Posebno ovaj: Brusnica i Jabuka

http://www.hepok-mostar.ba/pet.html
Moderator: anex

Pij...zaboga, da nisi čula za bakterije svakako bi ga popilamumy wrote:Hemera wrote:da li je istina da je kiseljak limeta kiwano povucen radi nekih bakterija?
Sad mi rekose u granapu da su ih sve pokupili......[/q
ja jutros kupila u bingusta cu sad?
Istina, ali im dosta stvari za bh. tržište radi gradačački INMER, pa vjerovatno i taj sir dolazi iz Gradačcaemirolini wrote:Dukat? Dukat je Hrvatski
mene je iznenadilo da i srbijanski imlek neke svoje proizvode radi u bosanskoj dubici... kod nas na policama sareno, nesto od njihovih proizvoda made in bih, a nesto srbija...treba gledati...anonimnaosoba wrote:Istina, ali im dosta stvari za bh. tržište radi gradačački INMER, pa vjerovatno i taj sir dolazi iz Gradačcaemirolini wrote:Dukat? Dukat je Hrvatski
Vjerujem da hoce..u hrvatskoj jamnica sensation izasla 2008 godine kod nas tek nedavnojohntra wrote:Hoće li i kod nas ubacivati ove nove ukuse za Sensation? Ko što ima sa Jamnicom u HR...
Ja ne znam zašto ovako malo ne promijeni svoje recepture po kojima prave salame i paštete..vala i viršle, sve im je grozno, ono jedu samu mala djeca, roditelji im uvale valjda...sve im je užasno...Madi iz Tešnja poslije Bajre ima najbolje preradjevine, doduše sve je piletina, ali ekstra je...Ovako..bljak..hitno moraju mijenjati recepte, ako oni ne znaju, nek ba kopiraju druge..Hemera wrote:ma vjeruj otisla sam na drugo mjesto i uzela...fucka mi se jel ima ili nema...samo upitah...vjerovatno sabotaza
kupim Menprom pastetu kokosiju,nije losa,nema nesto ekstra zacina u sebi,ali definitivno je bolja od Ovako uzasnih nejestivih pasteta,ali je daleko od najbolje,i dalje mi kotira Bajra kao najbolja...
StupskaBitanga wrote:Sada se umjesto Sarajevskog kiseljaka i njihovog sensationa gura Jamnicin koji nije ni blizu ovom našem
Jesu možda od bosanskih najbolje,al' vala Argeta beton !@mba wrote:ja nest bas ne jedem PA-STETE ali ova BAJRA daleko najbolja od sviju!
kad skontam kolko su nas gulili i sad snizili cjenu na najmanju mogucu kad je Bajra izbacio svoju nikad je ja vise nisa pojelaAmiĐa_Idriz wrote:Jesu možda od bosanskih najbolje,al' vala Argeta beton !@mba wrote:ja nest bas ne jedem PA-STETE ali ova BAJRA daleko najbolja od sviju!

tacno tako, citam i ne mogu da vjerujem koliko je postova i strana ove teme otislo na diskusiju o pastetama... sto se mene tice svaka je smece... ljudi jedete li vi ista drugo osim otpadaka u pasteti??ForeverStrong wrote:nacija koja odrasta na pastetama,smokijima i zacerenom vodom sa koncetratom limete![]()