bio na oba mjesta, nažalost crnih farmerki nema, bar ne za taj uzrast. u Oviesse sam vidio jedne ali broj 98, to je 3-4 godine čini mi seCherryLips wrote:Ja odjecu za djecicu i kad su bila tako mala i a sad kad su starija,uzimam uglavnom u Oviesse a sad u Alti naletim na nesto fino i u Waikikiju. Nekako mi je Oviesse taman po kvalitetu i cijeni,bezveze mi uzimati odjecu od stotinu maraka kad prerastu za mjesec...van Basten wrote:eh, evo moj test za shoping: gdje kupiti crne farmerke ili pantalone 12 mjeseci starom dječaku?
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- van Basten
#2076 Re: Sarajevo shoping
- Lipstick Jungle
#2077 Re: Sarajevo shoping
I ja putujem,
ali pocetkom decembra i bojim se da tada nece biti snizenja....
nego bas kad se ja vratim.
pfff
cekam i kod nas snizenje kakvo u Lindexu, trenutno mi je malo skup....
ali pocetkom decembra i bojim se da tada nece biti snizenja....
nego bas kad se ja vratim.
pfff
cekam i kod nas snizenje kakvo u Lindexu, trenutno mi je malo skup....
-
zamzija
#2078 Re: Sarajevo shoping
Van Basten jel 12 mjeseci ili 12 godinaCherryLips wrote:Ja odjecu za djecicu i kad su bila tako mala i a sad kad su starija,uzimam uglavnom u Oviesse a sad u Alti naletim na nesto fino i u Waikikiju. Nekako mi je Oviesse taman po kvalitetu i cijeni,bezveze mi uzimati odjecu od stotinu maraka kad prerastu za mjesec...van Basten wrote:eh, evo moj test za shoping: gdje kupiti crne farmerke ili pantalone 12 mjeseci starom dječaku?
Ako je mjeseci imaš u Terra Novi s lijeve strane dječji dio, ako se zaroviš možeš naći pristojne komade.
Isto tako je moj savjet otiđi u Turbo Limač U BBI centar - još uvijek dobijaju stvari meni se čini iz Urban Republik-a, imaju dio za dječju odjeću, možeš naći finih pamučnih majica i pantalona, a često im bude sniženje, pa budu po 20, 30 KM
Pogledaj na Sirano pijaci onaj desni dio pijace, pri kraju imaju jedan veliki prostor za dječju odjeću ... tu sve moje drugarice kupuju odjeću za svoju djecu, i ništa joj ne fali
Također Oviesse za djecu...što ti već preporučeno
I slažem se, djeca to prerastu za dva , tri mjeseca - preskupo je uzimati neku skupu marku kada neće nositi...a ovo sad što se nudi je sve relativno okej kvalitetno, tako da može
- van Basten
#2079 Re: Sarajevo shoping
12 mjeseci, prvi rodjendan se bliži pa smo ga htjeli malo prikladno dotjerati
terra nova, jel to ona kod Katedrale? Pogledam tamo. Na Siranu je supruga bila prije 3 mjeseca tada nisu imali, ali svakako pogledam opet. Hvala u svakom slučaju
terra nova, jel to ona kod Katedrale? Pogledam tamo. Na Siranu je supruga bila prije 3 mjeseca tada nisu imali, ali svakako pogledam opet. Hvala u svakom slučaju
-
zamzija
#2080 Re: Sarajevo shoping
Jeste kod katedrale.van Basten wrote:12 mjeseci, prvi rodjendan se bliži pa smo ga htjeli malo prikladno dotjerati![]()
Ali vam savjetujem ipak da prvo odete do Turbo Limača u BBI-ju, jer je tamo dječja odjeća ipak kvalitetnija od Terra Nove
-
heaton
#2081 Re: Sarajevo shoping
Gdje kupiti smedje pertle, malo duze, za neke cizmice ? Pola obucara nema to u svojim radnjama ...
-
zamzija
#2082 Re: Sarajevo shoping
ma ne kod obućara, potraži u prodavaonicama obuće kao što su Gema, Planika, Alpina...
Ili u prodavnicama sportske odjeće - Sport Life...Intersport ...
Ili u prodavnicama sportske odjeće - Sport Life...Intersport ...
- alica.k
#2083 Re: Sarajevo shoping
ama na drveniji, ono dje se kljucevi prave pa tamo, pertli svih boja i dezena ima...
- medaaa
#2084 Re: Sarajevo shoping
gdje kupiti tamnoplave zenske stofane hlace... ili sive? a da nisu preskupe...
-
zamzija
#2085 Re: Sarajevo shoping
jesil' ti sigurna da to još uvijek postoji ?alica.k wrote:ama na drveniji, ono dje se kljucevi prave pa tamo, pertli svih boja i dezena ima...
- alica.k
#2086 Re: Sarajevo shoping
good point.zamzija wrote:jesil' ti sigurna da to još uvijek postoji ?alica.k wrote:ama na drveniji, ono dje se kljucevi prave pa tamo, pertli svih boja i dezena ima...![]()
nisam prosla ne pamtim.
al ima i drugih slicnih.
npr na bascarsiji, tamo kad krenes prema onoj ascinici kako se zove asdz il kak vec, ima i tu prodavnica sa 1001 pertlom.
