Ono sto je jos gore po reprezentaciju BiH, je to sto igra desnog beka. A tu su Bosanci zakrpljeni s Mujdzom.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baron_Samedi
#2076 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Greska Bice za gol bayerna
Ono sto je jos gore po reprezentaciju BiH, je to sto igra desnog beka. A tu su Bosanci zakrpljeni s Mujdzom.
- jeza u ledja
#2077 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja sam ovo malo njemackog sto znam naucio u skoli, u ratu, u Sarajevu, a gdje si ti naucio ispoljavati tolike komplekse? Jebote ne mozes najobicniju prostoprosirenu recenicu napisati da se ne javi neki pametnjatkovic sa svojim zlobnim komentarom.kokuz_sa wrote:da to prevedes na naski..ima nas nekoliko koji smo za vrijeme rata bili u BIH pa nismo vani naucili njemackijeza u ledja wrote:Na pocetnoj strani kicker.de ternutno naslov:
"LIVE! Bicakcic mit der ersten Riesenchance für den VfB"
Pisi jebote sta je napisano! "Bicakcic sa prvom 'nesto'sansom za Stutgart". Zar je tako tesko skontati?
- kokuz_sa
#2078 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ja imao engleski u osnovnoj s njemackim nikako nisam imao doticaja i nije bio zloban komentar al beze je kad stavite nesto na nekom jeziku koji nam nije maternji..jeza u ledja wrote:Ja sam ovo malo njemackog sto znam naucio u skoli, u ratu, u Sarajevu, a gdje si ti naucio ispoljavati tolike komplekse? Jebote ne mozes najobicniju prostoprosirenu recenicu napisati da se ne javi neki pametnjatkovic sa svojim zlobnim komentarom.kokuz_sa wrote:da to prevedes na naski..ima nas nekoliko koji smo za vrijeme rata bili u BIH pa nismo vani naucili njemackijeza u ledja wrote:Na pocetnoj strani kicker.de ternutno naslov:
"LIVE! Bicakcic mit der ersten Riesenchance für den VfB"
Pisi jebote sta je napisano! "Bicakcic sa prvom 'nesto'sansom za Stutgart". Zar je tako tesko skontati?
- jeza u ledja
#2079 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ok izvini.
Vjeruj mi da nisam ni ja imao puno doticaja sa njemackim osim turistike. Nego citaj bolan osim ovog 'erste' i 'riesen' ostalo je sve razumljivo ako znas imalo 'anglonskog'.
Vjeruj mi da nisam ni ja imao puno doticaja sa njemackim osim turistike. Nego citaj bolan osim ovog 'erste' i 'riesen' ostalo je sve razumljivo ako znas imalo 'anglonskog'.
-
extraordinary
#2080 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kako igra Bićo? Vidim Stuttgart pet primio, koliko je njegovih ? 
- charvel.
#2081 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Slabo je odigro pravo.
Prvi go je njegova greska. Kod treceg je cuvo Riberija i onda ga pustio i Riberi dade go. Kod cetvrtog opet Riberi prolazi pored njega i asistira.
4 gola su pala sve po njegovoj strani, slabo skroz.
Prvi go je njegova greska. Kod treceg je cuvo Riberija i onda ga pustio i Riberi dade go. Kod cetvrtog opet Riberi prolazi pored njega i asistira.
4 gola su pala sve po njegovoj strani, slabo skroz.
-
extraordinary
#2082 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jbg, šteta. Možda ipak i nije toliki potencijal, mada je rano suditi.
-
klixober
#2083 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Momak je stoper,a stavili su ga na desnog beka.extraordinary wrote:Jbg, šteta. Možda ipak i nije toliki potencijal, mada je rano suditi.
- charvel.
#2084 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa debi je bio, neiskustvo... Mlad je, tesko je ista sad prognozirat.
- zecko_kupuz
#2085 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakav debi?!?
Ja fino pročitah, a i komentatori rekoše da je odigrao već par mečeva..ali da je neiskusan, to jeste. Iako opet, nekako se primijeti da ima tu neku drskost i igri, s vremena na vrijeme. 
- charvel.
#2086 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa bio je debi u BL.
U svakom slucaju moglo je to bit dosta bolje. Evo sad gledam na nekoj stranici ubjedljivo je najlosije ocjenjen igrac bio...
U svakom slucaju moglo je to bit dosta bolje. Evo sad gledam na nekoj stranici ubjedljivo je najlosije ocjenjen igrac bio...
- Obuca9
#2087 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Debi u Bundesligi i to ni manje ni više nego protiv Bayerna i Riberija. Sve i da je kriv za svih 5 golova, glupost je ocjenjivati igrača na osnovu jedne utakmice, a pogotovo u datim okolnostima.
-
zlajapravaraja
#2088 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Steta za Bichu. Ja ga bio progurao na mjesto pored Spahe u repki
, a on meni ovako
Al' nista, u srijedu je revans
Bas me zanima hoce li zaigrati...
Al' nista, u srijedu je revans
- charvel.
#2089 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne ocjenujem ja njega ko fubalera na osnovu sat vremena u jednoj utakmici, al bio je los i sta sad? Ne kazem da bi se trebo ostavit fudbala i fatat motike vec samo da je imo losu utakmicu i neiskustvo je sigurno igralo ulogu u svemu tome. Al mlad je i jos je potencijal, vec je nastupo i u europa ligi znaci sigurno da nesto vrijedi, vrijeme je pred njim.hz__semir wrote:Debi u Bundesligi i to ni manje ni više nego protiv Bayerna i Riberija. Sve i da je kriv za svih 5 golova, glupost je ocjenjivati igrača na osnovu jedne utakmice, a pogotovo u datim okolnostima.
