Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosanski_kralj wrote:Bayern ukoliko želi biti stalno u završnici LP i ukoliko želi skinuti Dortmund sa vrha bundeslige, pored Gomeza, u napadu mora imati još jednog kvalitetnog igrača.
Polovnjaci, bezbroj se puta to pokazalo, nisu rješenje za Bayern.
Bayernu koji igra sa samo jednim napadačem nije potreban klasni igrač u napadu uz Gomeza barem dok ne srede obranu... Dovoljan im je i Pizzaro koji će biti džoker s klupe... Nijemci su to, neće oni dati 30 milijuna za Džeku.
Premda je raznovrsniji igrač od Gomeza ne bih volio da dođe u Bayern samo zbog toga što bi čitava Bosna počela navijati za Bavarce...
Ukoliko misle kupovati neko pojačanje tipa Pizzaro, neka se odmah počnu moliti Bogu da se Gomez ne povrijedi, jer od osvajanja titula ne bi bilo ništa.
Još kad se ima u vidu da se ove godine igra EP, da će Njemačka (za koju nastupa dosta Bayernovih igrača) vjerovatno daleko dogurati što će prouzrokovati malo vremena za odmor igračima, pitanje je u kakvoj će formi biti oni slijedeće sezone.
Dzaba Robben tu zavrsava.
Ali ovaj info da Pipita prelazi u Bayern mi izgleda nerealan. Ako ga uzmu napravili su kupovinu stoljeca, nece im se niko u BL moci vise suprostaviti.
Nije los igrac ali potreban im je dobar stoper, zadnju liniju uvijek popunjavaju da li sa Timoščukom ili sa Contentom koji po meni ne mogu igrati na tim pozicijama, Van Bujten fali itekako, a greska najveca Bayerna ikad je prodaja Lusija, Demikelisa i u starim vremenima Elbera kad su pustili..
Znaci fali napadac i stoper dobar, sredina se uvijek da iskombinovati..
Ma kakav crni Demichelis, BAyern dugo vremena nije losijeg stopera imo, nidje veze igrac i moze komotno medju one ublehe!
Kad se samo sjetim kako ga je Milito u finalu LP okreco, ko dijete, a Milito i "tehnika" na per si!
Ne mozete ocjenjivati igraca na osnovu jedne utakmice. Van Buyten je po meni dobar stoper,ne odlican ali bolji od Boatenga, mozda vas zavarava visina njegova zbog koje zakljucujete da je trom, spor i neadekvatan stoper za Bayern-a. Nije jednom iz prekida zatresao protivnicku mrezu.
Vise je od Gustava,Lahma,Olica dao golova iako je odsutan drugi dio sezone 2011/12. Tacnije 4 gola dao, jedan manje od Thomasa Mullera koji je napadac i koji nije imao vecih problema sa povredama.
Najlakse je spominjati negativne stvari i sto je jos najgore spominjati jednu utakmicu u kojoj je igrac odigrao lose. Pa i reprezentacija tacnije Dzeko kad zabija svima srce ko dzamija a kad je pusiona svi u glas "vidi onog debila, ima dvije lijeve noge dajte starog Barbareza" .
Ih kavi jedna utakmica brate, lik je toliko sklon kiksevima da je to strasno. A kad on kiksa golovi se primaju... U ofanzivi dobar nema sta, ali u defanzivi los. Prelos za ekipu koja ima ambicije Bayerna. Mada je i Boateng tanak, ne bih rekao da je losiji od ovoga. U ovoj ekipi maximum bi trebala biti klupa objici.
Pogodio sam odmah vezni red! Ali nema ba sanse da mrtvi Contetno dobije sansu isperd Rafinhe, pa nije lik odigro 5 utakmice ove godine, ne vjerujem da ce "samoubistvo" pociniti Heynckes!
BHF_Manijak wrote:Pogodio sam odmah vezni red! Ali nema ba sanse da mrtvi Contetno dobije sansu isperd Rafinhe, pa nije lik odigro 5 utakmice ove godine, ne vjerujem da ce "samoubistvo" pociniti Heynckes!
Alaba ostaje, to bi bio hara-kiri za Bayern ako ga puste.. Fali im minimalno jedan stoper idealno dva stopera da dovedu.. Ne kazem da je Bog i batina u odbrani Buyten ali kako dodjose do finala LP 2010 i osvojise Bundesligu 2010. sa njim.. Ne treba ga otpisati ali istina je da je potreban barem jos jedan dobar stoper, to stoji.. Vidjecemo kako ce se Dante uklopiti..
Ko nam do dolazi sve za slijedecu sezonu ? Znam za Dante, Xherdan Shaqiri, Emre Can ..
Xherdan Shaqiri (MF,right)
Al mali je zuca, ima da kroji na Allianz Areni !!
Ovo je sigurno prijedlog Bayernu dao Ottmar Hitzfeld, 99% ubjedjen. Vodi svicarsku repku u kojoj igra i Shaqiri a bivsi trener Bayern-a, "nema slucajnosti"
BHF_Manijak wrote:Pogodio sam odmah vezni red! Ali nema ba sanse da mrtvi Contetno dobije sansu isperd Rafinhe, pa nije lik odigro 5 utakmice ove godine, ne vjerujem da ce "samoubistvo" pociniti Heynckes!
open ti i Rafinha,Rafin je too much offensive
Ma znam ja to buraz, no ipak mislim da je i takav vkalitetniji igrac od Contenta! Da je ober ofanzivan, ima da ostaje nazad ako mu to Henyckes naredi!
Ovo je sigurno prijedlog Bayernu dao Ottmar Hitzfeld, 99% ubjedjen. Vodi svicarsku repku u kojoj igra i Shaqiri a bivsi trener Bayern-a, "nema slucajnosti"
malac ce biti zvijer. brz, igra objema nogama podjednako dobro, zna predriblati i jako osutati, ima dobar i pas. sve u svemu bajern dobija odlicnog igraca u njemu.
ala7 wrote:Alaba ostaje, to bi bio hara-kiri za Bayern ako ga puste.. Fali im minimalno jedan stoper idealno dva stopera da dovedu.. Ne kazem da je Bog i batina u odbrani Buyten ali kako dodjose do finala LP 2010 i osvojise Bundesligu 2010. sa njim.. Ne treba ga otpisati ali istina je da je potreban barem jos jedan dobar stoper, to stoji.. Vidjecemo kako ce se Dante uklopiti..
Ko nam do dolazi sve za slijedecu sezonu ? Znam za Dante, Xherdan Shaqiri, Emre Can ..
Pizzaro. Osim Dantea sve igraci za klupe, ali prelazni rok jos nije ni poceo.
malac ce biti zvijer. brz, igra objema nogama podjednako dobro, zna predriblati i jako osutati, ima dobar i pas. sve u svemu bajern dobija odlicnog igraca u njemu.