Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
VjecitiStudent

#2076 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

oridjidji wrote:
...
Ista se nezavisnost izgradila se Milinim svercom cigarama i voljom zapada da Crna Gora uspije u tome naumu. Isto je tako i sa Kosovom i sa Hrvatskom. Uspjeli zahvaljujuci volji zapada. Njihova volja nije bila na nasoj strani pa sada zivimo sa RS-om u BIH i s cinjenicom da se u Bosni dogodio najveci genocid u Evropi nakon drugog svijetskog rata.
...
:-) :-) :-)
Paranoja bez granica.
Kad te volje "nije bilo", sto nas uopste priznadose kao nezavisnu drzavu?
Kako je uopste doslo do nezavisnosti i priznanja?
VjecitiStudent

#2077 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

vee-jay wrote:
Bosnolog wrote:Dodina brigobrizljiva ljuba koja je organizovala onaj famozni malogradanski monolog svome Dodi za pranje i ublazavanje njegovih jezikomlatarajucih grijeha a cije sponzorstvo je OHR naivno prihvatio.Dodik je to planski iskoristio trazeci partnera u Radocnica kao protubalansu njegovom patoloskom izlivu protiv BiH ,...kako rece da ga nema vise u ogoljelom izdajniku Tihicu niti u njegovim ocima omrazenom Silajdzicu,......ista ta Dodoperacica s perom u ruci nastavilja prati i opravdati sve ono sto Pedodi zabrlja a ova posljednje je samo nastavak pranja njegove anti BH pljuvacine ,

http://www.glassrpske.com/vijest/16/kol ... edija.html
i da se ne zaboravi, prokleti SDP :evil: :x
:D

nego, gdje su @buzzer i @vjeciti da vidimo kada ce se ovako toplo pisati o NSu :D
Citate plavushu, vi zaista imate vremena na bacanje?
Control panel

#2078 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

Image

treba li neki koment
udrch

#2079 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by udrch »

Control panel wrote:Image

treba li neki koment
Dobro je da se vraćamo na naslov teme..
Ne želim biti ničiji advokat, a pogotovo ne bih da se shvati da branim tri glupe stranke kakve su SDA, SBiH i SDP, ali Fahro će biti najveći gigant :D ..pola Avaza je danas neka obično prenapuhana afera nekog lika koji pripada ovim strankama i koja nas objektivno ne zanima, a pogotovo što ne dajem pare da bih čitao stranačke feljtone..

A ovaj plakat dovoljno govori prema kojoj grupi glasača on ide..onoj najjadnijoj..
Što je najsmješnije od svega, sinoć gledam svoju omiljenu seriju "Bela lađa" sa Šojićem i ko je gledao može vidjeti veliku sličnost između ovog plakata i scene iz serije..
A ide ovako: Pantić mlađi misli da je u političkom duelu na TV-u razvalio Šojića, jer je ujutro naslov novina bio "Raskolnjikov u Srbiji" i on je 100% ubjeđen da ga je uništio..ali zovne ga onaj mafijaš i pokaže mu izlazne ankete i Šojić i dalje dobro stoji..ovaj se čudi kako, a Ozren, mafijaš i tajkun mu kaže:
"Većina Šojićevih birača misli da je Raskoljnikov premijer bratske Rusije".
E ni mi nismo daleko od te stvarnosti..koliko god mnogima neke izjave bile glupe, one ipak imaju svoje konzumente, kao i španske sapunice..nažalost..
Control panel

#2080 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

udrch wrote: Dobro je da se vraćamo na naslov teme..
Ne želim biti ničiji advokat, a pogotovo ne bih da se shvati da branim tri glupe stranke kakve su SDA, SBiH i SDP, ali Fahro će biti najveći gigant :D ..pola Avaza je danas neka obično prenapuhana afera nekog lika koji pripada ovim strankama i koja nas objektivno ne zanima, a pogotovo što ne dajem pare da bih čitao stranačke feljtone..