- Djokej
#2090 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Had a good header on goal early in the game, but was denied by Butt. On the whole, he played rather well defensively, and won most of his challenges. However, he allowed Ribery too much space ahead of the 3-0.
Komentar sa goal.com, izabran za najlosijeg igrača. Mada su tu fulili jer Tasci je danas bio najlosiji bez konkurencije. Valjalo se momku gombat sa onom budalom od Ribrija, nije to lagan zadatak.
Komentar sa goal.com, izabran za najlosijeg igrača. Mada su tu fulili jer Tasci je danas bio najlosiji bez konkurencije. Valjalo se momku gombat sa onom budalom od Ribrija, nije to lagan zadatak.
- ganjeta
#2091 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nije bio u opste losiji od Tascija i Delpiera koji su standardni ,krivi za dva gola,golman uzasan.Igrao je na ne prirodnoj poziciji protiv jednog od najboljih igraca na svijetu u svom debiu u BL
- motachjointa
#2092 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
jel' to sve sto znasBaron_Samedi wrote:Drzi se ti jointa, nije fudbal za tebe...
- motachjointa
#2093 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
da, da... pa ce opet suza suzu goniti kad nas iz godine u godinu raznorazne reprezentacije budu spustale na zemljuudrch wrote:Da se pridružim i jaluckylaka wrote:Baron_Samedi wrote:Drzi se ti jointa, nije fudbal za tebe...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Baron_Samedi
#2094 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Majstore, ja sam najveci kriticar performansi i razvojnih potencijala bh potencijalnih reprezentativaca.motachjointa wrote:jel' to sve sto znasBaron_Samedi wrote:Drzi se ti jointa, nije fudbal za tebe...ajde kad si lafac argumentovano napisi gdje to nisam upravu?
I vjeruj mi kad ti kazem - malo si ga pretjerao. Ako bas zelis, mogu napisati i duzi post...Ukratko : Mujdza, Begovic, Stilic i Medunjanin. Tu si fulio.
I uopste ne treba bogzna kakav kvalitet da bi se otislo na WC ili Euro. Ali to je malo duza prica.
-
extraordinary
#2095 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ova zadnja rečenica sto posto tačna. Toliko dugo već pričamo o nekom kvalitetu koji je potreban da se ode na takmičenje, a toliko puta gore ekipe od nas otišle. Slovačka je dobar primjer. A još kad se sjetim Latvije... Sigurno da ćemo u budućnosti otići na veliko takmičenje i da nećemo biti totalni anonimusi.Baron_Samedi wrote:Majstore, ja sam najveci kriticar performansi i razvojnih potencijala bh potencijalnih reprezentativaca.motachjointa wrote:jel' to sve sto znasBaron_Samedi wrote:Drzi se ti jointa, nije fudbal za tebe...ajde kad si lafac argumentovano napisi gdje to nisam upravu?
I vjeruj mi kad ti kazem - malo si ga pretjerao. Ako bas zelis, mogu napisati i duzi post...Ukratko : Mujdza, Begovic, Stilic i Medunjanin. Tu si fulio.
I uopste ne treba bogzna kakav kvalitet da bi se otislo na WC ili Euro. Ali to je malo duza prica.
@ Motač, sve to što si napisao može biti tačno, ali kolika je vjerovatnoća da niko od naših reprezentativaca ne uspije? Vjerovatno dvojica ili trojica i neće napraviti Bog zna šta u karijeri ( ala Zlatan Bajramović, bio je potencijal za puno veće stvari ), ali ostali će uspjeti, u to sam siguran. I niko ovdje ne govori o generaciji koja će osvojiti Svjetsko, jednostavno da se plasiramo negdje i da ne igramo tamo ulogu ala Trinidad i Tobago.
- Baltazar_khan
#2096 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo smanjio Džeko rezultat u kup utakmici protiv Cottbusa na 1-3, trenutno je 74 minuta.
Pjanić izgleda dobio povredu, pa je napustio teren šepajuči u 51 minuti, nadam se da će biti ok...
Pjanić izgleda dobio povredu, pa je napustio teren šepajuči u 51 minuti, nadam se da će biti ok...
-
udrch
#2097 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ovo je tačno..ova dvojica su čak bili asistenti kod golova..ganjeta wrote:Nije bio u opste losiji od Tascija i Delpiera koji su standardni ,krivi za dva gola,golman uzasan.Igrao je na ne prirodnoj poziciji protiv jednog od najboljih igraca na svijetu u svom debiu u BL
- kokuz_sa
#2098 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Code: Select all
http://www.index.hr/sport/clanak/cetiri-kafica-pred-10-tisuca-gledatelja-u-spaladium-areni-slavila-reprezentacija-bih-iz-kaurija/530625.aspxocel ih susic kaznit il je i on na tribinama bio heheh
- Djokej
#2099 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakve su sanse da ovaj Deni Avdic igra za nas 
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#2100 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ima taj jedan nastup za svedsku reprezentaciju 2009, odigrao je 20 minuta na turneji u USA protiv Mexika kao clan ,,B'' reprezentacije. To je ova ista turneja na koju nasi na proljece idu sa sastavom iz Premier lige. Nakon tog poziva, ponovo je pozvan za U-21 reprezentaciju i citav turnir u vlastitoj zemlji je odgledao sa klupe, bez minute provedene na terenu. Ne znam vala, fino je imati u Werderu jednog igraca sa bosanskim korijenima (kad se vec Husejinovic nije dokazao), ali ne vjerujem da bi Avdic bio neko pojacanje za nas trenutno, a pogotovo ne na poziciji koju igra.Djokej wrote:Kakve su sanse da ovaj Deni Avdic igra za nas