Hajde neka neko javi ovo u vezi paypal racuna ako nije problem da znam u buducnosti?
Unaprijed hvala
Moderator: anex
Eh sto, sto sam budalaChuckie wrote:Sto nisi digao case na Paypalu?
kako si zijanio pare kad nisi dobio ono sto si kupio?motorola01 wrote:Hvala ti. Isao sam na ebay odlucivanje taman i zijanio pare. Sad pokusao ostaviti negativan feedback (nikad nikome nisam ostavio negativan ni neutralan feedback) i ne moze. Broj tog artikla vise ne postoji. Ne pada mi na pamet da vise ista narucim od ovih kineza preko ebay-a...
NIsam zijanio, ali kazem taman da oni odluce u njegovu korist( a nemaju osnova za to,jer imaju sve poruke izmedju njega/nje i mene) , meni bi bilo svejedno. Sto se tice kupovine iz Kine, prosle godine je sve dolazilo maximalno do 35 dana, ali ove godine malo sta dodje do 45. dana. Znalo mi se desiti da dodje iz Kine za 12-13 dana(bas sam ovdje pisao o tome jer me bas iznenadilo tada), ali eto ove godine nigdje nista. Sad da li klepaju ovi nasi carinici ili kinezi ne salju stvari(u sto cisto sumnjam) to ne znam, ali ako bih se morao kladiti na jedno od ovo dvoje onda bih velike pare stavio na ovo prvo. Tuzno, ali je to jednostavno tako.Melami wrote:kako si zijanio pare kad nisi dobio ono sto si kupio?motorola01 wrote:Hvala ti. Isao sam na ebay odlucivanje taman i zijanio pare. Sad pokusao ostaviti negativan feedback (nikad nikome nisam ostavio negativan ni neutralan feedback) i ne moze. Broj tog artikla vise ne postoji. Ne pada mi na pamet da vise ista narucim od ovih kineza preko ebay-a...
Sta su ti rekli?
Ja mislim da vi iz Bosne ne trebate kupovati iz Kine nista, prvo jer su oni spori do Boga miloga, a onda na to dodas nasu postu koja je jos gora, tako da najvjerovatnije da nikako ne dobijes to sto si kupio, malo manja vjerovatnoca je da to dobijes nakon 2 mjeseca, a skoro nemoguce je da se to dobije u roku od 20-30 dana.
Ne treba duže. Naručeno isti dan - iz Singapura stiglo za 11 dana a iz Kine za 20 i kusur...kebaba wrote:Evo vidim, ima sad iz Singapura dobrih stvari, jeftino sve, al imam osjećaj da čak duže treba da stigne neg iz Kine. što reče jedan ovdje.. "kinezi se pohasili"
Ajant wrote:Zna li neko nekog 100% provjerenog prodavača ray-banki na e-bayu, znači da je neko kupio naočale, nosio ih optičaru pa je on potvrdio autentičnost ? Gledao sam neki prodavači imaju trusted-seller status, pa opet (bar po onim internet vodičima), prodaju dibidus fushere. I otkud uopšte nekom 50 ili više ray-ban naočala na lageru, to mi nikako nije jasno![]()
![]()
Znači ako neko ima nekog 100% provjerenog, molio bih ga da mi pošalje tog sellera na PP ili ovdje
Code: Select all
http://stores.ebay.com/spectacleshopNaravno da vrijedi.badalpur wrote:Kupih nedavno neki prsten. Neka fancy bizuterija, barem je tako izgledalo. Međutim, dobila sam neko smetlje koje se kod nas prodaje na autopijaci. Uzasno nekvalitetno i uopce ne lici na onaj na slici. Šta da radim? Vrijedi li se peglati za 15 KM?
ne radiCarinski referat Pošta Sarajevo
Tel/Fax: 033 659 837
033 659 276
Radno vrijeme: 08 - 16 sati
Vođa referata: Sejda Hatibović