A ovaj plakat dovoljno govori prema kojoj grupi glasača on ide..onoj najjadnijoj..
Što je najsmješnije od svega, sinoć gledam svoju omiljenu seriju "Bela lađa" sa Šojićem i ko je gledao može vidjeti veliku sličnost između ovog plakata i scene iz serije..
A ide ovako: Pantić mlađi misli da je u političkom duelu na TV-u razvalio Šojića, jer je ujutro naslov novina bio "Raskolnjikov u Srbiji" i on je 100% ubjeđen da ga je uništio..ali zovne ga onaj mafijaš i pokaže mu izlazne ankete i Šojić i dalje dobro stoji..ovaj se čudi kako, a Ozren, mafijaš i tajkun mu kaže:
"Većina Šojićevih birača misli da je Raskoljnikov premijer bratske Rusije".
E ni mi nismo daleko od te stvarnosti..koliko god mnogima neke izjave bile glupe, one ipak imaju svoje konzumente, kao i španske sapunice..nažalost..

iz ''Nezavisnih'' novina je izjava scepe. sta li je on puta dobio po prstima linijarom. :D

mozda su mu zbog toga ostale ruke kratke. :lol:
zonbirile

#2081 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

sekretar OOSKJ Titograd kodnog imena Ščepo vazio o linijarima i tuči djece da vole Tita.Kao i onda kada je kadrovik sa srednjom likovnom školom zasjeo na mjesto sekretara,mnoge su majke morale proplakati,sada će se lelek čuti do neba.
Bice bolje

#2082 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bice bolje »

Javljam se prvi put,pratim temu i imam pitanje.Moze li mi iko dati odgovor na pitanje-zasto je Fahro,kao jako uspjesan novinar(po sopstvenoj izjavi)napustio Zagreb i dosao u Sarajevo kada su svi koji su to mogli ga napustali ili zasto nije otisao u svoju drzavu pa radio sa svojim vrlim jaranom Milom i ko kupuje tu pricu o njegovoj ljubavi i borbi za BiH(podsjeca li Vas na svoga zemljaka).Meni to sve smrdi do neba i ne vjerujem u njegove dobre namjere.
On je tu dosao sa zadatkom,koji pokusava zavrsiti i pri tom sacuvati svoj "kapital".
Ne bih volila da budem u pravu i da zbog zelje za "svjezim" snagama biramo "manje"zlo,a dublje je on upetljan u politiku i vuce konce iz sjene,a ovi su likovi za slikanje.
Mnogo pozdrava i hvala na odgovoru.
udrch

#2083 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by udrch »

zonbirile wrote:sekretar OOSKJ Titograd kodnog imena Ščepo vazio o linijarima i tuči djece da vole Tita.Kao i onda kada je kadrovik sa srednjom likovnom školom zasjeo na mjesto sekretara,mnoge su majke morale proplakati,sada će se lelek čuti do neba.
Stalno ti pokušavam naglasiti da se izmišljanjem, preuveličavaju stvari i dobije se kontraefekat umjesto da se dobije željena reakcija..
Fahro nam svaki dan sam govori koliko je glup, on izmišlja i troluje javni prostor u ovoj zemlji, nema potrebe da mi njegovim metodama guramo mu jedan dio birača..
A Fahro će sam sebe pokopati, a zajedno sa političkom možda propadne i njegova poslovna karijera..
zonbirile

#2084 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Bice bolje wrote:Javljam se prvi put,pratim temu i imam pitanje.Moze li mi iko dati odgovor na pitanje-zasto je Fahro,kao jako uspjesan novinar(po sopstvenoj izjavi)napustio Zagreb i dosao u Sarajevo kada su svi koji su to mogli ga napustali ili zasto nije otisao u svoju drzavu pa radio sa svojim vrlim jaranom Milom i ko kupuje tu pricu o njegovoj ljubavi i borbi za BiH(podsjeca li Vas na svoga zemljaka).Meni to sve smrdi do neba i ne vjerujem u njegove dobre namjere.
On je tu dosao sa zadatkom,koji pokusava zavrsiti i pri tom sacuvati svoj "kapital".
Ne bih volila da budem u pravu i da zbog zelje za "svjezim" snagama biramo "manje"zlo,a dublje je on upetljan u politiku i vuce konce iz sjene,a ovi su likovi za slikanje.
Mnogo pozdrava i hvala na odgovoru.
---------------------------------------------
pa naređenje u toj službi je izvršenje.Ofirni su sa onim valjajućim R,Milo,Ščepo,Šešelj-ja skvadre.A može i s druge strane Ščepo,Sarkozi,Medvjedev.
DenisSarajevo

