Ma da je u top 48 mene fascinira to što čovjek brani odlično a u medijima i na forumu uvijek ista priča "treba riješiti problem golmana". I jeste da Arsenal ima bolju igru od rezultata ali gleda li to iko? Utakmice se dobijaju, utakmice se gube i to je nogomet. Svako će potegnuti priču o raspadu nakon dva (brate, šugava ako ne i sumnjiva) gola a niko ne vidi pokazanu kvalitetu. Objektivno ima problema i nedostataka, ima ih koliko hoćeš - ali zaboga je li smak svijeta ako te Liverpool dobije jednom u deset godina? I btw problem je što Arsenal igra pretkolo u Udinama a taj gigant skrši 100 miliona i prošlu noć igra sa Exeterom...ultima_palabra wrote: Sigurno je već sad u top 10.
Ti momci me nisu nešto impresionirali, mada moram priznati da sam utakmice gledao u letu... a što se tiče odnosa rezultata i igre, to je simptomatično za Arsenal već godinama tako da ne možeš nazvati to slučajnošću.
Ja jutros čitam pregled engleskog tiska i bljuje mi se. Samo hvalospjevi i odjednom nikakvih problema!!! Ni mozga ni objektivnosti a svojim pisanjem oblikuju klimu u ligi i mišljenja navijača. Bog me ubio ako tamo Sinan Sinanović ne bi bio smatran vrhunskim novinarom...