Ja hranim i gladnu djecu i psa, u cemu je problem ? Da li se opet hvalim? Sto god napišem vidis dijasporu, hvalisanje, ismijavanje?KatarinaKosaca wrote:Upravo tako... dosta je više kad netko pazi psa prvi komentar.. toliko gladne djece ili ne gleda netko tako djecu... pa idi i hrani gladnu djecu i pusti ljubitelje pasa na miru.bepina2 wrote:Imam dvoje djece, i imam psa.
Sve ih obožavam. Nije to ista vrsta ljubavi, ali je jednako snažna.
A da ne treba uvijek uspoređivati jedno s drugim, ne treba!
Zixin je poceo objašnjavati kako sa novim cukom se navici, od hrane do kreveta , ja sam dala svoj primjer. Svi su skontati osim tebe, netrpeljivost od prvog momenta raste izmedju nas dvije. Izbjegavala sam te po raznim temama, ti si mene nasla na temi dedo se vratio poslije 43 god. Sto ti je to trebalo , ja sam sa zezala sa iamia ali ti nisi odolela da pucas. Uzvraćeno ti je snajperom. Sta si ocekivala da imas pravo da kritikujes koga ti hoćeš, da li ti je palo na pamet da ima ljudi koji imaju pravo na svoje misljenje. U mnogim tvojim postovima prema drgima ne vidim ni trunke pokusaja razumjevanja ili tolerancije, samo tvoje se pika. Jedino odredjenim likovima odgovaras istom igrom, valjda se znate od ranije. Ne prozivaj me, necu ni ja tebe. Sjeti se prve frke poslije dva posta sam ti odgovorila , jer sam htjela biti sigurna da si se podsmjevala, ko to u sarajevu moze da se pohvali da dijete dobija diplomu.
Da te naučim malo razumjevanju, nismo svi isti, tvoj obim slatkorjecivosti pada u vodu ,kad hoćeš sve da pregazis, steta obrazovana , a kontra efekat izazivas. Klin se klinom izbija. Pokušaću da te ignorisem jedno vrijeme .