a kad se jave hoću oveeeeeeeeeeeeee br. 36
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- vjesticanametli
- vjesticanametli
#2077 Re: Cipelice, cipelice..
ma znam ali samo ih virtualno hocu
joj svasta ja hocu
nego zene dosta te obuce iz šutempela
imate u retru u zenici ............ kamara cipelica kao u zenici a cijene su skoro iste..............eno gledam one sandale od lacici sto je kupila ljetos na siranu 15 eura a na siranu bile 35 km .......zato fino retro, pijaca i tak dalje 
nego zene dosta te obuce iz šutempela
- Jed1217
#2078 Re: Cipelice, cipelice..
BJB wrote:OVe sam danas vidjela u tamno smedjoj i crnoj, jos razmisljam al' mislim da cu radije uzeti crne, naravno kad im spuste cijenu.Jed1217 wrote:Karen wrote:Samo da prijavim da još uvijek plačem za njima i pitam se šta nije u redu sa mnom
Umjesto da odem kupiti sebi čizmice ja odem zamijeniti akumulator na autu
Jesam li prolupala il sam vidjela ovakve i u zelenoj boji?
Ja kupila juče
Crne, zaljubljena u njih
-
wildflower
#2079 Re: Cipelice, cipelice..
vidjela sam na piku jedne slicne ovima, ne znam smijem li ovdje postaviti link?vjesticanametli wrote:http://www.schuhtempel24.de/Stiefel/Kei ... -+-76.html
a kad se jave hoću oveeeeeeeeeeeeee br. 36
evo, valjda ce biti ok http://pik.ba/artikal/1899056/cizme-na-punu-platformu/
-
Gospoda Ministarka
#2080 Re: Cipelice, cipelice..
Da li je iko porucivao sa ww.lightinthebox.com jer vidim da neke cipelice koja sam gledala u nasim ducanima po 200 KM, kod njih kostaju na snizenju 30 €?
-
*zena21
#2081 Re: Cipelice, cipelice..
wildflower wrote:e za ove sam i ja pitala ima li ih gdje kod nas?boracha wrote:uh ove su kul![]()
Peta jeste ogromna, ali je cini se ista peta i platforma kao one bez i crne tamarisove sa kaisicima koje se pojavljuju par stranica prije, a ima ih kod nas Planika. Njih sam probala i jako su udobne i stabilne, znaci i ove bi bile. Samo kad bi se nasle negdje
zene.. ove cizme(ili kopiju istih
imaju crne i sive cini mi se
-
LaCici
#2082 Re: Cipelice, cipelice..
Za cipele ne znam, ali znam da jedan moj poznanik stalno narucuje nesto sa ove stranice i zadovoljan je.Gospoda Ministarka wrote:Da li je iko porucivao sa ww.lightinthebox.com jer vidim da neke cipelice koja sam gledala u nasim ducanima po 200 KM, kod njih kostaju na snizenju 30 €?
-
inspire_me
#2083 Re: Cipelice, cipelice..
Uhh nasla sam dobre cizme, koliko li je shipping do BiH???LaCici wrote:Za cipele ne znam, ali znam da jedan moj poznanik stalno narucuje nesto sa ove stranice i zadovoljan je.Gospoda Ministarka wrote:Da li je iko porucivao sa ww.lightinthebox.com jer vidim da neke cipelice koja sam gledala u nasim ducanima po 200 KM, kod njih kostaju na snizenju 30 €?
-
Gospoda Ministarka
#2084 Re: Cipelice, cipelice..
Danas 55 % jeftiniji od uobicajenog.inspire_me wrote:Uhh nasla sam dobre cizme, koliko li je shipping do BiH???LaCici wrote:Za cipele ne znam, ali znam da jedan moj poznanik stalno narucuje nesto sa ove stranice i zadovoljan je.Gospoda Ministarka wrote:Da li je iko porucivao sa ww.lightinthebox.com jer vidim da neke cipelice koja sam gledala u nasim ducanima po 200 KM, kod njih kostaju na snizenju 30 €?
-
inspire_me
#2085 Re: Cipelice, cipelice..
To sam vidjela, a inace koliko je dostava??
- Nisrin
-
Gospoda Ministarka
#2087 Re: Cipelice, cipelice..
Sigurno pise negdje na netu, ali nisam raspolozena da trazim.inspire_me wrote:To sam vidjela, a inace koliko je dostava??
-
inspire_me
#2088 Re: Cipelice, cipelice..
Gospoda Ministarka wrote:Sigurno pise negdje na netu, ali nisam raspolozena da trazim.inspire_me wrote:To sam vidjela, a inace koliko je dostava??
-
Gospoda Ministarka
#2089 Re: Cipelice, cipelice..
inspire_me wrote:Gospoda Ministarka wrote:Sigurno pise negdje na netu, ali nisam raspolozena da trazim.inspire_me wrote:To sam vidjela, a inace koliko je dostava??Ista sam, pa kontam mozda je neko vec nasao, da mi skrati muke
![]()
Ja i ti nismo dobar tim.
Ne bi se jedna s drugom usrecile niti hajra vidjele
-
inspire_me
#2090 Re: Cipelice, cipelice..
