Probaj sa ovim, ispod videa tekst što imaQler wrote:Ima li kakav aktivator za office 2013 da radi na win 8.1?
http://www.youtube.com/watch?v=ZLybyXTD1gs
Moderator: Benq
Probaj sa ovim, ispod videa tekst što imaQler wrote:Ima li kakav aktivator za office 2013 da radi na win 8.1?
zapravo ne mogu ni jednu metro app instalirat izbacuje mi isti error kako da rijesim ovo ?Kinaski wrote:meni nece da apdejtuje izbacuje mi error 0x80072efd
Instalirao sam ja, i brze je sve, ali mislim da se ove metro generalno sporije pokrecu. Npr word mi otvori puno brze, ili firefox.shiljak wrote:Je li ko instalirao na SSD? Koliko brzo pokreće ove metro aplikacije, kao vremenska prognoza? Meni po par sekundi (ono prvi put), naravno nije ssd.
Jel se nekom desavalo ovo ... pc mi nije povezan sa microsoftovim serverom to sam malo googlao ali nikako da se povezemo mater imKinaski wrote:meni nece da apdejtuje izbacuje mi error 0x80072efd
zapravo ne mogu ni jednu metro app instalirat izbacuje mi isti error kako da rijesim ovo ?
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... date-storeKinaski wrote:meni nece da apdejtuje izbacuje mi error 0x80072efd
Trenutno ne može dok se ne riješi postojeći problem...shiljak wrote:Ja sam na jednom računaru updatovao win 8 na win 8.1, ali onu betu.. Je li se sad može updatovati na završnu verziju 8.1?
Može ali ćeš sve aplikacije morat reinstalirat.shiljak wrote:Ja sam na jednom računaru updatovao win 8 na win 8.1, ali onu betu.. Je li se sad može updatovati na završnu verziju 8.1?
maaa rodii mojaa svojee pametnoo huQurajber wrote:Zbog takvih kao što si ti i tebi slični mi smo jedina zemlja u regionu koja nema ozbiljan informatički ili ako ti je lakše razumjeti kompjuterski forum. Sakrivate se iza avatara i lupate gluposti.....Zbog takvih nas po susjednim forumima prozivaju da smo informatički nepismeni...Ne smatram se stručnjakom ali za tebe sam garant stručnjak.HardCore wrote: izvini strucnjak nisam te prepoznaovidim ja ti supalj sa svih strana
Za oboje je, s tim što na 8.1 sistemu trenutno može aktivirati samo Office 2013, ne i Windows.agent_zero wrote:Jel onaj KMSpico aktivator i za office 2013 i za win8 ilo samo za ono prvo?
Jel sličan princip kao i kod dazovog loadera za win7?
Isti problem je i kod mene, s tim da kod mene nije bio upgrade nego čista instalacija Windows 8.1.escobar__ wrote:Nego, ima li još neko ovakav problemčić? Radi se o tome da mi aplikacija 'Vrijeme' nakon svakog restarta umjesto prognoze za Tuzlu, prikazuje prognozu za Sarajevo, pa aplikaciju moram pokrenuti i izaći iz nje da bi na pločici pokazivalo ono šta treba pokazivati. Isti problem je na dva računara, a na oba je napravljen upgrade sa 8 na 8.1.
Ha?shiljak wrote:pa imaš opciju da "zaljepiš" na metro zid. Samo je fazon što ti po default ne smije biti taj grad koji želiš da ga zaljepiš na metro zid - jer onda nema opcije za taj grad da za ga zaljepiš
shiljoescobar__ wrote:Ha?shiljak wrote:pa imaš opciju da "zaljepiš" na metro zid. Samo je fazon što ti po default ne smije biti taj grad koji želiš da ga zaljepiš na metro zid - jer onda nema opcije za taj grad da za ga zaljepiš
Ima li takav aktivator za oboje (i office i win 8.1)?escobar__ wrote:Za oboje je, s tim što na 8.1 sistemu trenutno može aktivirati samo Office 2013, ne i Windows.agent_zero wrote:Jel onaj KMSpico aktivator i za office 2013 i za win8 ilo samo za ono prvo?
Trenutno ne.agent_zero wrote:Ima li takav aktivator za oboje (i office i win 8.1)?escobar__ wrote:Za oboje je, s tim što na 8.1 sistemu trenutno može aktivirati samo Office 2013, ne i Windows.agent_zero wrote:Jel onaj KMSpico aktivator i za office 2013 i za win8 ilo samo za ono prvo?