Desavanja u Hrvatskoj
- Gandalf
#2076 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa sad kad se skrše svi ovi hadezejčići po susjedstvu, a i kod nas, koga ćemo onda majorizirat' 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2077 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa možda ostane šta od HDZ 1990,a ima sada i onaj novi HDZ Ljubuški!Gandalf wrote:Pa sad kad se skrše svi ovi hadezejčići po susjedstvu, a i kod nas, koga ćemo onda majorizirat'
Bolje išta nego ništa!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2078 Re: Desavanja u Hrvatskoj
prljavi Hare wrote:Gdje će u "Erceg-Bosnu",uskoro će i po kamenjaru hapsiti!?![]()
Upala je Zlajuogluova porezna u sve firme što su Jugoslovena Čovu gurale,kažu samo iz ERONET-a pokupili
dva FAP-a dokumentacije o lopovluku!Sada se to čita i proučava,a onda ....SIPA!
![]()
Mene ako će poslušati,bratska Srbija je zadnje utočište za HDZ,kog brata Bote!![]()
![]()
Ma kontaju na kamenjaru grožđe uspjeva pa lakapice podrumi vina pa kozjeg sira, et da im Ercegovci vrate usluge što su ih primali po Zagrebu i dodjelivali stanove a boguMi i poneki bizMis...sad je reda da ovi vrĆu u kamenjarskim blagodatima...kod BoTe TrlaBaBaLan nema mesta, tamo je veĆ zakupljeno u Palminom RančH zverinjaku
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2079 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ovo mi liči na radovanje na FPNu kad je umro tuđman i kad je HDZ izgubio izbore 99 na 00
pa se hdz kasnije vrati jači no ikad
ne znam čemu se radujete
ne znam čemu se radujete
- Gandalf
#2080 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ko ostane bez para, taj se na vrh više ne vraća.A sve su prilike da će HDZ ostati bez "svojih" para. Nakon toga kreće gašenje insolventnog pravnog lica - HDZ je to uradio mnogim firmama s obe strane granice, a sada je vrijeme da probaju vlastiti recept 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#2081 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ovaj slucaj sa Sanaderom i HDZ-om je najbolji primjer zasto Hrvatska i ostale balknaske zemljice trebaju uci u EU. To je jedini nacin da se drustva kutarisu parazita i korova Sanaderova i HDZ-ova tipa..
isto ovako slijedi nama u BiH, Srbiji, Crnoj Gori ..
ne treba zivjeti u iluziji da i EU nejma "sanadera", razlika je samo u tome sto EU sanaderi imaju proviziju od 1% a Sanader i ovi nasi Sanaderi deru 10%
isto ovako slijedi nama u BiH, Srbiji, Crnoj Gori ..
ne treba zivjeti u iluziji da i EU nejma "sanadera", razlika je samo u tome sto EU sanaderi imaju proviziju od 1% a Sanader i ovi nasi Sanaderi deru 10%
- prljavi Hare
#2082 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Black swan wrote:ovo mi liči na radovanje na FPNu kad je umro tuđman i kad je HDZ izgubio izbore 99 na 00
ne znam čemu se radujete
Mislim da u svom postu potcjenjuješ građane Republike Hrvatske!
stvoriti uslovi da se "hdz kasnije vrati jači no ikad",nakon javno razotkrivenih i procesuiranih lopovluka
nazad više nema,HDZ(ukoliko se ovako više uopšte bude zvao
minornih stranaka!
P.S.Biće zanimljivo gledati koprcanje,jad i bijedu hercegovačkih podružnica,u BiH su im glavne poluge finansiranja
oduzete iz ruku,a centrala ode a da se više nikada ne vrati,uskoro će i spreja nestati,i to košta!