- DaffyDuck
#2087 Re: Sarajevo shoping
posljednji put kad sam ja bila, u teranovoj su mi rekli da su izbacili te male brojeve za djecu, znaci sad imaju 2+.van Basten wrote:12 mjeseci, prvi rodjendan se bliži pa smo ga htjeli malo prikladno dotjerati![]()
Pokusaj opet na siranu, mi smo cak jednom naletili na super hlace u exitu u alti, i uopste nisu bile skupe, oko 30 KM
p.s. oviesse ima veci izbor u kolodvorskoj nego u BBI
- Michun
#2088 Re: Sarajevo shoping
Gdje ima kupiti dugmad za manzete? Bilo nekad u croati, croate neJma vise.
- 6.april
#2089 Re: Sarajevo shoping
Granof? Cezar u BBIu? Možda i u Alti - imaju dvije prodavnice - jedna su talijanske košulje a druga je turska sa muškim odijelima i košuljama. (ne znam im imena)Michun wrote:Gdje ima kupiti dugmad za manzete? Bilo nekad u croati, croate neJma vise.
-
baby24
#2090 Re: Sarajevo shoping
Michun, ima u ovim radnjama sto ti kaze 6.april, s tim da su u granoffu samo one pamucne, u Azzaru imaju mozda troje ukupno:-) ima u BBi cacharel, super, ali poskupe, kao i swarovski.... eh sad ja sam na e bay narucivala, puno jeftinije, izbor veci ali sam cekala preko mjesec isporuku, pa ne znam koliko ti se zuri...Michun wrote:Gdje ima kupiti dugmad za manzete? Bilo nekad u croati, croate neJma vise.
- Michun
#2091 Re: Sarajevo shoping
hvala na odgovorima - mislim da je cacharel OK. skupo jeste ali jbga...baby24 wrote:Michun, ima u ovim radnjama sto ti kaze 6.april, s tim da su u granoffu samo one pamucne, u Azzaru imaju mozda troje ukupno:-) ima u BBi cacharel, super, ali poskupe, kao i swarovski.... eh sad ja sam na e bay narucivala, puno jeftinije, izbor veci ali sam cekala preko mjesec isporuku, pa ne znam koliko ti se zuri...Michun wrote:Gdje ima kupiti dugmad za manzete? Bilo nekad u croati, croate neJma vise.
-
baby24
#2092 Re: Sarajevo shoping
ja sam u swarovskom kupila za poklon, bile su preko 100KM, ali bas zvone
) tako su me i one u cacharelu odusevile:-)) ako ne znas sta valja znas sta je skupo - kazu stari;-)
- Michun
#2093 Re: Sarajevo shoping
yes...mada ova osoba nije za swarovsky stvari. da je meni, ja bibaby24 wrote:ja sam u swarovskom kupila za poklon, bile su preko 100KM, ali bas zvone) tako su me i one u cacharelu odusevile:-)) ako ne znas sta valja znas sta je skupo - kazu stari;-)
- VenomousV
#2094 Re: Sarajevo shoping
duge, slampave zenske kosulje?
bez dzidza i slicnih detalja
- alica.k
#2095 Re: Sarajevo shoping
daj ba sliku, cuj duga slampava kosuljaVenomousV wrote:duge, slampave zenske kosulje?![]()
- VenomousV
#2096 Re: Sarajevo shoping
e ofakoalica.k wrote:daj ba sliku, cuj duga slampava kosuljaVenomousV wrote:duge, slampave zenske kosulje?![]()
http://shop.mango.com/BA/p/mango/clothi ... 1200378_39
vidjeh je neki dan, danas da kupim, neeeeeeeeeemaaaa
- alica.k
#2097 Re: Sarajevo shoping
ma sa asosaVenomousV wrote:e ofakoalica.k wrote:daj ba sliku, cuj duga slampava kosuljaVenomousV wrote:duge, slampave zenske kosulje?![]()
http://shop.mango.com/BA/p/mango/clothi ... 1200378_39
vidjeh je neki dan, danas da kupim, neeeeeeeeeemaaaakad mi suze nisu krenule (da, te je boje i htjela sam je kupit
)
i kupila bi i ja ovu boju
vidjela sam u tiffanyju ovakve, al nekad ima i mjesec dana, i u lindexu ih imade tada

gle ovu, lici bojom. al ta iz manga je ljepsa.
-
Mr. Brightside
#2098 Re: Sarajevo shoping
da pribiljezim temu
treb'o bih zimsku jaknu kupit ovih dana, pa cu malo prosnjuhati ovdje
mozda ste kad spominjali

treb'o bih zimsku jaknu kupit ovih dana, pa cu malo prosnjuhati ovdje
mozda ste kad spominjali
- VenomousV
#2099 Re: Sarajevo shoping
bila sma u lindexu u bbi i nisam vidjela :S mozda sam corava...
a pise na njihovoj stranici da ima u mangu u ferhadiji :S :S :S
a pise na njihovoj stranici da ima u mangu u ferhadiji :S :S :S
-
zamzija
#2100 Re: Sarajevo shoping
alica.k wrote:[
gle ovu, lici bojom. al ta iz manga je ljepsa.
ova je prelijepa zaista, ja sam je vidjela u lindex-u, samo je 100% poliester, i kraća je od ove iz manga