#2085 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by DenisSarajevo »

Kazu Fahro tajkun odnosno biznismen, pa ko to ne bi bio da dobije u ruke jedini bosnjacki list. Pitanje je da li bi neko drugi i vise uspio nego sto je on. Sta je imao prije rata a sta sad, pitaju ga kako se obogatio za kratko vrijeme, pa prodajom najtiraznije novine, al pravo pitanje je kako je dosao u posjed te novine? Ko mu je to dao a svi znaju sta je imao prije rata. SBB je samo suplja prica, kao bicemo najvece gradiliste u Evropi, sta ima. Iako ima najvecu reklamu u svom jako citanom dnevnom listu nadam se da narod nece biti glup i pasti na te lazi

:bih:
oridjidji

#2086 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
oridjidji wrote:
...
Ista se nezavisnost izgradila se Milinim svercom cigarama i voljom zapada da Crna Gora uspije u tome naumu. Isto je tako i sa Kosovom i sa Hrvatskom. Uspjeli zahvaljujuci volji zapada. Njihova volja nije bila na nasoj strani pa sada zivimo sa RS-om u BIH i s cinjenicom da se u Bosni dogodio najveci genocid u Evropi nakon drugog svijetskog rata.
...
Paranoja bez granica.

Nije to paranoja. Mi smo platili cijenu svoje nezavisnosti i to na jedan ruzan nacin.
Priznali su te kao drzavu i onda dopustili da u njoj bude najveci genocid na prostoru Evrope od drugog svijetskog rata. 3 i po godine su svrsavali nad Srpskim zlocinima u Bosni nad Muslimanima i Hrvatima, pravdajuci se da se u Bosni pravi navodna Dzamahirija. Trebalo im je dosta vremena da razbiju Milosevicevu dimnu zavjesu koju su srpski lobisti izgradili u Evropi o B. muslimanima. Rat je stao u najgorem mogucem momentu za B. muslimane, a Srbi su dobili ono sto nikada nisu ni imali, a to je RS i spas od moguce Oluje u BIH-a tj. novih progonstava Srba na Balkanu.

Ti ako mislis da ovo sto Bosni imamo nije volja zapada, onda se samo zavaravaj.Ovakva je njima Bosna trebala. Trebas malo dublje da zagrizes u historiju ove zemlje da nadjes razloge zasto je ona morala biti oslabljena. Vidjeces da je Bosna ovakva kakva je bila u ondasnjoj Jugoslaviji snaga i pokretac i da je upravo Bosna najvise uradila da se Jugoslovenska ideja izdigne na zapadnom Balkanu. A svak normalan zna zasto je jedna Jugoslavija trebala biti zatrovana i razorena.
zonbirile

#2087 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

oridjidji wrote:
VjecitiStudent wrote:
oridjidji wrote:
...
...
Paranoja bez granica.

Nije to paranoja. Mi smo platili cijenu svoje nezavisnosti i to na jedan ruzan nacin.
Priznali su te kao drzavu i onda dopustili da u njoj bude najveci genocid na prostoru Evrope od drugog svijetskog rata. 3 i po godine su svrsavali nad Srpskim zlocinima u Bosni nad Muslimanima i Hrvatima, pravdajuci se da se u Bosni pravi navodna Dzamahirija. Trebalo im je dosta vremena da razbiju Milosevicevu dimnu zavjesu koju su srpski lobisti izgradili u Evropi o B. muslimanima. Rat je stao u najgorem mogucem momentu za B. muslimane, a Srbi su dobili ono sto nikada nisu ni imali, a to je RS i spas od moguce Oluje u BIH-a tj. novih progonstava Srba na Balkanu.

