Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slupa ga frajer za dan, a ja se mucim danima dok slajfam ova vrata
ja bih od tebe očekivao, s obzirom na mjesto na kojem radiš, da voziš neko malo bolje auto od plastične kante zvane Golf petica...
klasika...al iskreno od tebe nisam ocekivo da imas bosanski sindrom...
ja sam auto uzimo na osnovu svojih "potreba", a tu je mnogo faktora uticalo, vjeruj mi...a ne da se kurcim pred rajom...jer raji i seljacima svakako nemozes ni ugodit nikako...da kupim piata, reci ce, vidi papka, oso na zapad i nije mogo stec nista bolje od fiata...da kupim bmw-a sedmicu, opet prica, vidi papka digo kredit i doso da se kurci...
za ono sto meni treba, golf je idealan...
svako ima svoje potrebe i niko ne kaže da bi trebao kupovati auto za kurčenje...to je bila samo opaska na firmu za koju radiš, a koja proizvodi i auta za kurčenje, ali i auta koja su normala i koja ništa ne odskaču od prosječne petice Golfa...
johntra wrote:Pa dobro ima i ovdje Nissana, nema Altime, ali ima Nissana...a ionako pola dijelova dijele sa Renaultom ili Nissanima za evropska tržišta...
a jbga, sve se danas može naručiti preko interneta i ebay-a...ista stvar je i sa masu američkih auta u BiH, čak je ljudima isplativije čekati dijelove preko neta, nego kupovati kod ovlaštenih servisera...
johntra wrote:svako ima svoje potrebe i niko ne kaže da bi trebao kupovati auto za kurčenje...to je bila samo opaska na firmu za koju radiš, a koja proizvodi i auta za kurčenje, ali i auta koja su normala i koja ništa ne odskaču od prosječne petice Golfa...
hmmm, merc amg sls, mini cooper, aston martin, peugeot rcz, merc G klasa, cayene...da nisi mislio ovog aston martina da je tu negdje sa golfom
Šta je sa JEEP-ovima, Grand Čiko ili Commander? Chrysler Voyager ili 300 C, dobro, eto on je limuzina...
to su ok i porodična auta, barem na Zapadu, dok su kod nas pojedini modeli za kurčenje...
a BMW X3?
johntra wrote:Šta je sa JEEP-ovima, Grand Čiko ili Commander? Chrysler Voyager ili 300 C, dobro, eto on je limuzina...
to su ok i porodična auta, barem na Zapadu, dok su kod nas pojedini modeli za kurčenje...
a BMW X3?
Pa eto, nije auto za kurčenje, nego fin i kompaktni, porodični SUV...ne odskačeš puno od ostalih, barem u Austriji....normalno, skuplji je od petice, ali bar ga vukojebina mogao dobiti sa popustom...
eh da si ti ziv i zdrav, to je vec sve istorija...x3 haman jos malo pa godina sace kako se prestala proizvodit...ovo sto sam naveo, samo to se proizvodi...i pokoji dio karoserije za saab, vrata ja mislim i neke sitnice...vidjecemo kad pocne ovaj vw up, mozda uzmem jednog za kurcenje po gradu al ja mislim da ce samo karoseriju za njeg pravit, a sklapanje negdje drugo...
vukojebina wrote:eh da si ti ziv i zdrav, to je vec sve istorija...x3 haman jos malo pa godina sace kako se prestala proizvodit...ovo sto sam naveo, samo to se proizvodi...i pokoji dio karoserije za saab, vrata ja mislim i neke sitnice...vidjecemo kad pocne ovaj vw up, mozda uzmem jednog za kurcenje po gradu al ja mislim da ce samo karoseriju za njeg pravit, a sklapanje negdje drugo...
pa kad si kupovao peticu, većina ovih auta se proizvodila...ali jok, hoće bošnjo Golfa...