- pici
#2083 Re: Desavanja u Hrvatskoj
HDZ nek bude sretan ako bidne odnjela pobjedu u općini Sutivan na Braču, mada bi im ja osobno dao da djele turističke vodiĆe oko Golog Otoka 
- amrica
#2084 Re: Desavanja u Hrvatskoj
adeze uzvraca
"Josip Boljkovac uhićen je zbog osnovane sumnje da je 1945. godine počinio ratni zločin u Dugoj Resi, potvrdio je Krunoslav Borovec iz MUP-a. Kuću Boljkovca u Vukovoj Gorici opkolili su specijalci koji ne dozvoljavaju približavanje, a pretres je još uvijek u tijeku.
Slučaj Josipa Boljkovca prebačen je na Županijski sud u Zagrebu. Odvjetnik koji će braniti Boljkovca Anto Nobilo rekao je da je, po njegovim saznanjima, jutros oko 7 sati Boljkovac uhićen te da su mu to javili iz Ravnateljstva policije.
Poznato mu je da je njegov branjenik osumnjičen za ratni zločin, ali ne zna što mu se točno stavlja na teret. 'Očekujem da će to doznati do kraja dana', rekao je Nobilo koji je otišao u Vukovu Goricu gdje bio trebao nazočiti pretrazi Boljkovčeve kuće.
Prvi ministar policije RH
Županijska državna odvjetnica Gordana Križanić nedavno je potvrdila da su provedene ekshumacije u šumi Kozjača u Karlovcu vezane za likvidaciju zarobljenika logora Dubovac u Karlovcu. Prema informacijama iz predistražnog postupka, kao i iz javnih istupa Josipa Boljkovca, on se sumnjiči u vezi s tim likvidacijama.
Podsjetimo, policija već dulje vrijeme najavljuje završetak istrage o komunističkim zločinima počinjenima nakon Drugog svjetskog rata, a među potencijalnim osumnjičenicima često se spominjalo ime Josipa Boljkovca, prvog ministra policije samostalne Hrvatske i nekadašnjeg načelnika UDBA-e za Karlovac.
Boljkovac je tvrdio kako mu ne smeta provođenje istrage te kako nikome ne zamjera, samo se pitao zašto istraga nije započela prije 70 godina. 'Nikada nisam bio u logoru, niti zapovijedao niti bio službenik. Znam imena koji su bili u logoru, u tom Logoru Dubovac su moja dva rođaka ubijena. Jedino sam bio na vratima i pitao za njih', rekao je Boljkovac.
Poručio je prije nekoliko mjeseci preko medija kako bi njegovo uhićenje bilo politički čin te kako ministar Karamarko djeluje protiv njega prije parlamentarnih izbora iz razloga jer on podržava oporbenu koaliciju.
Bivši predsjednik RH Stjepa Mesić posjetio je Josipa Boljkovca u njegovoj kući u Vukovoj Gorici, a posjet su oštro osudile Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke tvrdeći da su ogorčeni zbog načina na koji bivši predsjednik nastoji utjecati na policiju i sudske organe"
"Josip Boljkovac uhićen je zbog osnovane sumnje da je 1945. godine počinio ratni zločin u Dugoj Resi, potvrdio je Krunoslav Borovec iz MUP-a. Kuću Boljkovca u Vukovoj Gorici opkolili su specijalci koji ne dozvoljavaju približavanje, a pretres je još uvijek u tijeku.
Slučaj Josipa Boljkovca prebačen je na Županijski sud u Zagrebu. Odvjetnik koji će braniti Boljkovca Anto Nobilo rekao je da je, po njegovim saznanjima, jutros oko 7 sati Boljkovac uhićen te da su mu to javili iz Ravnateljstva policije.
Poznato mu je da je njegov branjenik osumnjičen za ratni zločin, ali ne zna što mu se točno stavlja na teret. 'Očekujem da će to doznati do kraja dana', rekao je Nobilo koji je otišao u Vukovu Goricu gdje bio trebao nazočiti pretrazi Boljkovčeve kuće.
Prvi ministar policije RH
Županijska državna odvjetnica Gordana Križanić nedavno je potvrdila da su provedene ekshumacije u šumi Kozjača u Karlovcu vezane za likvidaciju zarobljenika logora Dubovac u Karlovcu. Prema informacijama iz predistražnog postupka, kao i iz javnih istupa Josipa Boljkovca, on se sumnjiči u vezi s tim likvidacijama.