Ti ako mislis da ovo sto Bosni imamo nije volja zapada, onda se samo zavaravaj.Ovakva je njima Bosna trebala. Trebas malo dublje da zagrizes u historiju ove zemlje da nadjes razloge zasto je ona morala biti oslabljena. Vidjeces da je Bosna ovakva kakva je bila u ondasnjoj Jugoslaviji snaga i pokretac i da je upravo Bosna najvise uradila da se Jugoslovenska ideja izdigne na zapadnom Balkanu. A svak normalan zna zasto je jedna Jugoslavija trebala biti zatrovana i razorena.
----------------------------------------------------
moj ti,moraš mnogo knjiga iz istorije ponoviti,samo je budali okean do koljena,najsmješniji si u temi o stvaranju Jugoslavije,oplakah.Hajde nastavi još,još...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2088 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

Kada se ta stranka pojavila,tj kada se Fahro odlucio baciti u politiki,mislio sam da ce biti ozbiljan konkurent za neki vid i nivo vlasti

Ali sto vrijeme vise prolazi,sto vise njegovih istupa vidim po medijima,nacin njegovog razmisljanja,kao i to sto se da naslutiti razvoj njegove predizborne kampanje,sve sam sigurniji da nece uzeti ti 5-6 % glasova.
Moze mu Dodik i Miskovic dati novac,sinhronizovano ustupati prostor u medijima,podrzavati ga koliko god hoce. Moze mu reis biti nosioc liste,ali sto taj covjek moze sam sebe ukopati ovakvim idiotskim istupima,lutanjima,ocitim lazima i tupim istupima i pogledima u medijima,ne pomaze mu nista.

Hvala Bogu sto se ovako otvoreno angazovao u politici,i sto su napokon ,prije svega,Bosnjaci uvidjeli koliko je limitiran i intelektualno "sputan" ovaj covjek.

Zivotni kiks mu je bio ovaj ulazak u politiku,i stvaranje ovoliko neprijatelja koji su jako uticajni ,stabilni,i jaki,bez obzira na sve,sto ce ga na kraju ukopati totalno.
edinbug

#2089 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by edinbug »

-LIBERO- wrote:Kada se ta stranka pojavila,tj kada se Fahro odlucio baciti u politiki,mislio sam da ce biti ozbiljan konkurent za neki vid i nivo vlasti

Ali sto vrijeme vise prolazi,sto vise njegovih istupa vidim po medijima,nacin njegovog razmisljanja,kao i to sto se da naslutiti razvoj njegove predizborne kampanje,sve sam sigurniji da nece uzeti ti 5-6 % glasova.
Moze mu Dodik i Miskovic dati novac,sinhronizovano ustupati prostor u medijima,podrzavati ga koliko god hoce. Moze mu reis biti nosioc liste,ali sto taj covjek moze sam sebe ukopati ovakvim idiotskim istupima,lutanjima,ocitim lazima i tupim istupima i pogledima u medijima,ne pomaze mu nista.

Hvala Bogu sto se ovako otvoreno angazovao u politici,i sto su napokon ,prije svega,Bosnjaci uvidjeli koliko je limitiran i intelektualno "sputan" ovaj covjek.

Zivotni kiks mu je bio ovaj ulazak u politiku,i stvaranje ovoliko neprijatelja koji su jako uticajni ,stabilni,i jaki,bez obzira na sve,sto ce ga na kraju ukopati totalno.

Dobra stvar u svemu ovome je ta sto vise nema skrivanja iza Avaza, sada je usao u utakmicu.
oridjidji

#2090 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

zonbirile wrote:
oridjidji wrote:
VjecitiStudent wrote:
Paranoja bez granica.

