evo za muske jedan pravi ....meni se svidja koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- hanny12
#2076 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
evo za muske jedan pravi ....meni se svidja - respo
#2077 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
kuda se kreces da stavim ovaj kad budem prolazio kraj tebehanny12 wrote:evo za muske jedan pravi ....meni se svidja
-
terremoto
#2078 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Woman wrote:i mene to zanima.ko zna možda su pravi,samo nisu halalzenny wrote:pri kraju sam i ovih dana se kontam dal' da nastavim sa Playom ili za nesto drugo... i bas ovih dana malo malo ispred mene ona 2-3 Roma sto prodaju one parfeme na ulici, nit sam razmisljao nekad o tome nit sam pitao nekoga; izgledaju kao u prodavnici upakovani, koliko je ono daleko od pravog mirisa?
Veomaaaaaaa dalekoooooo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2079 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@respo, ova je zauzeta, koliko sam vidio. ne troši resurse na nju.
- hanny12
#2080 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
u pravu si samo OVA mi nekako para usi tj oci ....nekako neumjesnoChmoljo wrote:@respo, ova je zauzeta, koliko sam vidio. ne troši resurse na nju.
-
Astrix
- zlo zlo
-
RtrnOfSalisbury
#2084 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
... glede acqua di gio ... upravo je doslo do pusenja ali sam dobio pare nazaj ...
ovo je sigurno jedan od najkopiranijih, mislim da postoje tri izvora: prijateljska kina i indija i jos jedan mutni izvor.
sto je najveselije nisu postedjeni ni renomirani prodavaci, pa matermuj zar jedan pisljivi trazeni parfem ne mogu naci original. ali kad se zna da na spejs satlu postoje jeftini kineski dijelovi onda nije cudo ...
kutiju su iskopirali nekih 95-99%, savladali su i graviranje i jedino nijansa farbe nije pogodjena ali ni svaki original nije 100% isti glede farbe. bar kod je isto regulara:3 36037 058878 i scener ga uredno cita, upc kod je sumljiv, treba jos jedna kutija da se usporedi i tu im je slaba tacka, serijski broj je vjerovatno uvijek isti i na dnu je nesto utisnuto (udo 55) i da se vidjeti da tude nesto ne stima. sta li su govnari usuli u flasu je tek pitanje za nobela. ova ponuda na pik je 95% kopija, jedino ako nije zvanicna armani kopija koja ne znam da postoji ali je moguce da ima i to, bulk prodaja na crno.
naleceh na parfem napravljen 1934, ja danas sazno za njeg:( caron pour un homme. steta da propadnu pare od fake armanija pa reko da to spicim dok je vrijeme. cini se da nije los, lavanda vanilija itd pa ako neko ima da ga je omiriso
nek se izjasni ... cekacu jedno 15 minuta.
ovo je sigurno jedan od najkopiranijih, mislim da postoje tri izvora: prijateljska kina i indija i jos jedan mutni izvor.
sto je najveselije nisu postedjeni ni renomirani prodavaci, pa matermuj zar jedan pisljivi trazeni parfem ne mogu naci original. ali kad se zna da na spejs satlu postoje jeftini kineski dijelovi onda nije cudo ...
kutiju su iskopirali nekih 95-99%, savladali su i graviranje i jedino nijansa farbe nije pogodjena ali ni svaki original nije 100% isti glede farbe. bar kod je isto regulara:3 36037 058878 i scener ga uredno cita, upc kod je sumljiv, treba jos jedna kutija da se usporedi i tu im je slaba tacka, serijski broj je vjerovatno uvijek isti i na dnu je nesto utisnuto (udo 55) i da se vidjeti da tude nesto ne stima. sta li su govnari usuli u flasu je tek pitanje za nobela. ova ponuda na pik je 95% kopija, jedino ako nije zvanicna armani kopija koja ne znam da postoji ali je moguce da ima i to, bulk prodaja na crno.
naleceh na parfem napravljen 1934, ja danas sazno za njeg:( caron pour un homme. steta da propadnu pare od fake armanija pa reko da to spicim dok je vrijeme. cini se da nije los, lavanda vanilija itd pa ako neko ima da ga je omiriso
nek se izjasni ... cekacu jedno 15 minuta.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2085 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ma njemu ste samo statistički podatakhanny12 wrote:u pravu si samo OVA mi nekako para usi tj oci ....nekako neumjesnoChmoljo wrote:@respo, ova je zauzeta, koliko sam vidio. ne troši resurse na nju.