Dzaba ti sve, da je koga naci da nam saleti ove cijene shippinga
-
Gospoda Ministarka
#2091 Re: Cipelice, cipelice..
inspire_me wrote:![]()
![]()
Dzaba ti sve, da je koga naci da nam saleti ove cijene shippingaAlica.K je, mislim, tu najjaca
Ma ja, sto bi mi sta radile, kad ima drugih koji za nas to mogu.
-
inspire_me
#2092 Re: Cipelice, cipelice..
Ma jok to, nego poznavajuci nju (mislim ovako citajuci jeGospoda Ministarka wrote:inspire_me wrote:![]()
![]()
Dzaba ti sve, da je koga naci da nam saleti ove cijene shippingaAlica.K je, mislim, tu najjaca
![]()
Ma ja, sto bi mi sta radile, kad ima drugih koji za nas to mogu.
-
nera18
#2093 Re: Cipelice, cipelice..
ipak su ovo sve duga i duboka prijateljstvainspire_me wrote:Ma jok to, nego poznavajuci nju (mislim ovako citajuci jeGospoda Ministarka wrote:inspire_me wrote:![]()
![]()
![]()
Ma ja, sto bi mi sta radile, kad ima drugih koji za nas to mogu.) kontam da to ona ima garant u glavi
- butterfly_01
#2094 Re: Cipelice, cipelice..
ne znam kakva je situacija kod vas, ali meni moj muz cesto zna prigovoriti za neplanske cipele/cizme/sandale koje iznenada kupim.. a ja volim udobnu obucu i obicno one puno kostaju... a ja jednostavno ne mogu im odoliti... kakva je situacija sa vama? prigovara li vama ko za skupe cipele?
- thea
#2095 Re: Cipelice, cipelice..
Ako trosite vas novac, niko vam ne moze reklamirati. ako trosite tudi novac, mislim da je to i normalno.
Iskreno sama sebi reklamiram kad kupim cipele-cizme, ect, jer obicno ostavljam sa strane za posebne prilike.
ah te cipele...
Iskreno sama sebi reklamiram kad kupim cipele-cizme, ect, jer obicno ostavljam sa strane za posebne prilike.
ah te cipele...
-
BJB
#2096 Re: Cipelice, cipelice..
Naravno da kupujem od svog novca, a od cijeg bi drugo
Mama
..REdovno probacim kutiju sa cipelama kroz prozor i onda se pravim blesava. 
Ono "ih kad sam ja ovo kupila"..A kad kupujem redovno komentarishe, ako sam zle srece, pa je blizu "sta ce ti to? Imas troje vec! Joj jesu bezze..Bas su ruzne..Sto je to nekvalitetno.."
Dva tri puta smo se posvadjale pa je skontala da je pametnije da se ne petlja u to..
Cijene kozmetike joj ne govorim, osim sampona, to mi odobrava jer je ujedno i "lijek"..Moja mama se nikad u zivotu nije nasminkala, nije da nije imala priliku ili lovu nego jednostavno nikad nije htjela..'49. je godiste i gotovo da nema bora.
Ja je jedanput nagovorila da stavi maskaru i poslije 5 minuta zena ode u kupatilo i opra sve, a i ne farba se, onako je cool sivo sijeda
Mama
Ono "ih kad sam ja ovo kupila"..A kad kupujem redovno komentarishe, ako sam zle srece, pa je blizu "sta ce ti to? Imas troje vec! Joj jesu bezze..Bas su ruzne..Sto je to nekvalitetno.."
Dva tri puta smo se posvadjale pa je skontala da je pametnije da se ne petlja u to..
Cijene kozmetike joj ne govorim, osim sampona, to mi odobrava jer je ujedno i "lijek"..Moja mama se nikad u zivotu nije nasminkala, nije da nije imala priliku ili lovu nego jednostavno nikad nije htjela..'49. je godiste i gotovo da nema bora.
- thea
#2097 Re: Cipelice, cipelice..
BJB tvoja mama je poput moje, i ako se ni ja ne farbam ipak koristim sminku, minimalno volim sminka ti oci kupujem svake 2 godine kvalitetnu sminku to mi bude dovoljno.
a cipele ah te cipele..
a cipele ah te cipele..
-
BJB
#2098 Re: Cipelice, cipelice..
Ma otrpim ja nekad to zvocanje, a nekad zna bas bit neugodno i ma koliko joj ja poslije govorila koliko mi smeta, dzaba..Mrzim kad mi grimase pravi..Slozi onu facu, tacno vidim sta misli..
Najgore mi je to sto mi ne da da njoj ista kupim..E ako njoj kupim cipele ili bilo sta, tek tad nastaje prava drama..
Gundja sto godina, a onda joj poslije mjesec dana bude drago..
Najgore mi je to sto mi ne da da njoj ista kupim..E ako njoj kupim cipele ili bilo sta, tek tad nastaje prava drama..
Gundja sto godina, a onda joj poslije mjesec dana bude drago..
- Nadinka
#2099 Re: Cipelice, cipelice..
Joj zene ja sam se zaljubila u nine west gleznjace, bas su mi mocne, al su 239 km pa vagam li vagam 
evo ih ovdje na listi 20 gleznjaca kod nas:
http://malezensketeme.com/post/7065
evo ih ovdje na listi 20 gleznjaca kod nas:
http://malezensketeme.com/post/7065
-
hocunecu
#2100 Re: Cipelice, cipelice..
o Nadi divne su juce ih bas gledam na 6pm, ima boja, meni su maslinaste mrak