----------------------------------------------------
moj ti,moraš mnogo knjiga iz istorije ponoviti,samo je budali okean do koljena,najsmješniji si u temi o stvaranju Jugoslavije,oplakah.Hajde nastavi još,još...
Zonbrile ti si pametan i nacitan. Ja cu biti smjesan. Neka tako bude. Ti si moj kralj, sah, i idol... sve si najbolje ti... Aj ne kaki svega ti, na svakoj temi si se vazdan pravio najpametniji. Sta sam to pogresno rekao o Bosni i bitnosti njenog naroda u stvaranju Titove Jugoslavije?
Last edited by oridjidji on 22/03/2010 22:55, edited 1 time in total.
oridjidji

#2091 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

DenisSarajevo wrote:Kazu Fahro tajkun odnosno biznismen, pa ko to ne bi bio da dobije u ruke jedini bosnjacki list. Pitanje je da li bi neko drugi i vise uspio nego sto je on. Sta je imao prije rata a sta sad, pitaju ga kako se obogatio za kratko vrijeme, pa prodajom najtiraznije novine, al pravo pitanje je kako je dosao u posjed te novine? Ko mu je to dao a svi znaju sta je imao prije rata. SBB je samo suplja prica, kao bicemo najvece gradiliste u Evropi, sta ima. Iako ima najvecu reklamu u svom jako citanom dnevnom listu nadam se da narod nece biti glup i pasti na te lazi

On dobio bosnjacki list i napravio najuspjesniji list u BIH-a. Drugi dobili vlast u drzavi i upropastili je. 15 godina nakon rata nisu u stanju da sagrade ni 100 km auto puta. To je nasa realnost. Imamo li svijetliju buducnost, saznacemo kad prodju jos 4 godine cije god tiranije u BIH-a.

Sa ovakvim narodom mi bolje vlasti i drzave od ove nismo ni zasluzili. Narod koji non stop psuje svoje politicare, a na izborima ode i iste izglasa je tele narod. U drustvu u kojem nema vec 15 godina nekih golemih promjena i u kojem je svakodnevnica duza, a agonija veca i kojem se dno poniranju ne vidi, mi i dalje mislimo da nam je buducnost u istim ljudima i ne prihvatamo cinjenicu da svako zasluzuje istu sansu u politici kao i drugi. Najgore je pricati o ikome iz pretpostavki i vlastitih strahova, drugi su vise obecavali u svojim izbornim kampanjama od Fahre i svako bi obecanje iznevjerili i sad je Fahro glup sto prica isto. Bolje da prica o tome nego da laze ljude kako ce dokinuti RS kao sto je radio Haris Silajdzic, pa je Bosnu sa Miletom Dodikom doveo u pat poziciju i zaustavio centralizaciju kojoj se vidno protivi Beograd koji je cvrsto stao iza Dode. O politickom nonsarlatanstvu nasih lidera, svjedoce svi nemili dogadjaji u BIH u zadnje 4 godine. Kad smo ovakvi kakvi smo, nek nam jos puno ruznih godina budu svjedoci, da smo mozda i mogli birati drugaciju buducnost u Bosni. Fahro dobio ili izgubio izbore, bio jak opozicioni blok ili slabiji vlasti, on ce i dalje imati to sto ima sada. A mi kad smo ovakvi ko nas sljivi, ovi do sad politicari nisu nas postovali ni do sad, nece ni od sad. Pametan covjek ne dozvoljava da ga zmija iz iste rupe ujede dvaput, nas ujeda non stop. Nek nam tako i bude kad manje zlo od veceg nismo prepoznali do sada.

Nama trebaju pozitivne promjene, dosle one sa Fahrom, Seferom, Bjelicem ili nekim drugim meni je svejedno, jer zelim svojoj drzavi i narodu bolje, a ne gore...
edinbug

#2092 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by edinbug »

DenisSarajevo wrote:Kazu Fahro tajkun odnosno biznismen, pa ko to ne bi bio da dobije u ruke jedini bosnjacki list. Pitanje je da li bi neko drugi i vise uspio nego sto je on. Sta je imao prije rata a sta sad, pitaju ga kako se obogatio za kratko vrijeme, pa prodajom najtiraznije novine, al pravo pitanje je kako je dosao u posjed te novine? Ko mu je to dao a svi znaju sta je imao prije rata. SBB je samo suplja prica, kao bicemo najvece gradiliste u Evropi, sta ima. Iako ima najvecu reklamu u svom jako citanom dnevnom listu nadam se da narod nece biti glup i pasti na te lazi

