Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitarrr82 wrote:S tim da se to ocigledno nastavlja jer evo "deseta" kaze da i ponuda u Radon plazi ne sadrzi sve sto je ponudjeno...
Svi koji su otisli u Taj Mahal, bez obzira sto je bila ponuda za jednu osobu su bili prezadovoljni.
Cinema city 2 D, je bilo navedeno sta se kupuje, procitaj pa te niko nece prevariti.
Cak i ono na sta ekupon nije mogao uticati, kao sto je recimo frizerski salon Perfect, su korektno ispravili vracajuci novac.
Ma ovaj naš svijet jedva čeka da iščeprka nešto da te popljuje.
Haj da su to osnovane kritike, nego nekakve bezvezne stvari, koje neko iz razloga što je lijen ili smotan, preskoči pa kasno skonta da se zajebo. I onda su mu svi krivi, sem njega.
Al šta ćeš, i to je slika i prilika naroda i zemlje u kojoj živimo.
Bas tako nisi mogao krace, a efikasnije opisati situaciju i ljude kod nas
A sto se tice lose usluge tamo gdje je kupljen kupon, pa zalite se ljudi ekuponu, nazovite, posaljite mail direktno, pa ce oni kontaktirati ponudjaca i mozda uticati na njega da barem oni ostali kuponi i ljudi ne budu zakinuti. Od laprdanja na forumu zaista nema velike fajde. Mozda se i prati ova tema od strane ekupona, ali je toliko razvodnjena da ne moze imati isti efekat kao kada ih direktno kontaktirate.
Nisam pobornik kritikovanja svega i svačega. Ljudi pretjeruju i zale se na sve i svašta, ali isto tako pruzaoci kupljene usluge se ponašaju kao da nam je daju đabe...
Ovo nije kritika na račun e-kupon-a, on je samo posrednik.
deseta wrote:Nisam pobornik kritikovanja svega i svačega. Ljudi pretjeruju i zale se na sve i svašta, ali isto tako pruzaoci kupljene usluge se ponašaju kao da nam je daju đabe...
Ma takvi su nasi "trgovci" i "pruzaoci usluga", samo gledaju kako da zavrnu. Barem je vecina takvih. Zato im se treba pozaliti ili direktno ili preko ekupona. Pa kad 10 ljudi kaze da nesto ne valja skontace da mu se negativna reklama bas i ne isplati.
nera18 wrote:meksicki juce
eh, obzirom da tamo nisam prvi put, usluga, hrana i ponuda sa kuponom i bez kupona je nesto skroz drugo
dobijes zaseban meni iz kojeg su izbacili jela kuce i sva skuplja jela, da ne daj boze ne bi sa dva jela i dva pica dosegao onih 40 (znaci mozes odabrati dva jela i dva pica i to je to)
nisam zadovoljna jednostavno, od njih sam ocekivala vise
Hajde što ne razmišljaju dugoročno, ali kako ne razmišljaju o tom trenutku i o tome da ćeš im doplatiti sve što potrošiš preko 40 KM
eh, obzirom da tamo nisam prvi put, usluga, hrana i ponuda sa kuponom i bez kupona je nesto skroz drugo
dobijes zaseban meni iz kojeg su izbacili jela kuce i sva skuplja jela, da ne daj boze ne bi sa dva jela i dva pica dosegao onih 40 (znaci mozes odabrati dva jela i dva pica i to je to)
Hajde što ne razmišljaju dugoročno, ali kako ne razmišljaju o tom trenutku i o tome da ćeš im doplatiti sve što potrošiš preko 40 KM
upravo to. u stvari bolje bi im bilo da su uradili obratno, ako su vec nesto morali izbacivati, bolje da su izbacili jeftinija jela.
upravo to. u stvari bolje bi im bilo da su uradili obratno, ako su vec nesto morali izbacivati, bolje da su izbacili jeftinija jela.
Možda razmišljaju o nama, da se jadni ne istrošimo
deseta wrote:Nisam pobornik kritikovanja svega i svačega. Ljudi pretjeruju i zale se na sve i svašta, ali isto tako pruzaoci kupljene usluge se ponašaju kao da nam je daju đabe...