Podsjetimo, policija već dulje vrijeme najavljuje završetak istrage o komunističkim zločinima počinjenima nakon Drugog svjetskog rata, a među potencijalnim osumnjičenicima često se spominjalo ime Josipa Boljkovca, prvog ministra policije samostalne Hrvatske i nekadašnjeg načelnika UDBA-e za Karlovac.
Boljkovac je tvrdio kako mu ne smeta provođenje istrage te kako nikome ne zamjera, samo se pitao zašto istraga nije započela prije 70 godina. 'Nikada nisam bio u logoru, niti zapovijedao niti bio službenik. Znam imena koji su bili u logoru, u tom Logoru Dubovac su moja dva rođaka ubijena. Jedino sam bio na vratima i pitao za njih', rekao je Boljkovac.
Poručio je prije nekoliko mjeseci preko medija kako bi njegovo uhićenje bilo politički čin te kako ministar Karamarko djeluje protiv njega prije parlamentarnih izbora iz razloga jer on podržava oporbenu koaliciju.
Bivši predsjednik RH Stjepa Mesić posjetio je Josipa Boljkovca u njegovoj kući u Vukovoj Gorici, a posjet su oštro osudile Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke tvrdeći da su ogorčeni zbog načina na koji bivši predsjednik nastoji utjecati na policiju i sudske organe"
#2085 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne znam čemu boldanje 1945. godine, valjda ratni zločin ne zastarijeva. A kad se uhapsio bivši premijer, što da ne i bivši ministar. Naravno da je sve ovo samo jeftini predizborni trik, ali me živo zanima kako će svi oni borci za ljudska prava koji su inzistirali na hapšenju gotovine pričama o nevinim žrtvama, individualnoj odgovornosti, pravilima rata reagirati na ovo hapšenje jer je zasigurno bilo i nevinih žrtava komunističkog režima i treba individualizirati odgovornost za te da se ne ocrni cijeli antifašistički pokret. Naravno, Stipe Mesić se prvi pokazao kao licemjer (ništa novo za njega, doduše...)
-
gost iz ZG
#2086 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kome?amrica wrote:adeze uzvraca![]()
- Gandalf
#2087 Re: Desavanja u Hrvatskoj
U Hrvatskoj je uvijek korisno pred izbore, očigledan kriminal HDZ-a i zločine iz oba rata pravdati, u najmanju ruku sumnjivim komunističkim zločinima, onda malo mise zadušnice za Blajburg, malo lamentiranje Crkve nad stradanjima Hrvata od antihrvata Tita, malo plakanja nad Haškim uznicima, pokoja domoljubna pjesmica Thompsona i HDZ izađe ponovo kao jedina stvar koja sve Hrvate na Zemlji spašava propasti - jesu li Hrvati i Hrvatska uopće postojali prije HDZ-a ili je ta stranka stvorila Hrvate i Hrvatsku
Ovo pitanje mi je veća misterija od onog antologijskog " kokoš ili jaje ". Mada, mišljenja sam da na predstojećim izborima u RH, HDZ će zadesiti i Oluja i Bljesak 
-
hercegovac_pravi
#2088 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne samo da je bivši član, jedan je od utemeljivača HDZ-a Hrvatske..Još i Manolić pride..gost iz ZG wrote:kome?amrica wrote:adeze uzvraca![]()
- kiky
#2089 Re: Desavanja u Hrvatskoj
jest mi žao kosorke ...