SVAKO BI BIO USPJESAN MEDIJSKI MAGNAT DA JE TADA IMAO UZA SE ALIJU I NJEGOVU FETVU DA SA SE KUPUJE AVAZ, TJ. MORA DA SE KUPUJE AVAZ POCEV OD OPCINA, TELEKOMA, POSTA, VATROGASNIH DRUSTAVA, ITD. ITD.
USTVARI ALIJA JE I STVORIO TO SMECE, A OVAJ JE SAMO PRODUKT.
ibizza

#2093 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ibizza »

oridjidji wrote:

On dobio bosnjacki list i napravio najuspjesniji list u BIH-a. Drugi dobili vlast u drzavi i upropastili je. 15 godina nakon rata nisu u stanju da sagrade ni 100 km auto puta. To je nasa realnost. Imamo li svijetliju buducnost, saznacemo kad prodju jos 4 godine cije god tiranije u BIH-a.

Sa ovakvim narodom mi bolje vlasti i drzave od ove nismo ni zasluzili. Narod koji non stop psuje svoje politicare, a na izborima ode i iste izglasa je tele narod. U drustvu u kojem nema vec 15 godina nekih golemih promjena i u kojem je svakodnevnica duza, a agonija veca i kojem se dno poniranju ne vidi, mi i dalje mislimo da nam je buducnost u istim ljudima i ne prihvatamo cinjenicu da svako zasluzuje istu sansu u politici kao i drugi. Najgore je pricati o ikome iz pretpostavki i vlastitih strahova, drugi su vise obecavali u svojim izbornim kampanjama od Fahre i svako bi obecanje iznevjerili i sad je Fahro glup sto prica isto. Bolje da prica o tome nego da laze ljude kako ce dokinuti RS kao sto je radio Haris Silajdzic, pa je Bosnu sa Miletom Dodikom doveo u pat poziciju i zaustavio centralizaciju kojoj se vidno protivi Beograd koji je cvrsto stao iza Dode. O politickom nonsarlatanstvu nasih lidera, svjedoce svi nemili dogadjaji u BIH u zadnje 4 godine. Kad smo ovakvi kakvi smo, nek nam jos puno ruznih godina budu svjedoci, da smo mozda i mogli birati drugaciju buducnost u Bosni. Fahro dobio ili izgubio izbore, bio jak opozicioni blok ili slabiji vlasti, on ce i dalje imati to sto ima sada. A mi kad smo ovakvi ko nas sljivi, ovi do sad politicari nisu nas postovali ni do sad, nece ni od sad. Pametan covjek ne dozvoljava da ga zmija iz iste rupe ujede dvaput, nas ujeda non stop. Nek nam tako i bude kad manje zlo od veceg nismo prepoznali do sada.

Nama trebaju pozitivne promjene, dosle one sa Fahrom, Seferom, Bjelicem ili nekim drugim meni je svejedno, jer zelim svojoj drzavi i narodu bolje, a ne gore...
Tebi bi bilo najbolje da PRIZNAS kako si simpatizer SBB-a i kako ces za njih glasati...beze ovdje spominjes Sefera i Bojana...
Ne mogu nikako da shvatim ljude koji ce glasati za njega :-)
Pa taj covjek je odmah rezervisao mjesto za Saju u emisiji Kontra gard(mislim da se tako zove) kako bi se ovaj opravdavao narodu zbog onog CRNCA :x
Taj isti Saja dolazi samo nedjeljom kod Fahre u Avaz,kad je namanje ljudi u tom objetu...Cak,jedne prilike,zacugao se lik kod Fahre,pa kad je krenuo kuci,udje u svoj dzip i umjesto da krene u rikverc,lola po gasu,provali zid i pravo u kongresnu salu...
Fahrovci mogu pricati sta hoce,al Fahro se druzi sa kiminalcima,bas maloprije u emisiji 60 minuta slika Fahre i Nasera
a pored svega,vi podrzavate prevaranta...Zar Avaz nije mogao pisati o Harisovim kriminalnim radnjama i 2006?Zasto je tada presutio sve ovo sto sad pise?Mislio je da ce imati koristi od Harisa,al kad je vidio da nece dobiti nista,okrenuo se protiv njega...
i na kraju ako zelite BAS glasati za nest novo onda glasajte za Nasu stranku...jer oni su bas novi,a SBB su stari(Terzic,Skaljic i drugi koji su presli iz SDA,SBiH,SDP-a
JThomas

