BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Ponosan
#2076 Re: MojaTv BH telecom
moja tv je pravi izbor,unisti ce konkurenciju,uto nema sumnje!
- afannedim
#2077 Re: MojaTv BH telecom
Ponosan wrote:moja tv je pravi izbor,unisti ce konkurenciju,uto nema sumnje!
-
iceman2010
#2079 Re: MojaTv BH telecom
BH Telecom ima ogromnu prednost nad konkurencijom koju trenutno i koristi. Ta prednost se zove razgranata usluga fiksne i mobilne telefonije. Svako ko iole trosi fiksni telefon isplati mu se uvesti moja TV uslugu. Kako su spustili cijene i popravili uslugu ne mogu stici da prikljuce nove korisnike. Kazu u Telecom-u da je prava navala na moja TV uslugu.
- _sonic_
#2080 Re: MojaTv BH telecom
iceman2010 wrote:BH Telecom ima ogromnu prednost nad konkurencijom koju trenutno i koristi. Ta prednost se zove razgranata usluga fiksne i mobilne telefonije. Svako ko iole trosi fiksni telefon isplati mu se uvesti moja TV uslugu. Kako su spustili cijene i popravili uslugu ne mogu stici da prikljuce nove korisnike. Kazu u Telecom-u da je prava navala na moja TV uslugu.
- afannedim
#2081 Re: MojaTv BH telecom
Pricaju zene po brijacnici, hajd jos jednu usput njihovu lovacku reklamu pukni.iceman2010 wrote:BH Telecom ima ogromnu prednost nad konkurencijom koju trenutno i koristi. Ta prednost se zove razgranata usluga fiksne i mobilne telefonije. Svako ko iole trosi fiksni telefon isplati mu se uvesti moja TV uslugu. Kako su spustili cijene i popravili uslugu ne mogu stici da prikljuce nove korisnike. Kazu u Telecom-u da je prava navala na moja TV uslugu.
-
1921
#2082 Re: BIHnet primjedbe i komentari
imam par pitanja oko ovih moja tv paketa, konkretno zanima me "phone" paket;
ako se odlucim za phone paket, da li mi ostaje isti broj koji sam i dosad koristio?
da li je saobracaj neogranicen samo za pozive prema 070 ili i za 033?
jesu li arena sport kanali u ovoj osnovnoj ponudi samo promotivno ili za stalno?
ako se odlucim za phone paket, da li mi ostaje isti broj koji sam i dosad koristio?
jesu li arena sport kanali u ovoj osnovnoj ponudi samo promotivno ili za stalno?
- _sonic_
#2083 Re: MojaTv BH telecom
"imas" smisla za humor,rasturas..mogao si u stand up comedy vode..afannedim wrote:Pricaju zene po brijacnici, hajd jos jednu usput njihovu lovacku reklamu pukni.iceman2010 wrote:BH Telecom ima ogromnu prednost nad konkurencijom koju trenutno i koristi. Ta prednost se zove razgranata usluga fiksne i mobilne telefonije. Svako ko iole trosi fiksni telefon isplati mu se uvesti moja TV uslugu. Kako su spustili cijene i popravili uslugu ne mogu stici da prikljuce nove korisnike. Kazu u Telecom-u da je prava navala na moja TV uslugu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
visocicaguy
#2084 Re: BIHnet primjedbe i komentari
1. ne; dobijas novi broj sa 070 negeografskim pozivnim brojem. ipak - imas pravo da paralelno ostavis i stari broj i koristis ga po uslovima standardnog PSTN prikljucka - kao i do sada
2. neogranicen je prema svim brojevima fiksne mreze BH Telecoma. znaci ne samo 070, 033, nego i ostalim 03x, pa i 049 (BD) i 05x (RS) ali za one brojeve koji se vode kao prikljucci fiksne telefonije BH Telecoma (pri cemu se ta usluga u praksi pruza nekom od bezicnih tehnologija... konkretno tipa DECT, CLL, WLL, ...)
3. u basic ponudi. BH Telecom se nije ocitovao na nacin da ce to biti neka promotivna akcija.
2. neogranicen je prema svim brojevima fiksne mreze BH Telecoma. znaci ne samo 070, 033, nego i ostalim 03x, pa i 049 (BD) i 05x (RS) ali za one brojeve koji se vode kao prikljucci fiksne telefonije BH Telecoma (pri cemu se ta usluga u praksi pruza nekom od bezicnih tehnologija... konkretno tipa DECT, CLL, WLL, ...)
3. u basic ponudi. BH Telecom se nije ocitovao na nacin da ce to biti neka promotivna akcija.
