Sta je to netacno sto sam napisao ovdje?hercegovac_pravi wrote:Hmmm...kako mali "mikroklipačić drvi spoljnu politiku"....Co0l wrote: Na prvi dio posta nema potrebe ni odgovarati jer se moze podvest pod vec komentarisano-sta god da Vodja uradi od vecine na forumu naici ce na odobravanje,pa tako i dvodnevni izlet u Atinu i druzenje sa Tadicem,izmedjuostalog.
Nije nimalo neukusno spomenuti da je Grcka jedna od zemalja iz koje su dolazili dobrovoljci od kojih je Jovan Divjak branio ovu zemlju.Stavise,neukusno je to smatrati neukusnim.I nema tog konteksta koji bi to mogao dovesti u pitanje.Pa necemo valjda i istoriju da zaboravljamo u cilju pravdanja jednog poteza politicara koji nije nasao za shodno da otkaze put na sastanak.Cak bi njegov takav potez vise odjeknuo i imao jacu poruku od svih 'razgovora' koje je protekla dva dana vodio a koji se mogu podvest pod puke poruke verbalne podrske koje su uobicajene nakon izbora u nekoj zemlji.
Pa cak je i iz same Srbije koja je izvrsila agresiju na BiH doslo vise osuda hapsenja generala Divjaka nego iz te Grcke za koju je 'neukusno spominjati je kao zemlju dobrovoljaca'.Ja takvih osuda iz Grcke ne nadjoh nigdje.
A ti slobodno nastavi da vrijedjas,ja nemam namjeru spustati se na taj nivo i na takav nacin ti odgovarati.