@respo, halali
- leki hz
#2086 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako je neko zainteresovan za idole armani parfemska voda 50 ml, samo dva puta korišten nek mi se javi na pp
- hopi
#2087 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
imam, ali dezodorans, mislim da parfema nemam, miris je odličan a da tako izgleda dobro si opisao izgled, imam pakovanje tj čini da sam u kući vidio jednom torbicu za to dvoje. Nije mi tu, ali ti mogu uslikati sljedeći vikend.Misterxy wrote:Negdj tamo dalekih 80-tih godina![]()
![]()
![]()
je bio aktuelan muški parfem i losion poslije brijanja,mislim da se zvao
Atache,tako nekako,mi smo ga jednostavno zvali Ataše,tačan raspored slova originalnog naziva ne znam.
Proizvodio je se u Sloveniji po nekoj francuskoj licenci,čini mi se u tvornici"Krka"Novo mesto ali ni to nisam siguran.
Kutija je bila crveno crna,jedina sličica na njoj je bio crni cilindar-šešir na gornjoj polovici kutije a ispod nje je bio naziv,onako stilski pisanim slovima.
Na internetu o ovom parfemu nema nikakvih podataka,što je gotovo nevjerovatno,slike nema ni za lijeka,da li neko ima na ovom forumu stručan da malo više kaže o gore navedenom losionu-parfemu,po meni mislim da je neprevaziđen i dan danas,100% sam siguran da bih njegov miris prepoznao,kada se nanese na kožu djelimično se mijenja,postaje još bolji![]()
![]()
,da li mu ima neki bar sličan,negdje sam pročitao da mu najviše sliči stari klasik "Givenchy Gentleman".
http://www.punmiris.com/parfem/Givenchy ... -2965.html
- zambaklija
#2088 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
crna mačka made in nemačka 
-
Misterxy
#2089 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
hopi wrote:Misterxy wrote:Negdj tamo dalekih 80-tih godina![]()
![]()
![]()
Atache,tako nekako,mi smo ga jednostavno zvali Ataše,tačan raspored slova originalnog naziva ne znam.
Proizvodio je se u Sloveniji po nekoj francuskoj licenci,čini mi se u tvornici"Krka"Novo mesto ali ni to nisam siguran.
Kutija je bila crveno crna,jedina sličica na njoj je bio crni cilindar-šešir na gornjoj polovici kutije a ispod nje je bio naziv,onako stilski pisanim slovima.
Na internetu o ovom parfemu nema nikakvih podataka,što je gotovo nevjerovatno,slike nema ni za lijeka,da li neko ima na ovom forumu stručan da malo više kaže o gore navedenom losionu-parfemu,po meni mislim da je neprevaziđen i dan danas,100% sam siguran da bih njegov miris prepoznao,kada se nanese na kožu djelimično se mijenja,postaje još bolji![]()
![]()
,da li mu ima neki bar sličan,negdje sam pročitao da mu najviše sliči stari klasik "Givenchy Gentleman".
http://www.punmiris.com/parfem/Givenchy ... -2965.html[/quote
imam, ali dezodorans, mislim da parfema nemam, miris je odličan a da tako izgleda dobro si opisao izgled, imam pakovanje tj čini da sam u kući vidio jednom torbicu za to dvoje. Nije mi tu, ali ti mogu uslikati sljedeći vikend.