Po meni je i ekupon kriv za takve propuste! Oni koraju neki standard uspostaviti za usluge koje, kako kazes, posreduju..ako neko mjenja meni u restoranu za korisnike e-kupona ili ogranicava svoju uobicajenu ponudu, onda to MORA biti navedeno u uslovima koristenja kupona...ima ekupon jos prostor za poboljsanje....ali generalno, ideja koju zastupaju je dobra...
Nadam se da ovi iz ekupona još uvijek prate šta pišemo... dajte nam ponovo PastaZen, masažu u LifeStyleu, vikend u Vučku, na ljeto ponovite Vesperu - Mali Lošinj, dajte nam i Fan, Peppers, stomatolog Kenzzo, ćevape u Villa Saraj, Milkman... To su sve ponude s kojima sam imala odlična iskustva (bilo je još dobrih, ali ove su bile najbolje)
što se tiče izmjena ponude, mislim da se to radi mimo ekupona i da oni nisu upoznati s tim...
A za Tratoriu sam uzela kupon da isprobam jer sam čula da im je hrana dobra
Begova corba wrote:Nadam se da ovi iz ekupona još uvijek prate šta pišemo... dajte nam ponovo PastaZen, masažu u LifeStyleu, vikend u Vučku, na ljeto ponovite Vesperu - Mali Lošinj, dajte nam i Fan, Peppers, stomatolog Kenzzo, ćevape u Villa Saraj, Milkman... To su sve ponude s kojima sam imala odlična iskustva (bilo je još dobrih, ali ove su bile najbolje)
što se tiče izmjena ponude, mislim da se to radi mimo ekupona i da oni nisu upoznati s tim...
Shiatsu masazu u salonu EGE, ono cisto da dodam jer mi je to ostalo u sjecanju
Last edited by Pitarrr82 on 12/01/2012 10:01, edited 1 time in total.
Begova corba wrote:Nadam se da ovi iz ekupona još uvijek prate šta pišemo... dajte nam ponovo PastaZen, masažu u LifeStyleu, vikend u Vučku, na ljeto ponovite Vesperu - Mali Lošinj, dajte nam i Fan, Peppers, stomatolog Kenzzo, ćevape u Villa Saraj, Milkman... To su sve ponude s kojima sam imala odlična iskustva (bilo je još dobrih, ali ove su bile najbolje)
+pahuljica
ko je djevojcica koja se slika o ovim restoranima kao jede i pije?
pusa za nju i blago joj se, ona dzabalesku obidje sve restorane s ponude.
karanana wrote:jeli ko bio u etno selu na rostovu?
Bila ja u prvoj ponudi. Bilo je ljeto, pa nije bilo grijanja. Bili su radijatori na struju na recepciji, ali su njih pametni na vrijeme razgrabili. Strašno je hladno gore, ali sada vjerujem da pale grijanje. Pokrivači su odlični, pa se ipak nisam smrzla.
Doručak je isto bio super, na bazi švedskog stola. Ostale obroke se plaća po normalnim restoranskim cijenama. Jako su susretljivi, a i okolina je super. Mi smo cijeli dan šetali i bilo nam je pravo super. Kada ima snijega može se fino skijati, kako nam pričaju. Imaju čak i lift do vrha brežuljka. Evo i ja se sve prekontavam da opet odem...
karanana wrote:kakav je put do gore? jeli sve asfalt? koliko od bugojna imam?
Ima asfalt prije par godina postavljen niĐe rupe ZGlave... Hoću reći odličan. Ja sam išla na Novi Travnik. Nakon Viteza lijevo prema Novom Travniku i pratiš novu cestu ka Rostovu. Nekih 15ak min od Novog Travnika. Vidi se sa ceste, ima veliki natpis. Ne možeš fulat...
karanana wrote:kakav je put do gore? jeli sve asfalt? koliko od bugojna imam?
Ima asfalt prije par godina postavljen niĐe rupe ZGlave... Hoću reći odličan. Ja sam išla na Novi Travnik. Nakon Viteza lijevo prema Novom Travniku i pratiš novu cestu ka Rostovu. Nekih 15ak min od Novog Travnika. Vidi se sa ceste, ima veliki natpis. Ne možeš fulat...
a super, znaci ne moram na travnik pa bugojno. neka 2 sata, mozda manje od sarajeva jelde?
eh hvala, mozda uzmem.