- _sonic_
#2085 Re: BIHnet primjedbe i komentari
ne ostaje ti isti telefonski broj u slucaju paketa moja tv phone.. dobijes novi sa numeracijom 070...1921 wrote:imam par pitanja oko ovih moja tv paketa, konkretno zanima me "phone" paket;
neogranicen je telefonski saobracaj prema 070 i 03x (da li 032,035,033 itd)..
arena sport kanali (1,2,3,4) su bez promotivne faze i u osnovnoj programskoj semi su..
http://www.mojatv.ba/lista_programa.html + Nova Tv (nije upisana na listu)
koristim Moja tv full paket..
- afannedim
#2086 Re: MojaTv BH telecom
_sonic_ wrote:"imas" smisla za humor,rasturas..mogao si u stand up comedy vode..afannedim wrote:Pricaju zene po brijacnici, hajd jos jednu usput njihovu lovacku reklamu pukni.iceman2010 wrote:BH Telecom ima ogromnu prednost nad konkurencijom koju trenutno i koristi. Ta prednost se zove razgranata usluga fiksne i mobilne telefonije. Svako ko iole trosi fiksni telefon isplati mu se uvesti moja TV uslugu. Kako su spustili cijene i popravili uslugu ne mogu stici da prikljuce nove korisnike. Kazu u Telecom-u da je prava navala na moja TV uslugu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije interesantan post
- neo7
#2087 Re: MojaTv BH telecom
@sonic pusti ovu dvorsku ludu afannedim koja igra samo za Logosoft 
Njemu ne valja nista osim logosofta pa misli da bi i drugi trebali to da korsite. Sine nije Bosna samo Sarajevo
Sto je iceman napisao je 100% tacno i postujem njegovo znanje a i ti bi trebao a ne ismijavati
.
Njemu ne valja nista osim logosofta pa misli da bi i drugi trebali to da korsite. Sine nije Bosna samo Sarajevo
Sto je iceman napisao je 100% tacno i postujem njegovo znanje a i ti bi trebao a ne ismijavati
-
Mustang1
#2088 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Posto nema teme il je ja ne vidim za bhmobile..
Sta je ovo ? Izgleda previse dobro da bi istinito bilo
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M505639d7273.html
EDIT:Naso sam .. aktiviras uslugu i 24 sata imas 100 minuta pricat i 100 sms.ova
Ja konto to u cijelom mjesecu imas 
Sta je ovo ? Izgleda previse dobro da bi istinito bilo
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M505639d7273.html
EDIT:Naso sam .. aktiviras uslugu i 24 sata imas 100 minuta pricat i 100 sms.ova
-
frndo
#2089 Re: MojaTv BH telecom
Koje dugme je setup ,ne vidim takvo nešto na daljinskomMustafapasa wrote:Ne znam jesi li ovo adradio ali evo ako nisi:lelooo wrote:Uradio, zato i vidim da nije bogzna kakav bitrate. Najvisi je na Eurosportovima i njemackim kanalima, a ovo drugo, kako sta, sporadicnoMustafapasa wrote:Trebas za prenos slike koristiti HDMI kabal sa STB do TV, a nakon toga, na STB postaviti max rezoluciju i onda ces tek da vidis sta je slika...ko da si kupio novi tv
Ipak je to MojaTV...
Kada iskljucis STB sa napojne mreze, pa ponovo ukljucis, on se resetira i downloaduje ponovo postavke. Tada je potrebano da na daljinskom odaberes "setup" gdje ulazis u "bios" STB-a. Tu biras vrstu prenosa i rezoluciju...
-
iceman2010
#2090 Re: MojaTv BH telecom
iceman2010 wrote:BH Telecom ima ogromnu prednost nad konkurencijom koju trenutno i koristi. Ta prednost se zove razgranata usluga fiksne i mobilne telefonije. Svako ko iole trosi fiksni telefon isplati mu se uvesti moja TV uslugu. Kako su spustili cijene i popravili uslugu ne mogu stici da prikljuce nove korisnike. Kazu u Telecom-u da je prava navala na moja TV uslugu.
