ludo burazeru
Sabirni centar

#2100 Re: MasterChef Nova TV

Post by Sabirni centar »

Pitarrr82 wrote:

Ovo je... Bosna? :mrgreen:
Gledao sam na Novoj, i pored toga što mi je Nikola bio favorit, cijela emisija bila je :-)... čista montaža..iskreno Palfi je razvalio sa škampima i onim gulašom, za koji je žiri rekao da je to taj tanjUr koji su čekali čitavu sezonu i kad sam pomislio, to je to Marko je pobjednik, ono :shock: Nikola mućka šampanjac :lol: :lol: :lol:
Locked