Pa odkuda ti dezodorans,nemoguće da je sačuvan sve ove godine,svakako sliku postavi obavezno,šteta je što se taj losion više ne može kupiti,šteta
- MIA_1
#2090 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
od pre neki dan
- Benny Lava
#2091 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ono što ti ja mogu reći, zvao se Attache (iz istoimene linije muških kozmetičkih proizvoda), proizvođač Zlatorog Maribor (Henkel-Zlatorog). Na netu skoro da i nema podataka o ovoj liniji, osim spomena nekog diplomskog rada koji obrađuje temu tržišne komunikacije za ovu kolekciju, objavljenog 1990. god. i ovog teksta:Misterxy wrote:Negdj tamo dalekih 80-tih godina![]()
![]()
![]()
Code: Select all
http://www.muzejno-mb.si/spomini/index.php/tovarne-organizacije-zavodi/191-zlatorog--henkel.htmlA ja od ove kolekcije još uvijek imam drvenu kutiju u kojoj je bila pakovana bočica after shave-a. [/i]
-
gerberica
#2092 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

ova 2 najcesce
- Michun
#2093 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Posjedujem, divan, glava me zaboli od njega.
Ko je zainteresovan, nek se javi na pp. 3 X koristen.

Ko je zainteresovan, nek se javi na pp. 3 X koristen.

- rinna0304
#2094 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jel moze neko preporuciti neki zenski parfem koji nije onako nesto previse jak ( i da ne mirise na limun i te vrste ) i da je postojan sto duze 
Koristila sam duze vrijeme Ninu Ricci razne al od njih me u zadnje vrijeme samo glava boli i smetaju mi ..
Hvala
Koristila sam duze vrijeme Ninu Ricci razne al od njih me u zadnje vrijeme samo glava boli i smetaju mi ..
Hvala
- ptičica
#2095 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
"BEAUTY" Calvin Klein, meni predobarrinna0304 wrote:Jel moze neko preporuciti neki zenski parfem koji nije onako nesto previse jak ( i da ne mirise na limun i te vrste ) i da je postojan sto duze
Hvala
- Michun
#2096 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Very Irresistable
La Prairie - midngiht rain (skup, ali 2 X spricnes i trajeeee). ima ga u bbi da probas, pa mozda na ebay naci po boljoj cijeni. ja sam svoj online kupila.
La Prairie - midngiht rain (skup, ali 2 X spricnes i trajeeee). ima ga u bbi da probas, pa mozda na ebay naci po boljoj cijeni. ja sam svoj online kupila.
-
BIONA
#2097 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Taj Beauty sam probala na svojoj ruci dole u parfimeriji u merkatoru na dobrinji. Dok sam izasla iz parfimerije i usla u intersport, parfem se na ruci nikako nije osjetio. Blago receno ostala sam sokirana!ptičica wrote:"BEAUTY" Calvin Klein, meni predobarrinna0304 wrote:Jel moze neko preporuciti neki zenski parfem koji nije onako nesto previse jak ( i da ne mirise na limun i te vrste ) i da je postojan sto duze
Hvala, a nije puno jak.
fakat ne znam do koga i do cega je...
- Michun
#2098 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ima nekih parfema koji se upiju u kozu brzinski. i to zavisi od koze.BIONA wrote:Taj Beauty sam probala na svojoj ruci dole u parfimeriji u merkatoru na dobrinji. Dok sam izasla iz parfimerije i usla u intersport, parfem se na ruci nikako nije osjetio. Blago receno ostala sam sokirana!ptičica wrote:"BEAUTY" Calvin Klein, meni predobarrinna0304 wrote:Jel moze neko preporuciti neki zenski parfem koji nije onako nesto previse jak ( i da ne mirise na limun i te vrste ) i da je postojan sto duze
Hvala, a nije puno jak.
![]()
fakat ne znam do koga i do cega je...
ja neki dan probala ovaj marc jacobs i to crni EDP je...za 10 min, nistaaaaa
a svidja mi se miris
-
i šta sad
#2099 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Angel-Thierry Mugler pravi zimski,postojan,fantastičan
- galamdzinica
#2100 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Već 5 godina, još mu nisam našla dostojnu zamjenu.