plain vanilla wrote:ako ne prodjemo, Lady ce banovati dijasporu![]()
Podržavam
Moderator: _BataZiv_0809
neo7 wrote:
Jos kad se i Cacak, pa Kraljevo, ...... odvoji, bit ce bodova na sve straneneruda wrote:12 points for Bosnia from Belgrade, Republic of Belgradesiki_sa wrote:i dobit cemo jos jednu zemlju Beograd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Primljeni su vec, prije nekoliko dana odluceno.manki wrote:Neće uskoro, jer ih neće uskoro u EBU primiti.. U narednih par godina sigurno ne...arte.fakt wrote:siki_sa wrote:Kad ce Kosovo da pjeva na eurosongu??![]()
![]()
![]()
uskoro
Rekni him.plain vanilla wrote:ako ne prodjemo, Lady ce banovati dijasporu![]()
Svadja ko ce prvi da uvali onim IrcimaČitalac wrote:Velika svađa u žiriju, skandal na pomolu
memlija wrote:neo7 wrote:
oca mi, pa cjela dvorana plješće...![]()
![]()
![]()
joj, evo sam se opet naježio, a tek me popustilo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kristijana wrote:Ne mogu od ovih užasnih pjesama da nađem ni 5 a kamoli 10 koje bi zasluženo u finale... a u prvom polufinalu ispadoše Turci.![]()
![]()
Ove godine su najgore pjesme u poređenju sa posljednjih 5-6 godina. Dino bi trebao biti u top 3 u finalu bez većih problema jer pjesma ima melodiju, ritam i pečat za razliku od većine.
Jeste li svjesni da naš mili BHT daje reklame dok HRT prenosi revijalni nastup?![]()
Platit ću im pretplatu na sveto NIKAD.
samo ostroKristijana wrote:Ne mogu od ovih užasnih pjesama da nađem ni 5 a kamoli 10 koje bi zasluženo u finale... a u prvom polufinalu ispadoše Turci.![]()
![]()
Ove godine su najgore pjesme u poređenju sa posljednjih 5-6 godina. Dino bi trebao biti u top 3 u finalu bez većih problema jer pjesma ima melodiju, ritam i pečat za razliku od većine.
Jeste li svjesni da naš mili BHT daje reklame dok HRT prenosi revijalni nastup?![]()
Platit ću im pretplatu na sveto NIKAD.
SkandaloznoSaPnA wrote:samo ostroKristijana wrote:Ne mogu od ovih užasnih pjesama da nađem ni 5 a kamoli 10 koje bi zasluženo u finale... a u prvom polufinalu ispadoše Turci.![]()
![]()
Platit ću im pretplatu na sveto NIKAD.![]()
neka te ba, jako je qvoter tu ileven...suspect_zero wrote:memlija wrote:neo7 wrote:
oca mi, pa cjela dvorana plješće...![]()
![]()
![]()
joj, evo sam se opet naježio, a tek me popustilo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj ranim ujutro, al' ovo moram ispratiti do kraja![]()
![]()
![]()
![]()