#2094 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

fahro "novak" u politici? jel' ti majke ti misliš da je neko lud ili da živi pod zemljom?
oridjidji

#2095 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

JThomas wrote:fahro "novak" u politici? jel' ti majke ti misliš da je neko lud ili da živi pod zemljom?
Ma ne nije, isti je sjedio u svim odborima politickih stranaka, u svim institucijama sto u BIh postoje do sada i gradio je sve ove katastrofalne poteze koje su nam bosnu unazadile. Gdje se to molim te on bavio aktivno politikom i koji su to njegovi katastrofalni politicki potezi za koje snosi odgovornost kao vlastodrzac ?
ssmmiilleeyy

#2096 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ssmmiilleeyy »

Imao sam Čast da stojim par puta pored Fahrudina Radončića. Ali ono što sam primjetio jeste da ga njegovi uposlenici oslovljavaju s Predsjedniče :D Meni je bilo neugodno al bas neugodno da to slusam. Itekako ga postujem zbog same činjenice da on godišnje ima 10 miliona čiste dobiti.

Ovo što on pokušava je za mene jedan podmukli vid prevare,pokušava riječima ubijediti narod kako će ON pokrenuti BiH. Da je on htio jaču privredu u BiH,ne bi toliko uložio u Toranj.

Na vama je dragi birači da odlučite ( jeste da nemate neki izbor al eto ) :D :D
oridjidji

#2097 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

bermiin wrote:
oridjidji wrote:

Tebi bi bilo najbolje da PRIZNAS kako si simpatizer SBB-a i kako ces za njih glasati...beze ovdje spominjes Sefera i Bojana...
Ne mogu nikako da shvatim ljude koji ce glasati za njega :-)
Pa taj covjek je odmah rezervisao mjesto za Saju u emisiji Kontra gard(mislim da se tako zove) kako bi se ovaj opravdavao narodu zbog onog CRNCA :x
Taj isti Saja dolazi samo nedjeljom kod Fahre u Avaz,kad je namanje ljudi u tom objetu...Cak,jedne prilike,zacugao se lik kod Fahre,pa kad je krenuo kuci,udje u svoj dzip i umjesto da krene u rikverc,lola po gasu,provali zid i pravo u kongresnu salu...
Fahrovci mogu pricati sta hoce,al Fahro se druzi sa kiminalcima,bas maloprije u emisiji 60 minuta slika Fahre i Nasera
a pored svega,vi podrzavate prevaranta...Zar Avaz nije mogao pisati o Harisovim kriminalnim radnjama i 2006?Zasto je tada presutio sve ovo sto sad pise?Mislio je da ce imati koristi od Harisa,al kad je vidio da nece dobiti nista,okrenuo se protiv njega...
i na kraju ako zelite BAS glasati za nest novo onda glasajte za Nasu stranku...jer oni su bas novi,a SBB su stari(Terzic,Skaljic i drugi koji su presli iz SDA,SBiH,SDP-a
Necu ne brini se za njega glasati, vise mi se uvijek svidjala probosanska politika od one probosnjacke. ova druga je narod davno odvela u podijele i zato mi se Fahrina politika Bosnjastva ne svidja jer onima koji mrze Bosnu daje alibi da misle da b. muslimani u bosni zele Bosnjikistan.