- amrica
#2090 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kiky wrote:jest mi žao kosorke ...
i meni
al' u panjevima
-
lovecheck
#2091 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Gandalf wrote:U Hrvatskoj je uvijek korisno pred izbore, očigledan kriminal HDZ-a i zločine iz oba rata pravdati, u najmanju ruku sumnjivim komunističkim zločinima, onda malo mise zadušnice za Blajburg, malo lamentiranje Crkve nad stradanjima Hrvata od antihrvata Tita, malo plakanja nad Haškim uznicima, pokoja domoljubna pjesmica Thompsona i HDZ izađe ponovo kao jedina stvar koja sve Hrvate na Zemlji spašava propasti - jesu li Hrvati i Hrvatska uopće postojali prije HDZ-a ili je ta stranka stvorila Hrvate i HrvatskuOvo pitanje mi je veća misterija od onog antologijskog " kokoš ili jaje ". Mada, mišljenja sam da na predstojećim izborima u RH, HDZ će zadesiti i Oluja i Bljesak
Jesu li Hrvati i Hrvatska postojali prije HDZ. Retoričko pitanje bez mnogo smisla. Svakako da je Hrvatska i Hrvati postojali prije HDZ ali ni je postojala hrvatska država. Nije uredu HDZ povezivati (samo) s kriminalom. Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja. Sve Sanaderove optužnice napisane su na 90 000 stranica. Samo jedna je na 42 hiljade.
Gospodin se dotiče svega pa i sijećanja na Bleiburg, crkva Thompson. Svi narodi svijeta poštuju svoje žrtva, poštuju svoju prošlost.
- Gandalf
#2092 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Znači HDZ je ipak stvorio Hrvatskulovecheck wrote:Gandalf wrote:U Hrvatskoj je uvijek korisno pred izbore, očigledan kriminal HDZ-a i zločine iz oba rata pravdati, u najmanju ruku sumnjivim komunističkim zločinima, onda malo mise zadušnice za Blajburg, malo lamentiranje Crkve nad stradanjima Hrvata od antihrvata Tita, malo plakanja nad Haškim uznicima, pokoja domoljubna pjesmica Thompsona i HDZ izađe ponovo kao jedina stvar koja sve Hrvate na Zemlji spašava propasti - jesu li Hrvati i Hrvatska uopće postojali prije HDZ-a ili je ta stranka stvorila Hrvate i HrvatskuOvo pitanje mi je veća misterija od onog antologijskog " kokoš ili jaje ". Mada, mišljenja sam da na predstojećim izborima u RH, HDZ će zadesiti i Oluja i Bljesak
Jesu li Hrvati i Hrvatska postojali prije HDZ. Retoričko pitanje bez mnogo smisla. Svakako da je Hrvatska i Hrvati postojali prije HDZ ali ni je postojala hrvatska država. Nije uredu HDZ povezivati (samo) s kriminalom. Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja. Sve Sanaderove optužnice napisane su na 90 000 stranica. Samo jedna je na 42 hiljade.
Gospodin se dotiče svega pa i sijećanja na Bleiburg, crkva Thompson. Svi narodi svijeta poštuju svoje žrtva, poštuju svoju prošlost.
- prljavi Hare
#2093 Re: Desavanja u Hrvatskoj
NEKA BUDE HDZ....I BI HDZ!

P.S.Dugo nisam bezvezniji post pročitao,ne bi ga ni Šeks bolje sastavio!

P.S.Dugo nisam bezvezniji post pročitao,ne bi ga ni Šeks bolje sastavio!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2094 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ti podcjenjujes forumašeprljavi Hare wrote:Black swan wrote:ovo mi liči na radovanje na FPNu kad je umro tuđman i kad je HDZ izgubio izbore 99 na 00
ne znam čemu se radujete
Mislim da u svom postu potcjenjuješ građane Republike Hrvatske!Nema više povratka,niti će se više ikada
stvoriti uslovi da se "hdz kasnije vrati jači no ikad",nakon javno razotkrivenih i procesuiranih lopovluka
nazad više nema,HDZ(ukoliko se ovako više uopšte bude zvao) će figurirati kao nešto jača od malih i
minornih stranaka!![]()
P.S.Biće zanimljivo gledati koprcanje,jad i bijedu hercegovačkih podružnica,u BiH su im glavne poluge finansiranja
oduzete iz ruku,a centrala ode a da se više nikada ne vrati,uskoro će i spreja nestati,i to košta!