Zaboravio sam napomenuti da svi korisnici moja TV mogu kupiti telefonski aparat za 1KM. Radi se o siemens-ovim aparatima (C380 sa dvije slusalice, S790 itd.). Isto tako se moze povoljno kupiti acer mini laptop. Na 24 mjeseca rata 17,58 KM za korisnike moja TV full paketa.
http://www.bhtelecom.ba/term.html
-
baklava2
#2091 Re: MojaTv BH telecom
@frndo
kada isključiš stb iz struje pri paljenju stb-a stisni dugme meni i onda ćeš dalje moći izabrati rezoluciju koja ti odgovara. noviji stb-ovi čak ne daju sliku preko hdmi kabla ukoliko ne promijeniš rezoluciju na 720...
kada isključiš stb iz struje pri paljenju stb-a stisni dugme meni i onda ćeš dalje moći izabrati rezoluciju koja ti odgovara. noviji stb-ovi čak ne daju sliku preko hdmi kabla ukoliko ne promijeniš rezoluciju na 720...
- afannedim
#2092 Re: MojaTv BH telecom
Zalosno, telemachovac.neo7 wrote:@sonic pusti ovu dvorsku ludu afannedim koja igra samo za Logosoft
Sto je iceman napisao je 100% tacno i postujem njegovo znanje a i ti bi trebao a ne ismijavati.
- neo7
#2093 Re: MojaTv BH telecom
Znaci ako uzmem MojaTV FULL i poslije par dana od prikljucka odem u telecom i trazim Gigaset C380 DUO platim samo 1KM jer sam potpisao ugovor na 12 mjeseci ? Ne placam ni marke vise i ostaje trajno u mom vlasnistvu?iceman2010 wrote: Zaboravio sam napomenuti da svi korisnici moja TV mogu kupiti telefonski aparat za 1KM. Radi se o siemens-ovim aparatima (C380 sa dvije slusalice, S790 itd.). Isto tako se moze povoljno kupiti acer mini laptop. Na 24 mjeseca rata 17,58 KM za korisnike moja TV full paketa.
-
Mustafapasa
#2094 Re: MojaTv BH telecom
@frndo
Napravit cu ovih dana slike kako se to radi...pa cu postati kao i slike kvaliteta , ne uhvatim vremena nikako...
Napravit cu ovih dana slike kako se to radi...pa cu postati kao i slike kvaliteta , ne uhvatim vremena nikako...
- karanana
#2095 Re: MojaTv BH telecom
koliko kosta kupovina dodatnog STB-a?
-
Mustafapasa
#2096 Re: MojaTv BH telecom
Tako je...neo7 wrote:Znaci ako uzmem MojaTV FULL i poslije par dana od prikljucka odem u telecom i trazim Gigaset C380 DUO platim samo 1KM jer sam potpisao ugovor na 12 mjeseci ? Ne placam ni marke vise i ostaje trajno u mom vlasnistvu?iceman2010 wrote: Zaboravio sam napomenuti da svi korisnici moja TV mogu kupiti telefonski aparat za 1KM. Radi se o siemens-ovim aparatima (C380 sa dvije slusalice, S790 itd.). Isto tako se moze povoljno kupiti acer mini laptop. Na 24 mjeseca rata 17,58 KM za korisnike moja TV full paketa.
Ja citavo vrijeme pricam kako je MojaTV dobar projekat...
Svi aparati sa ove liste u 1KM-ugovor na 24 mjeseca:
http://www.bhtelecom.ba/telefonski_aparati01.html
Paketi koji uključuju pripadajaću terminalnu opremu/ uređaj uz postojeći priključak na Moja TV Phone multimedijalni paket usluga, uz obavezno trajanje ugovornog odnosa na 24 mjeseca
Model terminalne opreme: Ukupno za plaćanje Iznos mjesečne rate (KM)
Gigaset A580 1,00 -
Gigaset C380 1,00 -
Gigaset S680 1,00 -
Gigaset S790 1,00 -
Gigaset C380 DUO 1,00 -
- afannedim
#2097 Re: MojaTv BH telecom
Hos to i ti na Moja Tv.karanana wrote:koliko kosta kupovina dodatnog STB-a?
- karanana
#2098 Re: MojaTv BH telecom
hahaha, ma jok, nego imam jedan STB pa hocu nekome da ga tushnem a ne znam koliko da trazim.afannedim wrote:Hos to i ti na Moja Tv.karanana wrote:koliko kosta kupovina dodatnog STB-a?
- afannedim
#2099 Re: MojaTv BH telecom
Joj legenda si majke mi.
-
Mustafapasa
#2100 Re: MojaTv BH telecom
Dodatni STB, zbog specificnosti usluge je obavezan...nazalost, ne moze se s jednim STB piciti na vise TV kao kod kablovske, jer je IPTV drugaciji oblik usluge sa specificnim funkcionalnostima (filmovi,snimanja, itd itd itd itd ).afannedim wrote:Hos to i ti na Moja Tv.karanana wrote:koliko kosta kupovina dodatnog STB-a?