Rekao sam davno ovdje koje su moje simpatije prema njemu, a ta je jedina simpatija prema njemu to sto je uspio izgraditi najutjecajniji i najstabilniji BIH-a pisani medij. Politicki on je za mene nepodoban jer vidi svoj ideal u onome koga je i podigao a to je Alija Izetbegovic s cijom se politikom nikada nisam slagao. Sto se tice Fahrinih kriminalnih radnji, njima ce najbolji svijedok biti kakva dobro sprovedena istraga protiv njega i moguca optuznica i ono kriv je pred sudom BIH-a, a ne novinska spekulacija. O njemu su nasi mediji svasta rekli, prvo da mu je nebodere podigao Miskovic, pa je onda isplivao skandal sa razvojnom bankom, pa eto neboderi nisu Miskovicevi, vec je on podmicivao R. Banku kako bi mu dala kredit, isto tako su pisali da neboder nema urbanisticku dozvolu, pa se na kraju izgradi navodno bespravno i td. On je sebi davno stvorio neprijatelje i mnogi od njih su jedva docekali da on udje u politiku, kako bi i po njemu mogli drvlje i kamenje da bacaju u nasem poltronistikom medijskom prostoru u kojem svaki medij ima svoju politicku stranu i davno odabranu stranku.

On je za mene manje zlo od onih koji su do sada unazadjivali Bosnu i zato nevoljno branim tu njegovu sansu u politici jer su istu sansu davno prokockali svojim losim politickim angazmanom druge stranke koje su se prosetali nasom politickom scenom.
_BaD_BoY

#2098 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

Postao/la DenisSarajevo dana 22/03/2010 19:10

Kazu Fahro tajkun odnosno biznismen, pa ko to ne bi bio da dobije u ruke jedini bosnjacki list. Pitanje je da li bi neko drugi i vise uspio nego sto je on. Sta je imao prije rata a sta sad, pitaju ga kako se obogatio za kratko vrijeme, pa prodajom najtiraznije novine, al pravo pitanje je kako je dosao u posjed te novine? Ko mu je to dao a svi znaju sta je imao prije rata.
..normalno da ce se covjek boriti za sebe kao sto bi i ti za sebe..mislim postaju jadni ovi podmukli napadi na covjeka..ima policija sud drzava qrac palac nek mu nadje nepravilnosti i pravo zatvor..taj bosnjacki list je on osnovao istina uz podrsku alije ali ga je osnovao a ne kao neki pokrali 100 firmi,opljackali od drzave koliko su god mogli i sad bi oni da donose sud o fahrudinu....koliko si ti uspjeo od rata na ovamo bas me zanima onako iskreno?i koliko si se skolovao i trudio da imas danas kao sto recimo ima fahro?il si citav zivot psovao aliju i ocekivao da jedes zlatnim kasikama a da qrcem ne maknes..nema tog jarane..

Postao/la ssmmiilleeyy dana 23/03/2010 01:08

Ovo što on pokušava je za mene jedan podmukli vid prevare,pokušava riječima ubijediti narod kako će ON pokrenuti BiH. Da je on htio jaču privredu u BiH,ne bi toliko uložio u Toranj.
sta ti rece i ostade ziv..kakve veze ima njegovo privatno ulaganje u svoj toranj sa pokretanjem BIH..pa normalno da covjek investira svoje pare i gradi za svoju zaradu..sta je trebao po tebi uraditi?trebao je napraviti toranj i poklonit ga kantonu il cemu vec?ma daj..i ja nesto odgovaram beze mora da nisi mislio ozbiljno.. :D
Fair Life

#2099 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

Da podsjetim zaboravne...

Image
Image
Image
_BaD_BoY

#2100 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

prva stvar koja upada u oci je ta iz kojih novina je ovaj clanak.. :-)
druga stvar je jos cudnija sto su ta dva domoljuba i navodne bivse fahrine kolege cekale skoro 20 godina da to kazu
i ako su poslali te dokumente sudu i odlucili istjerati istinu na vidjelo ja apsulutno to podrzavam i ako se dokaze da je to istina na narednim izborima cu podrzati drugu stranku..
Post Reply