- amrica
#2095 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ivo show , trajace k'o teravija....
"Sanader kaže da je razumio optužbu, već se ranije očitovao da se ne smatra krivim. Sada kaže da se ne smatra krivim obzirom na optužnicu koja mu se stavlja na teret."
"Sanader kaže da je razumio optužbu, već se ranije očitovao da se ne smatra krivim. Sada kaže da se ne smatra krivim obzirom na optužnicu koja mu se stavlja na teret."
-
hercegovac_pravi
#2096 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne samo da je HDZ stvorio Hrvatsku...HDZ je i uništio Hrvatsku...hebi ga..HDZ je revnosna organizacija..Gandalf wrote:Znači HDZ je ipak stvorio Hrvatskulovecheck wrote:Gandalf wrote:U Hrvatskoj je uvijek korisno pred izbore, očigledan kriminal HDZ-a i zločine iz oba rata pravdati, u najmanju ruku sumnjivim komunističkim zločinima, onda malo mise zadušnice za Blajburg, malo lamentiranje Crkve nad stradanjima Hrvata od antihrvata Tita, malo plakanja nad Haškim uznicima, pokoja domoljubna pjesmica Thompsona i HDZ izađe ponovo kao jedina stvar koja sve Hrvate na Zemlji spašava propasti - jesu li Hrvati i Hrvatska uopće postojali prije HDZ-a ili je ta stranka stvorila Hrvate i HrvatskuOvo pitanje mi je veća misterija od onog antologijskog " kokoš ili jaje ". Mada, mišljenja sam da na predstojećim izborima u RH, HDZ će zadesiti i Oluja i Bljesak
Gospodin se dotiče svega pa i sijećanja na Bleiburg, crkva Thompson. Svi narodi svijeta poštuju svoje žrtva, poštuju svoju prošlost.![]()
U ozbiljnijem osvrtu na tematiku, da se zaključiti da Hrvatsku čekaju veoma teška vremena. Nadati se da im EU neće dozvoliti da porpadnu. Prelivanje ove sprege politike i kriminala, iz Hrvatske u BiH, je samo pitanje vremena i to veoma kratkog (1-2 godine u vrh glave). Prema nekim "nezvaničnim" informacijama, ogromna količina novca namjenjenog za pranje je završilo u Hercegovini putem raznih imaginarnih firmi i iluzornih NVO-a za čije postojanje javnost nikada nije ni čula....uglavnom bit će interesantno slušati "drekavca" iz ZHK-a
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#2097 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sanader je bio najmocniji covjek Hrvatske.Mene intersuje ko ga je natjero da abdicira i ko mu je zaprzio ovu corbu sto kusa? Prosto sumnjam da je to neko iz Hrvatske.
- pici
#2098 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Toto wrote:Sanader je bio najmocniji covjek Hrvatske.Mene intersuje ko ga je natjero da abdicira i ko mu je zaprzio ovu corbu sto kusa? Prosto sumnjam da je to neko iz Hrvatske.
Danke Deutschland
-
gost iz ZG
#2099 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Toto wrote:Sanader je bio najmocniji covjek Hrvatske.
Mene intersuje ko ga je natjero da abdicira i ko mu je zaprzio ovu corbu sto kusa?
Prosto sumnjam da je to neko iz Hrvatske.

u Hrvatskoj, prije dve godine, niko mu nije niš mogao
još uvijek se ne zna; samo nagađanja - ili Njemačka ili USA
Njemcima, navodno dopizdilo njegovo balkansko bahaćenje i krađa ... USA, njima navodno dopizdila naša svađa s Slovencima-lupili šamar i njima i nama, kao "pomirili" nas uz uvjet Smradovog odlaska
vrijeme će pokazati/dokazati istinu
-
Hodidid
#2100 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ako nista dobili smo jos jednog pukovnika.Doduse pricuvnog.amrica wrote:ivo show , trajace k'o teravija....
Last edited by Hodidid on 03/11/2011 17:44, edited 1 time in total.